Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.16. 10:24:58

MQuCsabi írta:Itt most én sem érzek akkora veszélyt. Szerintem több gólos győzelmet aratunk 2; 3 -0 ra számítok.
Remélem így lesz, kéne egy megnyugtató győzelem. De ha sima esetleg nem is lesz, a 3 pont mindenképp kell.

A riválisoknak papíron könnyű ellenfeleik vannak, de a kiesés ellen küzdő csapatok veszélyesek is tudnak lenni, főleg a bajnokság ezek szakaszában. Hogy pontot rabolnának, nem nagyon hinném, de remélem legalább kicsit megizzasztják őket.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2016.04.15. 21:12:00

Én az elmúlt 10 évben minden meccsüket megnéztem.
Most a Real ellenni meccs végét nem néztem meg, az ATM ellen a 2. gólnál nyomtam el.
Sajnos a magánéletemben meg a munkámban is sok a gond, a stressz.
Reméltem, hogy ők elfeledtetik a búmat, bajomat, egy kis örömet csempésznek az életembe.
Ez nem sikerült.
Nagyon gondolkodom, hogy inkább nem nézem meg a meccset.
A munkámban egyszerűen vonzom a bajt. Ha nem velem történik, akkor a közelemben valakivel.
Bizony már az is megfordult a fejemben, hogy ha nem néztem volna a meccseket, akkor biztos nyertek volna.

Szóval nem tudom, hogy nézzem-e.
Szerintem az lesz, hogy nézni fogom. És ha benyalnak egy gólt akkor el fogom nyomni.
Normandia
Director del Fútbol

2016.04.15. 17:26:22

Alcantara írta: Én nem keresek nagyságrendileg sem annyi pénzt évente, mint a játékosok, mégsem csaltam soha 2 Ft-ot sem életemben.
Na jó annyi után Ney is fizetne.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2016.04.15. 13:09:51

a kettő egyébként nem zárja ki egymást, sőt, szerintem teljesen reális elképzelés, hogy a magánéletük zűrjei nyomot hagynak a mentális erőnlétükön, ezzel párhuzamosan pedig fizikálisan is kipukkadtak, mert tényleg zsinórban játszanak nem tudom mióta.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.15. 13:01:35

Alcantara írta:Én nem keresek nagyságrendileg sem annyi pénzt évente, mint a játékosok, mégsem csaltam soha 2 Ft-ot sem életemben.
látod ez a baj :D a gazdagsággal együtt jár a sóherság, meg a pénzéhség is :D ezért nem nyerünk mi soha tippmixen :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2016.04.15. 12:37:48

Ezeket az összeesküvés elméleteket ne kezdjük már el gyártani, miután kiestünk a BL-ből.
Mindenki hibás, Perez, a FIFA maffia, az ufók és a többi földönkívüli.

Mellesleg az adóscsalásokhoz csak annyit: be kell fizetni tisztességesen és akkor nincs gond.
Én nem keresek nagyságrendileg sem annyi pénzt évente, mint a játékosok, mégsem csaltam soha 2 Ft-ot sem életemben.

Imádom a játékukat, de soha nem fogom megérteni a gazdagok dilemmáját az adófizetéssel kapcsolatban.Nem kenyérre kell nekik, amit eltüntetnek.

A témához visszakanyarodva: Vasárnap elkalapáljuk a Valenciát és újra sínen vagyunk.
Gólszerzők:Munir, Douglas.
barcami
Jugador del Barça

2016.04.15. 11:50:40

Tényleg érdemes lenne utánajárnod.
Ez szomorú.
A spanyol és brazil sajtót érdemes olvasnod.
Messi adócsalási ügyének tárgyalása május 31-én kezdődik. Most újabb, már panamai, számlái kerültek látótérbe, noha cáfolta, hogy pénzmosásra lettek volna használva.
Neymart elítélték egy hónapja elsőfokon Brazíliában, de Spanyolországban is nyomoznak ellene.

Ezek visszavethetik a teljesítményüket.

Kovbal88 írta:
barcami írta:Remekül látszik, hogy hiába van ott egy jó képességű edző, akivel eddig várakozáson felül vagy annak megfelelően alakultak a dolgok, ha néhány (kulcs)játékosnak a magánéletében gondok akadnak, akkor látványosan romlik a csapat teljesítménye és szétesik a játékrendszer.
Most Messi és Neymar komoly bajban van és lehet ahogy Mascheranora is ráhúzták a vizes lepedőt, úgy is ők is rendesen meg lesznek az adócsalás + offshore-ozás végére tépázva.

