Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.26. 15:43:41

socio66 írta:
zsoltman írta:Barcafanok! Arról mi a véleményetek hogy a United kb10-15 meccsel többet játsszott mint mi világgkupa stb
Olyan eget verő csapattal sem játsszottak kivéve a Pool a bajnokságban tudjuk mi lett! Az Iner-el hát nem tom sztem ők sem olyan acélosak!
Plussz Az Old Traford a United igazi fegyvere ha ott kellene játsszani azt mondom nyer a Mu de Rómában!
Pique nyilatkozta egyszer hogy sokkal rosszab egézségtelenebb kajákat esznek a MU játékosai hamburger sör gyakran berugnak sztem erőnlétben is jobbak vagyunk mint a Mu de holnap kiderül!:)
Ezen jót nevettem :lol:
Meg az erőnlétes dolgon is mondjuk..Nézel Te Premier League meccseket? Ott kb. kétszer akkora iram van,mint a Primera Divisionban,nem véletlenül a világ legjobb bajnoksága..('mert a többiek csak fociznak' :) )
Nem fizikálisan fogjuk megverni a MU-t,az tuti :)
Ez fura. Elvileg az étrend nagyon szigorúan megvan szabva. De hamburger?! Azt én is hallottam hogy gyakran orgiákon kapják őket:D
De a mi szurkolótáborunk nagyobb lesz holnap. Az olaszok biztos a barcának fognak szurkolni. A Roma ,az Inter szurkolók biztosan.
Annyira fognak szurkolni nekünk hogy hazai pályán érzik majd magukat a fiúk. Szerintem a United játékosok ki sem mozdulhatnak a Hotel-ből.
Azonnal megtámadnák őket. És nem az autógrammért....
socio66

2009.05.26. 15:38:04

zsoltman írta:Barcafanok! Arról mi a véleményetek hogy a United kb10-15 meccsel többet játsszott mint mi világgkupa stb
Olyan eget verő csapattal sem játsszottak kivéve a Pool a bajnokságban tudjuk mi lett! Az Iner-el hát nem tom sztem ők sem olyan acélosak!
Plussz Az Old Traford a United igazi fegyvere ha ott kellene játsszani azt mondom nyer a Mu de Rómában!
Pique nyilatkozta egyszer hogy sokkal rosszab egézségtelenebb kajákat esznek a MU játékosai hamburger sör gyakran berugnak sztem erőnlétben is jobbak vagyunk mint a Mu de holnap kiderül!:)
Ezen jót nevettem :lol:
Meg az erőnlétes dolgon is mondjuk..Nézel Te Premier League meccseket? Ott kb. kétszer akkora iram van,mint a Primera Divisionban,nem véletlenül a világ legjobb bajnoksága..('mert a többiek csak fociznak' :) )
Nem fizikálisan fogjuk megverni a MU-t,az tuti :)
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.05.26. 15:32:28

TomyMU írta:Nekünk az Olimpico lassan hazai pálya, szinte minden évben nyomunk ott legalább egy meccset. Te sem gondolod komolyan, hogy egy spanyol csapat jobb erőnlétben van egy angolnál.. :)
:D :D ez király :D :D (amúgy meg igaz is)
szerintem felesleges a tippelgetés, én se fogok többé előre jósolni valami nagyot, mert a real-Barca meccset is szorosra mondtam, aztán mi lett belőle... :D én egy jó meccset szeretnék látni, amin nyer a Barca.
TomyMU
Barça B

2009.05.26. 15:28:40

Nekünk az Olimpico lassan hazai pálya, szinte minden évben nyomunk ott legalább egy meccset. Te sem gondolod komolyan, hogy egy spanyol csapat jobb erőnlétben van egy angolnál.. :)
zsoltman
Jugador d'estrella

2009.05.26. 15:25:59

Barcafanok! Arról mi a véleményetek hogy a United kb10-15 meccsel többet játsszott mint mi világgkupa stb
csabooo
Capitá del Barça

2009.05.26. 15:21:48

hady írta:A MU. esélyesebb egy kicsivel.....de akármi is lesz miénk a legjobb és legszebben játszó csapat világon.

