2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
M1-en lesz a mérkőzés!Xavi001 írta:sziasztok meccs előtt valaki dobjon már be Sport 1 es linket ahol lehet nézni a meccset köszi szépen.
és HAJRÁ BARCELONA BARCELONA BARCELONA BARCELONA BARCELONA
most miért baj az, hogy valaki még ilyenkor is tud konkrét véleményt alkotni? én már azt se tudom, hogy kell levegőt venni, a hasam egész nap görcsben, a sör a hűtőben, szóval én más tészta vagyokBobán írta:Utálom azt olvasni folyamat, hogy "kikapunk, Bukta, esélyünk nincs"..stb
Ha igazi Barcás vagy ennyiből állna a szókincsed: kemény meccs lesz de véged Mu. CéRonaldo véged ,mint a botnak nincs Alves de van Puyol. Angolok akasztás van Rómába. na ilyeneket szeretnék olvasni.. na én megyek imádkozni a jó istenhez hogy hozzuk a formánkat és a vele járó sikert. na csuma
Sorsolással eldöntötték, hogy a hazaiban. A MU meg fehérben.BarcaGeri írta:Melyik mezben lépünk pályára?
Köszönjük szépen.-BlancoMark- írta:Mosquito egyetértek veled. Ma Barcelona bukó lesz.
Ez a statisztika kábé annyira szignifikáns, mint az, hogy pl. Bussacca bíráskodása mellett még nem veszített a csapat. (Ezt csak írtam, fogalmam sincs mi a mérlegünk vele.)Erre csak annyit szeretnék írni,hogy soha senki nem védte meg a BL címét