Ez fura. Elvileg az étrend nagyon szigorúan megvan szabva. De hamburger?! Azt én is hallottam hogy gyakran orgiákon kapják őket:Dsocio66 írta:Ezen jót nevettemzsoltman írta:Barcafanok! Arról mi a véleményetek hogy a United kb10-15 meccsel többet játsszott mint mi világgkupa stb
Olyan eget verő csapattal sem játsszottak kivéve a Pool a bajnokságban tudjuk mi lett! Az Iner-el hát nem tom sztem ők sem olyan acélosak!
Plussz Az Old Traford a United igazi fegyvere ha ott kellene játsszani azt mondom nyer a Mu de Rómában!
Pique nyilatkozta egyszer hogy sokkal rosszab egézségtelenebb kajákat esznek a MU játékosai hamburger sör gyakran berugnak sztem erőnlétben is jobbak vagyunk mint a Mu de holnap kiderül!:)![]()
Meg az erőnlétes dolgon is mondjuk..Nézel Te Premier League meccseket? Ott kb. kétszer akkora iram van,mint a Primera Divisionban,nem véletlenül a világ legjobb bajnoksága..('mert a többiek csak fociznak')
Nem fizikálisan fogjuk megverni a MU-t,az tuti
De a mi szurkolótáborunk nagyobb lesz holnap. Az olaszok biztos a barcának fognak szurkolni. A Roma ,az Inter szurkolók biztosan.
Annyira fognak szurkolni nekünk hogy hazai pályán érzik majd magukat a fiúk. Szerintem a United játékosok ki sem mozdulhatnak a Hotel-ből.
Azonnal megtámadnák őket. És nem az autógrammért....