2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
SR most ter vissza, meg nem birna 90 percet szerintem. Klub VB-n viszont en is inkabb erre szavaznek most szerintem.visca el barca írta:most kellene a 4-3-1-2... ini a két csatár mögött, mögötte meg busi-rakéta-SR. és ebben a formációban messinek sem kell sokat futnia
én leginkább abban reménykedem hogy egyik sem játszik, nettó emberhátrány bármelyik van a pályánpalesz77 írta:abban is reménykedek, hogy Neymart Sandro helyettesíti majd, nem Munir, neki nem teljesen idegen az az oldal..
Ez a Vale meccs engem nagyon emlékeztetett a Sevilla ellenire, ahol kikaptunk, de a reális eredmény 3-4 gólos győzelem lett volna. Itt hasonlóan, a játék képe/helyzetek alapján félidőben 3 gólos előny lehetett volna minimum. Nem fáradtság volt ez, hanem egyszerűen nem volt szerecséja a csapatnak. Pl a Real ellen minden bejött, most kevésbé. Az, hogy a második félidőben visszaesett a csapat várható volt, hiszen a Vale csupa fiatallal játszott és logikus, hogy azok frissebbek lesznek, nem is vártam mást. Ehhez hozzájön h Messi még igen csak keveset fut, máris fél-ember hátrányban futkározunk friss kölykök ellen. Tavaly is voltak olyan meccsek, amikor semmi nem jött be, hiába a jó játék: pl a Malaga elleni kisiklás pont abban az időszakban volt, amikor nem volt csapat a földön, ami bármire ment volna ellenünk. Ez ilyen. A szerencse is fontos faktor.Bob_Marley írta:most ”pukkadt ki” kicsit a csapat
sőt, még a bilbao is jön. szóval tavasszal lényegében minden nehéznek tűnő meccset otthon játszunk.recrea írta:Celta....visca el barca írta:tavasszal azért annyi szerencsénk lesz, hogy az összes nagy csapatot otthon fogadjuk: real, atleti, valencia, sevilla... érdsekesen jött ki idén a sorsolás
Ez így eléggé rendben van.
Az megvan, hogy 2 hónapig volt sérült ugye? Első félidőben, pedig sokan épp azt emelték ki, hogy milyen "harapós". Egyébként a másik nagy kettő is rontott ziccereket. Másrészt, kit is vittünk volna fel helyette? Azt a Munirt vagy Sandrot aki végre egy harmadosztályú csapat ellen tudott gólt szerezni idén?! (Na ezzel nem őket bántva, mert Munir összjátéka már egész pofás az utóbbi időben.)bondak írta:Gyerekek, sajna a Mesikénk naon gyenge volt, de ami még ront a helyzetén(tünkön) az a nyugodt sétálgatása" az egész mecsen.Sokkal jobbak voltunk nélküle,- a góllövésre gondolok- reménykedem hogy feljön a másik NAGY kettőhöz mihamarabb!!!!!!!
De csak azért is örökké, HAJRÁ BARCA!!!!!!!!!!
Celta....visca el barca írta:tavasszal azért annyi szerencsénk lesz, hogy az összes nagy csapatot otthon fogadjuk: real, atleti, valencia, sevilla... érdsekesen jött ki idén a sorsolás
Szerintem ami igazán nehéz terep, és hátra maradt, az az Anoeta, és a La Rosaleda (Malaga).MichaaBee írta:San Mamést, ha hozzávesszük, akkor 10 pont 4 nagyon nehéz stadionban, egyedül a Pizjuánban buktunk, viszont hatalmas előny lehet még, hogy szinte minden nehéz pályán voltunk már, egyedül a Madrigal maradt tavaszra és így is vezetjük a Ligát.Chino írta:Én sem idegeskednék, ha egy ki-ki meccsen X-eltünk volna le, egy veszélyes jól játszó Valencia ellen. Előzetesen minden további nélkül aláírtam volna egy Bernabeu-Calderón-Mestalla 7 pontot, csak így egy kicsit keserű a szám íze..
San Mamést, ha hozzávesszük, akkor 10 pont 4 nagyon nehéz stadionban, egyedül a Pizjuánban buktunk, viszont hatalmas előny lehet még, hogy szinte minden nehéz pályán voltunk már, egyedül a Madrigal maradt tavaszra és így is vezetjük a Ligát.Chino írta:Én sem idegeskednék, ha egy ki-ki meccsen X-eltünk volna le, egy veszélyes jól játszó Valencia ellen. Előzetesen minden további nélkül aláírtam volna egy Bernabeu-Calderón-Mestalla 7 pontot, csak így egy kicsit keserű a szám íze..
Én sem tartom katasztrófának, főleg, hogy a játékkal sem volt gond. A 70. percig a Valencianak még apró helyzete se volt. Ha jól emlékszem akkor kellett Bravonak fognia egy labdát.TripleH írta:Nem szokásom ezt írni főleg nem Bob kommentjeire (semmi személyesBob_Marley írta:Csak pozitivan, nehez palyarol hoztunk egy pontot. Ez is sokat jelenthet a vegen.), de +1