Lassú defekt. Nincs az a csapat, aki 6 kupa után motivált tud maradni. Ez sajnos a délies, cigány jellegű csapatoknál még jobban benne van. Guardiolát is ezért küldik majd el, amikor elküldik, pedig ha egy kis esze lenne a mindenkori Barca sajtónak és vezetőségnek, őt sokáig megtartanák.puma írta:Kihasználva a szünetet... mi lehet a gond a csapattal?
Barça a Bajnokok Ligájában
Itt a lényeg!Rivaldo11 írta:Első félidőre azt írtam hogy f*s, akkor meg kell említeni, hogy a második félidőre szilárdabb lett a játékunk, így lett az összteljesítmény Sz*r.

-
- Llegenda del Barça
Csak ne ilyen játékkal!puma írta: Nem baj majd a Malagának rúgunk egy négyest szombaton:)
- Fernando
- Llegenda del Barça
Azért szolidak voltak a bírók is. Remélem soha többet nem vezetnek nekünk meccset. Nem mondom, hogy ellenünk fújt, csak azt, hogy rosszul. Azért az csúnya elnézés volt mikor a csávó kivédte Ibra bombáját. (Igaz ő is kezelt).
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Llegenda del Barça
mess2009 írta: ez a Barca (nekem) nem az a Barca sajnos...
Szerintem nem csak neked...

Hát sok szép meccsre emlékszem, de ez nem volt az, gyorsan el is felejtem... ha ez volt a taktika akkor jól csinálták, de ez otthon kevés lesz
nálam a leggyengébb Sergio volt nem értem Pep miért favorizálja
Nem baj majd a Malagának rúgunk egy négyest szombaton:)
nálam a leggyengébb Sergio volt nem értem Pep miért favorizálja
Nem baj majd a Malagának rúgunk egy négyest szombaton:)
Sempre Barca
-
- Llegenda del Barça
ozsimiki írta:
és? édes mind1, ha akartunk volna focizni akkor még megértem,h dühít az az 1-2 perc,de szerintem mi még örültünk is neki, látván az utolsó 25percet...
az lehet, h a játékosok örültek, de én nem... és kitudja mi történt volna...bár nem hinném h lett van gól, de ismétlem kitudja...
nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de egyszerűen nem tudok magyarázatot erre a második félidőre, csak azt hogy nem is akartak gólt lőni!
Guardiola megint, hoztamagát Henry beálllításával, és azzal is hogy Busquest nem cserélte le.
ez a Barca (nekem) nem az a Barca sajnos...
Guardiola megint, hoztamagát Henry beálllításával, és azzal is hogy Busquest nem cserélte le.
ez a Barca (nekem) nem az a Barca sajnos...
- Fernando
- Llegenda del Barça
Hagy örüljenek kicsit a németek 2 hétig
Már most továbbjutásra állunk. Nem tartok a visszavágótól. Ezek a Stuttgart játékosok még fényképen sem láttak 95 ezer katalánt egy ovális katlanba zárva azt skandálván: BARCA!

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- El fanático
- Entrenador del Barça
Ez egy idegtépően pocsék játék utáni 1-1 és sajnos ki kell mondani, hogy még örülhetünk is neki az alapján, amit ma produkáltunk...

- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Na ez... szegény Henry, szegény Ibra, és még sorolhatném. Momentumuk alig akadt.( Jó Ibra legalább lőtt egy nyamvadt gólt hogy ne szégyenkezzünk a végén annyira). Szinte már az elején éreztem hogy vagy a szép focit játszó, remek Barca jön ki a pályára, vagy ez az álmos, semmi focit játszó. Sajnos utóbbi.
Továbbjutni kötelező.
De ilyen focival aki majd ott vár ránk hazaküld egy 3 massal.
Forza Barca..
Továbbjutni kötelező.
De ilyen focival aki majd ott vár ránk hazaküld egy 3 massal.
Forza Barca..
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Első félidőre azt írtam hogy f*s, akkor meg kell említeni, hogy a második félidőre szilárdabb lett a játékunk, így lett az összteljesítmény Sz*r.
Ilyen hozzáállással nem tudunk nyerni. Nem erre a párharcra gondolok, mert itt könnyen lépünk tovább. Piqué dícsérhető, a többiek ma csak a cipőt küldték ki.
Szakmai elemzésekbe nem mennék bele, de a széljáték befagyása kinyírja a játékunkat.
Ilyen hozzáállással nem tudunk nyerni. Nem erre a párharcra gondolok, mert itt könnyen lépünk tovább. Piqué dícsérhető, a többiek ma csak a cipőt küldték ki.
Szakmai elemzésekbe nem mennék bele, de a széljáték befagyása kinyírja a játékunkat.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
és? édes mind1, ha akartunk volna focizni akkor még megértem,h dühít az az 1-2 perc,de szerintem mi még örültünk is neki, látván az utolsó 25percet...bence-barca írta: és a hosszabítás 2/3-a azzal ment el h khedirát ápolták

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- kovacsmisn
- Barça B
rég láttam ien fos Barcát és most mindenkitől bocsi,eszméletlen nagy Barca drukker vagyok de ez a mai produkció...remélem Alves visszatérése után rendbeteszi a fejeket itt...
- levproff
- Director del Fútbol
Ez egy elkeserítő meccs volt.
Mintha nem is láttam volna rajtuk az akarást..
Mintha nem is láttam volna rajtuk az akarást..

