Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Mosquito

2009.05.25. 21:12:34

Slither írta:Azért nem kéne...bármennyire nem szeretem hátul látni Yayat, egy 17 éves kölyköt nincs értelme berakni BL-döntőre. Akkor minek vettük Cácerest ennyi erővel?!

Amúgy középpályán Keitát játszatnám szűrőként, és nem Sergit.
A középpálya a legfontosabb, minden más csak mellékes.
Védekezés, labdatartás, támadás, minden ott dől el. A chelsea ellen is azért nem működött semmi, mert a középpályán nem volt meg az összhang. Középpályás védekezés -Keita és Sergio ellenére is- 0 volt, a támadásépítés szintén. A Labdát is jóval kevesebbet birtokoltuk, mint egyébként szoktuk. Rengeteg csatát elbuktunk a pálya közepén.
Nem emlékszem, hogy Keita valaha is vkp-t játszott volna nálunk(talán a szezon egelején pár meccset? passz).
A védekezés pedig nem lenne akkora gond(akárki is az ellenfél), ha a középpálya működik és -itt jön az amiért a fiatalt favorizálom Martin helyett- a védők nem ajándékozzák az ellenfélnek a labdákat. Márpedig ez utóbbira Caceres esetében igen nagy a sansz. Láthattuk -már aki látta- a Porto ellen milyen kegyetlenül kihasználják az adódó lehetőségeket a manchester támadói(lásd az ogre(nem ugrik be a neve sry) gólja).
Igazán kivédekezni a pontugásokat és szögleteket kell, akkor viszont általában mindenki hátrajön és nem annyira számít ki a védő.
Kubala
Barça C

2009.05.25. 21:09:22

Szolid véleményem szerint, ha még le is veszik a védők a tridentét, és mondjuk csak Henry tud néha fejelni pontrúgás után, még akkor is ott van Xavi, Iniesta, akik már a a klubban is, a válogatottban is lőttek valami szép összjátékból gólt. Valamint ha Touért nem veszik komolyan, akkora gólt lőhet, hogy van, de [auto_cenzúra] egy életre megjegyzi a nevét. Nem tudom már ki írta, hogy a fehér mezesek ellen jól megy idén, biztos a Masiában ezzel nevelik a kölyköket a Madrid ellen, akkorát nevettem, hogy könnyem is kicsordult :) Ami a védelmet illeti, ha végig koncentrálnak hátul, és Valdes is csak mondjuk ötös skálán négyessel véd, akkor Ciprianu nem lehet gond, Rooneyra kell még vigyázni, Giggs szerintem tartható, de mondom, ha koncentrálnak, nem tud ő se olyan jó labdát adni, mert félúton lekapcsolja valaki. Ki van még? ja, talán Carrick, róla nem tudok nyilatkozni, mintahogy Parkról sem. Én csak egyet kérnék még, Machedát be ne állítsa, mert a srác szerintem győztes gólt lőne itt is. Aztán én a helyében vissza is vonulnék. A csúcson kell abbahagyni :)
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.05.25. 20:57:35

LM10 írta:Megkezdem a Bl döntőre a felállás írogatást :D

----------------------V.V.-------------------------

Puyol------------Piqué---------Touré--------Sylvinho---

--------------------------Keita---------------------------

------------------Xavi---------------Iniesta--------------

Messi---------------------Eto'o-----------------Henry-----------

Szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez a felállás lesz. A győztes csapat :wink:

én Keita helyett Busquetset játsuattnám, és Piquét és Tourét megcserélném. de ezt nem kötekedésből írom :D :wink:
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
LM10
Director del Fútbol

2009.05.25. 20:49:53

Megkezdem a Bl döntőre a felállás írogatást :D

----------------------V.V.-------------------------

Puyol------------Piqué---------Touré--------Sylvinho---

--------------------------Keita---------------------------

------------------Xavi---------------Iniesta--------------

Messi---------------------Eto'o-----------------Henry-----------

Szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez a felállás lesz. A győztes csapat :wink:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.05.25. 20:45:49

Mosquito írta:Örülök, hogy Pep elviszi Muniesat. Így még reménykedhetem abban, hogy Yaya a saját posztján kezd.
Én simán betenném Pique mellé. Nem lenne úgyse sok dolguk, ha Toure szűrne előttük.
:)
Azért nem kéne...bármennyire nem szeretem hátul látni Yayat, egy 17 éves kölyköt nincs értelme berakni BL-döntőre. Akkor minek vettük Cácerest ennyi erővel?!

