Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Luchoban azt szeretem, hogy mindig meglep, és ezek a meglepetései sokszor jól sülnek el, reméljük ma is így lesz. Amúgy Munir megérdemli, csak így megint nem középen fog játszani.Messias2 írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Vidal Mascherano Vermaelen Adriano - Arda Busquets Iniesta - Messi Suarez Munir
Vidalnak nagyon örülök, Vermának szintén, Munir baloson való játszatásának kevésbé. Mondjuk emlékszem még, hogy a tavalyi Gamperen ott is baromi jó volt, ha most önbizalomtól duzzadva hasonlót hoz, akkor jól járhatunk vele is. Ez a középpálya meg tetszik nagyon, remélem működni is fog.Messias2 írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Vidal Mascherano Vermaelen Adriano - Arda Busquets Iniesta - Messi Suarez Munir
Most jöhetne elő megint a 4-2-3-1 Suárez mögött az Arda-Iniesta-Messi sorral. 1-az 1 ben Neymart nem biztos hogy jól tudja Arda pótolni, mert nem veszélyes a kapura annyira. De rossz nem lenne az a megoldás sem, de pont az ilyen esetek jók az új formáció gyakorlására. Mögöttük a Busi-Rakitic duóval, nem lenne az rossz.nzxtpo írta:Az igazat megvallva én most nem félek annyira a meccstől, mint amikor korábban mentünk ellenük idegenbe, de garantáltan nem lesz könnyű menet, és Neymar kiválását is meg fogjuk érezni. Múltkor említettem, hogy szerintem a baloson jobb teljesítményt hozott Arda eddig, most bizonyíthat, mert szerintem ő lesz ott Neymar helyén.
Azért nem volt csúnyaS.Agüero írta: Idegenben utoljára akkor nyertünk ellenük, mikor Adriano lőtte a győztes gólt?
Asszem, a kopasz kapus bepotyázta.
Nem, ez tényleg így van. Pepnek a válogatott szünetek után voltak gondjai, Luchonak ezek a 4 órás meccsek nem szoktak túl jól összejönni általában. Reméljük most megtörik az átok..nzxtpo írta:Csak én utálom a szombat 4 órás meccseket? Vagy csak bemesélem magamnak, hogy akkor gyakran rosszabbul játszunk?
Idegenben utoljára akkor nyertünk ellenük, mikor Adriano lőtte a győztes gólt?visca el barca írta:megint malaga. az elmúlt 3 meccsen lőttünk nekik 1 góltkemény
és ahogy rémlik, mind3 meccs maga volt a borzalom. reméljük ma jobb lesz
![]()
remélem arda végre villant vmit a támadó sorban (már ha ő kezd), mert eddig nagyon halovány ott elől.
üdv. emlékszem arra a gólra nagyon nagy volt, csak ott az Eto'o 2 m hátrányból indulva 3 m-t vert Robi Carlosraetooka9 írta: Engem Eto'o góljára emlékeztett, amikor robi carlos akarta bevárni casillast, de ugyanígy megelőzte a védőt és elvitte kapus a mellett is.(talán 2004-05 szezonban volt)
Ilyenkor télen általában így néz ki. Ahogy jön a jó idő teljes gyepszőnyeg csere és megpróbálják megőrizni a szezon végéig.csabimo írta:Szokatlanul ramaty volt a pálya tegnap! Lehet erről tudni valamit??
Engem Eto'o góljára emlékeztett, amikor robi carlos akarta bevárni casillast, de ugyanígy megelőzte a védőt és elvitte kapus a mellett is.Bob_Marley írta:Nekem kicsit Bergkamp góljára hasonlított amit rúgott a Newcastle ellen. Ott is ha már előtte vagy akkor fedezed. Itt is a védő rossz szöget választott, onnantól lendületből elé kerültek és visszanyomták.
Biztos volt már a történelemben, amit lefújtak ilyen miatt, de a védő se nagyon tett érte, hogy hihető legyen, hogy bántották.Ez szerintem a klasszikus test a test elleni párharc volt.
Mondjuk olyanra gondoltam, hogy feneket kitol, hogy Suarez átessen rajta.visca el barca írta:így van, mennyivel korrektebb lett volna ha üvöltözik meg eljátssza a nagy haláltBob_Marley írta:de a védő se nagyon tett érte, hogy hihető legyen, hogy bántották
így van, mennyivel korrektebb lett volna ha üvöltözik meg eljátssza a nagy haláltBob_Marley írta:de a védő se nagyon tett érte, hogy hihető legyen, hogy bántották