Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is. Mondjuk Maxwellt elnézegetném bal oldalon, csak utóbbi meccsein sokat hibázott.Andris írta:Hivatalos: VV-Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Touré, Keita, Xavi - Iniesta, Messi, Ibra
nekem ez az álom11 ebből az idei keretből kb.
Basszus olvasol a fejembenSanama írta:Van egy olyan érzésem,hogy Ibrahimovictól ma több,mint egy gólt fogunk látni. Remélem bejön, és nyerünk 3góllal.
És végre úgy tűnik,hogy Iniesta kezd
számomra is elég nagy "élmény" volt ez akkoribanRivaldo11 írta:Élénken emlékeszem a történtekre. Vítor Baia fekete napja volt. Seva négyszer került helyzetbe, hármart belőtt, még a f...ról is bepattant a labda aznap. Már az döbbenet volt, hogy kijevben sikerült egy hármast kapni, ehhez képest a Nou Camp-beli négyes igazi döbbenet volt. Azzal ki is estünk, a Figo-S.Anderson-Rivaldo hármas sem tudott segíteni.Lionel85 írta:Emlékezhetünk, hogy majdnem tíz éve a Dinamo Kijev elintézte a Barçát a Camp Nouban, ráadásul az akkor brillírozó Shevchenko most is ott van a Dinamóban...
Ma másképp lesz. Azt hiszem-és ezzel nem az ukránokat szeretném lehúzni-hogy semmi esélye a Dinamonak. Legalább 3 góllal hozzuk a meccset.
Élénken emlékeszem a történtekre. Vítor Baia fekete napja volt. Seva négyszer került helyzetbe, hármart belőtt, még a f...ról is bepattant a labda aznap. Már az döbbenet volt, hogy kijevben sikerült egy hármast kapni, ehhez képest a Nou Camp-beli négyes igazi döbbenet volt. Azzal ki is estünk, a Figo-S.Anderson-Rivaldo hármas sem tudott segíteni.Lionel85 írta:Emlékezhetünk, hogy majdnem tíz éve a Dinamo Kijev elintézte a Barçát a Camp Nouban, ráadásul az akkor brillírozó Shevchenko most is ott van a Dinamóban...
Szerintem pont nem!Tomsa írta:Én most valahogy Serginek adnék lehetőséget először. Az ilyen meccsek pont neki valók.