Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Mihu
Director del Fútbol

2009.05.25. 19:40:59

http://www.youtube.com/watch?v=Lt-VP_VA ... re=related

Aki esetleg elfelejtette volna :D :D :D :D :D :D Bár ezt szerintem aki látta és a Barcának szurkolt, az sosem fogja elfelejteni. Akármi legyen a szerdai meccs eredménye, az unokáimnak büszkén fogom mesélni hogy mi történt 2006. május 17.-én Párizsban, a Saint-Denis-ben. :)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.25. 19:33:41

kanty írta:Az olasz Massimo Busacca fogja vezetni a szerda esti Bl döntőt.

Remelem(jük), h a játékvezetéssel nem lesz gond és a biró ténykedése nem fogja befojásolni az eredményt :)
Az az "olasz" svájci egyébként. :roll:
És ő vezette a tavalyi Nou Camp-beli FCB-MU összecsapást is. Nem volt vele semmi gond, jó bíró, tapasztalt és megbízható. Én megelégedéssel vettem tudomásul az ő jelölését.
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.25. 19:31:28

2006-ban bizakodóbbak voltatok?
Csak látom hogy mennyire aggódtok most....
Akkor még nem jártam ezen a honlapon. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2009.05.25. 19:33:50-kor.
kanty
Llegenda del Barça

2009.05.25. 19:22:24

Az olasz Massimo Busacca fogja vezetni a szerda esti Bl döntőt.

Remelem(jük), h a játékvezetéssel nem lesz gond és a biró ténykedése nem fogja befojásolni az eredményt :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Guszti
Barça C

2009.05.25. 19:22:12

javaslom legközelebb a szerkeszt gomb használatát,a flood az meg itt is tilos
Tudom, azért kértem bocsánatot :) . Na de hogy ne kerüljön ez a hsz törlésre:

Szerintem jó esélye lehet a Manchesternek, ha a Chelsea-féle taktikát választják, felálló védelem ellen még a legjobb támadóalakzatok se tudnak mit kezdeni, ráadásul én úgy gondolom, hogy a Barca támadó triójából a legjobbnak tartott Messi az pont, akit a legjobban ki tud venni egy angol védelem. Ráadásul a védelem se túl erős nálatok, ezért könnyen számíthattok olyan ellentámadásokra, amiket a Chelseatől láthattunk. Lehet mondani, hogy a MU ölni fogja a focit, de be kell látnotok, hogy ez ellen a Barca ellen mást nem lehet csinálni. Mondjuk szerintem azért azt se mondhatjuk, hogy a Chelsea antifocit játszott, hiszen akár több gólt is lőhettek volna, de végül egyetlen hiba is elég volt a Barcanak a győzelemhez. Ezeket a hibákat kell majd kihasználnia a döntőben is a csapatotoknak, mert kijátszott akcióból helyzet nem nagyon lesz. Győzzön a jobbik :wink: ! (a "j" kicsi)
Guszti
Barça C

2009.05.25. 18:59:53

Tudjátok srácok, van egy mondat, amit egyszer egy Barcelona szurkoló írt be a madridista fórumába. Így hangzott: "Nagy arc, nagy pofáraesés". Arra már nem emlékszem, mi lett a szezon vége, talán a Barca nyert. Persze akinek nem inge... :D

Amúgy haverral (manchesteres) keresgélünk neten infót arról, hogy hol lesz BP-n szabadtéri kivetítő, de nem nagyon találunk, a legtöbben a fórumokon is csak találgatnak szerintem. A Margit meg a Millenáris a legfelkapottabbak, tud valaki valami biztosat ezekkel kapcsolatban?
mert már naon idegesítő!
Mi olyan na(gy)on idegesítő? :D Az hogy vannak más csapatok is a világon? Nah nem kötök bele még egybe, mert még a végén azt hiszitek, hogy csak ezért vagyok itt :D . Csak olyan furákat írnak itt páran. :D

javaslom legközelebb a szerkeszt gomb használatát,a flood az meg itt is tilos
House
Entrenador del Barça

2009.05.25. 18:49:11

Legyen igazad! :!: Én azt mondom, idén sem lesz góltermékeny találkozó a BL döntő, inkább a taktika fog dominálni. Azt még meg kell, hogy jegyezzem, hogy nem hinném, hogy a MU olyan anti focit játszana ellenünk, mint ahogy tette azt a Chelsea ill. a Valencia. A mérkőzésen a középpályásoknak lesz különösen nagy szerepe.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
lionel_messi
Jugador del Barça

