Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
gg86
Jugador d'estrella

2016.02.20. 18:21:33

Bob_Marley írta: Mascherano utolsó perces sprintje viszont megvett kilóra. :D Az úgy nagyon nagy pacsi.
És akkor fejezd is be a mondatot, hogy ugyanakkora tasli Messinek aki nem passzolt és addig vitte, amíg el nem vették tőle...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.20. 18:15:49

Én ráböktem SR-re de elfogult vagyok vele szemben így nem releváns a véleményem. A belső védőink is jók voltak, de Mascherano meg Mathieu is néha totál homályba rúgta a labdát. :D Roberto viszont hozta a higgadt pontos játékát.

Mascherano utolsó perces sprintje viszont megvett kilóra. :D Az úgy nagyon nagy pacsi.

És Suarezről se feledkezzünk meg, csak benne volt két gólban, de mellette viszont olyan helyzeteket is elpuskázott, hogy ihaj.
Kép
Kép
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2016.02.20. 18:15:12

TripleH írta: Akkor itt most álljunk meg egy kicsit és meditáljunk, ha a mai meccsre pihentetett volna az msnből, nagy eséllyel pontvesztés történt volna
Hát azt a lötyögést, amit pl. Messi nyújtott, Munir is lehozta volna. De ez igaz Neymarra is. :D
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
gg86
Jugador d'estrella

2016.02.20. 18:12:04

Normandia írta:Nálam Matyi volt a meccs embere.
Pont akartam írni, hogy biztos perverz vagyok, de nálam is ő volt a legjobb : ) Egyszerűen játszott mint a faék, de a védekező munkáját kifogástalanul megoldotta, nem is kellett több ennél. A meccs olyan volt, mint amit várni lehetett. Dicsérendő a hazai csapat szimpatikus játéka, lám nem csak hentes módján lehet játszani ellenünk.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.02.20. 18:10:22

Nero. írta: Nálam Lucho már most ott van minden idők legjobb Barca-edzői közt, de hogy mennyire megvan rettenve az MSN-töl az egyszerűen nem igaz és ez bizony visszaüthet nagyon könnyen.
Akkor itt most álljunk meg egy kicsit és meditáljunk, ha a mai meccsre pihentetett volna az msnből, nagy eséllyel pontvesztés történt volt, másrészt meg nem féltem én őket, Lucho aki nem alkalmas játékra úgysem játszatja, ezt már láthattuk nem egyszer, bízzunk benne, tudja ő és a stábja, hogy mi lesz a legjobb a csapatnak.
Normandia
Director del Fútbol

2016.02.20. 18:06:38

Remélem a kedd miatt voltunk ennyire takarékon. Nálam Matyi volt a meccs embere. Persze ez a többieket minősíti. A pozitívum a 3 pont, a többi igencsak felejthető.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2016.02.20. 18:05:26

Ha nehezen is, de megvan! :D Az első félidőben nagyjából eldöntöttük, a másodikban pedig lazábbra vettük a figurát. Igazából szerintem 3 oka van annak, hogy ez a mai meccs ilyen gyengére sikeredett:
1.: Az erőltetett menet nagyon rövid idő alatt nagyon sokat utaztak a srácok.
2.: Az Arsenal elleni meccs.
3.: A rotáció elve. LE úgy gondolhatta, hogy csak kihúzzuk a végéig és csak ezért nem fárasztja még inkább a már amúgy is agyonterhelt játékosokat.

Egyébként sokkal simább is lehetett volna ez a meccs, ha Suarez a második félidőben minimum egy helyzetét gólra váltotta volna.
Ez most egy ilyen meccs volt, megnyertük és most csak ez számít.

Visca El BARCA!!!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.20. 18:01:12

Közhely szótár kinyitva:
Három pont
Ilyen meccsekkel lehet bajnokságot nyerni
Jó csapatnak szerencséje is van
:D

Pontatlanok voltunk, s fásultak, de csak sikerült behúzni. Neymar gólja után nem gondoltam volna, hogy gond lenne, 60-ik perctől meg az erejükkel is elkészültek. Jött Araujó, aki rendesen megkavarta az állóvizet, pedig szépen csordogált a meccs. A végén benne volt, hogy csak bepattan, de akár a harmadik is meglehetett volna nekünk ha passzoltak volna páran a végén. :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.20. 17:59:47

az X reálisabb lett volna, de szerencsére a focit még mind gólra játsszák... laller 2 ajtóablaka majdnem megbosszulta magát.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2016.02.20. 17:59:22

szörnyű egy meccs volt. nem is értem, időnként egyszerűen lefociztak bennünket!! amúgy pedig értékelhetetlen, kár is bármi jelzőt pazarolni.
noname
Llegenda del Barça

