Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah a szerencsének. Mind az 50 meccsünkön idén, amiken összesen 1x kaptunk ki.Tomix354 írta:Egyszer majd belefutunk egy olyanba, ahol valaki ver nekünk vagy 4-et az első félidőben. Akkor majd sokat ér ez a taktika. Eddig inkább a szerencsének köszönhető, hogy nem kaptunk ki.rikko írta:Szerintem az volt EV célja, hogy az első félidőt lepötyögjük és a másodikban a már fáradtabb digókat kicsit megdolgozzuk. Szerintem ez is lesz. Ezt a letámadást nem fogják bírni végig.
Egyszer majd belefutunk egy olyanba, ahol valaki ver nekünk vagy 4-et az első félidőben. Akkor majd sokat ér ez a taktika. Eddig inkább a szerencsének köszönhető, hogy nem kaptunk ki.rikko írta:Szerintem az volt EV célja, hogy az első félidőt lepötyögjük és a másodikban a már fáradtabb digókat kicsit megdolgozzuk. Szerintem ez is lesz. Ezt a letámadást nem fogják bírni végig.
Szerintem egyértelmű hogy egy komolyabb csapat ellen másfajta összesített eredménnyel nem így fociznánk, de ki tudja.recrea írta:Tényként ez igaz, de vastagon előrevetíti a játékunkat ez a két meccs...nem szeretnék újabb négyest átélni valahol, márpedig ehét alapján benne van.Nero. írta:Elég gyengusz, de engem nem erdekel hogy megyunk be a 4 közé csak menjünk.
+1MessiNeymarSuarez írta:Mai meccsben benne van az is hogy mi kapunk öngóltTunyacsap73 írta:Ma nem öngól fog játszani hanem a piros lap
Mai meccsben benne van az is hogy mi kapunk öngóltTunyacsap73 írta:Ma nem öngól fog játszani hanem a piros lap
Tényként ez igaz, de vastagon előrevetíti a játékunkat ez a két meccs...nem szeretnék újabb négyest átélni valahol, márpedig ehét alapján benne van.Nero. írta:Elég gyengusz, de engem nem erdekel hogy megyunk be a 4 közé csak menjünk.
Dembele mondtamMessiNeymarSuarez írta:Messinek se megy ma...Akkor kinek fog?
Sajnos igazad van. Mikor ébrednek már fel?Phil07 írta:Mi a fene van itt? Ki fogunk esni. Ez nem normális..undorodom attol a focitól,amit most játszunk
A másik két csapatról pedig ne is beszéljünk. Atya ég, közünk nincsSubinho írta:Kaocsolgatom, nézem közben a másik meccset, az mozgalmasabb. Hát, ha továbbmegyünk, egyenlőre a Pool-City páros győztese simán kiütne minket.
Most minden továbbjutó simán kiütne minket. Ez a játék ultragáz. EV nem is értem mit akart ma ezzel.Subinho írta:Kaocsolgatom, nézem közben a másik meccset, az mozgalmasabb. Hát, ha továbbmegyünk, egyenlőre a Pool-City páros győztese simán kiütne minket.
Umtiti n agyon hanyag amióta kirobbant a fizuemelési hírbomba.Feast4 írta:Igazából szétfutnak.Amit meg Umtiti és Piquet művel az full gáz.Nem is értem.Óriási mentések aztán egy ember kifejel kettejük közül.