Detto. Már nekem is hiányoznak a bl meccsek. A lokit meg le@arom. Úgy is elverik őket oda vissza. Nem fogok csatlakozni azon szánalmas magyar táborhoz, akik már arra verik ha a lokinak összejön egy gólhelyzet.Capon írta:Én már kezdem unni, hogy a Loki meccsein kívül egyetlen egy más mérkőzést sem tudok TV-ben megnézni (BL). Mondhatnám azt is hogy a tököm tele van már vele. Persze én is szurkolok nekik de azért eltudnék képzelni már más meccset is. Nagyon jó lesz már ha elérünk a kieséses szakaszba hátha FOCIT is látunk majd a TV-ben.
Egyébként ma sem várok kirobbanó játékot a csapattól Egy szürkésebb, nyögvenyelősebb 2-0-ban bízok de ezen kívül sok jóra nem számítok. HAJRÁ BARCA!
Barça a Bajnokok Ligájában
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Azt hiszem nem lesz könnyű a mai meccsünk. Ha mi mondjuk az Almeria elleni teljesítményünket nyújtjuk,a ruszkik meg azt hozzák, amit tudnak, megnehezíthetik a dolgunkat, Ellenben ha mi is azt hozzuk, amit tudunk, ez nem fog számítani. Tippem: 2:0.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Capon
- Llegenda del Barça
Én már kezdem unni, hogy a Loki meccsein kívül egyetlen egy más mérkőzést sem tudok TV-ben megnézni (BL). Mondhatnám azt is hogy a tököm tele van már vele. Persze én is szurkolok nekik de azért eltudnék képzelni már más meccset is. Nagyon jó lesz már ha elérünk a kieséses szakaszba hátha FOCIT is látunk majd a TV-ben.
Egyébként ma sem várok kirobbanó játékot a csapattól Egy szürkésebb, nyögvenyelősebb 2-0-ban bízok de ezen kívül sok jóra nem számítok. HAJRÁ BARCA!
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Titinho
- Director del Fútbol
Na akkor megkezdem a sort...
Rubin Kazany...
Az utóbbi két meccsen előjöhettek a fanyalgók, hogy nem játszottunk jól, akiknek részben igaza is volt. Valenciában tényleg nem játszottunk szenzációsan, de én mondjuk úgy vagyok vele, hogy válogatott forduló után elhozni 1 pontot Valenciából nem rossz eredmény.
Az előtte lévő Alméria meccs az tényleg gyenge volt, ott én sokkal inkább hibáztatom a csapatot a mutatott játék miatt, mint a Valencia elleni 0-0 miatt. Előtte ugye a Dinamoval meccseltünk ahol 19 helyzetből 2 gólt lőttünk.
Szóval ha úgy vesszük (ami tény), az utolsó 3 meccsünkön 3 gólt rúgtunk, viszont 1-et sem kaptunk. Ahogy a cikkben is le lett írva, én is úgy hiszem, hogy egy-egy válogatott forduló után jön egy gyengébb meccs (Valencia 0-0 kipipálva) és most már egy jó formában lévő csapatnak kell pályára lépnie.
Én ma ezt várom a fiúktól, hogy GÓLOKKAL és SZÉP játékkal győzzenek a ruszkik ellen! Nálam a mai meccs minimum egy 3-0, de ennél csak több lehet és többet is szeretnék. Ráférne a csapatra egy nagy győzelem, sok játékosnak igencsak visszaadná az önbizalmát. Gondolok itt pl. Messire, Touréra, Dani Alvesre, Xavira, Iniestára. Mert valljuk be Messi az utóbbi 2-3 hétben nem játszik jó formában, Touréról nem is beszélve (nem véletlenül van a főoldalon egy kép Pep-el a tegnapi edzésről, hosszasan beszélgettek, illetve magyarázott neki Pep), Dani Alvesnek jó lenne végre 3 jó beadás egy meccsen és 1 jó szabadrúgás, Xavinak a halálpontos passzai és Iniesta és Bojan formába lendülése. Ezek hiányoznak nekem most. Természetesen említhetném Henryt is, de ő nincs a keretben sem.
Szóval végre itt az ideje egy igazi gálának, küldjük haza a ruszkikat jól kitömve! A ruszkiknak is a kemény, fagyos, hideg orosz pálya után olyan lesz a Camp Nou mintha pamuton játszanának.
Elég lassú a védőnégyese a ruszkiknak, ezt ki kell használni.
Messinek jót tenne 1-2 gól, Ibra is meglőhetné 1. BL gólját ha játszani fog, Bojant játszatni kell ma mindenképpen, ő is rázódjon vissza. Jó játékot várok még Alvestől, Xavitól és Iniestától.
Itt az idő srácok! Egy szép estét kérnék szépen!
UI: Nem fogom egyébként látni a Barca meccset, mivel du. 2-kor indulok Pestre, a VIP szektor mellett (Sepp Blatter mellett
) fogom megnézni, hogy mit alkot a LOKI a Fiorentina ellen.
A két tippem:
Barca - Rubin : 4-0.
Loki - Fiorentina: 1-3.
Na jó meccsnézést mindenkinek!
SOM-HI TOTS!
Rubin Kazany...
Az utóbbi két meccsen előjöhettek a fanyalgók, hogy nem játszottunk jól, akiknek részben igaza is volt. Valenciában tényleg nem játszottunk szenzációsan, de én mondjuk úgy vagyok vele, hogy válogatott forduló után elhozni 1 pontot Valenciából nem rossz eredmény.