2009.05.25. 18:36:26

palesz77 írta:
menczel írta:Teljesen biztos vagyok a győzelemben mégpedig a mezünk miatt. Sorolom a teljesség igénye nélkül milyen fehérben játszó csapatokat csapkodtunk meg: Bayernnek négyet, Wisla Krakko, Valencia, Sevilla, Margit kétszer... de szerintem voltak még. Szerintem ez nem véletlen, az lehet hogy a Masiaban direkte a blancók ellen vannak nevelve a palánták, ezért ha fehéret látnak az nekik olyan mint bikának a vörös posztó. Ezért is jó, hogy sok (pontosan 7: VV-PUYI,PIQUÉ, KOMPLETT KÖZÉPPÁLYA ÉS MESSI) saját nevelés fog pályára futni a döntőn :D :D
Remélem sikerült mindenkiben elaltani a kétség szikráját :D
most már meg se fogom nézni a meccset, semmi izgalom :D
amúgy azon fog eldőlni a meccs, hogy a védősor hogy teljesít. a támadó alakzat teljes, ezért nem aggódok, de a védelmet féltem a gyors MU játékosoktól :oops: :D

HAJRÁ BARCA, nyerni kéne, hogy bemutassak a MU drukker osztálytársaimnak :D
Kivánom hogy bemutatthass!mert már én is nagyon szeretnék bemutattni az összes MU-s,Realos,Juvés,meg mit tom én milyen-eknek mert már naon idegesítő!

Szerda este szerintem a védelem fog dominálni ha leg fogják Eto'o-t és Messit azzal valószínüleg az egész MU védelem azzal lesz elfoglava hogyket ki kapcsoljáka a játékból így szerintem lesz egy 16.-oson kívűlröl szerzett gólunk egy 11-es de a MU mégis egyenelít mi viszont a 89. percbe a szögletthez jutunk és a lecsorgó labdát a 78.adik percben beálló Alexander Hleb vágja lécc alá ezzel lesz 3-2 a Barcának :!:

CSAK VÁLJON VALÓRA!
Magyar szív de Katalán lélek Barca drukker leszek amig élek!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

Kép
20tek
Jugador del Barça

2009.05.25. 18:36:07

A papírforma alapján abszolút két esélyes meccs. A fodadóirodák gyakorlatilag egyenlő ods-sal adják a két csapatot. Azt pedig teljesen egyértelmű, hogy ők elfogulatlanul ítélik meg az esélyeket.
Nyilván a meccsen bármi lehet: sima vereség vagy győzelem is, de PAPÍRON ennek a meccsnek nincs favoritja.
retek
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.25. 18:35:55

hát hogy öszinte legyek, napok óta görcsben áll a gyomrom.

nem igazán birom, álmodni álmodtam, de nem emlékszem rá.

de mindegy is. egyszerüen csak azon töprengek, hogy a tridente, iniesta,
xavi mit tud kezdeni egy erős KP és védősor ellen. biztos vagyok benne, hogy a srácoknak is ugyanaz az érzésük van mint mindanyiunknak, hogy csak győzni mennek rómába. henry. iniesta, szenzációs. már ebből is látszik az akarás, de ezmellett a tudás és a forma is ottvan. mecshiányuk nemlesz, a bilbao+villarreal elleni mecsel van nekik egyel kevesebb. nemhiszem hogy ez perdöntö lenne-ellenkezőleg, ez mégjobban erősiti bennük a célt, és jó hatással van a csapatra is, hiszek ők is fellélegezhetnek, gyakorlatilag ez a csapatmorált teljes mértékben erősitette.

a másik aggodalmam, amin filozofáltam , hogy Pep mester hogy küldi ki a védelmet, és mit tudnak a fiuk tenni CR7 ékkel. tudjátok, hiába tudják esetleg megfogni az MU-t támadásba..ismeritek, tapasztaltátok mennyi kell az angol csapatoknak ellenünk..elég egy távoli löket, és ennyi, valdes se tehet semmit. innenstől jöhet, hogy a támadószekció mennyire lesz aktiv.

szét fognak a srácok szakadni, nem minden nap van bl döntö, nem akármilyen tétje lesz.

nagyon bizom abban, hogy rómából győztesen kerülünk ki, de egy ilyen távoli lövésből bekapott gól bejöhet bármikor, tétlenek vagyunk, ez hiányzik a mi játékunkból. de hiszek abban is, hogy terület adódni fog csatárcsillajaink előtt is. Samu-nak innét üzenem: mindent bele, legalább annyira mint ahogy megigérte! Egy gól, és ez már egy "fél menyország lehet" neki, és egy fordulat a kritikusainak is.

