Barça a Bajnokok Ligájában
- albicelesteX
- A Vadász
Miki!Teljesen így van!Sajnos magamon is tapasztaltam már,igaz nem BL megnyerése után
De ha egyszer valami sikerült akkor már következőnek úgy álltam oda hogy nem baj ez nekem már meg volt!Sajnos...ennek nem örülök!Viszont Guardiola cserélésének sem!Szerintem hihetetlenül rosszul cserélt most is!

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Minden úgy kezdődik, mint tavaly a Lyon ellen. Ugyanilyen lesz a folytatás is. Tavaly is szutykos játékkal és 1:1-gyel kezdtünk a nyolcaddöntőben, majd gáláztunk a Camp Nou-ban. Biztos, most is ez lesz.
Ahogy, biztos voltam benne, hogy spanyol kupát nem nyerünk, ugyanígy biztos vagyok a másik két kupa megvédésében.
Nem kell ragozni a dolgokat.
Az első félidő után is egyértelmű volt, hogy úgy mennek a srácok haza, hogy biztos továbbjutnak.
A meccs legnagyobb kérdése az volt, hogy mikor áll be Rudy és, hogy végü labdába ér-e.
(Apropó hozzáért végül?
)
Ahogy, biztos voltam benne, hogy spanyol kupát nem nyerünk, ugyanígy biztos vagyok a másik két kupa megvédésében.

Az első félidő után is egyértelmű volt, hogy úgy mennek a srácok haza, hogy biztos továbbjutnak.

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.02.23. 23:19:45-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Fecoonak igazat adok abban, hogy a csapat önmaga ellensége; Ini régebben olyan cseleket csinált,Messitől sem tudták elvenni a labdát...de sorolhatnám.most mintha ezek a mozdulatok egyáltalán nem lennének számukra ismertek, nem alkalmazzák. Lehet hogy E'too-nak mégis maradni kellet volna?Ő lőtte a gólokat legalább
Sempre Barca
- ozsimiki
- Adminisztrátor
meg akarják nyerni újra,nem ez a része a gond,csak az oda vezető úton ha gondok adódnak,könnyebben "feladják" egy idő után,mintha nem nyerték volna meg előző évben. ez mindenhol így van.Fernando írta:Ahj én annyira nem hiszek ebben a morál meg motiváció dologban, hogy az nem igaz. Szerintem ha valaki megnyer valamit nem zárja ki azt, hogy ne akarná megnyerni újra. Új élmények, hírnév, siker, PÉNZ.
képzeld magad ebbe a helyzetbe: nyersz egy versenyen (póker

