Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
gergo9
Director del Fútbol

2009.05.20. 17:26:04

TomyMU írta: Azért ez egy kicsit túlzás, nem gondolod? Az odavágón egyszer szépen beesernyőzte, és ennyi.
Hát szvsz én ennek a meccsnek ugy ültem neki hogy mindkét csapatot szeretem bár nem kérdés hogy számomra melyik a kedvesebb. Így sztem elég objektív tudok lenni. Vártam egy nagyon jó meccset főleg a MU kiváló formája miatt de amit ott produkáltak az számomra a legnagyobb csalódás volt egész évben foci szempontból Ronaldo meg a másik irtózatos nagy nullát produkált a srác oda-vissza. Hát ha nem Evrát éppen hanem az aki aki éppen rajta volt. Nem igazán tudták szabályosan megállítani egyszer sem. Csak hát 4-5 emberen nehéz átmenni.
TomyMU írta: Ronaldo azért a döntőben jópárszor majmot csinált Essienből, főleg a második félidőben. Egyébként ugyanígy érzek Messivel kapcsolatban. Tavaly ellenünk és idén a Chelsea ellen szinte semmit sem tudott csinálni két meccs alatt. Rooney és Park (oldaltól függően) még a WC-re is utána mennek majd.
Hát nem tudom lehet nem egy béeldöntőt néztünk. :D Ronaldo tényleg elment vagy 2x Essien mellet aki jobbhátvéd volt ott ami messze nem az eredeti posztja de az bőven az első félidőben volt.
Messi meg valóban jó nagy nulla volt az oroszok ellen de nem ment neki azelőtt sem itthon sem meg vagy 1,5 hónapja 3 naponta toltuk a nagyobbnál nagyobb rangadókat szval érthető........
mess2009
Director del Fútbol

2009.05.20. 17:23:08

végig olvasva az eddigi jóslatokat, elemzéseket azért kirajzolódnak a Barca gyenge pontjai:
- a pontrúgások gyenge hárítási aránya!
- a kontra támadás nem igazán begyakorolt (alkalmazott)
- a hiányzó hátvédek
néhány bizonytalansági tényező:
- Eto'ó utóbbi időben mutatott gyenge formája
- Iniesta meggyógyul(t) e valójában? ( azt hogy játszani fog biztosra veszem)
- ki kapja az első gólt?!
azért mondjunk bíztatókat is:
- összejöhet a "tridente"-nek egy jó nap!
- Messi jó napot fog ki!
- Eto'o végre betalál!
- Valdes nem lepkézik!

lehet hogy ezek inkább amolyan fohászként hatnak, de végül amiben biztosak lehetünk: A BARCA EGY VILÁGKLASSZIS CSAPAT!
tudom erre is van replika, hogy a MU is az, de hát azért (is) lesz ez a döntő hogy lássuk : ki a jobb. én természetesen a Barcára voksolok!
Alberto10
Capitá del Barça

2009.05.20. 16:52:22

TomyMU írta:
gergo9 írta:Evra-t viszont eléggé szhétszopatta tavaly is Messi.
Azért ez egy kicsit túlzás, nem gondolod? Az odavágón egyszer szépen beesernyőzte, és ennyi.
gergo9 írta:Ronaldo mezőnyjátékától vhogy egyáltalán nem tartok. De tavaly a digó is leszedte ugy hogy momentuma sem volt a 180 perc alatt meglesz ez most is. Vhogy neki nem igazán megy az ilyen csapatok ellen az inter ellen láttam vmit tőle de az sem volt sok de tavaly előtt a milan ellen oda-vissza 0 a villareal ellen 0 meg ellenünk tavaly 0. Tavaly is a döntőn oké fejelt egy szép gólt azon kívül semmi a második félidőtől fel sem lehetett lelni a pályán fejben talán nincs annyira ott lásd két nagyon fontos 11-est rontott.
h nem csinált semmit a mu ellen tavaj??ne mondjad má!! ő rajta múlott a legkevésbé a továbbjutás!! főleg manchesterben játszott jól!! azt nem mondom h élete legjobb meccsét játszotta de sztem a legjobb volt a csapatból!! és az különösen teccett amikor a nagyképű "trikiboj" céernek bugyit adott :lol: :lol:

