Barça a Bajnokok Ligájában
A Kazany ellen megnéznék egy ilyen felállást:
---------------Valdes---------------
Maxwell---Puyol---Pique---Abidal
----Xavi-----Toure-----Iniesta----
---Messi---Ibrahimovics---Keita--
Nem tudom, Henry mennyire egészséges már, de szerintem még nem tudna egy teljes meccset végig játszani. Csereként számítanék rá.
Maxwell múltkor nem okozott csalódást, mikor a jobb oldalon kellett játszania, -tudom, az egy 3ad osztályú csapat volt- újra ott vetném be. Középen nagy szükség van a két saját nevelésre. Marquezre nem bíznám ez a csapat ellen az utolsó védő szerepét. Láthattuk az előző két meccsen elkövetett hibáit... Puyol meg nem annyira dinamikus és jó a jobb oldalon mint, ami ennek a csapatnak kellene.
A középpályát nem kell magyarázni szerintem. A csatársorban alap a jobbszélső és a center. Keitának a gólérzékenysége miatt adnék esélyt a támadósorban, szerintem nem okozna csalódást. Így meg lenne a középpálya kreatívitása, és talán elől sem lenne gond a csatárokkal.
---------------Valdes---------------
Maxwell---Puyol---Pique---Abidal
----Xavi-----Toure-----Iniesta----
---Messi---Ibrahimovics---Keita--
Nem tudom, Henry mennyire egészséges már, de szerintem még nem tudna egy teljes meccset végig játszani. Csereként számítanék rá.
Maxwell múltkor nem okozott csalódást, mikor a jobb oldalon kellett játszania, -tudom, az egy 3ad osztályú csapat volt- újra ott vetném be. Középen nagy szükség van a két saját nevelésre. Marquezre nem bíznám ez a csapat ellen az utolsó védő szerepét. Láthattuk az előző két meccsen elkövetett hibáit... Puyol meg nem annyira dinamikus és jó a jobb oldalon mint, ami ennek a csapatnak kellene.
A középpályát nem kell magyarázni szerintem. A csatársorban alap a jobbszélső és a center. Keitának a gólérzékenysége miatt adnék esélyt a támadósorban, szerintem nem okozna csalódást. Így meg lenne a középpálya kreatívitása, és talán elől sem lenne gond a csatárokkal.
Nagyot kell jatszani szerdan, es lemosni oket a palyarol egy 5ossel. :]
- El fanático
- Entrenador del Barça
Meccsekben gazdag szerda elé nézünk
A Sportklubon 23:00-tól San Lorenzo - River Plate / az uruguay-i / Copa Sudamericana negyeddöntő - visszavágó

A Sportklubon 23:00-tól San Lorenzo - River Plate / az uruguay-i / Copa Sudamericana negyeddöntő - visszavágó

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Jövő héten szerdán 18:15-től a Digisport adja élőben a kazanyi kirándulásunkat!
Rögtön utána jön a LOKI firenzei kirándulása!
Figyelem!
Szerda, DIGISPORT!
K.
Rögtön utána jön a LOKI firenzei kirándulása!
Figyelem!
Szerda, DIGISPORT!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
1. Barça 3 1 1 1 3-2 4
2. Dynamo 3 1 1 1 5-5 4
3. Rubin 3 1 1 1 4-5 4
4. Inter 3 0 3 0 3-3 3
Többi csoport
2. Dynamo 3 1 1 1 5-5 4
3. Rubin 3 1 1 1 4-5 4
4. Inter 3 0 3 0 3-3 3
Többi csoport

Your village called. Their idiot is missing.
- 2pac4ever10
- Barça B
- Kapcsolat:
A Rubin meccs fájt de meg lehet még az a trófea!!

