Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kikre értetted,hogy lusta disznók?Rinku írta:Jogos, de mivel a Sevilla echte EL-csapat és idén is a győzelemre hajt, pláne hogy a kövi körben már a csoportban kezd a Spanyol-kupa döntő miatt, a bajnokság abszolút másodlagos nekik, nem fognak feljönni a top4-be. A Bilbao az, ami esetlegesen a nyakukra mászhat, de gondolom te sem gondolod komolyan, hogy egy 8 pontra lévő Celta beleszólhat még a BL-helyekbe..visca el barca írta:azért ez nem vennék mérget. sevilla 5, atleti 6, celta 8 pontra tőlük, és így, hogy 3 csapat liheg a nyakukban, azért van teherHa elindulnak az EL-ben, már nagy siker lesz nekik. Fog menni a Villarreal, jó csapat, délután 4-kor ezek lusta disznók, háromesélyes is lehet a meccs, de szerintem a klassziskülönbségek hozzák majd nekünk a meccset.
volt 2 gyengébb meccse, el is ment neki a hajó. mostmár egyértelműen matyi a 3. számú bekksoadroli írta:Csóri Vermaelen kimaradt a keretből, pedig nem sérült tudtommal...én sokkal többet játszatnám.
Jogos, de mivel a Sevilla echte EL-csapat és idén is a győzelemre hajt, pláne hogy a kövi körben már a csoportban kezd a Spanyol-kupa döntő miatt, a bajnokság abszolút másodlagos nekik, nem fognak feljönni a top4-be. A Bilbao az, ami esetlegesen a nyakukra mászhat, de gondolom te sem gondolod komolyan, hogy egy 8 pontra lévő Celta beleszólhat még a BL-helyekbe..visca el barca írta:azért ez nem vennék mérget. sevilla 5, atleti 6, celta 8 pontra tőlük, és így, hogy 3 csapat liheg a nyakukban, azért van teher
azért ez nem vennék mérget. sevilla 5, atleti 6, celta 8 pontra tőlük, és így, hogy 3 csapat liheg a nyakukban, azért van teherRinku írta:a BL-selejtező már fél lábbal megvan
Egyetértek, ha nem sérülnek le és nem lesznek formán kívül akkor nagyon jó eséllyel védhetnek BL címet.Tobias88 írta:Lehet itt szavazgatni meg értékelni a csapatot, de ha ez a csapat a nem fog duplázni a bl-ben akkor semelyik sem. Gyakorlatilag tökéletes amit mutatnak...
abszolút igazad van Palesz. Egyébként térdmagasságú lövés itt nem volt. Volt lapos, derék magasságú meg félmagas (mellkas magasságú). De a lényeg a lényeg, vagy a tök lapos vagy a magas a nyerő. Ha annyira szélre megy mint a juvésok lövései a videón (és olyan jó erővel) akkor meg szinte tök mindegy hogy térd vagy lapos. De ha a pontosság hibádzik (beljebb megy egy fél méterrel a laszti) akkor a lapos lövés esélyesebb mint a térd (fizikai miatt). Egyébként meg tényleg a felső sarok a legbiztosabb. Csak hát azt éles szituációban amikor még a legnagyobbak lábai is megremegnek nem mindenki meri bevállalni.palesz77 írta:De ha megnézed, a 3-ból amit eltalál Van der Saar 1-be nem tud csak beleérni, amelyik lapos. Többibe bele tud kapni, csak elég erősek ahhoz, hogy ne annyira tudjon, hogy védje is. Mondjuk itt jutunk el oda, hogy izomból oda kell verni a szélre, akkor teljesen mindegy milyen magasan megy, úgyse lehet fogni.. De ebből is látszik, hogy abba a magasságba ér oda "legkönnyebben" a kapus.Bob_Marley írta:De ilyenre gondolok:
https://www.youtube.com/watch?v=0WWojBy_UdE
Juventus focistái vagy laposan vagy 1 méterrel megemelve rúgták sarokra, Van der Saar egy cula volt és rajta volt mindegyiken, de egyet se tudott fogni, esélye sem volt.
Ha már videó, inkább így kéne lőnie mindenkinek.Ha ezt valaki megfogja, akkor az illető vetekszik a Tsubasa kapitány német válogatott kapusával..
Isten ments!Az ilyen dolgok nem hiányoznak.Nero. írta:2004 óta szurkolok a csapatnak, kb. már mindent átéltem kivéve egyvalamit: 11-es párbaj.Mindig is vágytam rá, de az idei 11-eseinket elnézve inkább aztmondom hogy hagyjuk.
Ennek ellenére aztondom, hogy mostmár továbbra is csak Messi lőjje, aztán lesz ami lesz...
erről beszéltem, így kell büntető lőni.MessiNeymarSuarez írta:https://youtu.be/0JYmVY88aPM?t=94
A BL-hez mindig kell egy kis szerencse is, a csapat szenzációs, de egy apró baki vagy bírói ítélet és elmehet a továbbjutás...Tobias88 írta:Lehet itt szavazgatni meg értékelni a csapatot, de ha ez a csapat a nem fog duplázni a bl-ben akkor semelyik sem. Gyakorlatilag tökéletes amit mutatnak...
Mert a Realnak rúgott gólját minek nevenéd?Yokozuna írta:Ami a tizenegyeseket illeti, én megpróbálnám Iniestát. Neki egyébként sincs akció gólja, viszont higgadt és jó rugótechnikája van.
A mai meccsen csak az nem tetszett, ahogy a hatodik után teljesen leállt a csapat. Valamint azt sem értettem, hogy miért ilyenkor nem játszik a gólínségben szenvedő Suarez, aki könnyen gyarapíthatta volna góljai számát.
Gyorsabb voltam..Bob_Marley írta:Közben én is rájöttem, hogy a két méter az már túlzás.Javítottam is.
De ha megnézed, a 3-ból amit eltalál Van der Saar 1-be nem tud csak beleérni, amelyik lapos. Többibe bele tud kapni, csak elég erősek ahhoz, hogy ne annyira tudjon, hogy védje is. Mondjuk itt jutunk el oda, hogy izomból oda kell verni a szélre, akkor teljesen mindegy milyen magasan megy, úgyse lehet fogni.. De ebből is látszik, hogy abba a magasságba ér oda "legkönnyebben" a kapus.Bob_Marley írta:De ilyenre gondolok:
https://www.youtube.com/watch?v=0WWojBy_UdE
Juventus focistái vagy laposan vagy 1 méterrel megemelve rúgták sarokra, Van der Saar egy cula volt és rajta volt mindegyiken, de egyet se tudott fogni, esélye sem volt.