Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már hétközben a kupameccs előtt is több gólos győzelmet várt, meg tán előtte is valaki ellenvisca el barca írta:3:0? kápsziztál?Bob_Marley írta:Akkor ezek szerint mindenki mentálisan és fizikálisan is alkalmas a játékra az "újak" közül, ez jó. (bennem volt csak félsz, szerencsére alaptalan) Otthon a Granada nem okozhat gondot. Nyugodt délutáni matinét várok, 3:0 és békesség, hajrá.
legyen az első fi-ben egy kis gól, aztán pörgessük le az órát. nem most kell parádézni
Mellélőttem eggyel, igazad van.visca el barca írta:3:0? kápsziztál?Bob_Marley írta:Akkor ezek szerint mindenki mentálisan és fizikálisan is alkalmas a játékra az "újak" közül, ez jó. (bennem volt csak félsz, szerencsére alaptalan) Otthon a Granada nem okozhat gondot. Nyugodt délutáni matinét várok, 3:0 és békesség, hajrá.
legyen az első fi-ben egy kis gól, aztán pörgessük le az órát. nem most kell parádézni
3:0? kápsziztál?Bob_Marley írta:Akkor ezek szerint mindenki mentálisan és fizikálisan is alkalmas a játékra az "újak" közül, ez jó. (bennem volt csak félsz, szerencsére alaptalan) Otthon a Granada nem okozhat gondot. Nyugodt délutáni matinét várok, 3:0 és békesség, hajrá.
Nekem nagyon tetszik a kezdő, elég tökös, hogy ezt így bevállalta, viszont ha ez balul sül el, mindenki ő rajta fogja elverni. Lehet okosabb lett volna a kp egyensúly miatt külön-külön pihentetni Busit és Ini-t, de nagyon kíváncsi voltam/vagyok Arda-Rakitic kettősre együtt, illetve Ardara a baloson, az idei Robi játékát szerintem mindenki szereti, vkp-ként pedig tavaly is hozott pofás meccseket, remélem erre most rátesz egy lapáttal. Vermaelenről pedig már nem is írok semmit, amíg ki nem húz itt 2 hónapot legalább sérülések nélkül, ettől függetlenül nagyon drukkolok.palesz77 írta:szerk.: Barcelona line-up (official): Bravo - Vidal Pique Vermaelen Alba - Rakitic SergiRoberto Arda - Messi Suarez Neymar
Megelőztélpalesz77 írta:szerk.: Barcelona line-up (official): Bravo - Vidal Pique Vermaelen Alba - Rakitic SergiRoberto Arda - Messi Suarez Neymar
Érdekes kezdő, kíváncsi leszek ki hol lesz..
Squad (vs Granada): Bravo, Ter Stegen, Vidal, Alves, Pique, Vermaelen, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Sergi Roberto, Iniesta, Arda, Messi, Suarez, Sandro, Neymar
Arda és Vidal remélem kezdeni fognak, kell nekik a játékperc, a Granadát meg hazai pályán illik 2 formán kívüli játékossal is.
Volt egy Vác akik kis túlzással szögletekkel és szabadrúgásokkal bajnokságot nyertek. Igen is baromi fontos opció ez és mindegyik "ingyen" lehetőség a kapu előtt. Javulni kell ebben.S.Agüero írta:Nem szögletekből fogjuk megnyerni a meccseinket.Samper írta:Unzuénak kellene megint új figurákat kitalálni, mint tavaly. Nem lehet mindig ugyanazt eröltetni, hogy majd csak hibázik az ellenfél. És mi van, ha a mi csatáraink hibáznak ziccerben? Láttuk.
Amúgy melyik random generátorból szeded ezeket?
Tudom, hogy a többség nem szeretné, de én igenis örülnék annak, ha szoros meccsen Matyi befejel egy szögletet, és szép csendben lepörgessük a maradék időtS.Agüero írta:Nem szögletekből fogjuk megnyerni a meccseinket.Samper írta:Unzuénak kellene megint új figurákat kitalálni, mint tavaly. Nem lehet mindig ugyanazt eröltetni, hogy majd csak hibázik az ellenfél. És mi van, ha a mi csatáraink hibáznak ziccerben? Láttuk.
Mondjuk abban igaza van, hogy az előző szezonhoz képest jóval kevesebb gólt érünk el rögzített szituból. Ennek nem tudom, mi az oka, de megkönnyítené az ilyen nehézkes meccseket.S.Agüero írta:Nem szögletekből fogjuk megnyerni a meccseinket.Samper írta:Unzuénak kellene megint új figurákat kitalálni, mint tavaly. Nem lehet mindig ugyanazt eröltetni, hogy majd csak hibázik az ellenfél. És mi van, ha a mi csatáraink hibáznak ziccerben? Láttuk.
Amúgy melyik random generátorból szeded ezeket?