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
-
- Llegenda del Barça
mint eredmény nem rossz, de mint játék.....
és a hosszabítás 2/3-a azzal ment el h khedirát ápolták
és a hosszabítás 2/3-a azzal ment el h khedirát ápolták

hát nagy grat... fociztak durván 10-15 percet... szánalmas volt a csapat! egyedül Piqué-vel vagyok elégedett, Puyol hozta a szívét, Messi próbálkozott. a többiek kb eláshatják magukat...
remélem csak altatják a világot...
Forca Barca!

remélem csak altatják a világot...
Forca Barca!
- ozsimiki
- Adminisztrátor

nem panaszkodhatunk...láttunk egy Bl 8addöntőt és egy megye 2es röplada meccset is, így már nem olyan rossz

az első félidőért,és az utolsó 20-25 percért én kérek elnézést, ez a hozzáállás nagyon csúnya volt,mégha az utolsó 20-25percben már jó volt számunkra az eredmény akkor is, ezt a 2.félidei stuttgartot el lelehetett volna intézni...
u.i.: ti is szurkoltatok már Rudynak,h álljon be?

Sergio-t teljesen jogosan fütyülték, továbbra se látok benne annyit mint Pep,idén meg pláne. (persze ők nem emiatt fütyülték)
továbbjutási %ok ezzel az eredménnyel nem változtak,ugyanannyira mi vagyunk az esélyesebbek,mint meccs előtt.
FORCA!!!

- Andris
- Adminisztrátor
Kiegyenlítünk aztán alszunk tovább. Én nem adnék nekik fizetést, nem futnak ugyanis. a csatáraink egy lépést se tesznek.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Na folyt köv meccs után:)
Mindenki szurkoljon:)))
Viscá Barca
Mindenki szurkoljon:)))
Viscá Barca
Sempre Barca
- ozsimiki
- Adminisztrátor
hozzáállás volt a fő gond, szánalom kb.
Viszont Init tényleg vissza kell vonni középre,úgy,h jöjjön be 55.percben Henry,vagy inkább Pedro.
Messi él úgy ahogy, (nem nagy %on azért),de remélem megpróbál passzolni is párat,mert azon kevés lehetőségek közül ami volt első félidő hajrájában, kétszer is lett volna lehetőség rá. igaz,h 3.esetben pedig majdnem gól lett,de első sorban szerintem nem neki kellene próbálkoznia távolabbi lövésekkel,mert rajta 3-4en lógnak,így valószínűbb,h elakad, inkább passzolja le,és az illető szúrja rá...
mind1, hozzáállás megváltozik,akkor van bőven keresnivaló,ha nem,akkor nagy gáz is lehet.
FORZA BARCAAA!!!
Viszont Init tényleg vissza kell vonni középre,úgy,h jöjjön be 55.percben Henry,vagy inkább Pedro.
Messi él úgy ahogy, (nem nagy %on azért),de remélem megpróbál passzolni is párat,mert azon kevés lehetőségek közül ami volt első félidő hajrájában, kétszer is lett volna lehetőség rá. igaz,h 3.esetben pedig majdnem gól lett,de első sorban szerintem nem neki kellene próbálkoznia távolabbi lövésekkel,mert rajta 3-4en lógnak,így valószínűbb,h elakad, inkább passzolja le,és az illető szúrja rá...
mind1, hozzáállás megváltozik,akkor van bőven keresnivaló,ha nem,akkor nagy gáz is lehet.
FORZA BARCAAA!!!

Sziasztok!
Kihasználva a szünetet... mi lehet a gond a csapattal?
pl nem értem Sergi gyenge centerezését se. Ibra... a szünet után jön Pedro és Bojan is szerintem
Persze bízom benne, hogy ma nyerünk:)
Viscá Barca
Kihasználva a szünetet... mi lehet a gond a csapattal?
pl nem értem Sergi gyenge centerezését se. Ibra... a szünet után jön Pedro és Bojan is szerintem
Persze bízom benne, hogy ma nyerünk:)
Viscá Barca
Sempre Barca
egy csatárral nem lehet ezt a csapatot legyőzni!
Ibra és Iniesta formán kívül, sok az alibi labdatartás semmi támadójáték, Xavi és Busi semmit nem mutat, Yayát is sokszor átjátszák.
szünetben változtatni kell!!
Ibra és Iniesta formán kívül, sok az alibi labdatartás semmi támadójáték, Xavi és Busi semmit nem mutat, Yayát is sokszor átjátszák.
szünetben változtatni kell!!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Sérülésből visszatérő Xavi-Ibra párosnak nem kellett volna kezdenie...gyengén játszanak, és gyorsabban is fáradnak.
Nagyon pontatlanul játszunk, csomó labdavesztés, középpályán nagyon lassan jár a labda, mindenki állva várja. Ini/Messi is mindig csak befelé megy, így még jobban betömörülnek középen, nincs terület a beindulásokra. Távolról meg csak azért se próbálkozunk...bár nem is nagyon jutunk el odáig. Mindenképpen kellene egy csere.
Nagyon pontatlanul játszunk, csomó labdavesztés, középpályán nagyon lassan jár a labda, mindenki állva várja. Ini/Messi is mindig csak befelé megy, így még jobban betömörülnek középen, nincs terület a beindulásokra. Távolról meg csak azért se próbálkozunk...bár nem is nagyon jutunk el odáig. Mindenképpen kellene egy csere.