Amúgy középpályán Keitát játszatnám szűrőként, és nem Sergit.
Valbali
Capitá del Barça

2009.05.25. 20:43:55

Carles Puyol Saforcada írta:
cruyff írta:Tudom, hogy hülyeség, de szerintem nagyon fontos lenne, hogy ne az új mezünkben, hanem abban játszunk amiben az egész év során. Nem hozna szerencsét most egy új mez a BL-döntőn... Jó, babonás vagyok, és akkor mi van??? :oops: :wink:
A BL-ben nem lehet egy szezonban mezt váltani, így az eddigi szerelésben villogtatják tudásukat a Barcás fiúk.
Tavaly a Chelsea is az új mezében játszott, ki is kaptak. :)
Kép
Mosquito

2009.05.25. 20:38:37

Örülök, hogy Pep elviszi Muniesat. Így még reménykedhetem abban, hogy Yaya a saját posztján kezd.
Én simán betenném Pique mellé. Nem lenne úgyse sok dolguk, ha Toure szűrne előttük.
:)
lionel_messi
Jugador del Barça

2009.05.25. 20:34:19

skadi írta:azt tudjuk, ki melyik mezben játszik?
mármint gránátvöröskék/sárga -piros/kék/fehér?
Nyugi mi játszunk hazai mezben!
Magyar szív de Katalán lélek Barca drukker leszek amig élek!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

Kép
szajko
Director del Fútbol

2009.05.25. 20:34:11

skadi írta:azt tudjuk, ki melyik mezben játszik?
Mi vagyunk a pályaválasztók.
Így alap, hogy mi gránátvörös-kék, a mu pedig fehér.
skadi
Capitá del Barça

2009.05.25. 20:31:56

azt tudjuk, ki melyik mezben játszik?
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.25. 20:21:42

cruyff írta:Tavaly sem volt rosszabb a MU, sőt akkor talán még éhesebbek is lehettek a sikerre. A Barca viszont teljesen maga alatt volt. Felszívtunk ugyan magunkat a két meccsre, de az a Barca sajnos akkor nem volt egységes csapat, nem volt CSAPAT! Akkor 0-0, 1-0 lett. Idén az a MU semmivel sem erősebb a tavalyinál, mi viszont hihetelen mértékben változtunk. Ez a Barca amellett, hogy megőrizte korábbi értékeit (a támadó mentalitást, az agressziót, labdavesztés esetén azonnali le(vissza)támadást, a sok és rövidpasszos, kényszerítős, cselezős, latinos fenomenális és EGYEDI, csak a Barcára jellemző játékstílust) új értékeket is hozott: akarat, küzdőszellem, pszichikai nyomás elviselése, rengeteg futás. Ez a Barca nagyságrendekkel erősebb. Egy meccs alatt bármi történhet. De....hadd ne mondjam már, (mondják már mások) hogy ki ennek a meccsnek az esélyese.... :wink:
nem az számít, ki az esélyes, hanem az, kinek kell győzni! De ez se kérdés!
HARCRA FEL GYŐZNI KELL!
cruyff
Entrenador del Barça

2009.05.25. 20:19:38

Tavaly sem volt rosszabb a MU, sőt akkor talán még éhesebbek is lehettek a sikerre. A Barca viszont teljesen maga alatt volt. Felszívtunk ugyan magunkat a két meccsre, de az a Barca sajnos akkor nem volt egységes csapat, nem volt CSAPAT! Akkor 0-0, 1-0 lett. Idén az a MU semmivel sem erősebb a tavalyinál, mi viszont hihetelen mértékben változtunk. Ez a Barca amellett, hogy megőrizte korábbi értékeit (a támadó mentalitást, az agressziót, labdavesztés esetén azonnali le(vissza)támadást, a sok és rövidpasszos, kényszerítős, cselezős, latinos fenomenális és EGYEDI, csak a Barcára jellemző játékstílust) új értékeket is hozott: akarat, küzdőszellem, pszichikai nyomás elviselése, rengeteg futás. Ez a Barca nagyságrendekkel erősebb. Egy meccs alatt bármi történhet. De....hadd ne mondjam már, (mondják már mások) hogy ki ennek a meccsnek az esélyese.... :wink:
VISCA EL BARCA!
House
Entrenador del Barça

