Szolid véleményem szerint, ha még le is veszik a védők a tridentét, és mondjuk csak Henry tud néha fejelni pontrúgás után, még akkor is ott van Xavi, Iniesta, akik már a a klubban is, a válogatottban is lőttek valami szép összjátékból gólt. Valamint ha Touért nem veszik komolyan, akkora gólt lőhet, hogy van, de [auto_cenzúra] egy életre megjegyzi a nevét. Nem tudom már ki írta, hogy a fehér mezesek ellen jól megy idén, biztos a Masiában ezzel nevelik a kölyköket a Madrid ellen, akkorát nevettem, hogy könnyem is kicsordult

Ami a védelmet illeti, ha végig koncentrálnak hátul, és Valdes is csak mondjuk ötös skálán négyessel véd, akkor Ciprianu nem lehet gond, Rooneyra kell még vigyázni, Giggs szerintem tartható, de mondom, ha koncentrálnak, nem tud ő se olyan jó labdát adni, mert félúton lekapcsolja valaki. Ki van még? ja, talán Carrick, róla nem tudok nyilatkozni, mintahogy Parkról sem. Én csak egyet kérnék még, Machedát be ne állítsa, mert a srác szerintem győztes gólt lőne itt is. Aztán én a helyében vissza is vonulnék. A csúcson kell abbahagyni