Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Es mit varsz egy ilyen, europai viszonylatban, kiscsapattol?Mikaos írta:Az biztos, hogy "kedvenc" csapataim közé felveszem a Kazanyt is, most, hogy már "szerencsém" volt megismerni őket. Szóval olyan szép, amikor egy csapat 2 csatára a saját térfele közepén van...vkp pozícióban.
Ettől függetlenül sajnos nem voltunk elég jók. Sem fejben, sem fizikailag. A félidőben is írtam, hogy feltűnően keveset játszunk a széleken, és ez nem lesz jó, mert a későbbiekben számíthatunk rá, hogy csomóan így akarják majd ölni a játékunkat, mint ezek a...
Természetesen rossz formában vagyunk, ami nem elhanyagolandó tényező, viszont az nem magyarázható ezzel, hogy szélen semmit sem játszottunk.
Ibra gólja király volt, és ez az összes pozitívum, amit fel lehet hozni ezen a meccsen. Ekkor -bevallom- azt hittem, hogy sikerül átlendülnünk.
Kár... Nem baj, nekem van TVU playerem, az mindig jo...palesz77 írta:ez:maister6000cm3 írta:Nem féltem én a balszélt...
Am melyik csatorna adja?
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=51015&part=sports
csak a net maradt...
ez:maister6000cm3 írta:Nem féltem én a balszélt...
Am melyik csatorna adja?
Igy legyen.palesz77 írta:Nagyon jó a kezdő, én a balszélet "féltem" egyedül, reméljük Pedroba önbizalmat tudott pumpálni Pep, mert akkor azzal sem lenne gond... Csak cselezne ma párat jólNa mindegy, erős kezdő, és végre van egy csatár is a kezdőben
Remélem Zlatan góllal "tér" vissza. Hazai pályán jó meccsre számítok, 3-4 gólt be kéne verni
![]()
Jó szurkolást mindenkinek aki ezt nézi
Visca el Barca
miközben azzal kezded,hogy előjöttek a fanyalgók...ahhoz képest hosszan sorolod az egyébként jogos kifogásokat az utóbbi két-három meccsünkről! én igyekszem mindég az adott teljesítményt értékelni és nem tekintem fanyalgásnak a jogos kritikát.(sőt inkább a parttalan ömlengés ellenszenvesebb)Titinho írta:Na akkor megkezdem a sort...
Rubin Kazany...
Az utóbbi két meccsen előjöhettek a fanyalgók, hogy nem játszottunk jól, akiknek részben igaza is volt. Valenciában tényleg nem játszottunk szenzációsan, de én mondjuk úgy vagyok vele, hogy válogatott forduló után elhozni 1 pontot Valenciából nem rossz eredmény.Az előtte lévő Alméria meccs az tényleg gyenge volt, ott én sokkal inkább hibáztatom a csapatot a mutatott játék miatt, mint a Valencia elleni 0-0 miatt. Előtte ugye a Dinamoval meccseltünk ahol 19 helyzetből 2 gólt lőttünk.
Szóval ha úgy vesszük (ami tény), az utolsó 3 meccsünkön 3 gólt rúgtunk, viszont 1-et sem kaptunk. Ahogy a cikkben is le lett írva, én is úgy hiszem, hogy egy-egy válogatott forduló után jön egy gyengébb meccs (Valencia 0-0 kipipálva) és most már egy jó formában lévő csapatnak kell pályára lépnie.
Én ma ezt várom a fiúktól, hogy GÓLOKKAL és SZÉP játékkal győzzenek a ruszkik ellen! Nálam a mai meccs minimum egy 3-0, de ennél csak több lehet és többet is szeretnék. Ráférne a csapatra egy nagy győzelem, sok játékosnak igencsak visszaadná az önbizalmát. Gondolok itt pl. Messire, Touréra, Dani Alvesre, Xavira, Iniestára. Mert valljuk be Messi az utóbbi 2-3 hétben nem játszik jó formában, Touréról nem is beszélve (nem véletlenül van a főoldalon egy kép Pep-el a tegnapi edzésről, hosszasan beszélgettek, illetve magyarázott neki Pep), Dani Alvesnek jó lenne végre 3 jó beadás egy meccsen és 1 jó szabadrúgás, Xavinak a halálpontos passzai és Iniesta és Bojan formába lendülése. Ezek hiányoznak nekem most. Természetesen említhetném Henryt is, de ő nincs a keretben sem.
Szóval végre itt az ideje egy igazi gálának, küldjük haza a ruszkikat jól kitömve! A ruszkiknak is a kemény, fagyos, hideg orosz pálya után olyan lesz a Camp Nou mintha pamuton játszanának.Elég lassú a védőnégyese a ruszkiknak, ezt ki kell használni.
Messinek jót tenne 1-2 gól, Ibra is meglőhetné 1. BL gólját ha játszani fog, Bojant játszatni kell ma mindenképpen, ő is rázódjon vissza. Jó játékot várok még Alvestől, Xavitól és Iniestától.
Itt az idő srácok! Egy szép estét kérnék szépen!![]()
UI: Nem fogom egyébként látni a Barca meccset, mivel du. 2-kor indulok Pestre, a VIP szektor mellett (Sepp Blatter mellett) fogom megnézni, hogy mit alkot a LOKI a Fiorentina ellen.
A két tippem:
Barca - Rubin : 4-0.
Loki - Fiorentina: 1-3.
Na jó meccsnézést mindenkinek!
SOM-HI TOTS!
Ezzel is teljesen egyetértek!barcafan0911 írta:Detto. Már nekem is hiányoznak a bl meccsek. A lokit meg le@arom. Úgy is elverik őket oda vissza. Nem fogok csatlakozni azon szánalmas magyar táborhoz, akik már arra verik ha a lokinak összejön egy gólhelyzet.Capon írta:Én már kezdem unni, hogy a Loki meccsein kívül egyetlen egy más mérkőzést sem tudok TV-ben megnézni (BL). Mondhatnám azt is hogy a tököm tele van már vele. Persze én is szurkolok nekik de azért eltudnék képzelni már más meccset is. Nagyon jó lesz már ha elérünk a kieséses szakaszba hátha FOCIT is látunk majd a TV-ben.
Egyébként ma sem várok kirobbanó játékot a csapattól Egy szürkésebb, nyögvenyelősebb 2-0-ban bízok de ezen kívül sok jóra nem számítok. HAJRÁ BARCA!