Ronaldo azért a döntőben jópárszor majmot csinált Essienből, főleg a második félidőben. Egyébként ugyanígy érzek Messivel kapcsolatban. Tavaly ellenünk és idén a Chelsea ellen szinte semmit sem tudott csinálni két meccs alatt. Rooney és Park (oldaltól függően) még a WC-re is utána mennek majd.
h nem csinált semmit a mu ellen tavaj??ne mondjad má!! ő rajta múlott a legkevésbé a továbbjutás!! főleg manchesterben játszott jól!! azt nem mondom h élete legjobb meccsét játszotta de sztem a legjobb volt a csapatból!! és az különösen teccett amikor a nagyképű "trikiboj" céernek bugyit adott :lol: :lol:
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.20. 16:45:42

wikko írta:http://www.manutdfanatics.hu/index.php?n=1242827259

Hát Messi érzésem szerint mindent bele fog adni ha már 2006 nem játszhatott . Ha rajta múlik nyerünk ! :D
a cikkből azonnal kitűnik a kettejük közti legnagyobb különbség...:

míg cr magát a legjobbnak tartja, addig Messi csapatjátékról beszél...

remélem a pályán is meg fogja mutatni nagyságát a "mi zsenink" :D
wikko
Jugador del Barça

2009.05.20. 16:41:23

http://www.manutdfanatics.hu/index.php?n=1242827259

Hát Messi érzésem szerint mindent bele fog adni ha már 2006 nem játszhatott . Ha rajta múlik nyerünk ! :D
TomyMU
Barça B

2009.05.20. 16:35:06

gergo9 írta:Evra-t viszont eléggé szhétszopatta tavaly is Messi.
Azért ez egy kicsit túlzás, nem gondolod? Az odavágón egyszer szépen beesernyőzte, és ennyi.
gergo9 írta:Ronaldo mezőnyjátékától vhogy egyáltalán nem tartok. De tavaly a digó is leszedte ugy hogy momentuma sem volt a 180 perc alatt meglesz ez most is. Vhogy neki nem igazán megy az ilyen csapatok ellen az inter ellen láttam vmit tőle de az sem volt sok de tavaly előtt a milan ellen oda-vissza 0 a villareal ellen 0 meg ellenünk tavaly 0. Tavaly is a döntőn oké fejelt egy szép gólt azon kívül semmi a második félidőtől fel sem lehetett lelni a pályán fejben talán nincs annyira ott lásd két nagyon fontos 11-est rontott.
Ronaldo azért a döntőben jópárszor majmot csinált Essienből, főleg a második félidőben. Egyébként ugyanígy érzek Messivel kapcsolatban. Tavaly ellenünk és idén a Chelsea ellen szinte semmit sem tudott csinálni két meccs alatt. Rooney és Park (oldaltól függően) még a WC-re is utána mennek majd.
gergo9
Director del Fútbol

2009.05.20. 15:39:57

barca99 írta:Mennyire kétséges Rio játéka? Mondjuk mint Iniestáé? Tehát inkább arra van esély hogy nem játszik, vagy arra, hogy játszik? :)

A Ferdinand - Vidics páros tényleg kemény, de szerintem ha egyikőjük is kiesik, Evans-szel látványosan gyengülnek.

Arra is kíváncsi lennék, hogy Berbatov kezd-e, vagy Ronaldo a csatárposzton. Mert a bolgár meg fogja tartani a felívelt labdákat, és pillanatokon belül felér mellé Ronaldo és Rooney. Cserébe viszont két lassabb, de erős ember jut rá, nem tud egy esetleges hibánál elfutni. Ronaldo viszont szélen nem fog úgy visszazárni. Bár egy Keita - Puyol szél azért nem a legveszélyesebb.

Ha viszont Ronaldo kezd csatárként, akkor megint más a helyzet, neki nem lehet átívelni a kp-t, viszont ha becsúszik egy hiba (mondjuk feltolt védelem mellett) és Touré vagy Piqué csak egyszer nézi el a labdát, onnan mehet a portugál egyedül a kapura.

