Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
aynas
Capitá del Barça

2009.11.24. 14:35:30

sajnos én nem vagyok annyira optimista, mint itt egyesek. persze, hogy nyerni kell, de sajnos a realitás messze van ettől.
inter beáll védekezni és kontrából, pontrúgásopkból fog veszélyzetetni. nekünk a pontrúgások a szögik alapból nem mennek. távolról nem lövünk kapura.
iniesta nincs formában. henry csak alibizik, míg ibra a sérülésből alig épült fel. messi talán avégén beszáll, de lehet, hogy a padra se fog leülni.
én az xnek is örülnék.
barcelonaforever
Jugador del Barça

2009.11.24. 14:17:46

mi adja digin kívül??Külföldi Tv re gondolok elsősorban!! neten kényelmetlen nézni, digi meg nincs.. :? :?
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.11.24. 13:30:36

Sok minden eldőlhet, nagyon fontos meccs. Remélem, hogy hozzuk az Inter elleni meccset, és akkor önbizalommal vághatunk neki a Madridnak.

Forca Barca
Kép
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.24. 13:25:25

Az első igazi megmérettetés, a hiba (vereség) nem fér bele, nálam a döntetlen sem, ha akarunk valamit a bajnokok ligájában, akkor most meg kell mutatnunk, amit tudunk! :D
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.24. 12:53:36

No, elérkezett végre a nagy nap (az első a héten :D ).
Ahogy nézegetem a híreket itt is, meg jobbra-balra, úgy tűnik, hogy vagy Ibra, vagy Messi fog csak kezdeni, együtt elég valószínű, hogy nem. (Persze, ha az ellenkezője lenne, akkor én nagyon örülnék, csak a sajtóból ez jön le most per pill).
Valahogy úgy kellene játszanunk, mint egykor a Gamper-kupán - amikor egy 5-öst vágtunk nekik, ha jól rémlik. Most azonban mégis meg lennék elégedve egy apró 1gólos győzelemmel is, a több gólt inkább a Madridnak tartogatnám a hétvégére :)
Remélem, hogy telt ház lesz a Camp Nou-ban, hisz nagy szükség lenne rá, ez az első igazán komoly meccs otthon.
Ha lehetne speciális kívánságom, akkor az lenne, hogy Ibra és Messi rúgjanak gólt, és mi ne kapjunk gólt.
Nem szeretek tippelni, úgyhogy csak annyit mondhatok: hajrá Barca és nyernünk kell.
barcelonaforever
Jugador del Barça

2009.11.24. 12:51:39

Hello!! én úgy vélem, hogy semmi félnivalónk nincs ugyanis hazai pályán bedaráljuk az intert!! nagyon "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" lenne nyerni , mert különben óriási gondba leszünk, éppen ezért egy manchester /róma/ elleni varázslatot szeretnék ma látni!! persze nem Eto'o -tól.... :) !! Ha a Balotelli féle nagyképű, flegma formáját mutatatja az inter semmi baj nem lehet!!

ja és ha valakinek nincs digisport annak marad az internetes meccsnézés, vagy valamelyik külföldi is adja? előre is kösz az infót!! FORCAB!
Titinho
Director del Fútbol

2009.11.24. 12:35:01

Na, az NSO túllépett saját korlátain is. Azért ez nem semmi:
NSO írta:Zlatan Ibrahimovic valószínűleg pályára léphet az Internazionale elleni létfontosságú keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésen, a Barcelona másik sztárjának, Lionel Messinek kevesebb esélye van erre.

Mindkét játékosnak a térdszalagja sérült, Ibrahimovic azonban már együtt edzett a társaival.
Ez még oké, Ibra lehet, hogy játszik, Messi lehet, hogy nem. Csak az a gond, hogy egyiknek sem a térdével van probléma. :)
NSO írta:A kisebb sérüléssel és A-típusos influenzával bajlódó Éric Abidal valószínűleg maszkban lép pályára.
Ez a mondat pedig...ez kész. :lol: Ez tényleg óriási! A keretben sincs, otthon fekszik 39 fokos lázzal, még van hátra 2 hét a felépüléséig, de ő ma maszkban fog játszani. :)

A meccshez kapcsolódóan egyébként, nincsenek jó megérzéseim az esti meccsel kapcsolatosan. :? Nem szoktam a Barcával álmodni, de most megtörtént. Azt álmodtam, hogy 3-2-re nyertünk.