Szóval ha úgy vesszük (ami tény), az utolsó 3 meccsünkön 3 gólt rúgtunk, viszont 1-et sem kaptunk. Ahogy a cikkben is le lett írva, én is úgy hiszem, hogy egy-egy válogatott forduló után jön egy gyengébb meccs (Valencia 0-0 kipipálva) és most már egy jó formában lévő csapatnak kell pályára lépnie.
Én ma ezt várom a fiúktól, hogy GÓLOKKAL és SZÉP játékkal győzzenek a ruszkik ellen! Nálam a mai meccs minimum egy 3-0, de ennél csak több lehet és többet is szeretnék. Ráférne a csapatra egy nagy győzelem, sok játékosnak igencsak visszaadná az önbizalmát. Gondolok itt pl. Messire, Touréra, Dani Alvesre, Xavira, Iniestára. Mert valljuk be Messi az utóbbi 2-3 hétben nem játszik jó formában, Touréról nem is beszélve (nem véletlenül van a főoldalon egy kép Pep-el a tegnapi edzésről, hosszasan beszélgettek, illetve magyarázott neki Pep), Dani Alvesnek jó lenne végre 3 jó beadás egy meccsen és 1 jó szabadrúgás, Xavinak a halálpontos passzai és Iniesta és Bojan formába lendülése. Ezek hiányoznak nekem most. Természetesen említhetném Henryt is, de ő nincs a keretben sem.
Szóval végre itt az ideje egy igazi gálának, küldjük haza a ruszkikat jól kitömve! A ruszkiknak is a kemény, fagyos, hideg orosz pálya után olyan lesz a Camp Nou mintha pamuton játszanának.

Messinek jót tenne 1-2 gól, Ibra is meglőhetné 1. BL gólját ha játszani fog, Bojant játszatni kell ma mindenképpen, ő is rázódjon vissza. Jó játékot várok még Alvestől, Xavitól és Iniestától.
Itt az idő srácok! Egy szép estét kérnék szépen!

