Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Megmondom őszintén imádom olvasni a vergődésüket az elmúlt 6-7 évben.visca el barca írta:a reálosok szerint megint elcsalták nekünk a bírók a meccset
Ez igaz.palesz77 írta:Pedig pont te hianyoltad a begyakorolt figurakat rogzitett szituknal..Bob_Marley írta:Tizenegyes nekem kicsit sok volt, megalázónak éreztem![]()
Amugy Messi azt Neymarnak szanta, csak Suarez elobb lecsapott ra, latszott lassitasbol, hogy erkezett a brazil. Gondolom ezt beszeltek meg Messivel. A brazil amugy a masodik felidore nagyon feljavult. Suarez es Messi kb egesz meccsen jok voltak, Luis 5 golban vett reszt.. Sot, lehet a szabadot is ellene iteltek, de az nem tuti. Messi csak Messi, a tizi elott amit muvelt..A tobbiek is egesz jok voltak, Alves volt egyedul kifejezetten gyenge.
Pedig pont te hianyoltad a begyakorolt figurakat rogzitett szituknal..Bob_Marley írta:Tizenegyes nekem kicsit sok volt, megalázónak éreztem
Szerintem meg nem megalázó, hanem lutri, viszont ha kijön a lépés a játékosnak aki a labda felé rohan, akkor 100% gól, mivel a kapus már verve van.Bob_Marley írta:Meglett a győzelem, a végén még pluszban jöttek gólok is, de a lényeg hogy szépen megyünk tovább és már 30 az annyi.
Tizenegyes nekem kicsit sok volt, megalázónak éreztem, de a lényegen nem változtat, 57 pontunk van.Szép volt fiúk, Szerdán belehet pótolni az elmaradt meccset és lehet növelni az előnyt. Remélhetőleg marad puskapor.
Arda elvileg 100%-os, érdekes... amúgy jogos.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - SergiRoberto Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
Nem hinném, hogy attól kevesebb nyomás lenne Messiéken, ha a B-csapat kikapott volna tegnap.BarcafanTomee írta:Én jobban örültem volna ha tegnap kikapunk. Nyomás is tud lenni egy ilyen veretlenségi széria, ráadásul papíron verhető ellenfelek következnek, főleg idegenben. Kicsit könnyelműen megyünk bele a meccsbe, stb, láthattuk tavaly is leginkább az ilyen meccseken bukdácsoltunk.
Aztán (remélem), hogy csak én vagyok túl óvatos, és simán hozzuk a Celta ellenit. Utána lesz 3 kirándulásunk sorozatban, Gijónban, Las Palmason és Londonban..
Valahogy úgy érzem ha a következő 3 bajnokin meg lesz a 9 pont akkor tovább nőhet az előnyünk, a bepótolt meccsen felül.