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Én egy nagyon hangyafaroknyit Pep-et is hibáztatom ebben. Amint biztos megvolt már a meccs a Racing ellen visszaálltunk sétálni. Nah hát kb ugyanonnan jött is a folytatás teljesen várhatóan. Nem hiszem el, hogy egy 20 perc normál iram megfeküdné valakinek is a gyomrát a csapatban.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Nagyon nehezen találok pozitívumot a VFB elleni meccsben, ugyanazt az impotens játékot nyújtotta a csapat, mint az előző két találkozón. Az eredmény még csak-csak elfogadható, de az a tanácstalan lődörgés, amit néhányan a pályán előadtak, méltatlan volt a Barca mezhez. Kedvenceinktől az egész meccsen nem láttunk egy jó beadást, se egy egészséges átlövést, de még egy váratlan cselt sem.
Pozitívumként Puyol harcos hozzáállása, a becserélt Milito hiba nélküli játéka és Xavi higgadtsága emelhető ki.
Csalódást okozott Márquez, aki minden kemény ütközésnél összeesett, viszont néhány teljesen ártalmatlan szituációban keménykedett. Busquets csak a szimulálásokkal és a labdaeladásokkal tűnt ki, Messi pedig még ennyit sem csinált, alighanem a Malaga ellen ráférne egy kis pihenő.
Kapjuk össze magunkat fiúk, a java csak most jön!!!
Pozitívumként Puyol harcos hozzáállása, a becserélt Milito hiba nélküli játéka és Xavi higgadtsága emelhető ki.
Csalódást okozott Márquez, aki minden kemény ütközésnél összeesett, viszont néhány teljesen ártalmatlan szituációban keménykedett. Busquets csak a szimulálásokkal és a labdaeladásokkal tűnt ki, Messi pedig még ennyit sem csinált, alighanem a Malaga ellen ráférne egy kis pihenő.
Kapjuk össze magunkat fiúk, a java csak most jön!!!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Én a formát nem keverném össze a motiváltsággal. Nem játszhat egy csapat mindig 100%-on, de ha nem azon játszik szerintem nem azt jelenti, hogy nem akarják megnyerni a meccset. Vagy nem fontos az az adott kupa. Akkor nem nyert volna Schumi 7 világbajnokságot, vagy a Lyon szinte változatlan kerettel (minden évben azért elment 1-2 játékos) 7 bajnoki címet zsinórban. Ha másért nem akarnánk nyerni akkor azért, hogy ne veszítsünk.Fecooo írta:pedig hidd el, h van jelentősége... egy ilyen erős csapatnál meg pláne... ennek a csapatnak továbbra is csak 1 ellenfele van: ÖNMAGA! ez a csapat, ha akar, akkor csinálhat akármit az ellen, akkor is veszít...Fernando írta:Ahj én annyira nem hiszek ebben a morál meg motiváció dologban, hogy az nem igaz. Szerintem ha valaki megnyer valamit nem zárja ki azt, hogy ne akarná megnyerni újra. Új élmények, hírnév, siker, PÉNZ.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
pedig hidd el, h van jelentősége... egy ilyen erős csapatnál meg pláne... ennek a csapatnak továbbra is csak 1 ellenfele van: ÖNMAGA! ez a csapat, ha akar, akkor csinálhat akármit az ellen, akkor is veszít...Fernando írta:Ahj én annyira nem hiszek ebben a morál meg motiváció dologban, hogy az nem igaz. Szerintem ha valaki megnyer valamit nem zárja ki azt, hogy ne akarná megnyerni újra. Új élmények, hírnév, siker, PÉNZ.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ahj én annyira nem hiszek ebben a morál meg motiváció dologban, hogy az nem igaz. Szerintem ha valaki megnyer valamit nem zárja ki azt, hogy ne akarná megnyerni újra. Új élmények, hírnév, siker, PÉNZ.
Fecooo írta:próbálok higgadt maradni, így megpróbálok felvázolni nektek egy esélyt a feltámadásra, kíváncsi vagyok mi a véleményetek:
nem biztos, h így van, de mióta Dani kiesett, azóta hígfhos a csapat...
úgy érzem, h az ő visszatérése alapjaiban fogja megváltoztatni ezt a semmit, ami most a csapatot jellemzi... az ő mentalitása kis túlzással még a holtakat is feltámasztja. most, h még pihent is, azt várom,hajtsa ki még a szokásosnál is jobban a belét és ezzel ébressze fel a társait! amennyiben 1-2 embert sikerül felébresztenie a hibernált állapotból, az elindíthat egy láncreakciót, és onnantól ismét láthatnánk a "FOCIT",.
másban jelenleg nem tudok bízni... HAJRÁ DANI! FORCA BARCA!
én is ezt látom..dani nagyon kell oda!!
az is igaz h nincs elég motiváció a srácokban(6kupa után nem csodálom)..hiába nyilatkozták h meg akarják védeni a BL címet..ez nem látszik rajtuk sajnos:/
- Fernando
- Llegenda del Barça
De még milyen büdös. Az is hátrány ám.messi70 írta:ibranak tul nagy a laba !!! nem tud jol mozogni es gyorsan bojan ha egy picit magasabb lenne jobb lenne mint ibra!
próbálok higgadt maradni, így megpróbálok felvázolni nektek egy esélyt a feltámadásra, kíváncsi vagyok mi a véleményetek:
úgy érzem, h az ő visszatérése alapjaiban fogja megváltoztatni ezt a semmit, ami most a csapatot jellemzi... az ő mentalitása kis túlzással még a holtakat is feltámasztja. most, h még pihent is, azt várom,hajtsa ki még a szokásosnál is jobban a belét és ezzel ébressze fel a társait! amennyiben 1-2 embert sikerül felébresztenie a hibernált állapotból, az elindíthat egy láncreakciót, és onnantól ismét láthatnánk a "FOCIT",.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
tehát bekeményedtünk nem?Rivaldo11 írta:Első félidőre azt írtam hogy f*s, akkor meg kell említeni, hogy a második félidőre szilárdabb lett a játékunk, így lett az összteljesítmény Sz*r.

