Barça a Bajnokok Ligájában
ez 1 egész jó kép:http://www.newsfortruefcbfans.com/concu ... _body2.jpg
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
És tényleg! Milyen igazadvan.lionelmessi19 írta:Nemtom mi ez a megrökönyödés Keitán a baloldalt. Az első gondolatom nekem is ez volt. Sylvinho nem tud védekezni, egyáltalán nem. Keita meg ha kpn játszik akkor is mindig a baloldalon kavar, ott ahol amúgy Abidalnak kellett vna mindig. Elég jó ballába is van, nemtom emlékeztek-e amikor játszott egy fél meccset bal támadószerűségként, még ősszel. Baromi jól kanyarította be a labdákat. Chelsea ellen meg játszott is balbunkót 20 percet, nem is volt semmi gond akkor.
És amikor a Mallorca elleni keretből kikerült Busquets, akkor rájöttem h Pep is számol ezzel a lehetőséggel.
Simán elképzelhetőnek, reálisnak, és akár még jónak is találom a dolgot.
Tegnap Ivánnal is beszéltünk erről, ő világított rá h az igazi probléma Keita sebessége lehet, többivel nem volna gond. Ezt meg vhogy nemtom megállapítani... fura de vhogy nem maradt meg h mennyire gyors..

Erre én abszolút nem gondoltam. Sylvinhohoz én sem ragaszkodnék, ha nem muszáj... Szvsz CR ott fogja megverni, ahol nem akarja. Keita talán-ahogy írtad- egyszer játszott ott, de akkor nem volt vele gond.
Respect, egyetértek!
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
vagy mert CR fehérben 11-est hibázott ellenünk 

a babonásoknak ez jó hír hiszen 2006-ban is hazai mezben nyertünk...lionel_messi írta:Hazai mezben játszuk a BL-döntőt!
http://www.manutdfanatics.hu/index.php?n=1242724567

Én is a BL döntőről álmodtam a minap. 3-2-re vezettünk a félidőben magabiztos fölénnyel...és erre mi történik: megszólal a vekker!!!recrea írta:bali 15 írta:Megnyugtatlak nemvagy egyedül. Az én álmom nem ennyire reális.Az egész stadion kék-vörösben mindenki nekünk szurkol. És onnantól szünet.........recrea írta:Gyerekek, rémálmok gyötörnek két napja, azt hiszem végleg eljutottam arra a pontra, h fanatikus lettem. Tegnapelőtt este azt álmodtam, h a mu szögletből vezetést szerez ellenünk, tegnap meg, hogy 3-2 re vezet 10 perccel a vége előtt. Még arra is emlékszem, h a mu egyik védőjének elrontott keresztpasszára csapott le Messi és verte be a ziccert, ezzel vezettünk 1-0-ra, aztán fordítottak. Senkinek sem kívánom. Minden reggel úgy ébredek, h egy óriási kő esik le a szívemről. És még van egy hét, kikészülök. Állítólag, ha elmondod az álmod, akkor nem történhet meg...no comment.![]()
![]()
Sötétség. Aztán felvillanó kép, CR7 puszit küld felém mint a nike reklámban és látom hogy a vörösök egy kupacban a pálya szélén. A mieink meg csak állnak. Eredményjelző tábla 5:0 nekik.
Mondom hogy nem reális.
Örülök hogy Henry elkezdett edzeni nagyon kell az ő rutinja.Oké, Te nyertél...ez nagyon beteg

Teljes lázban égek

bali 15 írta:Megnyugtatlak nemvagy egyedül. Az én álmom nem ennyire reális.Az egész stadion kék-vörösben mindenki nekünk szurkol. És onnantól szünet.........recrea írta:Gyerekek, rémálmok gyötörnek két napja, azt hiszem végleg eljutottam arra a pontra, h fanatikus lettem. Tegnapelőtt este azt álmodtam, h a mu szögletből vezetést szerez ellenünk, tegnap meg, hogy 3-2 re vezet 10 perccel a vége előtt. Még arra is emlékszem, h a mu egyik védőjének elrontott keresztpasszára csapott le Messi és verte be a ziccert, ezzel vezettünk 1-0-ra, aztán fordítottak. Senkinek sem kívánom. Minden reggel úgy ébredek, h egy óriási kő esik le a szívemről. És még van egy hét, kikészülök. Állítólag, ha elmondod az álmod, akkor nem történhet meg...no comment.![]()
![]()
Sötétség. Aztán felvillanó kép, CR7 puszit küld felém mint a nike reklámban és látom hogy a vörösök egy kupacban a pálya szélén. A mieink meg csak állnak. Eredményjelző tábla 5:0 nekik.
Mondom hogy nem reális.
Örülök hogy Henry elkezdett edzeni nagyon kell az ő rutinja.

