Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.10.20. 22:57:20

Sajnos beigazolódott, amitől tartottam. Nagyon rossz előérzetem volt a mai meccsel kapcsolatban. Igazság szerint nekem egyértelműnek tűnt a nyilatkozatok alapján, hogy senki (még Pep sem!) vette 100%-ig komolyan ezt a meccset. A motiváció hiánya és a fáradtság egyértelműen kijött ezen a meccsen. Sajnos a legnagyobb baj mégsem a mai vereség, hanem, hogy egy ilyen "kötelező" meccsen sem pihenhetett a kezdőcsapat a második félidőben és innentől kezdve minden meccsünk éles lesz, ha tovább akarunk jutni. És ez bizony rányomhatja a bélyegét a bajnokságra is. Tavaly ugye nagy szerencsénk volt, hogy a Bl csoportkör második felét gyakorlatilag végigpihenhette a társaság, most ez innentől kezdve kizárt. Azon kívűl, hogy gyengén játszottunk, sajnos beigazolódott az is, hogy a mindenkori címvédő bizony a legkisebb toleranciát sem kapja meg a bírók részéről. Ezért is tartom szinte kizártnak a címvédést, bár ki tudja ... Egy fontos különbség még a tavalyi évhez képest, hogy kicsit elveszettnek érzem a fizikális előnyünket. Tavaly sok necces meccset hoztunk a hajrában, amikor fáradt az ellenfél. Sajnos ma (IS) ezt pont fordítva éreztem. Rengeteget futottunk fölöslegesen a labdáért, hihetetlen sok energia ment el azzal, hogy egyáltalán nálunk legyen a laszti. És amikor nálunk volt, gyakran akkor sem mi irányítottunk. Ilyenre a tavalyi szezonból csak elvétve emlékszem. Simán kipasszoltak, leszaladtak minket, tudatosságban, koncentráltságban, pontosságban, egyáltalán minden szinten leiskoláztak minket. Szomorú, de sajnos megínt kísért a 2007-es szezon átka:(
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.10.20. 22:56:52

Hűha. Most értem haza a melóból és nem akarok hinni a szememnek. :shock: :shock: Kikaptunk? :cry: :cry: :cry: :cry: El sem hiszem. :? Most gondolom a Kazanynak hízik a mája. Sebaj, ez bosszúért kiált. Megyünk mi még hozzájuk. 8) Jobb is hogy a szokásos évi hullámvölgy, most szezon elején kapta el a csapatot. Lesz ez még jobb. :D
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
higany
Jugador del Barça

2009.10.20. 22:56:24

Mikaos írta:Az biztos, hogy "kedvenc" csapataim közé felveszem a Kazanyt is, most, hogy már "szerencsém" volt megismerni őket. Szóval olyan szép, amikor egy csapat 2 csatára a saját térfele közepén van...vkp pozícióban.

Ettől függetlenül sajnos nem voltunk elég jók. Sem fejben, sem fizikailag. A félidőben is írtam, hogy feltűnően keveset játszunk a széleken, és ez nem lesz jó, mert a későbbiekben számíthatunk rá, hogy csomóan így akarják majd ölni a játékunkat, mint ezek a...
Természetesen rossz formában vagyunk, ami nem elhanyagolandó tényező, viszont az nem magyarázható ezzel, hogy szélen semmit sem játszottunk.

Ibra gólja király volt, és ez az összes pozitívum, amit fel lehet hozni ezen a meccsen. Ekkor -bevallom- azt hittem, hogy sikerül átlendülnünk.
Es mit varsz egy ilyen, europai viszonylatban, kiscsapattol?
A Camp Nouban, a BL gyoztes Barcelona ellen kitamadnak, es felvallaljak a nyiltsisakos tamadofocit?
Meg az igazi nagycsapatok sem tamadnak ki a Barca ellen, mert az egyenlo az ongyilkossaggal.
A Barca az ilyen jatek ellen legtobbszor tehetetlen (ha jol csinaljak), ezert egyertelmu h milyen taktikat kell valasztani a Barcelona ellen...
Betonbitoztos vedekezes, betomorules, kontra, tavoli lovesek. Gondolom ez volt a Kazan taktikaja, vagy lehet h mar a kontrakat sem vallaltak be.
Ha nincs a korai gol akkor sima ugy szvsz.
lionel10M
Barça B