Az eszem 2:0ás vereséget mond de a szívem 4:1es győzelmet....Megesszük őket vacsorára... :twisted:
Végre valaki aki reálisan nézi a helyzetet...
zsoeo
Barça C

2009.05.26. 15:20:02

Alberto10 írta:nem tudja vki hol lesz kivetíőn a meccs Budapesten???
és egy ehez kapcsolódó FONTOS KÉRDÉS:a millenárison lesz-e megint kivetítve a döntő????
bocsi ha nagyon OFF voltam.
Én úgy tudom hogy se margitsziget, sem millenáris nem kivetítőzik... egyéb hely? mert akkor marad a szokásos sarki könyvtár
Alberto10
Capitá del Barça

2009.05.26. 14:57:46

nem tudja vki hol lesz kivetíőn a meccs Budapesten???
és egy ehez kapcsolódó FONTOS KÉRDÉS:a millenárison lesz-e megint kivetítve a döntő????
bocsi ha nagyon OFF voltam.
hady
Director del Fútbol

2009.05.26. 14:50:41

A MU. esélyesebb egy kicsivel.....de akármi is lesz miénk a legjobb és legszebben játszó csapat világon.

Az eszem 2:0ás vereséget mond de a szívem 4:1es győzelmet....Megesszük őket vacsorára... :twisted:
Mikaos
Director del Fútbol

2009.05.26. 12:18:11

Dantes írta:...
A lényeg: Rooney ne osztogasson, CR lövéseibe időben belle kell állni, a szélen rohangálókat még a középpályán le kell venni...
+ Nem szabad hagyni, hogy kipattanjon nálunk szögletre a labda, és nem szabad a mi térfelünkön szabálytalankodni :)
Dantes
Jugador del Barça

2009.05.26. 12:14:52

A MU rettenetesen komoly ellenfél...szerintem sokkal keményebb, mint a cselszki.

Rettenetesen rutinos edző vezet egy stabil, már-már 3 éve "verhetetlen", nagyon kiegyensúlyozott csapatot.

Abban biztos vagyok, hogy ezerrel rá fog hajtani az öreg Sir, a barca védelem gyenge pontjaira...ami szerintem gólban, vagy gólokban is ki fog jönni.

A kérdés az, hogy tudunk-e annyit, vagy annál többet rúgni, mint amennyit esetleg kapunk...

Az elmúlt egy év tapasztalatai alapján én a Touré, Xavi, Iniesta és a rettegett Messi, Eto'o, Henry sorokat favorizálnám...szerintem ekkor vagyunk labdaszerzésben a legjobbak, támadásban a legveszélyesebbek, és biztos vagyok benne, hogy ezt a MU sem hagyja figyelmen kívül.

A védelem a fentiek alapján - a rendelkezésre állók figyelembe vételével - több variációba felállhat, de nem ez fog dönteni.

A lényeg: Rooney ne osztogasson, CR lövéseibe időben belle kell állni, a szélen rohangálókat még a középpályán le kell venni, és végre lőni kellene párszor 16 -ról is mert azzal lehet igazán szétszedni/megzavarni egy MU szintű védelmet.

Bízom Istenben, hogy ilyen egyszerű lesz...és a sérülésből visszatérők is végig tudják tolni a meccset!!!
zsoeo
Barça C

2009.05.26. 11:50:21

hello mindenkinek!

Tudtok valamit arról hogy Pesten valahol lesz-e óriáskivetítőn a meccs mint tavaly? Jobb lenne mint a benti kocsma... Amúgy hajrá Barca!
Mosquito

2009.05.26. 11:46:13

menczel írta: -----------vv-----------
Cáceres-Puyi-Piqué-Keita
---------touré--------------
---xavi-----------Ini-------
---Messi-Etoo---Henry---
Amennyiben a kölyök nem játszhat én is ezt a felállást favorizálom. Tőlem még Syl is játszhat balon, de a lényeg Caceres max szélen és Toure mindenképpen a helyén.

Egyébként tuti, hogy Yaya védőt fog játszani.
Mosquito

2009.05.26. 11:41:22

Talán segít valakinek:

Bajnokok ligája döntő közvetítés.
Helyszín:
Five X Bowling Center
8000. Székesfehérvár, Palotai út–Fehér Palota Üzletház

UEFA Bajnokok Ligája döntő óriáskivetítőn.
9. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé
Helyszín:
Városi Sportcsarnok, Hunyadi Mátyás sátor
5600. Békéscsaba, Gyulai út 66
Titinho
Director del Fútbol