A kp-n viszont esélyesebbnek érzem a Barcát, még akkor is, ha ilyen szinten szerintem Sergi elég halvány. Egy Anderson - Scholes - Carrick kp. nem fog úgy leütközni és nincs olyan fizikai fölényben, mint a Chelsea volt.

Nagyon sajnálom, hogy Alves/Marquez hiányzik. Ha csak az egyikőjük lenne, már sokkal kényelmesebb dolga lenne Pepnek. Azért kiállítani egy védelmet két középpályással nem a legszerencsésebb dolog.
Hát asszem a hátával van vmi . Tavaly is volt vmi hogy azt mondták előzetesen hogy 2 mecccset hagy ki max aztán 2hónapot nem játszott. Evans nem egy ügyetlen gyerek szval nem gyengülnének annyit sztem.
Nem hiszem hogy Berbatov fog kezdeni nem engedi meg magának Fegusson hogy két játékossa ne tudjon védekezni márpedig Berbatov nem tud és Ronaldo sem ezért lesz ő az ék.
Keita jobb lenne mint Bus mert nemzetközileg jóval tapasztaltabb Keita. Inkább őt favorizálnám.
A Piqué és Touré pedig biztos vagyok benne hogy megoldja. :wink:
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.20. 15:16:19

én is ugy gondolom hogy Ronneyval esetleg Tevezzel több gond lesz mint Ronaldoval. ő tipikusan olyan játékos aki a kis csaptok ellen remekel a nagyok ellen pedig gyengébb teljesítményt nyújt (persze volt kivétel). mindenesetre az átlövéseire figyelni kell + ami döntő lehet hogy a szögletek jol védekezzük ki, hisz míg a manchester nagyon jó arányban használja ki a szögleteit addig én úgy vettem észre hogy a Barca a levegőharcban általában vesztesként jön ki :/ de reméljük ez nem így lesz
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2009.05.20. 15:15:45

Érdekes cikk, bár ez egy SAF-féle kamu, tutira beteszi! Kb. ott tart Rio, ahol Henry is. Ini helyzete rosszabb ennél, ez inkább aggasztó!
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.05.20. 15:14:34

Játszani fog. Ez egy bl döntő, ahol ha kell telenyomják érzéstelenítővel is, a könnyebb sérülés ilyenkor nem sérülés.

A meccsről: meggyőződésem, hogy nagyon stabil védekezéssel nyit a MU, amit gyors kontrákkal fog ellensúlyozni. Még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy Tevez és Berbatov se fog kezdeni, hanem Park kpra, elől Rooney visszavontan, Ronaldo meg szabadon.
Hátrányunk, hogy a két felállásból következőleg is rengeteg területe lesz a MU-nak támadáskor, és Ronaldo nagyon gyors. A középpályán talán nem leszünk annyira elnyomva, de Busi-t továbbra se érzem én sem érettnek ehhez a feladathoz, Touréval nyugodtabb lennék középen...

Támadásban Messiben bízhatunk nagyon, ha jó napot fog ki, akkor jó pár ember figyelmét lekötve, kicselezve nyithat területet a többieknek. Henry a titkos aduász nálam, egy dolog miatt: élete lehetősége, hogy megnyerje a hőn áhított címét.
Legnagyobb hiányzónk egyértelműen Alves, aki csíp, harap küzd hátul, míg elől is rendszeresen megjátszható, ez hiányozni fog arról az oldalról ahol valószínűleg Evra és Rooney fogja Messit a félpályától kísérni....

Remélem nem görcsölünk, és akármennyire is a tili-toli a mi játékunk kötelező lesz lőni 20ról is, ha kell gyorsan 2 passzból megoldani egy támadást. Ha olyan lassan érünk fel egy-egy támadásnál a kapuhoz mint a cselzi ellen, akkor nem nagyon lesz helyünk, ha kontra van akkor olyan céltudatosan csináljuk mint még soha.