UI: Nem fogom egyébként látni a Barca meccset, mivel du. 2-kor indulok Pestre, a VIP szektor mellett (Sepp Blatter mellett

A két tippem:
Barca - Rubin : 4-0.
Loki - Fiorentina: 1-3.
Na jó meccsnézést mindenkinek!
SOM-HI TOTS!
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Basszus, mennyire igazad van, irogatok itt az előre játékban résztvevőkről, ugye, akik a szépséget és a gólokat hozzák és megfeledkezek a tegnapi meccsen szinte hibátlant nyújtó Puyolról!Titinho írta: De amúgy az egész csapat jól játszott, külön kiemelném még Pedrot, Puyolt és Alvest. Puyol is amilyen formában van az utóbbi 4-5 meccsen!![]()

Alvessel én még nem voltam elégedetlen.

Mondjuk Blaha Lujzát megenné reggelire!

- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
Meccsértékelés NSO-ról:
"Ez a Barca nagyon erős csapat, nekünk is az volt – mondta a vesztes ukrán együttes trénere, Valerij Gazzajev. – Mi leginkább fejben nem vagyunk képesek ezen a szinten teljesíteni, a kétgólos vereség számunkra pozitív."
Tessék, örültek, h csak kettőt kaptak...

"Ez a Barca nagyon erős csapat, nekünk is az volt – mondta a vesztes ukrán együttes trénere, Valerij Gazzajev. – Mi leginkább fejben nem vagyunk képesek ezen a szinten teljesíteni, a kétgólos vereség számunkra pozitív."
Tessék, örültek, h csak kettőt kaptak...

XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
DigiSport-on most megy az ismétlése a meccsnek, aki teheti nézze 
Én is még csak most látom (:

Én is még csak most látom (:
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- Titinho
- Director del Fútbol
Egy szép győzelem volt, azt kaptam a meccstől amit vártam: néhány Dinamo helyzet, de óriási fölényben játszani. 
Tényleg elképesztő mennyiségű helyzetet teremtettünk, Pep szerint 19-et, az Uefa szerint 24-et, de ez mindegy is, már nem lehetett számolni.
Ibra játéka óriási volt, szerintem eddig a legjobb meccsét játszotta amióta itt van, nagyon élvezte a játékot, mondjuk ki nem élvezné egy ilyen csapatban?
Nagyon jól mozgott, volt 4-5 ígéretes helyzete is, most nem sikerült megszerezni az első BL gólját, de attól még a meccs embere volt. Megint az a sarkazós "gólpassz" Messinek, vagy az ollózása, vagy a félollója!
Szép volt Ibra, csak így tovább! És még mindig nem 100-as a pali...
Aki még nagyot játszott és szerintem ő is megérdemelné a meccs embere címet, az Xavi volt. Óriási labdákat adott, ha jobb a helyzetkihasználásunk akkor tuti, hogy 3-4 gólpasszal zárta volna az estét. Az utóbbi 3 meccsen ismét szenzációsan játszik a mi karmesterünk.
És ugye Messi...hát ő...szóval...ő egy...nem, nincs rá szó.
Zseniális a "kicsi" továbbra is, ugyanott folytatja ahol tavaly abbahagyta. Jöhet itt a Ronnieval való összehasonlítás, de ez mind hiábavaló. Ez a gyerek 22 évesen annyira élvezi a focit, hogy az valami hihetetlen, és még reméljük, hogy sokáig élvezni is fogja a Barca mezében, minket szurkolókat is boldogítva ezzel. Biztos, hogy neki is lesz gyengébb időszaka, mint minden más játékosnak, de úgy látszik, hogy ez még most messze áll Messitől. 
De amúgy az egész csapat jól játszott, külön kiemelném még Pedrot, Puyolt és Alvest. Puyol is amilyen formában van az utóbbi 4-5 meccsen!
Én elégedett voltam teljes mértékben, azért az a 19 (vagy 24 helyzet) is szép volt, nem csak olyan rásuhintós, hogy legyen egy lövésünk. Hétvégén az Alméria ellen folytatódhat a gála!

Tényleg elképesztő mennyiségű helyzetet teremtettünk, Pep szerint 19-et, az Uefa szerint 24-et, de ez mindegy is, már nem lehetett számolni.

