Élő közvetítések
- Leon
- Director del Fútbol
Messsi!!!!!
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Így még édesebb ez a gól
MESSIIIIIIIIII!

MESSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!

Yeeeees
-
- Director del Fútbol
Messi

Leo !!!!
Van egy jó mondás:
Ne vitázz a tahókkal, mert lealacsonyodsz az ő szintjükre, és ők győznek, mert hazai pályán vannak.
A fiúk ma elkövették ezt a hibát
Ne vitázz a tahókkal, mert lealacsonyodsz az ő szintjükre, és ők győznek, mert hazai pályán vannak.
A fiúk ma elkövették ezt a hibát
Coutinho első classicoja elég jól sikerült, nem sok értékelhető megmozdulása volt
Lehet nem hozzuk a Liverpoolból akkor a legjobb 8ba se jutnak be 

Nem.Grimaldo írta:Lényegtelen akkor se ütheti pofán így...ALEXDP írta:Az megvan amikor és ahogy Marcelo beleszállt Robertoba az ütés előtt?
Azért vakok se legyünk már...
Arról beszélek hogy az is sárga...
És hamarabb volt.
Lényegtelen akkor se ütheti pofán így...ALEXDP írta:Az megvan amikor és ahogy Marcelo beleszállt Robertoba az ütés előtt?
-
- Entrenador del Barça
Ennyi. Bár Alba mutatványára máshol max sárgát adnak, de nem ez a lényeg.El Sie7e írta:ma is toppon van a spanyol bírói testület. Bale csont nélkül piros, Alba torokmasszőr mutatványa dettó, Roberto boxmeccse megint az. semmi kontrollja nincs a bírónak a meccsen.
mikor látják be végre hogy 20 évvel lehagyta a bírókat a játék. lassan nem lehet már nyugodtan élvezni egy meccset sem mert mindig az a téma mit rontott el a bíró.
Itt pedig azon van kiakadva a nép teljesen jogosan, hogy Bale nem kapta meg.
Real színészeit se, kell félteni, remek előadást nyújtanak.randomguy írta:Most juttattak titeket BL döntőbe, aztán itt karatéznak a játékosaitok.. Esküszöm nem értem.Odaírtam..![]()
Most nyertetek kupát,bajnokságot..Aztán pofozkodnak a játékosaitok,esküszöm nem értem.
Az megvan amikor és ahogy Marcelo beleszállt Robertoba az ütés előtt?
-
- Capitá del Barça
Remélem kihozták a golyóikat is..
- randomguy
- Capitá del Barça
Most juttattak titeket BL döntőbe, aztán itt karatéznak a játékosaitok.. Esküszöm nem értem.Odaírtam..![]()
Most nyertetek kupát,bajnokságot..Aztán pofozkodnak a játékosaitok,esküszöm nem értem.
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
Jah, kiadni utasításba, hogy cr-t meg kroost zúzzák le, hogy a vb-n se legyenek ott.rikko írta:Hozzunk fel valami verőembert és rendezzük le a CR - Modric - Kroos triót![]()
Aztán várjuk a Pool győzelmet![]()
Mondjuk az sem lenne elég, mert nincs az az isten, hogy ne a reallal nyeressék meg az újabb BL-t.

Sajnos az a szomorú, hogy EV képtelen feltüzelni a csapatot.
Sosem éreztem benne, hogy lelket tudna önteni a csapatba.
ma is toppon van a spanyol bírói testület. Bale csont nélkül piros, Alba torokmasszőr mutatványa dettó, Roberto boxmeccse megint az. semmi kontrollja nincs a bírónak a meccsen.
mikor látják be végre hogy 20 évvel lehagyta a bírókat a játék. lassan nem lehet már nyugodtan élvezni egy meccset sem mert mindig az a téma mit rontott el a bíró.
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Menj magadnak, sétálj egy kört, mert mindjárt összeszedek egy tiltást miattad. Franc érti, hogy minek jössz ide..miro. írta:2 pirosbol kaptatok egyet. Hol a gond..?
Elveznetek kene hogy bajnokok lettetek..
Ugy tunik ennyire zavar titeket hogy nem alltunk sorfalat.

més que un club
Odaírtam..Ronaldinho0408 írta:
Mekkora?

" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
rmcf
rmcf
Hagyd!szerelmes a horvát szépfiúba:)
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
-
- Jugador del Barça
Ramost ki kell szorni hamar es akkor meg barmi lehet. 10vs11ben nem hiszem, hogy kihuzzuk
Hozzunk fel valami verőembert és rendezzük le a CR - Modric - Kroos triót
Aztán várjuk a Pool győzelmet
Mondjuk az sem lenne elég, mert nincs az az isten, hogy ne a reallal nyeressék meg az újabb BL-t.

Aztán várjuk a Pool győzelmet