Mivel elől nem volt nyomás alatt az ellenfél, a gólok sem jöttek, könnyen levédekezték őket, sokat hibáztak, labdákat szórtak el, végül elfáradt Rakitic és Busquets is, már nem tudták védekezésben és támadásban áthidalni a pályát.

Hátul nem volt még így sem eget verően sok gól, vagy épp hiba, nem lett volna ennyi, ha elől és középen uraljuk a pályát, hiszen fel sem ér az ellenfél, a védekezéssel van elfoglalva.

Szóval a Messi-Neymar apátia kifullasztotta a többi csapatrészt és a támadásra, presszióra épülő taktika emberi tényezők miatt szétesett, nyomokban sem tartalmazott 'barcát'.

A csapattagok tudják azt, látják azt, amiről mi csak beszélünk. Tudják ki lehet hunyó ügyekben.

Ez nem Luis Enrique dolga.

A visszaesés túl hirtelen volt, nagyobb előzmény nélkül.
A gond a fejekben van, ha nincsenek a húzóemberek ott fejben, mindenki motivációja lelohad.
Félnek, hogy megütik a bokájukat és a félelem leblokkolta őket.
Ez ragadt rá a csapatra.
Te magadtól vagy ilyen okos vagy segített valaki. =D>
Messi ügye már rég véget ért, ahogy Mascheranoé is. Neymarnak se 1 hónapja van adóproblémája, hanem kb már egy éve.
De az jó, hogy végre valaki rájött, hogy mi a probléma.

De az is lehet a baj, persze csak okosodom, hogy két három naponta játszák folyamatosan a meccseket és lehet elfáradtak.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.04.15. 11:42:48

Normandia írta:
Messinek az offshore dolgai most derültek ki, Ney sem tegnap előttől fogalmatlan, hanem kb már 2 hete, amióta a 45 millás büntit kilátásba helyezték nékik. Szóval azért van benne valami.
Remélem ebben a szezonban letudják már végre ezeket a rohadt ügyeket, és a következő szezonra már hagyják a játékosokat végre a játékra koncentrálni...

Nem szeretem az összeesküvés-elméleteket, de szerintem nem kizárt hogy azért valakik ennyire ne akarják hogy a Barca sikeres legyen, miért nem derülnek ki ilyenek más csapatokról? Nem hiszem hogy csak mi vagyunk ilyen bénák... (Amúgy NEM, nem a Realra gondolok elsősorban, elég sok klubnak töke ki lehet velünk hogy halálra tömik pénzzel a klubot, aztán sorra beárazzuk őket)
Normandia
Director del Fútbol

2016.04.15. 10:56:04

Kovbal88 írta: Te magadtól vagy ilyen okos vagy segített valaki. =D>
Messi ügye már rég véget ért, ahogy Mascheranoé is. Neymarnak se 1 hónapja van adóproblémája, hanem kb már egy éve.

De az is lehet a baj, persze csak okosodom, hogy két három naponta játszák folyamatosan a meccseket és lehet elfáradtak.
Messinek az offshore dolgai most derültek ki, Ney sem tegnap előttől fogalmatlan, hanem kb már 2 hete, amióta a 45 millás büntit kilátásba helyezték nékik. Szóval azért van benne valami.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.04.15. 10:47:54

barcami írta:Remekül látszik, hogy hiába van ott egy jó képességű edző, akivel eddig várakozáson felül vagy annak megfelelően alakultak a dolgok, ha néhány (kulcs)játékosnak a magánéletében gondok akadnak, akkor látványosan romlik a csapat teljesítménye és szétesik a játékrendszer.
Most Messi és Neymar komoly bajban van és lehet ahogy Mascheranora is ráhúzták a vizes lepedőt, úgy is ők is rendesen meg lesznek az adócsalás + offshore-ozás végére tépázva.

Mivel elől nem volt nyomás alatt az ellenfél, a gólok sem jöttek, könnyen levédekezték őket, sokat hibáztak, labdákat szórtak el, végül elfáradt Rakitic és Busquets is, már nem tudták védekezésben és támadásban áthidalni a pályát.

