Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És akkor fejezd is be a mondatot, hogy ugyanakkora tasli Messinek aki nem passzolt és addig vitte, amíg el nem vették tőle...Bob_Marley írta: Mascherano utolsó perces sprintje viszont megvett kilóra.Az úgy nagyon nagy pacsi.
Hát azt a lötyögést, amit pl. Messi nyújtott, Munir is lehozta volna. De ez igaz Neymarra is.TripleH írta: Akkor itt most álljunk meg egy kicsit és meditáljunk, ha a mai meccsre pihentetett volna az msnből, nagy eséllyel pontvesztés történt volna
Pont akartam írni, hogy biztos perverz vagyok, de nálam is ő volt a legjobb : ) Egyszerűen játszott mint a faék, de a védekező munkáját kifogástalanul megoldotta, nem is kellett több ennél. A meccs olyan volt, mint amit várni lehetett. Dicsérendő a hazai csapat szimpatikus játéka, lám nem csak hentes módján lehet játszani ellenünk.Normandia írta:Nálam Matyi volt a meccs embere.
Akkor itt most álljunk meg egy kicsit és meditáljunk, ha a mai meccsre pihentetett volna az msnből, nagy eséllyel pontvesztés történt volt, másrészt meg nem féltem én őket, Lucho aki nem alkalmas játékra úgysem játszatja, ezt már láthattuk nem egyszer, bízzunk benne, tudja ő és a stábja, hogy mi lesz a legjobb a csapatnak.Nero. írta: Nálam Lucho már most ott van minden idők legjobb Barca-edzői közt, de hogy mennyire megvan rettenve az MSN-töl az egyszerűen nem igaz és ez bizony visszaüthet nagyon könnyen.
Szerintem szimplán az van, hogy nehéz terep, és azért mégis kiesés elől menekülő kiscsapatról van szó a bajnoki hajránál, szóval ha meg kihagyta volna őket és ezért nem nyerünk akkor meg az lett volna a baj..Nero. írta:Igen? És akkor az MSN miért nincs soha pihentetve? Mert érdekes módon mindenki más igen. Tavaly láttuk, hogy ha valaki meccs előtt le lett cserélve a hármasból akkor dobálták a vizespalackot össze-vissza vagy egyszerűen nemet mondtak Enriquének. A Bayern ellen 2-0-nál 5 perccel a vége elött védőt cserél védőre helyett, hogy lehozna egy támadót az normális? Pedro is mindig egy középpályás helyett szállt be, és inkább nyomtuk 4 csatárral.csababarca írta:EGy kicsit talán jobban tudja LE, hogy mikor pihentessen és kit.
Nálam Lucho már most ott van minden idők legjobb Barca-edzői közt, de hogy mennyire megvan rettenve az MSN-töl az egyszerűen nem igaz és ez bizony visszaüthet nagyon könnyen.
Igen? És akkor az MSN miért nincs soha pihentetve? Mert érdekes módon mindenki más igen. Tavaly láttuk, hogy ha valaki meccs előtt le lett cserélve a hármasból akkor dobálták a vizespalackot össze-vissza vagy egyszerűen nemet mondtak Enriquének. A Bayern ellen 2-0-nál 5 perccel a vége elött védőt cserél védőre helyett, hogy lehozna egy támadót az normális? Pedro is mindig egy középpályás helyett szállt be, és inkább nyomtuk 4 csatárral.csababarca írta:EGy kicsit talán jobban tudja LE, hogy mikor pihentessen és kit.
Nero. írta: Hamarabb fogunk megtanulni büntetőt lőni, minthogy az MSN-ből valakit pihentessen...
Amúgy az örökmérlegünk a Las Palmas ellen idegenben 11 győzelem 4 döntetlen meg 19 vereség
Hamarabb fogunk megtanulni büntetőt lőni, minthogy az MSN-ből valakit pihentessen...visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Mathieu Alba - Arda SergiRoberto Iniesta - Messi Suarez Neymar
Vagy az a tegnapi Brazíliából megszellőztetett hír zavarta, hogy állítólag a családnál 48 millió dollár értékű vagyontárgyat zárolt az ottani vámhatóság.barlacy írta:Nagyon elégedett vagyok a látottakkal.Különösen jó érzés volt, hogy nem kellett idegeskednem Alves miatt.
Nagyon nagy öröm volt látni Arda játékát: sok labdát szerzett, és !! egyetlen rossz passza nem volt!Méltó társa Businak, biztonságot ad jelenléte. Kíváncsi leszek, ha kihozzák a sodrából? mi lesz? Azt hiszem vele tényleg erősödtünk!Vidal egyre inkább illeszkedik. Tetszik.
Nem tetszett: úgy tűnik Neymar nem játszott örömmel pedig könnyű helyzete volt! Lehet, hogy a szerződéshosszabbítás?