Valdés: Összességében jó volt, a gólnál kijöhetett volna talán ,de ha nem éri el a labdát akkor meg az lett volna a baj! Hozta a mostanában megszokott jó formáját!
Puyol: Igaz a gólnál kicsit lemaradt kakaóról, de ismét a megbízható csupa-szív játékát hozta. Azért én jobban szeretem amikor a védelem közepén játszik, a beadásai nem a régiek már!
Marquez: Olyan közepesre értékelném. Voltak jó megmozdulásai meg rosszak is, talán kicsit lehetett volna határozottabb(a kakaóval történő összecsapásra gondolok

).
Piqué: Már kezdett a tavalyi önmagához hasonlítani, de a végén annak a lerántásnak mi értelme volt?

látszik még rajta, hogy fiatal!
Maxwell: Hozta a tőle elvárhatót, kicsit talán többet segíthette volna a támadásokat így, hogy nincs Dani!
Touré: Semmi extra, néhány szokatlan labdavesztés, de ahhoz képest, hogy most épült fel...majd meglátjuk! Viszont hiányolom a megindulásait, pl Spanyol kupadöntő! A tegnapi hasonlat viszont odab*szott: egy gazella és egy ruhásszekrény kombinációja!
Busquets: Pár felesleges csel, meg szimulálás beficcent, de amúgy elfogadható volt! Előre játékban mutathatott volna többet, amíg Touré is játszott. Még most se értem miért kell őt ennyire erőltetni, de mindegy, nem volt más!
Xavi: Sérülésből visszajőve szerintem jó volt, próbálta mozgatni a csapatot, látszik, hogy nagyon fontos láncszem a csapatban! Főleg a második félidőben játszott jobban szerintem, több levegője volt! Viszont volt egy helyzet a második félidőben, amikor 4vs4-ben vittük a labdát....talán többet is ki lehetett volna hozni belőle!
Iniesta: Az utóbbi pár meccsen rajta lehet látni leginkább az akarást(a támadó játékosok közül)! De el kell felejteni, hogy a bal oldalon játszik!!!!! Az nem az ő posztja! Volt pár szép megindulása, csele de tud ő még ennél sokkal jobban is játszani!
Messi: Halványabb a megszokottnál, de nehéz azt a szintet mindig tartani! Még így is ő volt a legveszélyesebb játékosunk! viszont párszor próbálhatna passzolni, ahelyett, hogy belelövi a védőbe! Persze, ha van kinek!
Ibra: A góljáig sz*r, utána jó volt! Nagyon kellett neki ez a gól a BL-ben, meg a csapatnak is persze!
Henry: Sajnos nem a tavalyit látjuk!

Próbálkozott, de nem nagyon jöttek be neki az egy-egy elleni küzdelmek! Hasznosabb volt hátul, mint elől!
Milto: Tökéletesen vette fel a meccs ritmusát, hiba nélkül játszott, csak így tovább!
Ami nekem nagyon feltűnt, hogy mennyire hiányzik Dani(és Abidal) a csapatból! Ugye nem vagyok egyedül?
Összességében örülhetünk, hogy nem kaptunk 4 gólt az első félidőben!
A Pep éra leggyengébb játékát nyújtottuk az első félidőben szerintem!

A másodikban már sokkal pontosabbak voltunk, kicsit pörgősebb lett a játék, ez biztató lehet a övőre nézve! Azt viszont nem értem, miért álltunk le az egyenlítő gól után????!!! El lehetett volna dönteni a párharcot a második félidő első 30 percéig!