2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ő itt már nincs abban a helyzetben "szívat", ez nem erről szól...Fecooo írta: A közpénz miatt nem lesz bukta neki, de hamarosan engedni fog az árból, mert szól neki a "főnöke", hogy ő is meccset akar nézni felcsúton, így engedni fog az árból... Ez a mostani szívatás csak egy kockázatmentes kísérlet, hogy mennyire lehet pofátlan az árazással...
Iszonyatosan remélem, hogy igazad lesz!honsapeter írta:Nagyot akart a szarka szindróma lesz!
Azt elképzelni sem tudom, mi lesz a rengeteg kölcsönével amit a Te meg az én meg a szomszédom pénzéből adtak neki!
A közpénz miatt nem lesz bukta neki, de hamarosan engedni fog az árból, mert szól neki a "főnöke", hogy ő is meccset akar nézni felcsúton, így engedni fog az árból... Ez a mostani szívatás csak egy kockázatmentes kísérlet, hogy mennyire lehet pofátlan az árazással...senkialfonz40 írta:Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi. Ha senki nem fizeti meg, amit a [auto_cenzúra] kér, akkor abból nagy bukta van, vagy leszarják, mert úgyis közpénzből van?
Vagy az is elképzelhető, hogy engednek az árból?
Én azt gondolom: ez most egy nagy játék a hörcsögtől:) Bízik abban hogy behódolnak a nagy szolgáltatók és valamennyire jól jár majd és talán-talán visszajön a közpénz is, de jelen állás szerint a Digi biztosan nem enged neki és ahogy a híreket olvasom hát szép lassan mindenki a Digi mellé áll és nem fognak behódolni a hörcsögnek!senkialfonz40 írta:Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi. Ha senki nem fizeti meg, amit a [auto_cenzúra] kér, akkor abból nagy bukta van, vagy leszarják, mert úgyis közpénzből van?
Vagy az is elképzelhető, hogy engednek az árból?
Okés, akkor félreértettem a dolgot, elnézésed kérem!Fecooo írta:
Szerinted én erre céloztam? távolról sem... Én azoknak gratulálok, akik asszisztáltak ahhoz, hogy a jogok a hörcsöghöz kerüljenek... Nem a UPC, nem Digi és nem a magenta a hibás...
Szerinted én erre céloztam? távolról sem... Én azoknak gratulálok, akik asszisztáltak ahhoz, hogy a jogok a hörcsöghöz kerüljenek... Nem a UPC, nem Digi és nem a magenta a hibás...honsapeter írta:Azért ez egy sokkal komplettebb dolog!Fecooo írta:Ismételten gratulálok mindenkinek, aki asszisztált ehhez vmilyen módon...igen, április 8án is...
Gondolj bele, ha most engednek ennek a tróger embernek, akkor a jövőben bármit megtehet majd minden nagy szolgáltatóval.
Én nagyon mérges vagyok hogy neten kell vadászni a stream-eket, de egyet értek a digivel és mindenki mással is aki nem hódol be egy ilyen féregnek..
Dobjuk össze srácok, minden hétvégén utazunk a Tarr Kft háztartásaiba meccset nézni:))))))))Cestus írta:Köszi az infót srácok.
Nincs. Az egész országban egyedül a Tarr Kft. előfizetői fogják.Cestus írta:Most akkor van bármelyik nagy szolgáltatónál Spíler 2 jelenleg? Nem mintha váltanék, Digisként már hónapoklal ezelőtz elengedtem a témát. Csak érdekel.
Azért ez egy sokkal komplettebb dolog!Fecooo írta:Ismételten gratulálok mindenkinek, aki asszisztált ehhez vmilyen módon...igen, április 8án is...
Böngésző váltás esetleg.waazzee írta:Az első meccset itt néztem. Azóta bármelyik linkre kattintok, bármely nyelven, a közvetítés elindul, megy 1-2 percet majd állókép és utána meg se mozdul. Adblock kilőve. Ugyan az a gép. Tud valaki segíteni?Tobias88 írta:1 éve használom, nagyon jó. Adblock off sajna, de van tömörített 720p-s stream 30 fpsel, igaz, nem mindig van magyar nyelv:
http://www.sport365.live
Az első meccset itt néztem. Azóta bármelyik linkre kattintok, bármely nyelven, a közvetítés elindul, megy 1-2 percet majd állókép és utána meg se mozdul. Adblock kilőve. Ugyan az a gép. Tud valaki segíteni?Tobias88 írta:1 éve használom, nagyon jó. Adblock off sajna, de van tömörített 720p-s stream 30 fpsel, igaz, nem mindig van magyar nyelv:
http://www.sport365.live
Gondolom Timike is jól alszik csak nem a hörcsöggelEttől még a hörcsög jól alszik éjszaka biztos lehetsz benne, magasról tesz rá...
Úgyis mi fizetjük...
Ezzel óvatosan, akár meg is büntethetnek érte. Ismerősöm boxmeccset streamelt, 5000 font (£) bírság lett a vége.Enrique írta:https://www.smashcast.tv/EnriqueFCB
Szerintetek mennyi idő alatt kapcsolják le?
egy jó félórára ment, legközelebb mást próbálunk meg...