Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért kellene tartani a kezdőből is embereket. A Raphinha-Yamal-Pedri-Inigo kvartettnek mindenképp pihenni kell. Torresre ráfér a játék, remélem Fort is kezd valamelyik oldalon. Bizonyos szempontból még jól is jöhet a meccs, a jobbhátvéd próbálgatására kifejezetten pozitív.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.05.01. 17:08:48A tökutolsó, már rég kiesett, utoljára január elején nyerő Valladoid ellen teljes rotációban bízok, opcionálisan a legfáradtabbak el se utazzanak. Raphi-Yamal kettőst szinte kötelező pihentetni, létfontosságúak lesznek a BL visszavágóra hogy frissek legyenek fejben is, Pedriéket szintén.
Ha Balde-Lewandowski zöld utat kap akkor 30-40 percet kaphatnak visszarázódni a meccsbe, EG-t is hasonló időre hogy még jobban megszokja Koundé szerepét, ha viszont Araujora hárul ez akkor Araujot pihentetném és max 1 félidőt kapna.
Hasonlót küldenék fel:
TS
GM-Araujo-Christensen-Fort,
Gavi-Fermin-Pablo Torre
Előre pedig Pau mellé a Gerard Romero szerint a csapattal edző Noah Darvich, Dani Rodriguez, Jofre Torrents hármasból 2-t szélsőnek, ez nagy lehetőség lehetne nekik.
Fati még szintén opció lehet.
Szerintem ennyit kockáztatni kell, és inkább kockáztassunk hogy kipihenten fordulhassanak az Inter-RM meccsre és inkább így bukjunk pontokat mint a RM ellen hullafáradtan kikapva.
Ha az elődöntőre és a döntőre is 50 százalékot adott volna, akkor az csak 25-re jött volna ki!Barcaforever írta: ↑2025.05.01. 12:54:56Kicsit (nagyon) elszámoltad azt a 30% Bl esélyt, ha az összes támadónk piros lapot kapott volna egy culé még akkor se ad ilyen alacsony esélyt. Majd a Boixos megmutatja, hogy milyen az igazi fanatizmus, amikor nem csak 15 percenként eléneklik a Barça himnuszt. Igenis mi vagyunk az esélyesek a továbbjutásra! 2010ben az Inter 10 emberrel harcolta ki a Bl döntôt Barcelonában.bence0330 írta: ↑2025.05.01. 11:22:18Érdekes kérdés, mi lesz, szerintem két okból kifolyólag is. Egyrészt a Valladolid olyan csapat, akik ellen ha felmegyünk fullosan, akár már 30 perc után lehetne 2-0, 3-1, vagy valami ilyesmi, és végiglötyöghetnénk a meccset. Plusz a BL-re szerintem van úgy 30% esélyünk, a bajnokságra meg úgy 75-80, ha rákoncentrálunk. Akármilyen jó egy csapat, a BL mindig is lutri lesz, most meg már az elődöntő is az, a döntőben meg talán az egyetlen csapatot kapjuk, akik jobban fociznak, mint mi.
Szóval nem tudom. 1-2 poszton könnyű rotálni, középhátvédeket pl.
Olmót kötelező kirakni, sajna ugyanazt az ívet írja le, mint egész évben, sérülés után zseni, aztán beszürkül kezdőként. Őt egyre inkább egy csere/rotációs játékosnak tartom, nem szintre, hanem ennyit bír. Fort meg nyilván előrelépés rotálásnál.Ezek azok, amiket meg lehet húzni anélkül, hogy baj lenne. A két kp-st ki lehet rakni, de gyengülünk (Casado nagyon hiányzik), támadó cserének meg kb csak Fati van.
Kicsit sok játékos hiányzik már. Chrissel nem tudom, hol számol Flick, kizárólag kh-ként, vagy előrébb is, mert őt mindenképp be kéne tenni valaki helyére.
Kicsit (nagyon) elszámoltad azt a 30% Bl esélyt, ha az összes támadónk piros lapot kapott volna egy culé még akkor se ad ilyen alacsony esélyt. Majd a Boixos megmutatja, hogy milyen az igazi fanatizmus, amikor nem csak 15 percenként eléneklik a Barça himnuszt. Igenis mi vagyunk az esélyesek a továbbjutásra! 2010ben az Inter 10 emberrel harcolta ki a Bl döntôt Barcelonában.bence0330 írta: ↑2025.05.01. 11:22:18Érdekes kérdés, mi lesz, szerintem két okból kifolyólag is. Egyrészt a Valladolid olyan csapat, akik ellen ha felmegyünk fullosan, akár már 30 perc után lehetne 2-0, 3-1, vagy valami ilyesmi, és végiglötyöghetnénk a meccset. Plusz a BL-re szerintem van úgy 30% esélyünk, a bajnokságra meg úgy 75-80, ha rákoncentrálunk. Akármilyen jó egy csapat, a BL mindig is lutri lesz, most meg már az elődöntő is az, a döntőben meg talán az egyetlen csapatot kapjuk, akik jobban fociznak, mint mi.
Szóval nem tudom. 1-2 poszton könnyű rotálni, középhátvédeket pl.
Olmót kötelező kirakni, sajna ugyanazt az ívet írja le, mint egész évben, sérülés után zseni, aztán beszürkül kezdőként. Őt egyre inkább egy csere/rotációs játékosnak tartom, nem szintre, hanem ennyit bír. Fort meg nyilván előrelépés rotálásnál.Ezek azok, amiket meg lehet húzni anélkül, hogy baj lenne. A két kp-st ki lehet rakni, de gyengülünk (Casado nagyon hiányzik), támadó cserének meg kb csak Fati van.
Kicsit sok játékos hiányzik már. Chrissel nem tudom, hol számol Flick, kizárólag kh-ként, vagy előrébb is, mert őt mindenképp be kéne tenni valaki helyére.
Nagyon remélem, mert különben esély se lesz a bl-Ben. Látszik hogy fizikálisan elfáradt a gála kezdő, a csont utolsó, már kiesett ellen muszáj rotalni.
Nagyon gyenge volt tegnap az ellenfél, valahogy mindig megúszták a gólt és izgulni kellett.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.22. 23:46:45Azt hiszem meg is van a kezdőnk nagyrésze a Valladoid ellen![]()
![]()
Sokkal nyögvenyelősebb játékra számítottam, ehhez képest olyan mint egy bug a FIFA-ban hogy nem 7-0-ra végződött a meccs.
Kíváncsi leszek Flick mit hozott le Fort-Fati teljesítményéből, szerintem minimum a rotációs szerepet megérdemlik, volt bennük fantázia még ennyi kihagyás és 0 önbizalom mellett is, EG is legalább kiscsapatok mellett tudja bőven hozni azt a szintet hogy Koundét pihentessük.
10 év múlva ő lesz a CSK?ElBartimaeus írta: ↑2025.04.22. 23:50:54KEric meg közben az új Sergi Robi lesz, mindenhol hoz egy megbízható szintet, de sose lesz első választás sehol. Hasznos egy ilyen játékos, engem abszolút meglepett jobboson, jobban mozgott, mint vártam volna.