Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Február 17. Sporting Gijón ellen idegenben.recrea írta:Tudom, h már meg lett beszélve, de mikor és kivel játszuk az elmaradt bajnokit?
.
Igaz is, csak közben annyira belemerültem a statokba, azt külön szántam, szerkesztem is.csababarca írta:Szerintem otthon játszunk,nem idegenben.nzxtpo írta:Így is kemény meccs lesz, idegenben nem brillírozunk idén, összesen 12 gólt (ebből 4-et egy meccsen) lőttünk szemben a hazai 32-vel. Viszont az is hozzá tartozik a teljes képhez, hogy idegenben játszottunk a Bilbao-Atletico-Celta-Sevilla-Real-Valencia hatossal.
Idei statok
Szerintem otthon játszunk,nem idegenben.nzxtpo írta:Így is kemény meccs lesz, idegenben nem brillírozunk idén, összesen 12 gólt (ebből 4-et egy meccsen) lőttünk szemben a hazai 32-vel. Viszont az is hozzá tartozik a teljes képhez, hogy idegenben játszottunk a Bilbao-Atletico-Celta-Sevilla-Real-Valencia hatossal.
Idei statok
Mekkora makkerek vagyunk, hihetetlen, ellenünk sosem bevethetők a jó játékosok.Gareth Tello írta:Raúl García megsérült, két hónapos kihagyásra kényszerül, így biztosan nem lesz ott ellenünk a pályán vasárnap. Adúriz sem lesz bevethető, ő eltiltott.
Már hétközben a kupameccs előtt is több gólos győzelmet várt, meg tán előtte is valaki ellenvisca el barca írta:3:0? kápsziztál?Bob_Marley írta:Akkor ezek szerint mindenki mentálisan és fizikálisan is alkalmas a játékra az "újak" közül, ez jó. (bennem volt csak félsz, szerencsére alaptalan) Otthon a Granada nem okozhat gondot. Nyugodt délutáni matinét várok, 3:0 és békesség, hajrá.
legyen az első fi-ben egy kis gól, aztán pörgessük le az órát. nem most kell parádézni
Mellélőttem eggyel, igazad van.visca el barca írta:3:0? kápsziztál?Bob_Marley írta:Akkor ezek szerint mindenki mentálisan és fizikálisan is alkalmas a játékra az "újak" közül, ez jó. (bennem volt csak félsz, szerencsére alaptalan) Otthon a Granada nem okozhat gondot. Nyugodt délutáni matinét várok, 3:0 és békesség, hajrá.
legyen az első fi-ben egy kis gól, aztán pörgessük le az órát. nem most kell parádézni
3:0? kápsziztál?Bob_Marley írta:Akkor ezek szerint mindenki mentálisan és fizikálisan is alkalmas a játékra az "újak" közül, ez jó. (bennem volt csak félsz, szerencsére alaptalan) Otthon a Granada nem okozhat gondot. Nyugodt délutáni matinét várok, 3:0 és békesség, hajrá.
Nekem nagyon tetszik a kezdő, elég tökös, hogy ezt így bevállalta, viszont ha ez balul sül el, mindenki ő rajta fogja elverni. Lehet okosabb lett volna a kp egyensúly miatt külön-külön pihentetni Busit és Ini-t, de nagyon kíváncsi voltam/vagyok Arda-Rakitic kettősre együtt, illetve Ardara a baloson, az idei Robi játékát szerintem mindenki szereti, vkp-ként pedig tavaly is hozott pofás meccseket, remélem erre most rátesz egy lapáttal. Vermaelenről pedig már nem is írok semmit, amíg ki nem húz itt 2 hónapot legalább sérülések nélkül, ettől függetlenül nagyon drukkolok.palesz77 írta:szerk.: Barcelona line-up (official): Bravo - Vidal Pique Vermaelen Alba - Rakitic SergiRoberto Arda - Messi Suarez Neymar