amúgy velősen így lehet összefoglalni valóban, ezért jó,h még ezt se tudta kihasználni a Stuttgart, viszont ezért meg az nem jó,mert 2.félidőben végleg feleslegessé tehettük volna a visszavágót,ha akartuk volna.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ibranak tul nagy a laba !!! nem tud jol mozogni es gyorsan bojan ha egy picit magasabb lenne jobb lenne mint ibra!
Igazából itt abban kell gondolkozni, hogy a Stuttgartot valahogy kiejtjük és akkor még lesz időnk jobban felpörögni. Jól mondta Hajdú B., a kupából való kiesés megtörte a meccsritmust. Még nekem, fotelben tespedő szurkolónak, is hiányérzetem van, milyen lehet azoknak, akik ebben élnek?
Szerintem az az általános helyzet, hogy a tavalyi év után nagyon magas a mérce az idei évre. A kupából való kiesés volt az első kudarc, aztán végre valaki megvert minket... jelenleg a Barca nem a tavalyi fordulatszámon pörög, de még mindig jó a csapat. nem kell szerintem a temetői hangulat.én bízom Pepben,a csapatban igaz amit ma is nyújtottak....kritikán aluli.
Viscá Barca:)))
Viscá Barca:)))
Sempre Barca
hát igen az akarás..Pepnek gyorsan helyre kéne ráznia a srácokat mert ebből gondok lesznek:/ nah meg sztem nagyon nagyon hiányzik a csapatból dani alves..a szélen való felfutások..jobban széthúzná az ellenfél védelmét:/nem lenne akkora tömörülés középen!áá [auto_cenzúra] így lefeküdni..idegesít ahogy jáccottak!noh mind1 tovább kell lépni! Visca el Barca
- lowride
- Jugador del Barça
Én most csak azért jelentkeztem be, mert annyira felhúzott ez a Busquets. Nem tudom megérteni minek kell szinészkedni, ha azt jobban szereti akkor szerződjön szinházhoz.
Ibra nagyon lassan mozog.
Keveset vállalt az egész csapat de szerintem ez megfordul Barcelonaban.
Ibra nagyon lassan mozog.
Keveset vállalt az egész csapat de szerintem ez megfordul Barcelonaban.
Egy Leo tízezer botlábúval felér.
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Dehogynem! Hleb!Fernando írta:Ezek a Stuttgart játékosok még fényképen sem láttak 95 ezer katalánt egy ovális katlanba zárva azt skandálván: BARCA!

A játék nekem se tetszett. Kicsit idegesítő számomra, hogy lett volna rá lehetőség lerohanni őket, de inkább visszajátszottuk, lelassítottuk a játékot. A továbbjutás nem kérdéses, de a későbbiekben több kell ennél

Visca el BARCA!!!
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Erre szokás azt mondani, hogy no comment...(mármint a meccsre)
- Fernando
- Llegenda del Barça
Akár hiszed akár nem, jó az x idegenben. A játék tényleg rossz volt.haze71 írta:Itt a lényeg!Rivaldo11 írta:Első félidőre azt írtam hogy f*s, akkor meg kell említeni, hogy a második félidőre szilárdabb lett a játékunk, így lett az összteljesítmény Sz*r.Bár biztos lesznek okoskák, akik azt mondják, hogy az X jó eredmény idegenben. Pedig ez már a harmadik gyenge produkció...
Ja és persze Eto'ot nem kellet volna eladni.
Nyehehe.
Nyehehe.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem léptünk a gázpedálra, azon kívül akadt még egy bosszantó dolog: Az ellenfél sokkal jobb, harciasabb volt, mint amit várható volt. Ha erre meccs közben ébrednek rá a játékosok, akkor már nehéz felpörögni. De tanulhatunk belőle: Pörögni kell már az elejétől, és nincs gond.
Ja, meg a másik: Nem ártana futni.
a viszavágón ettől függetlenül szétverjük a stuttgartot.
Ja, meg a másik: Nem ártana futni.
a viszavágón ettől függetlenül szétverjük a stuttgartot.
Rivaldo-A Legnagyobb.
hat ez szerencses meccs volt mert akar ki is kaphattunk volna tobb gollal kepzeljetek el egy komolyabb csapat {M united, vagy akar a Real madrid is ugy elpalltak volna mint a sz aa r t!!!ez vagy valtozik vagy sokan elfogjak huzni a csikot !remenykedni lehet hatha javul de ez mar nem a tavaji barca sajnos !!!!Hajra Barcelona!