Az lenne a legjobb, ha mi szereznénk vezetést, ekkor nyílt meccs lenne, amiben nagyon jó esélyeink lennének (nyílván ha nem középkezdésből kapunk egyből gólt utána stb.), amennyiben a MU, akkor minél később válaszolunk, annál nehezebb dolgunk lesz és görcsösebbek lehetünk.

ÁÁÁÁÁÁ, még egy hetet kell várni :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cooltiszo 2009.05.20. 15:25:33-kor.
barca99
Llegenda del Barça

2009.05.20. 15:13:52

Mennyire kétséges Rio játéka? Mondjuk mint Iniestáé? Tehát inkább arra van esély hogy nem játszik, vagy arra, hogy játszik? :)

A Ferdinand - Vidics páros tényleg kemény, de szerintem ha egyikőjük is kiesik, Evans-szel látványosan gyengülnek.

Arra is kíváncsi lennék, hogy Berbatov kezd-e, vagy Ronaldo a csatárposzton. Mert a bolgár meg fogja tartani a felívelt labdákat, és pillanatokon belül felér mellé Ronaldo és Rooney. Cserébe viszont két lassabb, de erős ember jut rá, nem tud egy esetleges hibánál elfutni. Ronaldo viszont szélen nem fog úgy visszazárni. Bár egy Keita - Puyol szél azért nem a legveszélyesebb.

Ha viszont Ronaldo kezd csatárként, akkor megint más a helyzet, neki nem lehet átívelni a kp-t, viszont ha becsúszik egy hiba (mondjuk feltolt védelem mellett) és Touré vagy Piqué csak egyszer nézi el a labdát, onnan mehet a portugál egyedül a kapura.

A kp-n viszont esélyesebbnek érzem a Barcát, még akkor is, ha ilyen szinten szerintem Sergi elég halvány. Egy Anderson - Scholes - Carrick kp. nem fog úgy leütközni és nincs olyan fizikai fölényben, mint a Chelsea volt.

Nagyon sajnálom, hogy Alves/Marquez hiányzik. Ha csak az egyikőjük lenne, már sokkal kényelmesebb dolga lenne Pepnek. Azért kiállítani egy védelmet két középpályással nem a legszerencsésebb dolog.
gergo9
Director del Fútbol

2009.05.20. 14:59:37

recrea írta:
gergo9 írta:Nah Rio Ferdinand játéka kétségessé vált a döntőben......
:shock: Ezt honnan is tudjuk?
manutd.com
recrea
Llegenda del Barça

2009.05.20. 14:57:11

gergo9 írta:Nah Rio Ferdinand játéka kétségessé vált a döntőben......
:shock: Ezt honnan is tudjuk?
gergo9
Director del Fútbol

2009.05.20. 14:15:01

Nah Rio Ferdinand játéka kétségessé vált a döntőben...... Azért az ő hiánya kellemes lehet számunkra . Remélem mihamarabb felépül de a döntőn nem igazán lennék szomorú ha nem játszana. Vidics meg remélem kifog egy olyan napot mint a Pool ellen :twisted: :twisted: mikor gyakorlatilag 3öngólt lőtt aztán nagy baj nem lehet. Evra-t viszont eléggé szhétszopatta tavaly is Messi. Ráadásul idén nincs olyan nagy formában a francia sőt kifejezetten gyengén teljesít.
Könnyebb dolgunk lesz sztem mint az oroszok ellen a Mu nincs olyan nagy fizikai fölényben plusz visszajön Henry a támadósorba Ini középre és remélem nem olyan felforgatott csapattal állunk ki mint Londonban.
A szélsőhátvédek kérdése érdekes viszont én Ronaldo mezőnyjátékától vhogy egyáltalán nem tartok. Szabadrugásoknál,szögleteknél viszont igen mert jobbal ballal is jól tüzel plusz a fejjátéka is igazán kiváló. De tavaly a digó is leszedte ugy hogy momentuma sem volt a 180 perc alatt meglesz ez most is.
Vhogy neki nem igazán megy az ilyen csapatok ellen az inter ellen láttam vmit tőle de az sem volt sok de tavaly előtt a milan ellen oda-vissza 0 a villareal ellen 0 meg ellenünk tavaly 0. Tavaly is a döntőn oké fejelt egy szép gólt azon kívül semmi a második félidőtől fel sem lehetett lelni a pályán fejben talán nincs annyira ott lásd két nagyon fontos 11-est rontott. A szélső bunkó sebbeségbe tudja venni fel vele a versenyt és akkor nagy baj talán nem lehet.
Viszont ami a probléma hogy a MU-t elég nehéz lesz földön megverni ha nem fog menni akkor muszáj lesz átlövésekkel is sokkal gyakrabban próbálkozni nem gólvonalig kipasszolni. Akik idén megverték a MU-t azok is inkább pontrugásokból átlövéssekkel tették vagy bemakkoltak egy olyan meccset mint a pool hogy az elmult 5 év leggyengébb meccsét játszotta ellenük a mu.
Remélem nem mi kapjuk az első gólt mert az végzetes lehet a mu sokkal gyorsabb ellenfél mint a cselzi és már ott problémák akadtak a kontrákkal itt meg ez hatványozottan igaz lehet.
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.19. 20:08:21