Egy nagyon nehéz meccs lesz még Ibrával és Messivel is, pláne nélkülük, de valahogy jó lenne megszerezni mind a 3 pontot hazai pályán. Ahogy Puyol és Busquets mondta, ez az Inter elleni meccs most felér egy döntővel! Bár nem szeretem ezeket a nagy fogadkozásokat, mivel mindig a nagy meccsek előtt szoktak ezek jönni és ilyenkor rosszul jövünk ki belőle (én így látom).

Remélem is, hogy úgy fognak hajtani mint egy döntőn és akkor nem lehet probléma. Döntetlen esetén sincs gond, csak akkor Ukrajnában a Dinamo ellen győzni kell.

Na a tippem mára: Barca - Inter : 2-1.

Jó meccsnézést mindenkinek, én nem fogom látni, mivel délután indulok Pestre a Loki-Pool meccsre. Majd az óriáskivetítőt percenként figyelem, hogy mivan. :)

Na peace. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
barcaever
Barça C

2009.11.24. 10:38:51

hát ezzel tényleng szomorúvá tettél de azért kössz
VISCA EL BARCA
Mental_Theo
Capitá del Barça

2009.11.24. 09:31:21

El kell,hogy szomorítsalak, az egymás elleni.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
barcaever
Barça C

2009.11.24. 07:49:32

hello ez egy kérés
ha a barca ugyanannyi pontal zár mint a rubin akkor elősszor a gólarány dönt vagy az egymás elleni meccsek? me nem mindeggy hogy elsők vagy másodikok leszünk.
BARCA FOREVER
katka
Barça B

2009.11.24. 01:16:32

PEEtör írta: Ibra-Inter dolgot nem igazán értem, oké,hogy a volt csapata, de kész, ennyi.Nem őt "üldözték" el egy triplázás után, szóval a bizonyításból fakadó motiváció szerintem a kameruninál lesz nagyobb, és teljesen jogos is ;)
ibránál nem bizonyításból fog fakadni a motiváció, hanem minden egyes idegszálából, ugyanis a szerencsétlen eléggé mániákusan akar már jó pár éve bl-t nyerni, és az ide igazolásában is komoly szerepe volt ennek, és nyilván nehezen tudná feldolgozni a drága ha a volt csapata hajítana le minket az európa ligába :wink: szóval szerintem ő hajtani fog ahogy tud (és reméljük összerakták annyira hogy nagyon tudjon...)
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.11.24. 00:06:35

LM10 írta:DIGISPORT 20:30 Labdarúgás, Bajnokok Ligája, csoportkör: Barcelona – Internazionale
Élő
Újabb kérdés elkerülése végett...
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.23. 21:58:17

Megvan a keret (forrás: elmundodeportivo.es)

Valdés, Pinto, Puyol, Pique, Marquez, Alves, Maxwell, Keita, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Jeffren, Messi, Ibrahimovic, Pedro, Bojan, Jonathan dos Santos, Fontas and Henry.

(Ebből gondolom a legvégén 1 ki fog esni, mivel ez 19 ember)
PEEtör
Barça B

2009.11.23. 20:10:18

Ibráért szorítok, hogy játszani tudjon. Ráadásul biztos vagyok benne hogy az Inter ellen 120%-on pörögne (ez mondjuk Samura is igaz lesz vélhetőleg),
Ibra-Inter dolgot nem igazán értem, oké,hogy a volt csapata, de kész, ennyi.Nem őt "üldözték" el egy triplázás után, szóval a bizonyításból fakadó motiváció szerintem a kameruninál lesz nagyobb, és teljesen jogos is ;)
mess2009
Director del Fútbol

2009.11.23. 20:00:14

a védelem szinte biztos, ebben egyet értünk, elől én Pedrót gyengének érzem, különösen a legutóbbi szereplése okán. nem biztos persze, hogy teljesen az ő számlájára írható, valahogy keveset futtatják, vagy túl mélyről indul, sokat van a középső és a hátsó traktusban és így elvész a pályán. ha kapu közelében tömnék lasztival bizonyára jobb lenne.ennek ellenére semmiképpsem aternatívája Messinek, még így gyenge formájában sem. lassan ott tartunk hogy mostmár Messinek is be kell hogy jöjjenek a helyzetek, olyan sok balszerencsés zicceren van túl!
ha intenem kellene valamitől a csapatot, a kontráktól óvakodjunk! nem kellene az utolsó védőknek is túl a félpályán kavarni, lépjenek hátrébb a középpályások!
győzelmet remélek, döntetlen körüli a realitás sajna, bár a csatársorunk felállása javithat az esélyeinken.
LM10
Director del Fútbol

2009.11.23. 18:36:44

Holnapra:

