Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Kár... Nem baj, nekem van TVU playerem, az mindig jo...palesz77 írta:ez:maister6000cm3 írta:Nem féltem én a balszélt...
Am melyik csatorna adja?
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=51015&part=sports
csak a net maradt...
ez:maister6000cm3 írta:Nem féltem én a balszélt...
Am melyik csatorna adja?
Igy legyen.palesz77 írta:Nagyon jó a kezdő, én a balszélet "féltem" egyedül, reméljük Pedroba önbizalmat tudott pumpálni Pep, mert akkor azzal sem lenne gond... Csak cselezne ma párat jólNa mindegy, erős kezdő, és végre van egy csatár is a kezdőben
Remélem Zlatan góllal "tér" vissza. Hazai pályán jó meccsre számítok, 3-4 gólt be kéne verni
![]()
Jó szurkolást mindenkinek aki ezt nézi
Visca el Barca
miközben azzal kezded,hogy előjöttek a fanyalgók...ahhoz képest hosszan sorolod az egyébként jogos kifogásokat az utóbbi két-három meccsünkről! én igyekszem mindég az adott teljesítményt értékelni és nem tekintem fanyalgásnak a jogos kritikát.(sőt inkább a parttalan ömlengés ellenszenvesebb)Titinho írta:Na akkor megkezdem a sort...
Rubin Kazany...
Az utóbbi két meccsen előjöhettek a fanyalgók, hogy nem játszottunk jól, akiknek részben igaza is volt. Valenciában tényleg nem játszottunk szenzációsan, de én mondjuk úgy vagyok vele, hogy válogatott forduló után elhozni 1 pontot Valenciából nem rossz eredmény.Az előtte lévő Alméria meccs az tényleg gyenge volt, ott én sokkal inkább hibáztatom a csapatot a mutatott játék miatt, mint a Valencia elleni 0-0 miatt. Előtte ugye a Dinamoval meccseltünk ahol 19 helyzetből 2 gólt lőttünk.
Szóval ha úgy vesszük (ami tény), az utolsó 3 meccsünkön 3 gólt rúgtunk, viszont 1-et sem kaptunk. Ahogy a cikkben is le lett írva, én is úgy hiszem, hogy egy-egy válogatott forduló után jön egy gyengébb meccs (Valencia 0-0 kipipálva) és most már egy jó formában lévő csapatnak kell pályára lépnie.
Én ma ezt várom a fiúktól, hogy GÓLOKKAL és SZÉP játékkal győzzenek a ruszkik ellen! Nálam a mai meccs minimum egy 3-0, de ennél csak több lehet és többet is szeretnék. Ráférne a csapatra egy nagy győzelem, sok játékosnak igencsak visszaadná az önbizalmát. Gondolok itt pl. Messire, Touréra, Dani Alvesre, Xavira, Iniestára. Mert valljuk be Messi az utóbbi 2-3 hétben nem játszik jó formában, Touréról nem is beszélve (nem véletlenül van a főoldalon egy kép Pep-el a tegnapi edzésről, hosszasan beszélgettek, illetve magyarázott neki Pep), Dani Alvesnek jó lenne végre 3 jó beadás egy meccsen és 1 jó szabadrúgás, Xavinak a halálpontos passzai és Iniesta és Bojan formába lendülése. Ezek hiányoznak nekem most. Természetesen említhetném Henryt is, de ő nincs a keretben sem.
Szóval végre itt az ideje egy igazi gálának, küldjük haza a ruszkikat jól kitömve! A ruszkiknak is a kemény, fagyos, hideg orosz pálya után olyan lesz a Camp Nou mintha pamuton játszanának.Elég lassú a védőnégyese a ruszkiknak, ezt ki kell használni.
Messinek jót tenne 1-2 gól, Ibra is meglőhetné 1. BL gólját ha játszani fog, Bojant játszatni kell ma mindenképpen, ő is rázódjon vissza. Jó játékot várok még Alvestől, Xavitól és Iniestától.
Itt az idő srácok! Egy szép estét kérnék szépen!![]()
UI: Nem fogom egyébként látni a Barca meccset, mivel du. 2-kor indulok Pestre, a VIP szektor mellett (Sepp Blatter mellett) fogom megnézni, hogy mit alkot a LOKI a Fiorentina ellen.
A két tippem:
Barca - Rubin : 4-0.
Loki - Fiorentina: 1-3.
Na jó meccsnézést mindenkinek!
SOM-HI TOTS!
Ezzel is teljesen egyetértek!barcafan0911 írta:Detto. Már nekem is hiányoznak a bl meccsek. A lokit meg le@arom. Úgy is elverik őket oda vissza. Nem fogok csatlakozni azon szánalmas magyar táborhoz, akik már arra verik ha a lokinak összejön egy gólhelyzet.Capon írta:Én már kezdem unni, hogy a Loki meccsein kívül egyetlen egy más mérkőzést sem tudok TV-ben megnézni (BL). Mondhatnám azt is hogy a tököm tele van már vele. Persze én is szurkolok nekik de azért eltudnék képzelni már más meccset is. Nagyon jó lesz már ha elérünk a kieséses szakaszba hátha FOCIT is látunk majd a TV-ben.
Egyébként ma sem várok kirobbanó játékot a csapattól Egy szürkésebb, nyögvenyelősebb 2-0-ban bízok de ezen kívül sok jóra nem számítok. HAJRÁ BARCA!
Detto. Már nekem is hiányoznak a bl meccsek. A lokit meg le@arom. Úgy is elverik őket oda vissza. Nem fogok csatlakozni azon szánalmas magyar táborhoz, akik már arra verik ha a lokinak összejön egy gólhelyzet.Capon írta:Én már kezdem unni, hogy a Loki meccsein kívül egyetlen egy más mérkőzést sem tudok TV-ben megnézni (BL). Mondhatnám azt is hogy a tököm tele van már vele. Persze én is szurkolok nekik de azért eltudnék képzelni már más meccset is. Nagyon jó lesz már ha elérünk a kieséses szakaszba hátha FOCIT is látunk majd a TV-ben.
Egyébként ma sem várok kirobbanó játékot a csapattól Egy szürkésebb, nyögvenyelősebb 2-0-ban bízok de ezen kívül sok jóra nem számítok. HAJRÁ BARCA!
Basszus, mennyire igazad van, irogatok itt az előre játékban résztvevőkről, ugye, akik a szépséget és a gólokat hozzák és megfeledkezek a tegnapi meccsen szinte hibátlant nyújtó Puyolról!Titinho írta: De amúgy az egész csapat jól játszott, külön kiemelném még Pedrot, Puyolt és Alvest. Puyol is amilyen formában van az utóbbi 4-5 meccsen!![]()
Helló Sanyi!Szabella írta:Sziasztok,
felszabadult 4 jegy a Barca-Interre nov 24-re!!!
Az egész csomagra érdeklődjetek légyszi, tehát csak egybe repjegy,szállás,meccsjegy,transzferek stb....
Üdv:Sanyi
Ha van Digisportod, akkor ma 09:00-tól is megnézheted!ElBartimaeus írta:Valaki egy kicsit részletesebb elemzést nem akar adni a meccsről? Vagy várjak a fenekemen amíg kijön a cikk a főoldalon?Mert rájöttem, hogy nem tudom kivárni, hogy péntekig ne tudjak meg mindent a meccsről. (Pénteken ismétlik, ha jól tudom.
)