2009.10.20. 22:55:14

Nem örülök ennek a pofonnak. Nem volt szerencséje a csapatnak.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2009.10.20. 22:53:31

Oda kell figyelni az orosz bajnokságra! Egyre erősebb csapatok jönnek és igen csak kellemetlen ellenfelek... Új generáció! Egyre inkább úgy néz ki, hogy az orosz bajnokságot lassan a legjobbak közé kell sorolni.
Voltak helyzeteink, nagy kapufáink, de valahogy ma nem volt meg az átütő erő a csapatban...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
pityi
Jugador del Barça

2009.10.20. 22:51:24

Ekkora blamát, nem hiszem el. :evil: Két helyzet két gól ,pont elég a győzelemhez.Ma semmi se jött össze a csapatnak, kár érte.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.20. 22:51:11

Bár volt két kapufánk, és ha csak picit nagyobb szerencsénk van, simán nyerünk, de akkor is: Ez egy nagyon gyenge produkció volt. Ilyen kevés mozgással, körülményesen, nem lehet meccset nyerni.
Nagyon jókor jött ez a pofon, és speciel jobban örülök, hogy itt, és nem a ligában kaptuk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
El fanático
Entrenador del Barça

2009.10.20. 22:49:46

Elveszett a hozzászólásom, mert a másik topicot nagyon siettetek bezárni modik...

Szóval:

A tatároknak közel sincs ennyi és iylen minőségű tétmeccs a lábukban, míg a mieink többsége heti 3 meccset nyom már nem tegnap óta és többen mind a 95-100 percet végignyomták + az utazgatások, időeltolódás és egyáltalán - az emberi téynező, az, hogy még az ilyen profik sem gépek...
Ezért is jön ennyi sérülés.
Muszáj a télen - legkésőbb a nyáron- minőségi cserékre szert tenni, mert pár játékos már a végső tartalékait éli fel.
Kép
messi70
Jugador del Barça

2009.10.20. 22:49:05

na remelem most nem fikazzatok a realt mi is azon a szinten jatszottuk az utobbi meccseinket sot talan a real tamadasai jobban mukodtek na de mindegy kellett ez a vereseg hajra barca !!! ugye ti is latjatok hogy ebbol a barcabol nem lesz soha olyan mint a tavaji volt!!!!!!!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.10.20. 22:47:23

Az biztos, hogy "kedvenc" csapataim közé felveszem a Kazanyt is, most, hogy már "szerencsém" volt megismerni őket. Szóval olyan szép, amikor egy csapat 2 csatára a saját térfele közepén van...vkp pozícióban.

Ettől függetlenül sajnos nem voltunk elég jók. Sem fejben, sem fizikailag. A félidőben is írtam, hogy feltűnően keveset játszunk a széleken, és ez nem lesz jó, mert a későbbiekben számíthatunk rá, hogy csomóan így akarják majd ölni a játékunkat, mint ezek a...
Természetesen rossz formában vagyunk, ami nem elhanyagolandó tényező, viszont az nem magyarázható ezzel, hogy szélen semmit sem játszottunk.