Ibra játéka óriási volt, szerintem eddig a legjobb meccsét játszotta amióta itt van, nagyon élvezte a játékot, mondjuk ki nem élvezné egy ilyen csapatban?

Szép volt Ibra, csak így tovább! És még mindig nem 100-as a pali...

Aki még nagyot játszott és szerintem ő is megérdemelné a meccs embere címet, az Xavi volt. Óriási labdákat adott, ha jobb a helyzetkihasználásunk akkor tuti, hogy 3-4 gólpasszal zárta volna az estét. Az utóbbi 3 meccsen ismét szenzációsan játszik a mi karmesterünk.
És ugye Messi...hát ő...szóval...ő egy...nem, nincs rá szó.

De amúgy az egész csapat jól játszott, külön kiemelném még Pedrot, Puyolt és Alvest. Puyol is amilyen formában van az utóbbi 4-5 meccsen!

Én elégedett voltam teljes mértékben, azért az a 19 (vagy 24 helyzet) is szép volt, nem csak olyan rásuhintós, hogy legyen egy lövésünk. Hétvégén az Alméria ellen folytatódhat a gála!

Més que un club

érdekes, Pep értékelése, miszerint túl gyorsan akartuk befejezni az akciókat.... hát nekem éppenséggel úgy tűnt, hogy túl lassan! igen, tudom, hogy a Barca stílusa...stb. de egy biztos: ez a játék (mármint a sok passzos) sem hatékony ha nincs LENDÜLET!!! a másik megállapítása viszont nagyon is ült, miszerint zúl közel kerültünk a tologatásokkal a kapuhoz, és így a betömörült védelem között, (kellő lendület nélkül!!) az akciók rendre elakadtak.
nem merem biztosan állítani, mert gépen néztem, de úgy tűnt a leg veszélyesebb helyzetet a Kievnek ezuttal is Busquets hozta össze!?
Pedrónak örülök, sz.tem kicsit több idő és hosszabb periódusok kellenének neki és akkor játékba lendülhet, a gólon kívül is jól mozgott.
még Ibráról annyit hogy, meg kell szoknunk a stílusát, tényleg annyira más! de hogy most nagyot játszott az biztos. az embernek egy ilyen játék után a két góllal még van egy kis hiányérzete, de ne legyünk telhetetlenek, csak így tovább!
nem merem biztosan állítani, mert gépen néztem, de úgy tűnt a leg veszélyesebb helyzetet a Kievnek ezuttal is Busquets hozta össze!?
Pedrónak örülök, sz.tem kicsit több idő és hosszabb periódusok kellenének neki és akkor játékba lendülhet, a gólon kívül is jól mozgott.
még Ibráról annyit hogy, meg kell szoknunk a stílusát, tényleg annyira más! de hogy most nagyot játszott az biztos. az embernek egy ilyen játék után a két góllal még van egy kis hiányérzete, de ne legyünk telhetetlenek, csak így tovább!
Helló Sanyi!Szabella írta:Sziasztok,
felszabadult 4 jegy a Barca-Interre nov 24-re!!!
Az egész csomagra érdeklődjetek légyszi, tehát csak egybe repjegy,szállás,meccsjegy,transzferek stb....
Üdv:Sanyi
Engem esetleg érdekelne a 4 jegy, de szeretném tudni, hogy mennyiért és, hogy szükséges-e mindenképpen a szállást is fizetni?
Lenne saját részröl szállás.
Légyszi a w_jani@freemail.hu e-mailra válaszolj.
Üdv: Jani
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Ha van Digisportod, akkor ma 09:00-tól is megnézheted!ElBartimaeus írta:Valaki egy kicsit részletesebb elemzést nem akar adni a meccsről? Vagy várjak a fenekemen amíg kijön a cikk a főoldalon?Mert rájöttem, hogy nem tudom kivárni, hogy péntekig ne tudjak meg mindent a meccsről. (Pénteken ismétlik, ha jól tudom.
)
Az Iván-féle meccsriportot pedig nyugodtan várjad meg, mert Iván még senkinek nem okozott csalódást!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Valaki egy kicsit részletesebb elemzést nem akar adni a meccsről? Vagy várjak a fenekemen amíg kijön a cikk a főoldalon?
Mert rájöttem, hogy nem tudom kivárni, hogy péntekig ne tudjak meg mindent a meccsről. (Pénteken ismétlik, ha jól tudom.
)