igy összességben ennyi amit érzek, amit látok. gyözzön a jobbik. FORCA BARCA !!
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.05.25. 18:22:55

menczel írta:Teljesen biztos vagyok a győzelemben mégpedig a mezünk miatt. Sorolom a teljesség igénye nélkül milyen fehérben játszó csapatokat csapkodtunk meg: Bayernnek négyet, Wisla Krakko, Valencia, Sevilla, Margit kétszer... de szerintem voltak még. Szerintem ez nem véletlen, az lehet hogy a Masiaban direkte a blancók ellen vannak nevelve a palánták, ezért ha fehéret látnak az nekik olyan mint bikának a vörös posztó. Ezért is jó, hogy sok (pontosan 7: VV-PUYI,PIQUÉ, KOMPLETT KÖZÉPPÁLYA ÉS MESSI) saját nevelés fog pályára futni a döntőn :D :D
most már meg se fogom nézni a meccset, semmi izgalom :D
amúgy azon fog eldőlni a meccs, hogy a védősor hogy teljesít. a támadó alakzat teljes, ezért nem aggódok, de a védelmet féltem a gyors MU játékosoktól :oops: :D

HAJRÁ BARCA, nyerni kéne, hogy bemutassak a MU drukker osztálytársaimnak :D
menczel
Entrenador del Barça

2009.05.25. 18:11:17

Teljesen biztos vagyok a győzelemben mégpedig a mezünk miatt. Sorolom a teljesség igénye nélkül milyen fehérben játszó csapatokat csapkodtunk meg: Bayernnek négyet, Wisla Krakko, Valencia, Sevilla, Margit kétszer... de szerintem voltak még. Szerintem ez nem véletlen, az lehet hogy a Masiaban direkte a blancók ellen vannak nevelve a palánták, ezért ha fehéret látnak az nekik olyan mint bikának a vörös posztó. Ezért is jó, hogy sok (pontosan 7: VV-PUYI,PIQUÉ, KOMPLETT KÖZÉPPÁLYA ÉS MESSI) saját nevelés fog pályára futni a döntőn :D :D
mess2009
Director del Fútbol

2009.05.25. 17:34:42

ahogy közeledik az időpont úgy nő bennem a bizonytalanság...
irígylem azokat akik biztos (sőt egyesek sima!?) győzelemről írnak!
tudom, hogy semmitmondó de mégis talán az a legbiztosabb kijelentés, hogy: BÁRMI MEGTÖRTÉNHET!
néhány miértet:
- parádés játékkal léptünk át a Bayern-on és aLyon-on
- csak a bíró és a jószerencse segített át a Chelsea-n ( tudom hogy a gólt Ini lőtte, de akkor is)
- A MU ugyanaz mint a Chelsea csak legalább olyan gólerős hármassal mint mi!
- ha kijön a lépés (és mondjuk a három nagyból kettő parádézik) igenis az MU is kaphat 3-4 -et.
- kaphat ez a védelem 10 perc alatt egy szabadrúgás és egy szöglet-fejes gólt és akkor KO-nekünk. ( még nem beszéltem egy Valdés -lepkéről!)
- ha lefogják Messit, Eto'o legutóbbi hat meccsének szinvonalán marad, Henry sérült volt, nincs játékban... nem is merem sorolni...
- az MU papíron esélyesebb, ez béníthatja őket és az ő csatáraiknál sem ritka a rövidzárlat...

szóval én nem bízom a győzelmünkben de REMÉNYKEDEM ! a többit ahogy a vak is mondta...
TomyMU
Barça B

2009.05.25. 17:21:08

Alberto10 írta:nem tudja vki hogy Ferdinand előreláthatólag játszhat-e a döntőben???
Játszhat.
soadroli
Llegenda del Barça

2009.05.25. 16:20:09

Alberto10 írta:nem tudja vki hogy Ferdinand előreláthatólag játszhat-e a döntőben???
Én úgy tudom hogy nem,de játszani akar :!:
Kép
Alberto10
Capitá del Barça