2009.05.25. 20:08:07

Nincs sok értelme ezekért hszeket pazarolni, ugyanis 98%, hogy nem fog bevállni. Mondhatnám akár azt is, hogy 1. percben megszerzi Valdes a döntő egyetlen gólját, egy óriási szóló után. Ennek mennyi esélye van? :)
Pontosan, nem sok.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Carles Puyol Saforcada
Jugador d'estrella

2009.05.25. 20:06:46

cruyff írta:Tudom, hogy hülyeség, de szerintem nagyon fontos lenne, hogy ne az új mezünkben, hanem abban játszunk amiben az egész év során. Nem hozna szerencsét most egy új mez a BL-döntőn... Jó, babonás vagyok, és akkor mi van??? :oops: :wink:
A BL-ben nem lehet egy szezonban mezt váltani, így az eddigi szerelésben villogtatják tudásukat a Barcás fiúk.
cruyff
Entrenador del Barça

2009.05.25. 20:02:52

Tudom, hogy hülyeség, de szerintem nagyon fontos lenne, hogy ne az új mezünkben, hanem abban játszunk amiben az egész év során. Nem hozna szerencsét most egy új mez a BL-döntőn... Jó, babonás vagyok, és akkor mi van??? :oops: :wink:
VISCA EL BARCA!
Mihu
Director del Fútbol

2009.05.25. 19:42:29

bali 15 írta:2006-ban bizakodóbbak voltatok?
Csak látom hogy mennyire aggódtok most....
Akkor még nem jártam ezen a honlapon. :D
Emlékeim szerint akkor nem volt ilyen erős az Arsenal, mint most a Manchester.
Mihu
Director del Fútbol

2009.05.25. 19:40:59

http://www.youtube.com/watch?v=Lt-VP_VA ... re=related

Aki esetleg elfelejtette volna :D :D :D :D :D :D Bár ezt szerintem aki látta és a Barcának szurkolt, az sosem fogja elfelejteni. Akármi legyen a szerdai meccs eredménye, az unokáimnak büszkén fogom mesélni hogy mi történt 2006. május 17.-én Párizsban, a Saint-Denis-ben. :)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.25. 19:33:41

kanty írta:Az olasz Massimo Busacca fogja vezetni a szerda esti Bl döntőt.

Remelem(jük), h a játékvezetéssel nem lesz gond és a biró ténykedése nem fogja befojásolni az eredményt :)
Az az "olasz" svájci egyébként. :roll:
És ő vezette a tavalyi Nou Camp-beli FCB-MU összecsapást is. Nem volt vele semmi gond, jó bíró, tapasztalt és megbízható. Én megelégedéssel vettem tudomásul az ő jelölését.
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.25. 19:31:28

2006-ban bizakodóbbak voltatok?
Csak látom hogy mennyire aggódtok most....
Akkor még nem jártam ezen a honlapon. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2009.05.25. 19:33:50-kor.
kanty
Llegenda del Barça

2009.05.25. 19:22:24

Az olasz Massimo Busacca fogja vezetni a szerda esti Bl döntőt.

Remelem(jük), h a játékvezetéssel nem lesz gond és a biró ténykedése nem fogja befojásolni az eredményt :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Guszti
Barça C

2009.05.25. 19:22:12

javaslom legközelebb a szerkeszt gomb használatát,a flood az meg itt is tilos
Tudom, azért kértem bocsánatot :) . Na de hogy ne kerüljön ez a hsz törlésre:

Szerintem jó esélye lehet a Manchesternek, ha a Chelsea-féle taktikát választják, felálló védelem ellen még a legjobb támadóalakzatok se tudnak mit kezdeni, ráadásul én úgy gondolom, hogy a Barca támadó triójából a legjobbnak tartott Messi az pont, akit a legjobban ki tud venni egy angol védelem. Ráadásul a védelem se túl erős nálatok, ezért könnyen számíthattok olyan ellentámadásokra, amiket a Chelseatől láthattunk. Lehet mondani, hogy a MU ölni fogja a focit, de be kell látnotok, hogy ez ellen a Barca ellen mást nem lehet csinálni. Mondjuk szerintem azért azt se mondhatjuk, hogy a Chelsea antifocit játszott, hiszen akár több gólt is lőhettek volna, de végül egyetlen hiba is elég volt a Barcanak a győzelemhez. Ezeket a hibákat kell majd kihasználnia a döntőben is a csapatotoknak, mert kijátszott akcióból helyzet nem nagyon lesz. Győzzön a jobbik :wink: ! (a "j" kicsi)
Guszti
Barça C

