Nos...elérkezett ez a nap is: Inter - Barca!
Hogy mire számítok a mai meccsen? Egy erős döntetlenre. Egy igazán jó meccset fogunk szerintem látni, hajtani fog mindkét csapat ez tuti. De valahogy nem érzem MÉG most olyan lendületesnek, gyorsnak és pontosnak a Barcát, hogy nyerni tudjon az Inter otthonában. Nagyon a szezon elején vagyunk még és valljuk be, abból sincs semmi gond, ha ma este vereséget is szenvednénk, bár erre azért nem számítok.
A győzelemhez (a többi csapattagot figyelembe véve) kellene egy 100%-os Henry, Iniesta, Messi, Ibra. Xavi az elmúlt két meccsen jól pörgött, ő már úgylátom felvette a ritmust, valamint a védelmünk is egész jó, bár Alves sincs még 100%-os formában szerintem. A védelmünkről mindent elmond egyébként, hogy idén 5 tétmérkőzést játszottunk és ezalatt 1 gólt kaptunk (a Bilbao ellen a San Mámesben). Mondjuk most nem Llorrenték, meg Soldadok fognak a védelem előtt szaladgálni, hanem egy Eto'o-Milito duó. Meglátjuk mennyire tudják őket kikapcsolni.
Érzésem szerint a középpálya sokat fog nyomni a latban, ha a Xavi-Touré-Keita trió jó napot fog ki akkor jók lehetünk.
Jó lenne végre ha Henry is betalálna gránátvörös-kékben is, mivel idén még nem lőtt gólt Barca mezben. Sőt, ha jól tudom utoljára az El Clásicón volt eredményes. Se felkészülési, se szuperkupa, se bajnokin még nem lőtt gólt. Jót tenne neki is egy gól.
Messi jó játékában bízok, remélem ki tudta pihenni magát a "kicsi" és jó játékkal (esetleg egy góllal) járul hozzá a csapat játékához. Chivu-t 2x is körbefutja amíg a román megfordul, de ott lesz még rajta szerintem egy Motta vagy Zanetti is. Tudja nagyon jól Mourinho, hogy minimum 2 ember kell rá.
Ibra nem hiszem, hogy nagy veszélyt fog jelenteni, ott középen Lució és Samuel mellett nem fog tudni könnyen lefordulni, fejjel meg nem hiszem, hogy verhető az Inter védelme.
Az a jó, hogy az Internek nincsenek kifejezetten szélső játékosai a kp-n, akik gyorsan el tudnának húzni a védelmünk mellett, az egyedüli akire nagyon kell majd figyelni az Maicon. Őrá Keitának és Abidalnak fokozottan kell figyelni. Így, hogy nincsenek szélső játékosai így nagyobbrészt középen fognak próbálkozni, ami azért jó nekünk, hiszen ott áll a Piqué-Puyol páros előtt egy bizonyos Yayá Touré.

Bízom benne, hogy jó formában lesz, mert ha így lesz, akkor ő lehet a meccs egyik embere!
Sok gólos meccsre nem számítok, már csak Mourinho miatt sem. Ismeri a Barca taktikáját, viszont a Barca is ismeri a Mourinho féle iskolát. (mondjuk 1x volt egy 4-2 de az már régen és amúgy is egy kamu meccs volt). Két nagy edző csap ma össze, meglátjuk ki a 'Special One'.
Még egy dolog...Ibra visszatér a San Siroba. Kíváncsi vagyok mivel készülnek neki a szurkolók (mert készülnek

), szerintem ezen is felkapja majd a vizet egy kicsit. Bár nem biztos...majd meglátjuk.
Az biztos, hogy nagyon parázs egy meccs lesz, 90%-ra veszem, hogy lesz valami balhé is a meccsen. Menni fog a rugdosódás is, sőt még egy piros lapot sem tartok kizártnak, az majd eldől, hogy melyik oldalon.
Tehát a végső tippem: Inter - Barcelona : 1-1.
Na megint jó hosszú lett a gondolatmenetem.

Megyek inkább iszok egy kávét!

Köszi, ha ezt is elolvstad!
Estére jó szurkolást mindenkinek és természetesen:
Visca el Barça
SOM-HI TOTS