amúgy lehet ezekbe az álmokba valami mert pl. én a 6-2es El Clasico előtt azt álmodtam hogy mi nyerünk 7-0ra és mikor felkeltem kicsit szomorú voltam mert tudtam h ennyi folt úgyse rungunk erre meg nem sokat tévedtem :D
Kép
gianni
Entrenador del Barça

2009.05.19. 20:00:21

Leirtam már 1-2 alkalommal,hogy január környékén megálmodtam a döntőn Busqets gólt fog szerezni,fontos gól lehet mert mosolygott a gól után :)
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.05.19. 19:58:04

House írta:
Auron írta:Akkor, ha elveszítenénk a döntöt, akkor a csapból is a BL címvédés folyna
Ez biztos
Nem is véletlenül. Ha megnyerné a Man Utd a BL döntőt, egyrészt köv hétre szomorúság és düh gyötörne másrészt, tapsolnám a Manchestert. Mert NEM könnyű a címvédés sehol, semmilyen bajnokságban sem.
Teljesen egyet értek.Ha a MU nyer és ezzel megvédi címét akkor nekünk nncs más dolgunk mint elismerni és megtapsolni győzelmüket.Persze ez csak "B terv" mivel mi nyerünk :D
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
House
Entrenador del Barça

2009.05.19. 19:53:38

Auron írta:Akkor, ha elveszítenénk a döntöt, akkor a csapból is a BL címvédés folyna
Ez biztos
Nem is véletlenül. Ha megnyerné a Man Utd a BL döntőt, egyrészt köv hétre szomorúság és düh gyötörne másrészt, tapsolnám a Manchestert. Mert NEM könnyű a címvédés sehol, semmilyen bajnokságban sem.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Auron
Jugador d'estrella

2009.05.19. 19:51:22

Akkor, ha elveszítenénk a döntöt, akkor a csapból is a BL címvédés folyna
Ez biztos
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.05.19. 18:19:49

Ez az év nekünk két néven vonulhat be a történelmünkbe:
-Tökéletes idény.
-Majdnem tökéletes idény.
Ez már csak a BL-en múlik. A média pedig felkavarná, ha nem nyernénk, h hajszálra voltunk a történelmi triplázástól, meg minden.
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.19. 18:15:12

és megmondom őszintén nem álmottam a meccsről még soha :oops: nem azért mert nem szeretem a barcát annyira mint mások csak csupán félek bele gondolni hogy esetleg nem mi nyerjük meg a döntőt, hisz mint mindenki tudja másodiknak lenni a legeslegrosszabb utána pedig 2 héten át a net tele lenne a MU ünepplésével és persze sokan azt mondják hogy még a sajtó sem fogja felemlegetni h nem tripláztunk de ez szerintem badarság... és igen, tényleg hihetetlenre sikerült ez az év de azért hogy mondjam ott lenne hogy a BL döntőben kikaptunk. :/ de ne legyen így!! (: bizakodjunk hisz ugyan annyi esélyünk van mint a MUnak... FORZA BARCA FOREVER :)
Kép
Léfe
Entrenador del Barça