-----------------------V.V.----------------------------

Alves-----------Puyol----------Piqué--------------Maxwell-----

------------------------Busquets------------------------

-------------------Xavi------------Iniesta---------------

Pedro-----------------------Ibra----------------------Henry---

Messi játéka még erősen veszélybe kerülhetne a Real ellen, ezért kispadra ültetném, és ha gázlesz(de nelegyen) akkor beállhat.
Chino
Llegenda del Barça

2009.11.23. 02:30:52

Hát nem tudom. Én bőven kiegyeznék egy Henry---Ibra---Pedro csatársorral. Messi nincs csúcsformában, ráadásul nem is 100%-os, pihenjen csak a Clasicóra. Henryt mindenképpen kezdetni kellene, hogy végre meglegyen az a stabil középpálya. Ibráért szorítok, hogy játszani tudjon. Ráadásul biztos vagyok benne hogy az Inter ellen 120%-on pörögne (ez mondjuk Samura is igaz lesz vélhetőleg), kiváncsi vagyok Maxwell-re is milyen hatással lesz volt klubja ellen játszani, remélem ő is felszívja magát, mert Maiconnal is szembe fog nézni párszor.
Nem szabad lebecsülni az Intert mert a csatársoruk kiváló és ha nem is osztogatnak nekik olyan labdákat mint Ini vagy Xavi, simán el tudnak dönteni mérkőzéseket, bárki az ellenfél.
Forca Barca!!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.23. 00:18:19

Jose-t elvileg azért vadászták ide,mert bl-t akarnak nyerni, a játékuk alapján tavaly közel sem voltak hozzá,és idén sem , édes mind1,h továbbmennek, sok jóra nem számíthatnak szerintem.

a bajnokságokat meg Mancini is hozta,még szebben is játszottak "alatta".

szóval nem tudom meddig lesznek türelmesek a fejesek, elvégre a Bl-t akarják annyira már évek óta.

ez nem annyira kapcsolódik ide,csak azzal kapcsolatban írtam le,h a jelenlegi első helyük hihetetlen. sok közük nem volt hozzá,de ilyen a foci,meg ez a csoport.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.23. 00:14:43

Jó hírek a játékosokról.
Nagy szükség van Ibrára (és góljaira), Messire mindig (bár ő neki mostanság elég rossz a helyzetkihasználása), Henry papa pedig egy zseniális fickó, aki minden testrészével képes gólt szerezni :wink: 8) :lol:
Na, de viccet félretéve: ha végre ez a csatársor kezdene az évben (eddig nem sok példa volt rá a sérülések miatt), akkor a győzelem az elvárás - részemről. Egy Iniesta, Xavi, Busquets középpályával, egy Alves-Piqué-Puyol-Maxwell védősorral, és Valdes-zel meg kell nyerni a meccset a Camp Nou-ban.
Abban szinte biztosak lehetünk, hogy Mourinho nem fogja forszírozni az aktív támadójátékot (igazából sosem tette), pláne úgy, hogy a meccs kezdő sípszójáig ők vannak a legjobb helyzetben: vezetik a csoportot, ráadásul utolsó meccsüket otthon játsszák. Bár nem irigylem a Camp Nou-beli vizitért :)

Az Inter csak a múltkori, hihetetlenül szerencsés meccsét követően került az élre. Én egyáltalán nem vagyok elájulva a játékuktól. Mindig a biztosra mentek: a döntetlenre, amit sikerült is az első 3 meccs alatt hozniuk (az 3 pont).
Szerintem a csapatuk játéka "alapjáraton" nem tartalmaz túl nagy veszélyeket. Kérdés, hogy mik azok az esetek, amelyek az "alapjáraton" kívül esnek... :)
Annyi lenne a jó, ha Mourinho felvállalná az ebben a szezonban játszatott 4-4-2-es taktikáját, mert sem Eto'o, sem Milito nem mentek hátra rendesen védekezni azokon a meccseken, amit láttam. Márpedig ez pont 2-vel kevesebb ember, mint ami a Kazany ellen védekezett: ez elég lehet nekünk, úgy értem: elég kell, hogy legyen.
miihii
KHAL

