Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

számomra is elég nagy "élmény" volt ez akkoribanRivaldo11 írta:Élénken emlékeszem a történtekre. Vítor Baia fekete napja volt. Seva négyszer került helyzetbe, hármart belőtt, még a f...ról is bepattant a labda aznap. Már az döbbenet volt, hogy kijevben sikerült egy hármast kapni, ehhez képest a Nou Camp-beli négyes igazi döbbenet volt. Azzal ki is estünk, a Figo-S.Anderson-Rivaldo hármas sem tudott segíteni.Lionel85 írta:Emlékezhetünk, hogy majdnem tíz éve a Dinamo Kijev elintézte a Barçát a Camp Nouban, ráadásul az akkor brillírozó Shevchenko most is ott van a Dinamóban...
Ma másképp lesz. Azt hiszem-és ezzel nem az ukránokat szeretném lehúzni-hogy semmi esélye a Dinamonak. Legalább 3 góllal hozzuk a meccset.
Élénken emlékeszem a történtekre. Vítor Baia fekete napja volt. Seva négyszer került helyzetbe, hármart belőtt, még a f...ról is bepattant a labda aznap. Már az döbbenet volt, hogy kijevben sikerült egy hármast kapni, ehhez képest a Nou Camp-beli négyes igazi döbbenet volt. Azzal ki is estünk, a Figo-S.Anderson-Rivaldo hármas sem tudott segíteni.Lionel85 írta:Emlékezhetünk, hogy majdnem tíz éve a Dinamo Kijev elintézte a Barçát a Camp Nouban, ráadásul az akkor brillírozó Shevchenko most is ott van a Dinamóban...
Szerintem pont nem!Tomsa írta:Én most valahogy Serginek adnék lehetőséget először. Az ilyen meccsek pont neki valók.
Azért "Seva" azóta megkopott rendesen!Lionel85 írta:Emlékezhetünk, hogy majdnem tíz éve a Dinamo Kijev elintézte a Barçát a Camp Nouban, ráadásul az akkor brillírozó Shevchenko most is ott van a Dinamóban...
Üdv!Szabella írta:Sziasztok,
felszabadult 4 jegy a Barca-Interre nov 24-re!!!
Az egész csomagra érdeklődjetek légyszi, tehát csak egybe repjegy,szállás,meccsjegy,transzferek stb....
Üdv:Sanyi
Úgy irígyellek benneteket, mindig olyan optimisták vagytok (gálaelőadás, sok-egyre nyerünk, kitömjük az ellenfelet)samy85 írta:Nem azért de a barca meccs jobban érdekelne!
Sajnos a Digisport csak 23:40-től adja a meccset felvételről!
Szerintem azon a meccsen lessz gálaelőadás !
Ha csak a Kiev nem azt az undoritó bunker antifutballt nem játssza, amivel a Chealsea is próbálkozott!
Eljött az idő h vezessük a csoportot!
Remélem az Inter botlik, és a Rubin jó lessz 1 x-re otthon!
De azért a Kievet sem irom le!![]()
BARCELONA
CHAMPIONS DE EUROPE!!!
Merre fogsz ülni? Majd integetek!CFirpo3 írta:Én Lokit nézek (a helyszínen).
A Barcáét csak utólag majd a tv-ben, ha sok gól lesz.
És ez így lesz egész ősszel, én viszont a Loki mellett teszem le a voksom.Fernando írta:Egy időben a Loki meg a Barca meccs kedden... Fenébe. Mindkettő érdekel, de szerintem Barca meccset fogok nézni.