Hátul nem volt még így sem eget verően sok gól, vagy épp hiba, nem lett volna ennyi, ha elől és középen uraljuk a pályát, hiszen fel sem ér az ellenfél, a védekezéssel van elfoglalva.

Szóval a Messi-Neymar apátia kifullasztotta a többi csapatrészt és a támadásra, presszióra épülő taktika emberi tényezők miatt szétesett, nyomokban sem tartalmazott 'barcát'.

A csapattagok tudják azt, látják azt, amiről mi csak beszélünk. Tudják ki lehet hunyó ügyekben.

A gond a fejekben van, ha nincsenek a húzóemberek ott fejben, mindenki motivációja lelohad.
Ez ragadt rá a csapatra.
Te magadtól vagy ilyen okos vagy segített valaki. =D>

barcami
Jugador del Barça

2016.04.15. 10:06:23

Remekül látszik, hogy hiába van ott egy jó képességű edző, akivel eddig várakozáson felül vagy annak megfelelően alakultak a dolgok, ha néhány (kulcs)játékosnak a magánéletében gondok akadnak, akkor látványosan romlik a csapat teljesítménye és szétesik a játékrendszer.

Ez ragadt rá a csapatra.

Na tessék: Neymarnak bokafájdalmai vannak. :)
Alcantara
Director del Fútbol

2016.04.15. 08:49:16

Res írta:Egy cikk a formahanyatlásunkról:

http://index.hu/sport/futball/2016/04/14/barcako2016/

Én nagyjából egyet tudok vele érteni...
Ez tényleg korrekt összefoglaló, a csapat minden hibáját kifejti és az okokat teljesen reálisan írja, ami miatt bekövetkezett a kiesés.
Res
Jugador d'estrella

2016.04.15. 08:22:35

Egy cikk a formahanyatlásunkról:

http://index.hu/sport/futball/2016/04/14/barcako2016/

Én nagyjából egyet tudok vele érteni...
Samper
Director del Fútbol

2016.04.14. 16:16:11

MQuCsabi írta:Itt most én sem érzek akkora veszélyt. Szerintem több gólos győzelmet aratunk 2; 3 -0 ra számítok.
LE-nek hivatalból látnia kell, hogy mi a baj. Ha megérdemli a kispadját, meg kell oldania a vasárnapi győzelmet.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.04.14. 13:23:13

Itt most én sem érzek akkora veszélyt. Szerintem több gólos győzelmet aratunk 2; 3 -0 ra számítok.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.14. 13:20:49

na akkor nézzük előre, ha már csak ez maradt, vasárnap este valencia. szerencsére elég sok a sérült/eltiltott, bár lehet egy párat összedrótoznak: nincs bakkali, cherysev, gaya, cancelo, feghoulit meg kivágták az első keretből, mert nem igazán szeret edzésekre járni :D

gondolom sokan nyögvenyelős győzelemre számítotok (már aki nem a vereségért "szorít"), sztem azzal, hogy kiestünk a bl-ből lehet h a játékosok kicsit felindultabbak lesznek, hisz lekerült a címvédés terhe róluk... mindenesetre jót tenne a csapatnak a D-L-W-L-L széria után egy győzelem.

arról meg már nem is beszélek, hogy pont a szülinapomon játszanak, úgy hogy már csak ezért is győzniük kell :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2016.04.14. 13:26:36-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.04.11. 22:06:23

Feast4 írta:
messideco írta:Verma megsérült, illetve Rafinha valószínűleg megterhelte a sérült térdét, visszaesés következett a gyógyulásában... #-o
Nem kellett volna még egy egész meccset erőltetni.
Nem a térdére sérült rá, a bal combjában húzott meg valamit, amiatt dőlt ki 2 meccsre. Jövő héten már játszhat elvileg.
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.11. 21:47:46

messideco írta:Verma megsérült, illetve Rafinha valószínűleg megterhelte a sérült térdét, visszaesés következett a gyógyulásában... #-o
Nem kellett volna még egy egész meccset erőltetni.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.11. 20:58:21

Jogos, mert őt tényleg ahogy lehet lekapja, de én őt féltem leginkább, mert ő idősebb. Ezzel még nem is lenne baj, de sokkal többet kell melóznia mint bármikor és úgy érzem ő rá kell leginkább figyelni.