2009.05.25. 18:59:53

Tudjátok srácok, van egy mondat, amit egyszer egy Barcelona szurkoló írt be a madridista fórumába. Így hangzott: "Nagy arc, nagy pofáraesés". Arra már nem emlékszem, mi lett a szezon vége, talán a Barca nyert. Persze akinek nem inge... :D

Amúgy haverral (manchesteres) keresgélünk neten infót arról, hogy hol lesz BP-n szabadtéri kivetítő, de nem nagyon találunk, a legtöbben a fórumokon is csak találgatnak szerintem. A Margit meg a Millenáris a legfelkapottabbak, tud valaki valami biztosat ezekkel kapcsolatban?
mert már naon idegesítő!
Mi olyan na(gy)on idegesítő? :D Az hogy vannak más csapatok is a világon? Nah nem kötök bele még egybe, mert még a végén azt hiszitek, hogy csak ezért vagyok itt :D . Csak olyan furákat írnak itt páran. :D

javaslom legközelebb a szerkeszt gomb használatát,a flood az meg itt is tilos
House
Entrenador del Barça

2009.05.25. 18:49:11

Legyen igazad! :!: Én azt mondom, idén sem lesz góltermékeny találkozó a BL döntő, inkább a taktika fog dominálni. Azt még meg kell, hogy jegyezzem, hogy nem hinném, hogy a MU olyan anti focit játszana ellenünk, mint ahogy tette azt a Chelsea ill. a Valencia. A mérkőzésen a középpályásoknak lesz különösen nagy szerepe.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
lionel_messi
Jugador del Barça

2009.05.25. 18:36:26

palesz77 írta:
menczel írta:Teljesen biztos vagyok a győzelemben mégpedig a mezünk miatt. Sorolom a teljesség igénye nélkül milyen fehérben játszó csapatokat csapkodtunk meg: Bayernnek négyet, Wisla Krakko, Valencia, Sevilla, Margit kétszer... de szerintem voltak még. Szerintem ez nem véletlen, az lehet hogy a Masiaban direkte a blancók ellen vannak nevelve a palánták, ezért ha fehéret látnak az nekik olyan mint bikának a vörös posztó. Ezért is jó, hogy sok (pontosan 7: VV-PUYI,PIQUÉ, KOMPLETT KÖZÉPPÁLYA ÉS MESSI) saját nevelés fog pályára futni a döntőn :D :D
Remélem sikerült mindenkiben elaltani a kétség szikráját :D
most már meg se fogom nézni a meccset, semmi izgalom :D
amúgy azon fog eldőlni a meccs, hogy a védősor hogy teljesít. a támadó alakzat teljes, ezért nem aggódok, de a védelmet féltem a gyors MU játékosoktól :oops: :D

HAJRÁ BARCA, nyerni kéne, hogy bemutassak a MU drukker osztálytársaimnak :D
Kivánom hogy bemutatthass!mert már én is nagyon szeretnék bemutattni az összes MU-s,Realos,Juvés,meg mit tom én milyen-eknek mert már naon idegesítő!

Szerda este szerintem a védelem fog dominálni ha leg fogják Eto'o-t és Messit azzal valószínüleg az egész MU védelem azzal lesz elfoglava hogyket ki kapcsoljáka a játékból így szerintem lesz egy 16.-oson kívűlröl szerzett gólunk egy 11-es de a MU mégis egyenelít mi viszont a 89. percbe a szögletthez jutunk és a lecsorgó labdát a 78.adik percben beálló Alexander Hleb vágja lécc alá ezzel lesz 3-2 a Barcának :!:

CSAK VÁLJON VALÓRA!
Magyar szív de Katalán lélek Barca drukker leszek amig élek!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

Kép
20tek
Jugador del Barça

2009.05.25. 18:36:07

A papírforma alapján abszolút két esélyes meccs. A fodadóirodák gyakorlatilag egyenlő ods-sal adják a két csapatot. Azt pedig teljesen egyértelmű, hogy ők elfogulatlanul ítélik meg az esélyeket.
Nyilván a meccsen bármi lehet: sima vereség vagy győzelem is, de PAPÍRON ennek a meccsnek nincs favoritja.
Válasz küldése