2009.05.19. 18:09:14

Keita védőnek lassu.
Fecó
xbalix
Jugador d'estrella

2009.05.19. 18:07:59

kabekabe írta:
fcbarca0827 írta: Hát én is álmodtam egyet... Még 2 hónappal ezelőtt! De a baj csak most jön: Megálmodtam, akkor, hogy Barcelona - Manchester döntő lesz... bejöttt :shock:
A meccs alakulása: 0:1 oda, aztán 2:1 ide, végén lőnek egyet, rendes játékidő: 2:2...
A hosszabbításban nincsenek gólok... 11-esekkel a végeredmény: 4:11 oda... (ekkor még álom közben megnyugodtam, hiszen ez az a végeredmény ami lehetetlen... :D :D :D )
Én elődöntő előtt álmodtam. Az ellenfélre már nem emlékszem, de azt tom, h olyan volt, mint Belletti gólja az Arsenal ellen, csak Hlebbel. Ez azóta bennem van és amikor láttam, hogy Pep beküldte a Chelsea elleni első meccs végére és kihagyta a helyzetét, örjöngtem és mondtam, h majd a döntőben berugja.
"Álmodtam egy világot magamnak, itt állok a kapui előtt..." :)
Ha télleg megnyerjük, akkor sztem minden álom teljesül. Nekem már most teljesült. Bajnokság, kupa és BL döntő. Én azt mondom h nem baj ha nem nyerjük meg! Nem akarok telhetetlen lenni, mert emlékszem h tavaly ilyenkor totális volt az elkeseredettségem és kétségeim voltak mindenkivel kapcsolatban. Megkérdeztem, hogy hogy tudott ez a csapat ilyen mélyre süllyedni? Mert 2006 május után sajnos a pokolra kerültünk... A szurkolók elfordultak a csapattól, oké volt néha pár jó meccs, de összességében katasztrófa! Roni szereplése fájt a legjobban. Azaz h nem szerepel, pedig sztem nem volt sérült, csak nem akart játszani h el tudja magát adni nyáron... Mivel annyira borzalmasan játszott önmagához képest előtte. Most meg mienk a világ legjobb csapata! Ha kikapunk a döntőben, akkor is mi játsszuk a legszebb focit! A döntő lutri, sajnos a védelmünk lyukas lesz, és elöl is Ini és Henry épphogy csak felépülnek (ha felépülnek). Legrosszabb esetben 4 alapember nem játszik. Jó esetben csak 2 de Henry és Ini lehet h nem lesz formában... :? Szóval az MU nem a legjobb csapatunkkal fog találkozni sajnos. Ettől mondjuk még megverhetjük őket, és bízom benne h mi jobban akarjuk majd a sikert! Mert sztem ez nem is kérdés elvileg, mivel ők tavaly már megnyerték.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xbalix 2009.05.19. 18:10:17-kor.
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.05.19. 17:45:14

fcbarca0827 írta: Hát én is álmodtam egyet... Még 2 hónappal ezelőtt! De a baj csak most jön: Megálmodtam, akkor, hogy Barcelona - Manchester döntő lesz... bejöttt :shock:
A meccs alakulása: 0:1 oda, aztán 2:1 ide, végén lőnek egyet, rendes játékidő: 2:2...
A hosszabbításban nincsenek gólok... 11-esekkel a végeredmény: 4:11 oda... (ekkor még álom közben megnyugodtam, hiszen ez az a végeredmény ami lehetetlen... :D :D :D )
Én elődöntő előtt álmodtam. Az ellenfélre már nem emlékszem, de azt tom, h olyan volt, mint Belletti gólja az Arsenal ellen, csak Hlebbel. Ez azóta bennem van és amikor láttam, hogy Pep beküldte a Chelsea elleni első meccs végére és kihagyta a helyzetét, örjöngtem és mondtam, h majd a döntőben berugja.
Dexter

2009.05.19. 17:45:11

bali 15 írta: Na azt szeretném tudni hogy a Margitszigeten lesz-e?
Lehet hogy már mondtátok de lusta vagyok visszanézni. :)
Igen, szerintem lesz, legalábbis engem már hívtak oda ismerősök :)
Válasz küldése