2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Konkrétan indìtotta a csatárt.ZBarca írta:
Busi volt az.
Busquets: "Én vesztettem el a labdát, ami végül az egyenlítéshez vezetett. Vállalom a felelősséget ezért a döntetlenért"
Busi volt az.csababarca írta:Amúgy második gólnál ki adta el a labdát a kp-n? Direkt nem nézem vissza,mert van egy sejtésem...
Szóval valaki emlékszik rá?
A fáradság nem feltétlenül a fizikai álapotra vonatkozik, hanem a mentálisra. A második kapott gólt mindenki Matyi nyakába varja, nem mondom, hogy érdemtelenül, de azt a helyzetet is egy középpályáról visszafelé eladott passz alapozta meg. Rossz megoldásokat választottunk úgy elöl, mint mint más csapatrészenként is. Ez nem fizikai fáradtság, hanem fejben vagyunk egy kicsit lejjebb. Nem csodálom. Ezen kell átvergődni valahogyn magunkat, aztán minden visszaállhat a jó útra.mvik írta:üdv. ezen a meccsen fáradságról nem lehet szó, a kezdő háromnegyede nem is lépett pályára a szerdai BL meccsen, volt idejük piheni, itt a nagyképűség és a lenézés miatt vesztettek pontokat
Yokozuna írta:Mi köze ennek a meccsnek Matyihoz? LE az edző! Kinek kell ez a Munir Sandro páros? Miért játszanak ezek? Ez az ő felelőssége. Lenulláztuk a Reál elleni meccset, most minden kezdődhet elölről.Vakmacska írta:Matyi.... ennyi...
És még Gumbaut szidjátok a lassúsága miatt. Ez a lajhár a 2. gólnál csak a középkezdésre ért vissza
Mindenesetre megtarthatta volna a Valencia elleni szokását, hogy nem cserél.
a kiscsapatok ellen minden meccsen ez van. 20-ból 19x bejön...Zozzy 5 írta:semmi különös nem történt, csak megint sikerült elflegmázni a meccset. hatalmas volt az arc az utolsó 30 percben, ilyen rosszul, lassan, felelőtlenül, fogalmatlanul, nagyképűen rég láttam játszani a csapatot.:
bocs de sztem ez pont a primitív kötekedés kategóriaZsazsa Jr írta:Bocs nem kötekedés, de áruld már el, hogyha holnap nyer a real, akkor nálad h, hogy jön ki az 1 pont előny?Zozzy 5 írta:semmi különös nem történt, csak megint sikerült elflegmázni a meccset. hatalmas volt az arc az utolsó 30 percben, ilyen rosszul, lassan, felelőtlenül, fogalmatlanul, nagyképűen rég láttam játszani a csapatot.
na mind1, legalább visszakerültek a földre a fiúk, meg mi, szurkolók is, mert ha holnap nyer a Madrid, akkor 1 pont maradt. az meg teljes mértékben megmutatkozott, miért nem kell olyanokat leírni november végén, hogy itt egyértelmű a BL címvédés.
Mindenkit nem, de én a szezon végén a tavasztól függetlenül elküldeném Adrianot, Alvest, Matyit és Sandro-Munirt párost, bár utóbbi kettőt opcióval, vagy kölcsönbe csak. Helyükre pedig a Vidal-Arda kettős teljesítményétől függően hoznék szélsővédőt és csere támadót, és most nem a meccs utáni indulatok beszélnek belőlem.Bob_Marley írta:Meccset nem lattam, de mindekit el kell adni es remelem bent maradunk.
Bocs nem kötekedés, de áruld már el, hogyha holnap nyer a real, akkor nálad h, hogy jön ki az 1 pont előny?Zozzy 5 írta:semmi különös nem történt, csak megint sikerült elflegmázni a meccset. hatalmas volt az arc az utolsó 30 percben, ilyen rosszul, lassan, felelőtlenül, fogalmatlanul, nagyképűen rég láttam játszani a csapatot.
na mind1, legalább visszakerültek a földre a fiúk, meg mi, szurkolók is, mert ha holnap nyer a Madrid, akkor 1 pont maradt. az meg teljes mértékben megmutatkozott, miért nem kell olyanokat leírni november végén, hogy itt egyértelmű a BL címvédés.
Jó,hogy Te ilyen viccesen fogod fel, de senki nem írt ilyeneket, kb soha. Pláne most nem.Bob_Marley írta:Meccset nem lattam, de mindekit el kell adni es remelem bent maradunk.
Ha jól számolok 2 pont marad, de nem ez a lényeg. Kettő nullról hazai pályán pontot veszíteni nem lehet.Ha csak nem az elbizakodottság ütötte fel a fejét. És Suarez, Messi, Alba és Iniesta mai teljesítménye megmagyarázhatatlan.Zozzy 5 írta:semmi különös nem történt, csak megint sikerült elflegmázni a meccset. hatalmas volt az arc az utolsó 30 percben, ilyen rosszul, lassan, felelőtlenül, fogalmatlanul, nagyképűen rég láttam játszani a csapatot.
Mondjuk Sandro és Munir nem tudom miért Enrique sara... Ő foggal-körömmel ragaszkodott Pedróhoz, de nem tudta marasztalni, igazolni pedig nem lehetett a ban miatt. Neymar sérült, nem volt más opciónk a csatársorba, max Sergi Robertót lehetett volna betenni, mint a Real ellen, de abszolút nem ezen múlott, hogy elflegmázták a meccset az utolsó fél órában.Yokozuna írta:Mi köze ennek a meccsnek Matyihoz? LE az edző! Kinek kell ez a Munir Sandro páros? Miért játszanak ezek? Ez az ő felelőssége. Lenulláztuk a Reál elleni meccset, most minden kezdődhet elölről.
Mindenesetre megtarthatta volna a Valencia elleni szokását, hogy nem cserél.