\ Köszönjük Eto'o || Sok sikert a jövőben /
- barca2010
- Jugador d'estrella
Pedro!!! Azt az egyet. D. Kijevnek lőtt az Argentín Zseni.S.Agüero írta:Egy az h "Gardiola" az Guardiola. Kettő meg az h Messinek nem volt szerencséje a shaktar ellen?:D Akkor ki lőtte az első gólt?lionel10M írta:Megnéztem a kazsn elleni meccset újból, és azt kell mondjam, nagyon nem volt szerencséje a Barcának. Az első félidőben nem volt jó ac sapat, de a másodikban sok helyzete volt a Barcának. 1 Pedro, 2 Messi, 2 kapufa. Pedro és Messi lövéseit kivédte a kapus. Pontatlan a csapat.
Gondoljatok arra, mennyire le vannak terhelve ezek a játékosok, már csak azért sem szabad elvárni, hogy minden meccsen gála legyen.
A támadók közül Pedro nem tud segíteni, Ibra van valamennyire formában, Messi meg sajnos elvesztette a jó formáját a kritikák miatt, amit remélem, hamar visszanyer, meg fáradt is. Neki sem volt szerencséje sem az Inter ellen, sem a shaktar sem a kazan ellen. Nagyon kell egy jó Messi a Barcában.
Henryt probálja rendbe hozni Gardiola.![]()
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
- MatyiG
- Adminisztrátor
Egy az h "Gardiola" az Guardiola. Kettő meg az h Messinek nem volt szerencséje a shaktar ellen?:D Akkor ki lőtte az első gólt?lionel10M írta:Megnéztem a kazsn elleni meccset újból, és azt kell mondjam, nagyon nem volt szerencséje a Barcának. Az első félidőben nem volt jó ac sapat, de a másodikban sok helyzete volt a Barcának. 1 Pedro, 2 Messi, 2 kapufa. Pedro és Messi lövéseit kivédte a kapus. Pontatlan a csapat.
Gondoljatok arra, mennyire le vannak terhelve ezek a játékosok, már csak azért sem szabad elvárni, hogy minden meccsen gála legyen.
A támadók közül Pedro nem tud segíteni, Ibra van valamennyire formában, Messi meg sajnos elvesztette a jó formáját a kritikák miatt, amit remélem, hamar visszanyer, meg fáradt is. Neki sem volt szerencséje sem az Inter ellen, sem a shaktar sem a kazan ellen. Nagyon kell egy jó Messi a Barcában.
Henryt probálja rendbe hozni Gardiola.

Megnéztem a kazsn elleni meccset újból, és azt kell mondjam, nagyon nem volt szerencséje a Barcának. Az első félidőben nem volt jó ac sapat, de a másodikban sok helyzete volt a Barcának. 1 Pedro, 2 Messi, 2 kapufa. Pedro és Messi lövéseit kivédte a kapus. Pontatlan a csapat.
- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Helyesírás, "szerkeszt" gomb és lehetőleg maradj a témánál, légyszi'! Amúgy üdv!Rajmi93 írta:a zaragozát meg lemosuk legalábbis nagyon remélem h igy lesz mert még egy x vagy vereség már nem fér bele
hajrá barca
- elprat
- Capitá del Barça
Sztem sem tragédia ez a vereség, bár az kissé ciki hogy hazai pályán hasaltunk el
Az meg hogy a NS egyik firkásza "kirakat csapatnak" nevezte cikkében a Barcát, "KISSÉ" felháborító -számomra

Az meg hogy a NS egyik firkásza "kirakat csapatnak" nevezte cikkében a Barcát, "KISSÉ" felháborító -számomra

