Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
meg akarják nyerni újra,nem ez a része a gond,csak az oda vezető úton ha gondok adódnak,könnyebben "feladják" egy idő után,mintha nem nyerték volna meg előző évben. ez mindenhol így van.Fernando írta:Ahj én annyira nem hiszek ebben a morál meg motiváció dologban, hogy az nem igaz. Szerintem ha valaki megnyer valamit nem zárja ki azt, hogy ne akarná megnyerni újra. Új élmények, hírnév, siker, PÉNZ.
Én a formát nem keverném össze a motiváltsággal. Nem játszhat egy csapat mindig 100%-on, de ha nem azon játszik szerintem nem azt jelenti, hogy nem akarják megnyerni a meccset. Vagy nem fontos az az adott kupa. Akkor nem nyert volna Schumi 7 világbajnokságot, vagy a Lyon szinte változatlan kerettel (minden évben azért elment 1-2 játékos) 7 bajnoki címet zsinórban. Ha másért nem akarnánk nyerni akkor azért, hogy ne veszítsünk.Fecooo írta:pedig hidd el, h van jelentősége... egy ilyen erős csapatnál meg pláne... ennek a csapatnak továbbra is csak 1 ellenfele van: ÖNMAGA! ez a csapat, ha akar, akkor csinálhat akármit az ellen, akkor is veszít...Fernando írta:Ahj én annyira nem hiszek ebben a morál meg motiváció dologban, hogy az nem igaz. Szerintem ha valaki megnyer valamit nem zárja ki azt, hogy ne akarná megnyerni újra. Új élmények, hírnév, siker, PÉNZ.
pedig hidd el, h van jelentősége... egy ilyen erős csapatnál meg pláne... ennek a csapatnak továbbra is csak 1 ellenfele van: ÖNMAGA! ez a csapat, ha akar, akkor csinálhat akármit az ellen, akkor is veszít...Fernando írta:Ahj én annyira nem hiszek ebben a morál meg motiváció dologban, hogy az nem igaz. Szerintem ha valaki megnyer valamit nem zárja ki azt, hogy ne akarná megnyerni újra. Új élmények, hírnév, siker, PÉNZ.
Fecooo írta:próbálok higgadt maradni, így megpróbálok felvázolni nektek egy esélyt a feltámadásra, kíváncsi vagyok mi a véleményetek:
nem biztos, h így van, de mióta Dani kiesett, azóta hígfhos a csapat...
úgy érzem, h az ő visszatérése alapjaiban fogja megváltoztatni ezt a semmit, ami most a csapatot jellemzi... az ő mentalitása kis túlzással még a holtakat is feltámasztja. most, h még pihent is, azt várom,hajtsa ki még a szokásosnál is jobban a belét és ezzel ébressze fel a társait! amennyiben 1-2 embert sikerül felébresztenie a hibernált állapotból, az elindíthat egy láncreakciót, és onnantól ismét láthatnánk a "FOCIT",.
másban jelenleg nem tudok bízni... HAJRÁ DANI! FORCA BARCA!
De még milyen büdös. Az is hátrány ám.messi70 írta:ibranak tul nagy a laba !!! nem tud jol mozogni es gyorsan bojan ha egy picit magasabb lenne jobb lenne mint ibra!
tehát bekeményedtünk nem?Rivaldo11 írta:Első félidőre azt írtam hogy f*s, akkor meg kell említeni, hogy a második félidőre szilárdabb lett a játékunk, így lett az összteljesítmény Sz*r.
Dehogynem! Hleb!Fernando írta:Ezek a Stuttgart játékosok még fényképen sem láttak 95 ezer katalánt egy ovális katlanba zárva azt skandálván: BARCA!
Akár hiszed akár nem, jó az x idegenben. A játék tényleg rossz volt.haze71 írta:Itt a lényeg!Rivaldo11 írta:Első félidőre azt írtam hogy f*s, akkor meg kell említeni, hogy a második félidőre szilárdabb lett a játékunk, így lett az összteljesítmény Sz*r.Bár biztos lesznek okoskák, akik azt mondják, hogy az X jó eredmény idegenben. Pedig ez már a harmadik gyenge produkció...