2009.05.26. 10:52:14

gonosz írta:Ez a Caffe Rolling Rock a Bartók Béla úton? Csak mert mi is helyet keresünk, csak kicsit hogyismondjam....költésgkímélő megoldásokkal. :)
Nem...ez a a Rolling Rock Café Nyíregyházán a Luther út 5. szám alatt. :) Nem egy olcsó hely, de azért igényes meg minden, jó kis meccsnézős hely, bár még meccset nézni nem voltam ott, csak hallottam róla. Csak tele lesz MU, meg Real Madrid drukkerrel. Jóformán Gomez barátom és Én leszünk Barcások... :? Nincs kedvem egész este azt hallgatni, hogy hogyan anyázzák a Barcát orrba-szájba, ezért kérdeztem más lehetőség felől. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
gonosz
Jugador d'estrella

2009.05.26. 10:18:18

Titinho írta:Azt tegnap este elfelejtettem írni a hsz-emben, hogy ha valaki innen Nyh-ról tud valami jó kis helyet ahol lehetne nézni a BL döntőt, akkor az ne tartsa magában és írja be. :wink: Nagy kivetítős, valami nagyobb helyen nem lesz valami?

Eddig úgy van, hogy a Rolling Rock-ban nézem (Fevernova alias Gomezinho barátommal) már van ott asztal foglalva, de ha lenne valahol egy nagykivetítős meccsnézés akkor szerintem oda mennék. :)

Köszi előre is a válaszokat és bocsi ha nagyon OFF voltam.
Ez a Caffe Rolling Rock a Bartók Béla úton? Csak mert mi is helyet keresünk, csak kicsit hogyismondjam....költésgkímélő megoldásokkal. :)
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Titinho
Director del Fútbol

2009.05.26. 10:09:06

Azt tegnap este elfelejtettem írni a hsz-emben, hogy ha valaki innen Nyh-ról tud valami jó kis helyet ahol lehetne nézni a BL döntőt, akkor az ne tartsa magában és írja be. :wink: Nagy kivetítős, valami nagyobb helyen nem lesz valami?

Eddig úgy van, hogy a Rolling Rock-ban nézem (Fevernova alias Gomezinho barátommal) már van ott asztal foglalva, de ha lenne valahol egy nagykivetítős meccsnézés akkor szerintem oda mennék. :)

Köszi előre is a válaszokat és bocsi ha nagyon OFF voltam.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Deus
Boixos Nois

2009.05.26. 09:32:05

http://www.futbolwallpapers.com/wallpap ... s-manu.jpg

egy kis kedvcsináló :)

Amúgy meg szervezik a SINOSZban a közös BL kivetítést. Lesz 2 nagy tábor, Barca és MU drukkerek. én mindenképp odamegyek.
Nem olyan lesz a SINOSZ, hogy beléphet mindenki... Csak a siketek, meg a hallássérültek léphetnek be.
KépKép
Andris
Adminisztrátor

2009.05.26. 09:05:45

Mondjuk én rajongok Busquetsért, és pont a Chelsea ellen nem tetszett ... :)
Szerintem egyszerűen túlfiatal még a nagy meccsekhez, kicsit könnyelműnek tűnik.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
kovacszoli10
Barça C

2009.05.26. 08:51:00

Sziasztok!

Én sem rajongok Busquetsért, de azért azt szögezzük le, hogy a Chelsea ellen londonban nagyon szépen megoldotta a dolgát!Persze Yaya jobb lenne, de ez egy nagy sorozat és sajnos benne vannak az eltíltások ill. sérülések!Mindenkinek azt üzenem, ezzel saját magamnak is, hogy bízzuk rá ezt Pepre, majd ezt Ő meg fogja oldani ahogyan tette ezt az egész év során!Idejött nyert egy bajnokságot,nyert egy kupát és most itt egy BL döntő!Visszaadta nekünk a varázslatos Titi Henryt,Samut és az igazi Barca varázslatot!Szóval bárhogyis állítja majd fel a csapatot, az lesz a legjobb higgyük el!

BARCA FOREVER!!!
menczel
Entrenador del Barça

2009.05.26. 02:15:48

Azért ne toljuk el a biciklit, a srác 30 percet játszott egészen kiválóan, de volt egy nagy hibája is. Annyira van Cácerestől, mint Cáceres Piquétől. Bajonkin se nagyon emlékszem 17 éves belső bekkre, nemhogy BL döntőn 30 perces topligás multtal egy aranylabdás és Rooney ellen.
Viszont a Keita dolog egyre jobban tetszik! Ezt az ötletet mixelném a Cáceres jobboldalt, Puyol középen tervvel.
-----------vv-----------
Cáceres-Puyi-Piqué-Keita
---------touré--------------
---xavi-----------Ini-------
---Messi-Etoo---Henry---
Tudom hogy ennek kevés valoszinűsége van, mert Martin végigjátszotta a szombati bajnokit. De szerintem ez a jelenleg felküldhető legerősebb felállás.
Ugyanakkor rávilágít arra,hogy miért kell nyáron minőséget igazolni,mert a padról erősítésként cseppet sem erős embereket lehet beküldeni Bojan,Hleb és Guddy szeméjében (esetleg még egy csoda szélsőbekk csereként Syl mint anno Belletti) :D
marci6p
Jugador del Barça