- miihii
- KHAL
Az utsó negyed órát láttam melóból hazaérve.Ebben azt láttam,amit szoktam.Labdatartás,ritmusváltás,gól.Kábé ennyi
Kellett ez a győzelem,főleg az Inter eredményének tükrében.Itthon 3/3 kell,egy már megvan.
Így máris a tabella élén vagyunk.
Szépen csak tovább,apró lépésekkel a célig.
VISCA EL BARCA!

Kellett ez a győzelem,főleg az Inter eredményének tükrében.Itthon 3/3 kell,egy már megvan.
Így máris a tabella élén vagyunk.
Szépen csak tovább,apró lépésekkel a célig.
VISCA EL BARCA!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Fernando
- Llegenda del Barça
Jó kis meccs. Nem adja könnyen magát a Kijev, de azért több szerencsével már vezetnénk vagy hárommal. Ibrahimovic nagyon jól játszik, ahogy Xavi is, Messi is odateszi magát. A gólja szép volt, olyan Messis...
bár picit többet is passzolhatna.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
hali valaki linket?
Mikor a 34. ember kér linket egymás után, a emccs előtt 30perccel, a 3. topikban, akkor már kicsit felmegy a pumpaIlúvatar írta:Sanama írta:Már vége a meccsnek, nem lesz link...![]()
![]()
![]()
ezdegonosz

Amúgy mit szólsz, Ibra volt a meccs embere a 3góljával ?

- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Én sem örülnék, ha Sergi kezdene, még nem olyan magabiztos, jobban benne van a hiba.danikaa10 írta:Szerintem pont nem!Tomsa írta:Én most valahogy Serginek adnék lehetőséget először. Az ilyen meccsek pont neki valók.Nem gyenge csapat a Kijev, és Bosquets nincs nagy formába.

Már vége a meccsnek, nem lesz link...barcatom írta:Rakjatok létszives linkeket!!!!!
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Amíg el se kezdődött a meccs nem könnyű jó linket találni.barcatom írta:Rakjatok létszives linkeket!!!!!
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sportsbarcatom írta:Rakjatok létszives linkeket!!!!!
Amúgy rossz topicba irtad.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Chino
- Llegenda del Barça
Szerintem Ibra lesz ma a kulcsfigura. Pont az ilyen meccseken kell ő. Látványos, gálázós focit nehéz lesz bemutatni, azt az ukránok nem nagyon hagynák szerintem. Mindenképpen darabolni akarják a játékot majd, ezért lesz jó Zlatan, ő a fizikumával (és nem utolsósorban technikájával) könnyebben áttörhet azon a védelmen. Min. egy gólt várok tőle.
A legjobban a sérülésektől félek. Nem hiszem, hogy megússzuk kőkemény megmozdulások nélkül. Sajna nem hiszem hogy a Bolha meccse lesz. Az első kis ficánkolásnál kaphat egy kiadósat. De ne nekem legyen igazam.
A legjobban a sérülésektől félek. Nem hiszem, hogy megússzuk kőkemény megmozdulások nélkül. Sajna nem hiszem hogy a Bolha meccse lesz. Az első kis ficánkolásnál kaphat egy kiadósat. De ne nekem legyen igazam.
Forca Barca!!!!
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Én azért Henryt hiányolom.Andris írta:Hivatalos: VV-Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Touré, Keita, Xavi - Iniesta, Messi, Ibra
nekem ez az álom11 ebből az idei keretből kb.

Szerk.: Ezért beregisztrálni egyeseknek.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danikaa10 2009.09.29. 19:58:37-kor.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.