Ibra gólja király volt, és ez az összes pozitívum, amit fel lehet hozni ezen a meccsen. Ekkor -bevallom- azt hittem, hogy sikerül átlendülnünk.
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2009.10.20. 22:45:51

Nem tudom hogy ti melyik meccset néztétek de szerintem jól játszottunk a vereség ellenére!!Gyönyörű akciók!!Szép gól!!semmi szerencse!!2 kapufa!!1 makk gól amilyet soha az életébe nem rúg még1szer a gyerek +1kontra mer mentünk előre!!szóval én nem aggódok!!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.20. 22:44:14

Nah kikaptunk, először a szezonban, van ilyen.

ellenfél egy védhetetlen góllal,és a középpályán egy hibánkból leindítva, szépen megoldva két gólt szerzett. más egyebet nem csinált, ezúttal nem is kellett. 100ból 96-97 szer ez nem jött volna össze, most igen.

nálunk voltak jó periódusok, az egyenlítő gólunk után sem véltem felfedezni,h vissza vettünk, bár a későbbi időszakban én sem voltam megelégedve dolgokkal.

két kapufát szereztünk,és egy szép gólt, kevés hazai pályán,nincs mit szépíteni. nagy gondok akkor sincsenek, még jót is tehet ez a kis kisiklás.

tavaly is voltak nehezebb időszakok, idén is lesznek, Pep és a srácok megoldják.

FORCA!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.10.20. 22:42:50

A mai produkció szörnyű volt, főleg a támadójáték, bár rányomta a meccsre a bélyegét az, hogy már a 2. percben gólt kaptunk. Most nem tudtuk játszani a tilitoli játékunkat, szerencsénk sem volt, semmi nem jött össze. Talán jobb is, hogy a BL-ben jött ez a vereség, most legalább magukhoz térnek a játékosok.

Ja, és Márquez lassú.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.10.20. 20:38:45

Hmm, nagyon várom már a meccset, Messi végre a szélen, Ibra középen, és remélem Pedro is mutat nekünk valami szépet. 8) Jó kis meccs lesz!
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.10.20. 20:23:47

Pedro meglátásom szerint a jobboldalon jobban megélne, igaz ott most Messi kezd, a baloldal nem igazán az övé, én megpróbálnám Jeffrént is akár a balszélen.
Kép
Kép
Kép
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.10.20. 20:14:11

palesz77 írta:
maister6000cm3 írta:Nem féltem én a balszélt...
Am melyik csatorna adja?
ez:
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=51015&part=sports

csak a net maradt... :wink:
Kár... Nem baj, nekem van TVU playerem, az mindig jo...
Csak jólett volnamár tv-n nézni egy barca meccset... :?
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.10.20. 20:12:13

maister6000cm3 írta:Nem féltem én a balszélt...
Am melyik csatorna adja?
ez:
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=51015&part=sports

csak a net maradt... :wink:
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.10.20. 20:10:35

Nem féltem én a balszélt...
Am melyik csatorna adja?
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.10.20. 20:10:23

palesz77 írta:Nagyon jó a kezdő, én a balszélet "féltem" egyedül, reméljük Pedroba önbizalmat tudott pumpálni Pep, mert akkor azzal sem lenne gond... Csak cselezne ma párat jól [-o< Na mindegy, erős kezdő, és végre van egy csatár is a kezdőben :lol: Remélem Zlatan góllal "tér" vissza. Hazai pályán jó meccsre számítok, 3-4 gólt be kéne verni :D

Jó szurkolást mindenkinek aki ezt nézi :D

Visca el Barca
Igy legyen. :D
Én is úgy gondolom, h egy 3-4 gólos győzelem a reális.
Az oroszok végig védekezni fognak és majd kontrákkal probálnak gondot okozni, remélem nem túl nagy sikerrel.
Ha hamar gólt szerzünk akkor gála lesz a vége.

Pedro remélem kicsitt bátrabb lesz és többet vállal majd. Nincs nagy gond a játékával csak hiányzik belőle a '' vagányság''.

Hajrá fiúk.
Hajrá Barcelona!!!!!
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.10.20. 20:02:25

Nagyon jó a kezdő, én a balszélet "féltem" egyedül, reméljük Pedroba önbizalmat tudott pumpálni Pep, mert akkor azzal sem lenne gond... Csak cselezne ma párat jól [-o< Na mindegy, erős kezdő, és végre van egy csatár is a kezdőben :lol: Remélem Zlatan góllal "tér" vissza. Hazai pályán jó meccsre számítok, 3-4 gólt be kéne verni :D

Jó szurkolást mindenkinek aki ezt nézi :D

Visca el Barca
mess2009
Director del Fútbol

2009.10.20. 12:51:40

Titinho írta:Na akkor megkezdem a sort...