2016.02.20. 17:58:19

Ez kemény meccs volt. A mieink nem játszottak különösebben jól(Alves, Ini, Arda kb semmi), de inkább a Las Palmast illeti dicséret. 73% passzpontossággal tolták le a meccset. :shock: NAGYON szimpatikus csapat.
Egyáltalán nem lepett volna meg a pontvesztés a Gijon, Las Palmas duó után, meglett a 6 pont és ezt tényleg nagyon fontos 6 pontnak tartom, hiszen 2 tipikusan abból a meccsből, ahol szoktunk pontokat bukni.
Remélem az Arsenal ellen jobb lesz a helyzetkihasználás. Rosszabb nem nagyon lehet. :oops:
A Fifa egy szégyen
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.02.20. 17:55:37

Erre szoktak mondani, hogy ilyen meccsekkel lehet bajnoksagot nyerni.. Szavazashoz sok sikert, szerintem mindenki gyenge volt, en nem tudnek valasztani..:D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.20. 16:18:32

Most talán nem indokolt, bár ha azt veszem Gijón-Kanári szigetek-London csörte van 6 nap alatt....Viszont Lucho tényleg nem nagyon cserél az első hármas közül, ami szerintem sem jó.

Veretlenek vagyunk idétlen idők óta, de:
Barcelona have now kept just 2 clean sheets in their last 10 matches across all competitions.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.02.20. 16:06:47

Tavaly is ráfáztunk hogy nem pihentette az msn-t. Oh, wait...

Senki nem pihentet februárban, pláne nem idegenben...LE még így is sokat rotál,a többi nagycsapathoz képest.

Egyeseknek vesszőparipája ez a pihentetés, aztán ugyanezek egy pontvesztésnél habzó szájjal jönnek, hogy xy miért nem játszott.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.02.20. 16:03:56

Nero. írta:
csababarca írta:EGy kicsit talán jobban tudja LE, hogy mikor pihentessen és kit.
Igen? És akkor az MSN miért nincs soha pihentetve? Mert érdekes módon mindenki más igen. Tavaly láttuk, hogy ha valaki meccs előtt le lett cserélve a hármasból akkor dobálták a vizespalackot össze-vissza vagy egyszerűen nemet mondtak Enriquének. A Bayern ellen 2-0-nál 5 perccel a vége elött védőt cserél védőre helyett, hogy lehozna egy támadót az normális? Pedro is mindig egy középpályás helyett szállt be, és inkább nyomtuk 4 csatárral.

Nálam Lucho már most ott van minden idők legjobb Barca-edzői közt, de hogy mennyire megvan rettenve az MSN-töl az egyszerűen nem igaz és ez bizony visszaüthet nagyon könnyen.
Szerintem szimplán az van, hogy nehéz terep, és azért mégis kiesés elől menekülő kiscsapatról van szó a bajnoki hajránál, szóval ha meg kihagyta volna őket és ezért nem nyerünk akkor meg az lett volna a baj.. :D

Amúgy nem nagyon emlékszem az MSN-től üvegdobálásra, pont Lucho csinálta 2-3-szor idegességében a meccs hevében.. :D
Nero.
Llegenda del Barça

2016.02.20. 15:55:59

csababarca írta:EGy kicsit talán jobban tudja LE, hogy mikor pihentessen és kit.
Igen? És akkor az MSN miért nincs soha pihentetve? Mert érdekes módon mindenki más igen. Tavaly láttuk, hogy ha valaki meccs előtt le lett cserélve a hármasból akkor dobálták a vizespalackot össze-vissza vagy egyszerűen nemet mondtak Enriquének. A Bayern ellen 2-0-nál 5 perccel a vége elött védőt cserél védőre helyett, hogy lehozna egy támadót az normális? Pedro is mindig egy középpályás helyett szállt be, és inkább nyomtuk 4 csatárral.

Nálam Lucho már most ott van minden idők legjobb Barca-edzői közt, de hogy mennyire megvan rettenve az MSN-töl az egyszerűen nem igaz és ez bizony visszaüthet nagyon könnyen.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2016.02.20. 15:41:45

Jó a kezdő, örülök, hogy LE pihentet egy-két kulcsjátékost. Ennek ellenére erős ez a felállás.
A mai egy olyan meccs, ahol nem számít hogyan, csak győzzünk. A legfontosabb, hogy megszerezzük a 3 pontot. Ha pedig már van egy jelentősebb előnyünk, akkor mehet a pihentetés.

Visca El BARCA!!!
Kép
noname
Llegenda del Barça

2016.02.20. 15:33:59

Nem haragudnék senkire, ha nem jönne össze a 3 pont, de azért hajrá. Az MSN dologhoz hozzátennék annyit, hogy egyikük se tűnik fáradtnak fizikailag. Messi konkrétan egy hónapja erőlteti magát, előtte vagy sérült volt, vagy a pályán aludt, Suarezen sincs nyoma fáradtságnak, egyedül Neymar, aki fejben fáradtnak tűnt, de a múltkori gólja úgy tűnik jó terápia volt, mert a Gijon elleni meccseken a legjobb volt neki az utóbbi hónapból, őt játszatni kell ezek szerint, hogy összekapja magát.