- Capon
- Llegenda del Barça
Ezt nevezem igazi rémálomnakbali 15 írta:Megnyugtatlak nemvagy egyedül. Az én álmom nem ennyire reális.Az egész stadion kék-vörösben mindenki nekünk szurkol. És onnantól szünet.........recrea írta:Gyerekek, rémálmok gyötörnek két napja, azt hiszem végleg eljutottam arra a pontra, h fanatikus lettem. Tegnapelőtt este azt álmodtam, h a mu szögletből vezetést szerez ellenünk, tegnap meg, hogy 3-2 re vezet 10 perccel a vége előtt. Még arra is emlékszem, h a mu egyik védőjének elrontott keresztpasszára csapott le Messi és verte be a ziccert, ezzel vezettünk 1-0-ra, aztán fordítottak. Senkinek sem kívánom. Minden reggel úgy ébredek, h egy óriási kő esik le a szívemről. És még van egy hét, kikészülök. Állítólag, ha elmondod az álmod, akkor nem történhet meg...no comment.![]()
![]()
Mondom hogy nem reális.

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Megnyugtatlak nemvagy egyedül. Az én álmom nem ennyire reális.Az egész stadion kék-vörösben mindenki nekünk szurkol. És onnantól szünet.........recrea írta:Gyerekek, rémálmok gyötörnek két napja, azt hiszem végleg eljutottam arra a pontra, h fanatikus lettem. Tegnapelőtt este azt álmodtam, h a mu szögletből vezetést szerez ellenünk, tegnap meg, hogy 3-2 re vezet 10 perccel a vége előtt. Még arra is emlékszem, h a mu egyik védőjének elrontott keresztpasszára csapott le Messi és verte be a ziccert, ezzel vezettünk 1-0-ra, aztán fordítottak. Senkinek sem kívánom. Minden reggel úgy ébredek, h egy óriási kő esik le a szívemről. És még van egy hét, kikészülök. Állítólag, ha elmondod az álmod, akkor nem történhet meg...no comment.![]()
![]()
Sötétség. Aztán felvillanó kép, CR7 puszit küld felém mint a nike reklámban és látom hogy a vörösök egy kupacban a pálya szélén. A mieink meg csak állnak. Eredményjelző tábla 5:0 nekik

Mondom hogy nem reális

- lionel_messi
- Jugador del Barça
Magyar szív de Katalán lélek Barca drukker leszek amig élek!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

- Andris
- Adminisztrátor
Nemtom mi ez a megrökönyödés Keitán a baloldalt. Az első gondolatom nekem is ez volt. Sylvinho nem tud védekezni, egyáltalán nem. Keita meg ha kpn játszik akkor is mindig a baloldalon kavar, ott ahol amúgy Abidalnak kellett vna mindig. Elég jó ballába is van, nemtom emlékeztek-e amikor játszott egy fél meccset bal támadószerűségként, még ősszel. Baromi jól kanyarította be a labdákat. Chelsea ellen meg játszott is balbunkót 20 percet, nem is volt semmi gond akkor.
És amikor a Mallorca elleni keretből kikerült Busquets, akkor rájöttem h Pep is számol ezzel a lehetőséggel.
Tegnap Ivánnal is beszéltünk erről, ő világított rá h az igazi probléma Keita sebessége lehet, többivel nem volna gond. Ezt meg vhogy nemtom megállapítani... fura de vhogy nem maradt meg h mennyire gyors..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Entrenador del Barça
Barcaman14 írta:Keita elég érdekes ott a balszélenÉn mindenképpen Busquets helyére tolnám fel és syvinho lenne nálam a Balhátvéd.A többi nálam stimmel.
én szívem szerint Keitát nem játszatnám. megvagyok elégedve a teljesítményével, csak szvsz Busquets jobb DM mint Keita. amugy én is sylvinhot játszatnám
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Keita elég érdekes ott a balszélenzsoltman írta:Ne agodjon senki ez a csapat Bl-t fog nyerni 27-én érzem!!!
Egész egyszerűen azért mert jobbak vagyunk és kész!!!
Elmundo szerint így kezdünk:VALDES
PUYOL TOURE PIQUE KEITA
XAVI BUSQETS INIESTA
MESSI ETO HENRY

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Valahogy ezt az összeállítást nem tudom komolyan venni.zsoltman írta:Ne agodjon senki ez a csapat Bl-t fog nyerni 27-én érzem!!!
PUYOL TOURE PIQUE KEITA
XAVI BUSQETS INIESTA
MESSI ETO HENRY

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
-
- Jugador del Barça
Én azt mondtam hogy ha a Barca összekerül a MU-val a Barca nyer. De a vádelem zavar egy kicsit. Azért mégis csak ott van Rooney,CR,Teves....... Nagyon nehéz lesz...