Amúgy megnéztem és tényleg nem volt, általában 70-80 perc körül lehozta.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.11. 20:47:07

Bob_Marley írta:Rafinhaért nagy kár, mert ő kulcs lenne hogy Iniestat tudjuk formában tartani és pihentetni. Sajnos Arda nem tudja átvenni egyelőre ezt a szerepkört és így Iniesta pótlására nincs emberünk, ez meg rohadt nagy baj. Nagyobb gondnak érzem mint hogy Messiék sem pihennek és gyenge formában vannak.
iniestát mostanában csomót pihentettük. sztem az elmúlt 2 hónapban nem volt 3 olyan meccse zsinórban amit végigjátszott volna...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.11. 19:47:57

Rafinhaért nagy kár, mert ő kulcs lenne hogy Iniestat tudjuk formában tartani és pihentetni. Sajnos Arda nem tudja átvenni egyelőre ezt a szerepkört és így Iniesta pótlására nincs emberünk, ez meg rohadt nagy baj. Nagyobb gondnak érzem mint hogy Messiék sem pihennek és gyenge formában vannak.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.11. 17:29:17

vermának már amugy is mindegy, volt két gyengébb meccse, LE le is írta. a három belső ember közül kettőnek (bartra mega belga) meg kell köszönni és eladni amilyen gyorsan csak lehet.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2016.04.11. 17:23:46

Verma megsérült, illetve Rafinha valószínűleg megterhelte a sérült térdét, visszaesés következett a gyógyulásában... #-o
Kép
"And my heart will leave you never."
Chino
Llegenda del Barça

2016.04.11. 16:17:05

Engem az zavar, hogy korábban is voltak bőven ilyen meccseink, de valahogy mindig kiszenvedtük. Az RS gyakorlatilag egyszer jutott el a kapunkig, nekünk pedig voltak jócskán helyzeteink, nem egy ziccer is, de most valahogy semmi sem ment be. Messi is könnyedén rúghatott volna egy mesterhármast, de valahogy nem sikerült. Nagyrészt azért is volt ekkora előnyünk mert valahogy bedaráltuk ezeket a meccseket, még ha szenvedős játékkal is, a Real pedig pont ilyeneket nem bírt megtenni.

Jelen esetben pont fordítva érzem mint sok más meccsen. Nem feltétlenül a mutatott játék zavar, volt ennél gyengébb is, de hogy egy X-et sem tudtunk kihozni az nagyon szomorú. Ilyen mérkőzést ezzel a teljesítménnyel is hozni kellett volna, bírói tevékenység ide vagy oda.
Azért akkora katasztrófa nincs nekünk kétszer kellene botlani , meccs alatt míg a Realnak és az Atletico-nak az összes meccsét behúzni, inkább az a gond, hogy a pihentetéseket elfelejthetjük.
Forca Barca!!!!
splinter
Jugador del Barça

2016.04.11. 12:20:16

Kovbal88 írta:
splinter írta:Nem láttam a mérkőzést (hála istennek!) sejtettem valami ilyesmi eredményt.
ENgem most egy kérdés foglalkoztat? Alvest miért nem pihenteti LE? Lássuk be Vidal szélsőjátéka sokkal pontosabb mint az Övé...Pláne egy fáradt D.A.-nál...
Alves nagyott játszik idén, jobb mint az utóbbi két-három szezonban. Nagyon összekapta magát, tény nem a régi már, de a csapat egyik legjobbja minden meccsen. Hatalmasakat dolgozik a pályán. Aki ért a focihoz látja ezt.

Amúgy döntetlen simán érdemeltünk és úgy nézet ki, hogy meg is lesz. Voltak helyzeteink szóval kár temetni a csapatot. A fáradtság látszik, viszont hozzáállásbeli probléma nincs. Arda viselkedett nagyon furcsán. De a többiek rendben voltak.

Aki itt mást ír, az hozzá van szokva a gálamérkőzésekhez, azért nem tetszik neki a mostani játék, pedig ez az igazi foci. Mikor vért izzadsz minden pontért.
Ne értsd félre, nem ekézni akartam. Általában én vagyok azon kevesek egyike, aki megvédi Alvest, mert nekem nagy kedvencem. Csak tény hogy fáradt és nem mai csirke... De írták, hogy a három alternatívája is sérült sajnos, nem tudtam h Vidal is az...
Válasz küldése