hajnesz írta:Istenem itt valaki úgy elvan a Lokival,mintha már lenne esélye továbbjutni a csoportból...nevetséges...törődjetek bele hogy csoportutolsó lesz,mert a kerete a többi európai élcsapathoz képest sz...én ha tippelni kellene 0pontot jósolok nekik...
OFF:
azt senki sem mondta sztem, hogy van sélye továbbjutni a csoportból. de azért reménykedni azt lehet. a 0 pon-tel azzal én is vitatkoznék, mert sztem hazai pályán akár döntetlent is játszhatunk a Fiorentina ellen, vagy egy hatalmas meglepetéssel akár nyerhetünkis 1-0 ra. és akkor már is van egy ponttunk, vagy 3. de ne az egy pontra hajtsunk, hanem mindíg a 3-ra. ha ez a Loki megérzi, hogy milyen íze van egy nemzetközi szereplésnek, akkor nem hiszem, hogy jövőre nem küzdenének ugyan így tiszta szívből. minden esélyük meg van arra, hogy jövőre is ott legyenek a főtáblán. (nem hiába lettek magyar bajnokok) de hogy ne csaka Lokiról beszéljünk a nagyobb magyar csapatoknak ugyan úgy megvan az esélyük arra, hogy megnyerjék a bajnokságot és ott legyenek a bl főtábláján.
ON:
hát az tényleg elég szomorú hogy megváltoztatták a csatornát, ami tavaly tökéletes volt. gondolok itt a Viasat 3-ra és az m1-re. digisportot meg ugye nem mindenki tud nézni, de remélem (ahogy hallottam, meg itt olvastam) ez hamarosan megváltozik. amugy meg sztem semmi baj azzal, ha neten kell a Barca meccseit nézni, mert agyunk hgálát az Istenek, hogy legalább ott nézhetjük. az igaz, hogy számomra nincs meg az a feelingje, de legalább látom a kedvenceimet játszani. a magyar csatornáktól meg teljesen érthető, hogy a debrecen meccseit közvetítik, nem pedig egy idegen ország futballcsapatát nyomatják a képernyőre.
bocs, ha hosszú lett...