[quote="daneee"]Sok statisztika, elemzés, erő, ész, foci tudás....este 20:45-től minden kiderül!!
Szerintem ez a meccs a rendes játékidőben fog eldőlni, vagy a hosszabításban, a 11-eseket egyik csapat sem szeretné!!
Én szerintem az MU az elején rá akarja erőltetni az akaratát a Barcára, ez eltart majd egy darabig de úgy 10-15 perc után már alább hagynak és ezt fogja kihasználni a Barca és a 20. perc környékén megszerzi a vezetést Henry révén...a Barca nem egy védekező csapat tehát nem fog visszaállni és teret ad az MU-nak egyben igy a Barcának is lesz tere a kontrákra, sőt...de sajnos az emu betalál SírRonaldo révén még az első félidőben...de jön a második félidő és bealszik az emu védelme és ezt kihasználva a kicsi Messi belővi az ujabb vezető gólt, ezzel koronát téve a saját fejére és a Barcáéra, mivel az emunak mindenképpen kell egy gól ezért teljesen kitámadnak és ebből kifolyólag valamikor a hajrában ugy 75-90.perc között a barca megadja a kegyelem döfést az emunak...legyen az Iniesta megint?!

- legyen-
Szóval szerintem 3:1 lesz ha a rendes játékidőben dől el, ha a hosszabitásban akkor 2:1, de szerintem akkor is Messi lesz az aki eldönti, mert a világ legjobbjának jár ez a feladat, hogy eldöntse a Döntők Döntőjét!!
Hűha,nemsemmi,hogy te miket tudsz!!!!?remélem én is,hogy iesmi kimenetelü lesz a meccs....de ha már ien biztos vagy a dolgodban,legalább tedd fel rá a házatok

Micsoda érzés,micsoda mámor,mikor a csapatom a stadionba látom!Neked az érzés,nekem az élet,gyere és megmutatom,mi az ami éltet!Mindenki itt van,mindenki tapsol,mindenki FCB-nek szurkol!!!!
Mig nem volt irás,nem volt betű
mig nem volt real,nem volt tetű!