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Kedden nagyon fontos három ponttól estünk el, csak remélni merem nem lesz baj... Az Internek nagyon nyernie kell hogy továbbjusson, szóval nem tudom még bármi lehet. Izgalmas lesz a végjáték.
Pedrót én sem szeretném BL meccsen látni. Messi fáradt mind fizikailag, mind mentálisan. Jót tesz Leonak egy kis pihenő, hogy összeszedje magát. Nem sok labdát kapott. Azt mondom, hogy kell a pontosabb játék. volt, hogy Xavinak sem, meg Messinek sem sikerült pontos labdát adni.mess2009 írta:csak azt az észrevételedet szeretném megerősíteni, hogy mekkora balfogás volt Pep-től Marquez beállítása, de ez még hagyjángergo9 írta:Nincs középpályánk ?honda25 írta:Nem csak a tegnapi meccsel van itt probléma. Már az Almeria ellen is gyengék voltunk. Egyszerűen nincs középpályánk, nem tartjuk meg a labdát, nincs vonaljáték kevés a beadás. A három meccsen egy ember teljesítényét tudnám csak kiemelni : Piqué teljesítményét.
A szünet tuti betett a csapatnak, de remélem, hamar kilábalunk belőle, mert képesnek tartom rá a csapatot, főleg egy sikeréhes Ibrával.
Szóval most hétvégén a Zaragozát meg kell verni szép játékkal, mindenki ezt várja, többek között én is.Akkor mégis kinek van?
Nem tartjuk meg a labdát? 70% volt nálunk. Egyszer tényleg lehozhatnánk 100%-0%-ra
Nincs beadás? Dehogynem Pedro és Alves is rengetegszer próbálkozott csak iszonyatosan gyenge volt szinte mind.
Véleményem a meccsről.
Nem volt ez rossz. Alméria,Vale,RK közül ez volt a legjobb vagyis a játékunkat tekintve.
Sztem Iniesta kifejezetten jól mozgott Xavi is jobb volt mint multkor.
Viszont a félelmetes jobb oldal Alves és Messi értékelhetetlen teljesítményével szinte eltűnt pedig ez az egyik legnagyobb erősségünk a Messi & Alves duó.
Pedro hihetetlen, sztem egy szobrot sem tudna 1vs1ben megverni, beadásai vicc kategória nem nagyon szeretném további BL meccseken kezdőben látni. Bárki jobb nála Bojan,Jeffren akárki.
Ibra számomra kellemes meglepetés egész évben még akkor is ha tisztában voltam vele mekkora klasszis. Ő lője már a szabikat ezentúl, ne Alves.
Alvesnek talán jót tesz ez a kis pihi szükség van egy bombaformában lévő Alvesre.
Amugy Pep "jó" érzéssel nyúlt bele a védelembe egy helyen változtatott, ki is kaptunk miatta. Touré kellett volna középre Keita vkpnak.
Zaragoza ellen több gólos győzelmet és főleg joga bonitot akarok, ki vagyok(unk) éhezve már rá.
FORCA BARCA!!!!!!!!!!!
most is mint szinte minden meccsen túl későn reagál!!! már 100.000 ember látja, hogy cserélni kellene, de ő nem. ez elég nagy gáz!
g
csak azt az észrevételedet szeretném megerősíteni, hogy mekkora balfogás volt Pep-től Marquez beállítása, de ez még hagyjángergo9 írta:Nincs középpályánk ?honda25 írta:Nem csak a tegnapi meccsel van itt probléma. Már az Almeria ellen is gyengék voltunk. Egyszerűen nincs középpályánk, nem tartjuk meg a labdát, nincs vonaljáték kevés a beadás. A három meccsen egy ember teljesítényét tudnám csak kiemelni : Piqué teljesítményét.
A szünet tuti betett a csapatnak, de remélem, hamar kilábalunk belőle, mert képesnek tartom rá a csapatot, főleg egy sikeréhes Ibrával.
Szóval most hétvégén a Zaragozát meg kell verni szép játékkal, mindenki ezt várja, többek között én is.Akkor mégis kinek van?
Nem tartjuk meg a labdát? 70% volt nálunk. Egyszer tényleg lehozhatnánk 100%-0%-ra
Nincs beadás? Dehogynem Pedro és Alves is rengetegszer próbálkozott csak iszonyatosan gyenge volt szinte mind.
Véleményem a meccsről.
Nem volt ez rossz. Alméria,Vale,RK közül ez volt a legjobb vagyis a játékunkat tekintve.
Viszont a félelmetes jobb oldal Alves és Messi értékelhetetlen teljesítményével szinte eltűnt pedig ez az egyik legnagyobb erősségünk a Messi & Alves duó.
Pedro hihetetlen, sztem egy szobrot sem tudna 1vs1ben megverni, beadásai vicc kategória nem nagyon szeretném további BL meccseken kezdőben látni. Bárki jobb nála Bojan,Jeffren akárki.
Ibra számomra kellemes meglepetés egész évben még akkor is ha tisztában voltam vele mekkora klasszis. Ő lője már a szabikat ezentúl, ne Alves.
Alvesnek talán jót tesz ez a kis pihi szükség van egy bombaformában lévő Alvesre.
Amugy Pep "jó" érzéssel nyúlt bele a védelembe egy helyen változtatott, ki is kaptunk miatta. Touré kellett volna középre Keita vkpnak.
Zaragoza ellen több gólos győzelmet és főleg joga bonitot akarok, ki vagyok(unk) éhezve már rá.
FORCA BARCA!!!!!!!!!!!
most is mint szinte minden meccsen túl későn reagál!!! már 100.000 ember látja, hogy cserélni kellene, de ő nem. ez elég nagy gáz!
-
- Director del Fútbol
Nincs középpályánk ?honda25 írta:Nem csak a tegnapi meccsel van itt probléma. Már az Almeria ellen is gyengék voltunk. Egyszerűen nincs középpályánk, nem tartjuk meg a labdát, nincs vonaljáték kevés a beadás. A három meccsen egy ember teljesítényét tudnám csak kiemelni : Piqué teljesítményét.
Szóval most hétvégén a Zaragozát meg kell verni szép játékkal, mindenki ezt várja, többek között én is.

