Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

ezt mondta az öreg a meccs után.„Remekül kezdtünk, de kaptunk egy gólt, és idegesen játszottunk ezután. Volt időnk felkelni a padlóról, volt néhány kisebb lehetőségünk is, de el kell ismernem: egy jobb csapat győzött le minket. Az első gól után messze voltunk a legjobbunktól. Tanulni kell a vereségből, és tanulni is fogunk: végtére is még fiatal a csapatom”
Fernando írta:Hatalmas siker! Én többet vártam volna a mankesztertől. Ronaldo egy szarszemétszaralak. Ha eddig nem utáltam eléggé ezentúl fogom. Grat a fiúknak! Történelmi siker, bár az örülést nem túlozták el.
Gyönyörű volt! Erről a Barcáról dalokat lehetne/kellene írni! Emberfeletti, amit művelnek! Történelem, tripla, gyönyörű játék, úgy, hogy aspanyol bajnokság állítólag "sokkal gyengébb, mint a pl és így nincsenek annyira edzésben a srácok"! Mi lesz ebből a csapatból, ha Pep összetartja?!smartarse írta:szerintem a Bl legszebb pillanata az volt amikor a Chelsea ellen Ini bevágta a gólt Pep ment örülni és Sylvinho meg rohant utána hogy cseréljen !!!!!!!!!!!!!