A Gijon meg a Las Palmas elleni meccsek tipikusan olyanok, ahol becsúszhat a pontveszteség, főleg ilyen erőltetett menet közepén. Szerencsére a csapat ügyesen tartalékolt az erejével a jelek szerint, mert sokkal frissebb mindenki, mint amit vártam erre az időszakra.
Hajrá!
A Fifa egy szégyen
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.02.20. 15:33:13

Nero. írta: Hamarabb fogunk megtanulni büntetőt lőni, minthogy az MSN-ből valakit pihentessen...

Amúgy az örökmérlegünk a Las Palmas ellen idegenben 11 győzelem 4 döntetlen meg 19 vereség :roll:

Olvasd el a két mondatodat még egyszer.

Talán van összefüggés a kettő között,hogy miért nem pihentet most.

EGy kicsit talán jobban tudja LE, hogy mikor pihentessen és kit.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nero.
Llegenda del Barça

2016.02.20. 15:21:30

visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Mathieu Alba - Arda SergiRoberto Iniesta - Messi Suarez Neymar
Hamarabb fogunk megtanulni büntetőt lőni, minthogy az MSN-ből valakit pihentessen...

Amúgy az örökmérlegünk a Las Palmas ellen idegenben 11 győzelem 4 döntetlen meg 19 vereség :roll:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.20. 15:19:22

Ezekkel az "országos kettes" meccsekkel valahogy mindig ambivalens érzéseim vannak. Idegenbe menni egy kieséstől fenyegetett csapathoz, rosszul is elsülhet és tuti ezerrel fognak hajtani. Ez remélem csak a meccs előtti drukk, s nem lesz gond, hajrá.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.20. 15:11:56

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Mathieu Alba - Arda SergiRoberto Iniesta - Messi Suarez Neymar
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.02.19. 18:39:26

Örülök, hogy nem játszik a hétvégén Piqué és Busquets, két kulcsjátékos, akinek a pihentetése (ilyen-olyan okokból kifolyólag) akár döntő tényező is lehet az Arsenal elleni mérkőzésen. Nagyon remélem, hogy nélkülük is behúzzuk a hétvégi meccset, e mellett kedden gólokat tudunk rúgni idegenben.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Chino
Llegenda del Barça

2016.02.18. 14:40:26

Furcsa, de már második meccse Piquére nyomom a MOM-ot. Eszméletlen volt tegnap is a pali. Amilyen sallangmentesen, a legkisebb hiba nélkül játszott! Nagyon jót tett a fejmosás LE-től. Ha ezt szintet tudná tartani top 3-as védő lehetne, de top5-ös legalább.

A két "új" szerzemény is nagyon tetszett. Legutóbb kicsit megijesztett Vidal a játékával, de most bizonyította, hogy meghálálja a bizalmat. Kíváncsi leszek a további meccseire. Az az egy biztos, hogy Alves komoly riválist kapott, amihez nem nagyon szokott hozzá. Eddig talán csak a válogatottban kellett félnie, de most már itt is. Remélem ez arra sarkallja, hogy felszívja magát és beinduljon ahogy tavaly.
Arda szintén zenész. Amennyi labdát szerzett és szinte mindet jól játszotta meg nem csak ilyen 2 méteres passzokkal.

Messi úgy látszik tényleg visszatért, mostantól van igazán szükség rá.

Neymar begyűjthetett volna egy sárgát a meccs végén. Nem lenne jó, ha pont a Sevilla elleni mecsre lőné ki magát. A Las Palmast nélküle is hozni kell, egy ilyen formában lévő Suarez-Messi kombóval ha nem verjük meg őket meg is érdemeljük. Még ha idegenben játszunk is.

Nagyon jó kis meccs volt, nem is igazán lehet senkit kiemelni negatív irányban, talán Matyi volt többször bizonytalan és a gólunkban is nyakig benne volt.
Forca Barca!!!!
corol
Entrenador del Barça

2016.02.18. 08:51:06

barlacy írta:Nagyon elégedett vagyok a látottakkal.Különösen jó érzés volt, hogy nem kellett idegeskednem Alves miatt.
Nagyon nagy öröm volt látni Arda játékát: sok labdát szerzett, és !! egyetlen rossz passza nem volt!Méltó társa Businak, biztonságot ad jelenléte. Kíváncsi leszek, ha kihozzák a sodrából? mi lesz? Azt hiszem vele tényleg erősödtünk!Vidal egyre inkább illeszkedik. Tetszik.
Nem tetszett: úgy tűnik Neymar nem játszott örömmel pedig könnyű helyzete volt! Lehet, hogy a szerződéshosszabbítás?
Vagy az a tegnapi Brazíliából megszellőztetett hír zavarta, hogy állítólag a családnál 48 millió dollár értékű vagyontárgyat zárolt az ottani vámhatóság.
Válasz küldése