Véleményem a meccsről.
FORCA BARCA!!!!!!!!!!!
Kikaptunk. Ennyi. Be kell látni hogy nem tudták hozni a srácok a jó formályukat. Ezentúl minden meccset meg fog a Barca nyerni! Nagyon fontos hogy a további meccseket megnyerjék Ibráék!
Aránylag veszélyes volt a Barca. Gondolok Ibrahimovics vagy Yaya Toure kapufájára. Egy vereség nem a világ vége. Nem egy meccs dönti el a Bl vagy a bajnokság sorsát.
Nemvolt külnösebb gond a tegnapi meccsel, megvoltak a helyzetek.Marquez mindkét gólban benne volt vastagon.Az elsőnél gólpassz, a másodiknál meg vagy kilép és hagyja lesre futni vagy megy vele de ő ehelyettcsak futott és közben forgolodott.Nemtom mér nem Puyi játszott.
Nem csak a tegnapi meccsel van itt probléma. Már az Almeria ellen is gyengék voltunk. Egyszerűen nincs középpályánk, nem tartjuk meg a labdát, nincs vonaljáték kevés a beadás. A három meccsen egy ember teljesítényét tudnám csak kiemelni : Piqué teljesítményét.
Szóval most hétvégén a Zaragozát meg kell verni szép játékkal, mindenki ezt várja, többek között én is.
Hajrá Barca! És a Honda!
-
- Director del Fútbol
Én sem tartom tragikusnak a dolgot. Még szerencsénk sem volt. Kis enerváltságot éreztem a fiúkon, olyan jollakottságot, de ez már évek óta jellemző. Bármilyen formában vagyunk, a Barca mindig érezte a válogatott szüneteket. Vélhetően azért, mert ezek a fiúk tényleg csapatként és játékstílusként vannak nagyon együtt, nehéz visszarázódni, amikor Mellberg játszik mögötted Xavi helyett, meg Heinze és Veron.
A Kazan 2x támadott, életében 1x találja így el a lasztit mindkét gyerek, 2x lőttek kapura, 2 gól lett, életük gólja.
Nincs tragédia. Bár már a sorozat előtt megmondtam, hogy Kazanban főni fog a kávénk, így még nehezebb lesz megjárni a poklot.
A Kazan 2x támadott, életében 1x találja így el a lasztit mindkét gyerek, 2x lőttek kapura, 2 gól lett, életük gólja.
Nincs tragédia. Bár már a sorozat előtt megmondtam, hogy Kazanban főni fog a kávénk, így még nehezebb lesz megjárni a poklot.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Azért a világ nem dőlt össze, mert kikaptunk. Van ilyen, lesz ilyen. Én személy szerint hihetetlenül örülök, hogy az első pofont itt, és nem a ligában kaptuk. Egy olyan csapat, mint a mai Barca, hosszútávon többet profitál egy ilyen zakóból, mint egy nyőgvenyelős meccsen begyüjtött 3 pontból.
Eddig is ez volt, és most sem lesz másként.
Szerk: Ha én lennék Ryazancev-vagy ki az ördög lőtte az elsőt-most akasztanám szögre a csukát. Ekkora gólt lőni a Nou Campban a 2. percben, ráadásul a meccset is megnyerik...
A csúcson kellene abbahagyni.
Eddig is ez volt, és most sem lesz másként.
Szerk: Ha én lennék Ryazancev-vagy ki az ördög lőtte az elsőt-most akasztanám szögre a csukát. Ekkora gólt lőni a Nou Campban a 2. percben, ráadásul a meccset is megnyerik...
A csúcson kellene abbahagyni.

Rivaldo-A Legnagyobb.