Rubin Kazany...

Az utóbbi két meccsen előjöhettek a fanyalgók, hogy nem játszottunk jól, akiknek részben igaza is volt. Valenciában tényleg nem játszottunk szenzációsan, de én mondjuk úgy vagyok vele, hogy válogatott forduló után elhozni 1 pontot Valenciából nem rossz eredmény. :wink: Az előtte lévő Alméria meccs az tényleg gyenge volt, ott én sokkal inkább hibáztatom a csapatot a mutatott játék miatt, mint a Valencia elleni 0-0 miatt. Előtte ugye a Dinamoval meccseltünk ahol 19 helyzetből 2 gólt lőttünk.

Szóval ha úgy vesszük (ami tény), az utolsó 3 meccsünkön 3 gólt rúgtunk, viszont 1-et sem kaptunk. Ahogy a cikkben is le lett írva, én is úgy hiszem, hogy egy-egy válogatott forduló után jön egy gyengébb meccs (Valencia 0-0 kipipálva) és most már egy jó formában lévő csapatnak kell pályára lépnie.

Én ma ezt várom a fiúktól, hogy GÓLOKKAL és SZÉP játékkal győzzenek a ruszkik ellen! Nálam a mai meccs minimum egy 3-0, de ennél csak több lehet és többet is szeretnék. Ráférne a csapatra egy nagy győzelem, sok játékosnak igencsak visszaadná az önbizalmát. Gondolok itt pl. Messire, Touréra, Dani Alvesre, Xavira, Iniestára. Mert valljuk be Messi az utóbbi 2-3 hétben nem játszik jó formában, Touréról nem is beszélve (nem véletlenül van a főoldalon egy kép Pep-el a tegnapi edzésről, hosszasan beszélgettek, illetve magyarázott neki Pep), Dani Alvesnek jó lenne végre 3 jó beadás egy meccsen és 1 jó szabadrúgás, Xavinak a halálpontos passzai és Iniesta és Bojan formába lendülése. Ezek hiányoznak nekem most. Természetesen említhetném Henryt is, de ő nincs a keretben sem.

Szóval végre itt az ideje egy igazi gálának, küldjük haza a ruszkikat jól kitömve! A ruszkiknak is a kemény, fagyos, hideg orosz pálya után olyan lesz a Camp Nou mintha pamuton játszanának. :wink: Elég lassú a védőnégyese a ruszkiknak, ezt ki kell használni.

Messinek jót tenne 1-2 gól, Ibra is meglőhetné 1. BL gólját ha játszani fog, Bojant játszatni kell ma mindenképpen, ő is rázódjon vissza. Jó játékot várok még Alvestől, Xavitól és Iniestától.

Itt az idő srácok! Egy szép estét kérnék szépen! :twisted:

UI: Nem fogom egyébként látni a Barca meccset, mivel du. 2-kor indulok Pestre, a VIP szektor mellett (Sepp Blatter mellett :) ) fogom megnézni, hogy mit alkot a LOKI a Fiorentina ellen.

A két tippem:
Barca - Rubin : 4-0.
Loki - Fiorentina: 1-3.

Na jó meccsnézést mindenkinek!

