Aki esetleg elfelejtette volna

Az az "olasz" svájci egyébként.kanty írta:Az olasz Massimo Busacca fogja vezetni a szerda esti Bl döntőt.
Remelem(jük), h a játékvezetéssel nem lesz gond és a biró ténykedése nem fogja befojásolni az eredményt
Tudom, azért kértem bocsánatotjavaslom legközelebb a szerkeszt gomb használatát,a flood az meg itt is tilos
Mi olyan na(gy)on idegesítő?mert már naon idegesítő!
Kivánom hogy bemutatthass!mert már én is nagyon szeretnék bemutattni az összes MU-s,Realos,Juvés,meg mit tom én milyen-eknek mert már naon idegesítő!palesz77 írta:most már meg se fogom nézni a meccset, semmi izgalommenczel írta:Teljesen biztos vagyok a győzelemben mégpedig a mezünk miatt. Sorolom a teljesség igénye nélkül milyen fehérben játszó csapatokat csapkodtunk meg: Bayernnek négyet, Wisla Krakko, Valencia, Sevilla, Margit kétszer... de szerintem voltak még. Szerintem ez nem véletlen, az lehet hogy a Masiaban direkte a blancók ellen vannak nevelve a palánták, ezért ha fehéret látnak az nekik olyan mint bikának a vörös posztó. Ezért is jó, hogy sok (pontosan 7: VV-PUYI,PIQUÉ, KOMPLETT KÖZÉPPÁLYA ÉS MESSI) saját nevelés fog pályára futni a döntőn![]()
![]()
Remélem sikerült mindenkiben elaltani a kétség szikráját![]()
amúgy azon fog eldőlni a meccs, hogy a védősor hogy teljesít. a támadó alakzat teljes, ezért nem aggódok, de a védelmet féltem a gyors MU játékosoktól![]()
![]()
HAJRÁ BARCA, nyerni kéne, hogy bemutassak a MU drukker osztálytársaimnak
most már meg se fogom nézni a meccset, semmi izgalommenczel írta:Teljesen biztos vagyok a győzelemben mégpedig a mezünk miatt. Sorolom a teljesség igénye nélkül milyen fehérben játszó csapatokat csapkodtunk meg: Bayernnek négyet, Wisla Krakko, Valencia, Sevilla, Margit kétszer... de szerintem voltak még. Szerintem ez nem véletlen, az lehet hogy a Masiaban direkte a blancók ellen vannak nevelve a palánták, ezért ha fehéret látnak az nekik olyan mint bikának a vörös posztó. Ezért is jó, hogy sok (pontosan 7: VV-PUYI,PIQUÉ, KOMPLETT KÖZÉPPÁLYA ÉS MESSI) saját nevelés fog pályára futni a döntőn![]()
![]()
Remélem sikerült mindenkiben elaltani a kétség szikráját
Játszhat.Alberto10 írta:nem tudja vki hogy Ferdinand előreláthatólag játszhat-e a döntőben???
Én úgy tudom hogy nem,de játszani akarAlberto10 írta:nem tudja vki hogy Ferdinand előreláthatólag játszhat-e a döntőben???
Azt észretted, hogy ez egy 2006-os cikk? Remélem nem direkt akarod szívatni itt a jónépetHouse írta:Dehogynem: http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=111689 .Alberto10 írta:Nem tudja valaki h a millenárison kivetítik-e a döntőt???
FONTOS!!!!!!!!!!
ez a 2006-os döntő! a 2009-eset is kivetítik????House írta:Dehogynem: http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=111689 .Alberto10 írta:Nem tudja valaki h a millenárison kivetítik-e a döntőt???
FONTOS!!!!!!!!!!
Dehogynem: http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=111689 .Alberto10 írta:Nem tudja valaki h a millenárison kivetítik-e a döntőt???
FONTOS!!!!!!!!!!
Ha az élethez is így állsz hozzá barátom, ne sok jóra számíts!aynas írta:most kezdjem el, hogy miért parázok
puyol jobb oldalon?
toure középpen? azért vágjátok, hogy nem ez a posztja
sylvinho a mu ellen?
egyáltalán a védelem ilyen öszeállásban nem játszott soha
busquets mint szűrű a mu ellen?
iniesta sérülésből visszatérve ki tudja mire lesz képes?
henry sérülésből visszatérve ki tudja mire lesz képes?
samuka egy mu védelem ellen?
Szia!LPKeke írta:Nálam az a helyzet, hogy jobban szeretem ha kocsmafeeling van. Már kinéztem a koleszomban lesz és 150 a sör + popcorn és minden kivetítőn. Már összegyüjtöttem egy csomó Barcást plusz a testvérem aki manchesteres, szóval szerintem jobb lesz úgy nézni, több az emóció és hol kaptok 150-ért korsó sört?
Samunak csak passzolni kell és mint a kilóméterkő, úgy pattan be róla a labda... Amúgy idén télleg csak ki volt szolgálva 100%ig, semmi egyéni akcióból szerzett gólja nem volt. Na mind1. Én azért annyira nem félek a dologtól, max a védelem, de hát támadni kell, szabiknál, szögleteknél odafigyelni és nincs gondaynas írta:most kezdjem el, hogy miért parázok
puyol jobb oldalon?
toure középpen? azért vágjátok, hogy nem ez a posztja
sylvinho a mu ellen?
egyáltalán a védelem ilyen öszeállásban nem játszott soha
busquets mint szűrű a mu ellen?
iniesta sérülésből visszatérve ki tudja mire lesz képes?
henry sérülésből visszatérve ki tudja mire lesz képes?
samuka egy mu védelem ellen?