2009.05.26. 01:24:00

Tényleg, 5 hónap kellett ezek szerint, hogy elismerd Henryt... :?: :lol: (A sör jól jönne) (Hát most nem lesz belőle, legközelebb figyelmesebben olvasol. L.)

Nincsenek meccsben a többiek, jobbára a Pep féle rotálásból kimaradt Caca. Oké nem sült el neki 1-2 meccs, de kiugróan rossz sem volt, véleményem szerint. Most is jó volt hétvégén.
Ez a vita sztem mostmár értelmetlen és el is kanyarodtunk attól, hogy Muniesa játékának lehetőségét boncolgattuk szembehelyezve Yaya, vagy Caca kezdetésével.
Kiszálltam,
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
Andris
Adminisztrátor

2009.05.26. 01:12:28

marci6p írta:
lionelmessi19 írta:Puszta szimpátia? Egy meccs? Mondjuk Muniesat nehezen tudnám megítélni 2 meccs alapján. Henry csak 1,5 évig volt egy rakás.. na az.

Egyébként egyik vagy másik rutintalan fiatal, nekem nem tűnik nagyobb kockázatnak Cácerest játszani, vagy legalábbis minimális a különbség.
Csak Henry azóta szenzációs, de őkelmének továbbra is szúrja a szemét jobbára..........na ez.
Nem kimondottan Muniesára gondoltam, kérlek ne forgasd ki a szavaimat, általánosítottam.

Valóban vannak bizalomgerjesztő fiatalok, de vannak, akik ott vannak hétről hétre az edzéseken és már letettek az asztalra valamit, nem a semmi miatt lettek megvásárolva.
Én kimondottan csípem a fiatalokat és jó dolog, hogy lassan minden poszton van 1 vagy több saját nevelés, vagy lesz.
Ezt a stílust mostmár vedd vissza egy kicsit. Másrészt most azonnal kaparj vissza a Henry topicban, és keresd meg mikor húztam le alaposan mondjuk Február óta. Ahányat találsz, annyi rekesz sört veszek neked. :D

Hétről hétre ott vannak az edzésen, az A keret igazolt tagjai, ahogy mondod. És úgy néz ki, olyannyira nagy dolgokat tettek le az asztalra, hogy még így se jönnek szóba.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
marci6p
Jugador del Barça

2009.05.26. 01:07:40

lionelmessi19 írta:Puszta szimpátia? Egy meccs? Mondjuk Muniesat nehezen tudnám megítélni 2 meccs alapján. Henry csak 1,5 évig volt egy rakás.. na az.

Egyébként egyik vagy másik rutintalan fiatal, nekem nem tűnik nagyobb kockázatnak Cácerest játszani, vagy legalábbis minimális a különbség.
Csak Henry azóta szenzációs, de őkelmének továbbra is szúrja a szemét jobbára..........na ez.
Nem kimondottan Muniesára gondoltam, kérlek ne forgasd ki a szavaimat, általánosítottam.

Valóban vannak bizalomgerjesztő fiatalok, de vannak, akik ott vannak hétről hétre az edzéseken és már letettek az asztalra valamit, nem a semmi miatt lettek megvásárolva.
Én kimondottan csípem a fiatalokat és jó dolog, hogy lassan minden poszton van 1 vagy több saját nevelés, vagy lesz.
Nagy kockázat egyik másik fiatal Caca helyett egyenlőre. Véleményem szerint Sanchez az új Oleguer (mondjuk jobb oldalon tűrhető) Muniesa szerencsétlen kiállítását már megbeszéltük, habár nekem is nagyon szimpatikus volt és nagyon sajnáltam, hogy idő előtt kényszerült az zuhi alá.
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
Andris
Adminisztrátor

2009.05.26. 01:00:29

Puszta szimpátia? Egy meccs? Mondjuk Muniesat nehezen tudnám megítélni 2 meccs alapján. Henry csak 1,5 évig volt egy rakás.. na az.

- József Attila
Válasz küldése