SOM-HI TOTS!
miközben azzal kezded,hogy előjöttek a fanyalgók...ahhoz képest hosszan sorolod az egyébként jogos kifogásokat az utóbbi két-három meccsünkről! én igyekszem mindég az adott teljesítményt értékelni és nem tekintem fanyalgásnak a jogos kritikát.(sőt inkább a parttalan ömlengés ellenszenvesebb)
most azért vagyok leginkább zavarban mert az ember nem tudja, hogy melyik Barca fog előjönni?? az amit remélünk, vagy az amit legutóbb láttunk?!
gondolom egyetérthetünk abban, hogy ha nem javulunk jelentősen, a 4:0 csak álom marad!
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.20. 12:37:15

Én is tartok ettől a csapattol már láthattuk az Inter is megizzadt az x-ért . Szóval nem lessz könnyű meccs, de bekell huzni , sok minden mulhat ezzen a meccsen. Gyerünk fiuk

Tipp: 2:0 ;) :D
Visca El Barca
Kép
pitta19
Jugador d'estrella

2009.10.20. 12:36:58

Uram bocsánat, de engem annyira nem hoznak lázba a Loki meccsei, hogy eddig is a neten néztem élőben a Barca-t. Egy vicc, hogy azért szurkolni, hogy legalább rugott gól legyen a nevük mellett. És mi van, ha megverik pl. ma a Fiorentinát, semmi nem történik az ég világon, tele lesz a holnapi sajtó azzal, hogy mekkora csapat ez a loki, a végső esélyes meccseit meg nézd, ahol akarod.
Barca drukker vagyok, minden csapatnál előrébbvaló nálam, ez van!
Chino
Llegenda del Barça

2009.10.20. 12:30:21

Én is kb. így vagyok vele. Hiába vagyok debreceni, de inkább ülök a gép előtt mintsem őket nézzem. Nem akarom, hogy folyton lealázzák őket, de szeretnék végre igazi meccset látni.
Az oroszok ellen kötelező a győzelem, mert tényleg egy nagyon fontos meccs. Ezután csak nehezebbek jönnek. A két idegenbelitől félek, főleg ennek a visszavágójától. Sztem ha nyerünk is nagyon nyögvenyelős lesz ott, Kijevben szintén, nehezebb meccsekre számítok mint az Interrel itthon.
Ha ezt behúzzuk, fontos lépés lenne a csoportgyőzelem felé. Egyetértek azzal, hogy most inkább Bojant kellene játszatni mint Pedrot. Neki is formába kellene lendülni, Pedrito kapott már elég lehetőséget, és valljuk be a sérülése előtt Bojan elég jól játszott. Pont azt a pluszt tudta adni, amit Pedro nem. Ha játszik egy Bojan-Ibra-Messi trió nem lehet baj. Nem kellene feltétlen Init feltolni, játszon az igazi posztján, Keita amúgy sincs nagy formában. Az orosz csatároktól nem igazán félek, főleg a mostani hibátlan védelem mellett. A balhátvéd poszton jó lenne látni Maxwell-t, amikor lehetőséget kapott sztem jó formát mutatott, Abidal pihizhetne egy kicsit és végre a brazilnak is esélye lenne megmutatni mit tud. Ha jól játszana egy egézséges "harc" is ki tudna alakulni a bal oldalért. Egy jó "támadófocis" meccset várok, ahol azért jobban kihasználjuk a helyzeteinket.
Forca Barca!!!!
barca2010
Jugador d'estrella

2009.10.20. 12:03:03

barcafan0911 írta:
Capon írta:Én már kezdem unni, hogy a Loki meccsein kívül egyetlen egy más mérkőzést sem tudok TV-ben megnézni (BL). Mondhatnám azt is hogy a tököm tele van már vele. Persze én is szurkolok nekik de azért eltudnék képzelni már más meccset is. Nagyon jó lesz már ha elérünk a kieséses szakaszba hátha FOCIT is látunk majd a TV-ben.

Egyébként ma sem várok kirobbanó játékot a csapattól Egy szürkésebb, nyögvenyelősebb 2-0-ban bízok de ezen kívül sok jóra nem számítok. HAJRÁ BARCA!
Detto. Már nekem is hiányoznak a bl meccsek. A lokit meg le@arom. Úgy is elverik őket oda vissza. Nem fogok csatlakozni azon szánalmas magyar táborhoz, akik már arra verik ha a lokinak összejön egy gólhelyzet.
Ezzel is teljesen egyetértek! :D

BARCA FOREVER!!!
Válasz küldése