2009.11.22. 23:58:12

Nagyon bízom benne,h a BARCA balesetin gyors és hatékony munkát tudnak végezni a srácokon és a lehető legerősebb kerettel tudunk felállni az Inter ellen.
Akárhogy is alakul,egyáltalán nem lesz könnyű lenyomni az olaszokat.Gálára nem sok esélyt látok,de nem is az a fontos.A 3 pontot be kell húzni itthon,h ne legyünk győzelmi kényszerben az utolsó fordulóban,a hűvös Kijevben.
Keddig nincs olyan sok idő,de remélem,h elégnek bizonyul ahhoz,h kicsit ráncba szedjék magukat a gyerekek és pörgősen,frissen nyomják a bugit.Ha tohonyábban játszunk,akkor naon meleg lehet.
Én 2:1-et tettem a játékban,ezt most aláírnám. :P
messi70 írta:Megnyerjuk es kesz ha ezek az orult tehetsegek tenyleg tudjak vallalni a jatekot{Messi Ibra} akar gala is lehet belole bar ugy lenne adja a jo Isten !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szoritok hajra Barca Hajra Fiuk es hajra mindenki aki barca szurkolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Örülök,h lelkes vagy,de meg tudnánk oldani esetleg,h úgy 10-20 felkiáltójellel kevesebbel adod tudtunkra? :D
Köcce! :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
messi70
Jugador del Barça

2009.11.22. 23:41:44

Megnyerjuk es kesz ha ezek az orult tehetsegek tenyleg tudjak vallalni a jatekot{Messi Ibra} akar gala is lehet belole bar ugy lenne adja a jo Isten !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szoritok hajra Barca Hajra Fiuk es hajra mindenki aki barca szurkolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aynas
Capitá del Barça

2009.11.22. 14:45:44

A CSOPORT ÁLLÁSA

1. Internazionale 4 1 3 0 5–4 +1 6
2. Rubin Kazany 4 1 2 1 4–5 –1 5
3. Barcelona 4 1 2 1 3–2 +1 5
4. Dinamo Kijev 4 1 1 2 6–7 –1 4

A VISSZALÉVŐ MÉRKŐZÉSEK

Barcelona - Internazionale
Rubin Kazany - Dinamo Kijev

Dinamo Kijev - Barcelona
Internazionale - Rubin Kazany

én nem vezetem, mert ezt mér anno megtették helyettem, de a továbbjutáshoz elég 4 pont :!:
iter ellen minimum döntetlent kell játszanunk, kijevben pedig nyernünk kell.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.11.22. 13:42:31

levproff írta:
Leomessi14 írta: Cserek:Pinto,Fontas,Muniesa,Dos Santos,Jeffren
A cserék egyszerűen fenomenálisak.. :roll:
Miert te tudnal jobbakat mondani? :lol:

Szerk:Hupsz, :oops: :oops: Hogy felejthettem ki Ini-t? :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Leomessi14 2009.11.22. 13:45:22-kor.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
levproff
Director del Fútbol

2009.11.22. 13:41:21

Leomessi14 írta: Cserek:Pinto,Fontas,Muniesa,Dos Santos,Jeffren
A cserék egyszerűen fenomenálisak.. :roll:

Ja, és csak én nem találom Iniestát?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára levproff 2009.11.22. 13:42:48-kor.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.11.22. 13:35:10

Nem tudom, hogy mi lesz igy az Inter ellen.... :roll:

KAPUS: az rendben van,VV es Pinto is egeszsegesek.
VEDOK:Milito,Csiga Abidal Marquez hianyoznak,igy muszaj lesz felhozni az Atleticbol Fontast es Muniesat.
KOZEPPALYA:Itt Toure biztos hianyzo,Keita,pedig faradt lesz mert eleg sokat jatszott mostanaban.Ide is fel kell hozni 1-2 embert az Atleticbol,pld Dos Santost+ meg valakit.
CSATAROK:Ibra,Messi valoszinuleg hianyozni fognak,Henry zaklatott+Pep se bizik benne,Bojan szinten alig jatszott mostanaban,egyedul Pedro az aki jo eronletben van,de ez igy eleg keves...ide meg jon majd cserenek Jeffren.

Tehat 7 hianyzonk lesz,ebbol 4 a legerosebb kezdonkbol es 3 fontos csere...Es meg ki tudja kit dont le a labarol a H1n1... :oops:

En kedden igy allnek fel:VV-Maxwell-Pique-Puyol-Alves-Busquets-Keita-Xavi-Iniesta-Henry-Pedro
Cserek:Pinto,Fontas,Muniesa,Dos Santos,Jeffren

Sztem az ev legnehezebb meccsei kovetkeznek,es Pep legnehezebb meccsei is a Barca edzojekent...Remelem sikerul hozni a 3 Pontot a Bl-ben,a Klasszikuson egy X-el is megelegednek,ha nem epulnek fel a kulcsembereink.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Leomessi14 2009.11.22. 13:46:03-kor.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Válasz küldése