2009.05.25. 16:13:44

nem tudja vki hogy Ferdinand előreláthatólag játszhat-e a döntőben???
socio66

2009.05.25. 15:53:36

Én nagyon bízom a fiúkban.
Titi-ben,Messi-ben,Eto'o-ban,Xavi-ban főleg.
A kulcsjátékosok most pihenhettek két hetet,aminek elégnek kellett lennie ahhoz,hogy az év legfontosabb meccsén 110%-ot tudjanak kiadni magukból!
Bízom a fiúkban,mert az év eddigi fontos meccsein szinte kivétel nélkül nagyszerű teljesítményt nyújtottak,nem volt tele a nadrág még a Stamford Bridge-en sem,pedig ott aztán lett volna okunk rá..de mindig magabiztosan, hideg fejjel tudtunk játszani,nem lesz ez másképp szerdán sem.
Játszani kell a saját játékunkat,nem szabad hogy megzavarodjunk és akkor nem lehet gond! Ez a csapat a valaha volt egyik legjobb tizenegy,amit immáron eredmények is bizonyítanak! Basszus,ha most nem nyerünk,akkor mikor? :) Ilyen csapatunk nem gyakran volt/lesz..
Én tehát maximálisan bízom a játékosainkban,biztos vagyok benne,hogy győztesen hagyjuk egy Rómát!
House
Entrenador del Barça

2009.05.25. 15:47:26

Hehh bocsi, tényleg. :oops: :( Ránéztem, aztán megörültem és beraktam. :) Bocsi mégegyszer. :roll: :) :roll:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
20tek
Jugador del Barça

2009.05.25. 15:33:44

House írta:
Alberto10 írta:Nem tudja valaki h a millenárison kivetítik-e a döntőt???
FONTOS!!!!!!!!!!
Dehogynem: http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=111689 .
Azt észretted, hogy ez egy 2006-os cikk? Remélem nem direkt akarod szívatni itt a jónépet :D
Alberto10
Capitá del Barça

2009.05.25. 15:30:52

House írta:
FONTOS!!!!!!!!!!
ez a 2006-os döntő! a 2009-eset is kivetítik????
House
Entrenador del Barça

2009.05.25. 15:25:31

FONTOS!!!!!!!!!!
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Alberto10
Capitá del Barça

2009.05.25. 14:42:35

Nem tudja valaki h a millenárison kivetítik-e a döntőt???
FONTOS!!!!!!!!!!
recrea
Llegenda del Barça

2009.05.25. 14:42:29

aynas írta:most kezdjem el, hogy miért parázok

puyol jobb oldalon?
toure középpen? azért vágjátok, hogy nem ez a posztja
sylvinho a mu ellen?
egyáltalán a védelem ilyen öszeállásban nem játszott soha

busquets mint szűrű a mu ellen?
iniesta sérülésből visszatérve ki tudja mire lesz képes?
henry sérülésből visszatérve ki tudja mire lesz képes?
samuka egy mu védelem ellen?
Ha az élethez is így állsz hozzá barátom, ne sok jóra számíts! :D
Pillanatnyi forma, koncentráció, vagányság és egy nagy kosár szerencse. Ez kell a győzelemhez, aki ebben jobb vagy több, az nyer, [auto_cenzúra] mindegy a felállás! Nem megye 3-as játékosok helyettesítik az eltiltottakat, és tudásra semmi különbség nincs a két csapat játékosai között, ezt kéne már megérteni. 22 világelit megafocista, futballünnep!
:D
20tek
Jugador del Barça

2009.05.25. 14:24:06

LPKeke írta:Nálam az a helyzet, hogy jobban szeretem ha kocsmafeeling van. Már kinéztem a koleszomban lesz és 150 a sör + popcorn és minden kivetítőn. Már összegyüjtöttem egy csomó Barcást plusz a testvérem aki manchesteres, szóval szerintem jobb lesz úgy nézni, több az emóció és hol kaptok 150-ért korsó sört?
Szia!

És meg lehet tudni, hogy melyik ez a kolesz? Mehet oda külsős is?
Köszi!
Tomsa
Entrenador del Barça

2009.05.25. 14:18:32

aynas írta:most kezdjem el, hogy miért parázok

puyol jobb oldalon?
toure középpen? azért vágjátok, hogy nem ez a posztja
sylvinho a mu ellen?
egyáltalán a védelem ilyen öszeállásban nem játszott soha

busquets mint szűrű a mu ellen?
iniesta sérülésből visszatérve ki tudja mire lesz képes?
henry sérülésből visszatérve ki tudja mire lesz képes?
samuka egy mu védelem ellen?
Samunak csak passzolni kell és mint a kilóméterkő, úgy pattan be róla a labda... Amúgy idén télleg csak ki volt szolgálva 100%ig, semmi egyéni akcióból szerzett gólja nem volt. Na mind1. Én azért annyira nem félek a dologtól, max a védelem, de hát támadni kell, szabiknál, szögleteknél odafigyelni és nincs gond :D
Válasz küldése