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ezen én is gondolkodtam.Rikinho20 írta:Keita mint balküllő???zsoltman írta:Ne agodjon senki ez a csapat Bl-t fog nyerni 27-én érzem!!!
PUYOL TOURE PIQUE KEITA
XAVI BUSQETS INIESTA
MESSI ETO HENRY![]()

- Rikinho20
- Jugador d'estrella
Keita mint balküllő???zsoltman írta:Ne agodjon senki ez a csapat Bl-t fog nyerni 27-én érzem!!!
PUYOL TOURE PIQUE KEITA
XAVI BUSQETS INIESTA
MESSI ETO HENRY

Ne agodjon senki ez a csapat Bl-t fog nyerni 27-én érzem!!!
PUYOL TOURE PIQUE KEITA
XAVI BUSQETS INIESTA
MESSI ETO HENRY
PUYOL TOURE PIQUE KEITA
XAVI BUSQETS INIESTA
MESSI ETO HENRY
- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
Sziasztok!A BL döntőben remélem fog játszani Henry és Iniesta, nagyon kellenek a csapatnak!Abidal-ért nem hullajtok könnyeket de Daniel Alves nagyon hiányozni fog!Én úgy állítanám össze a csapatot hogy VALDES a kapuban, a védelemben a SYLVINHO,PIQUE,CÁCERES,PUYOL négyes a középpályán az INIESTA,XAVI,Y.TOURE trió, támadóknak meg az álomtriót, MESSI,ETO'O,HENRY-t!C.Ronaldo-t meg kell fogni és evvel ki is huzzuk a MU méregfogát!MÉS QUE UN CLUB!BARCELONA!THE DREAM TEAM 3

- Titinho
- Director del Fútbol
Valamint a "habfehér" mez is a MU-nál. Ugye nem kell külön megemlítenem, hogy melyik fehér mezes ellenfelünkre gondolok...Ilúvatar írta:Na ez jó jelsőt nagyon is
![]()
a blaugrana szín motiválhatja a játékosokat!

Egyébként Rijkaard-ot is megkérdezték, hogy mit vár a döntőtől és azt nyilaktozta, hogy egy sokgólos döntőt vár, Barca sikerrel.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

- Titinho
- Director del Fútbol
BL: a MU fehérben, a Barca hazai mezében játssza a döntőt!
A hétfői sorsoláson eldőlt, hogy a Barcelona játszhat hazai szerelésében, gáránátvörös-kékben a jövő szerdai római Bajnokok Ligája-döntőben, míg ellenfele, a Manchester United fehér mezben lép majd pályára.
A „vörös ördögök” azért játszanak fehérben, mert első számú idegenbeli szerelésük kék színű, ami összekeverhető a Barcelona mezével.
Nemzetisport.hu
Na ez jó, én is jobban szeretném látni, ha gránátvörös-kékben ünnepelnének a srácok, ha esetleg megnyernénk.
Jó hír, hogy Henry is már elkezdett edzeni, remélem tud majd játszani jövő szerdán. Iniesta is elkezdhetne ilyesmi kisebb edzéseket...
Nagyon nagy meccs lesz...

A hétfői sorsoláson eldőlt, hogy a Barcelona játszhat hazai szerelésében, gáránátvörös-kékben a jövő szerdai római Bajnokok Ligája-döntőben, míg ellenfele, a Manchester United fehér mezben lép majd pályára.
A „vörös ördögök” azért játszanak fehérben, mert első számú idegenbeli szerelésük kék színű, ami összekeverhető a Barcelona mezével.
Nemzetisport.hu
Na ez jó, én is jobban szeretném látni, ha gránátvörös-kékben ünnepelnének a srácok, ha esetleg megnyernénk.

Jó hír, hogy Henry is már elkezdett edzeni, remélem tud majd játszani jövő szerdán. Iniesta is elkezdhetne ilyesmi kisebb edzéseket...
Nagyon nagy meccs lesz...

Més que un club

-
- Entrenador del Barça
recrea írta:Gyerekek, rémálmok gyötörnek két napja, azt hiszem végleg eljutottam arra a pontra, h fanatikus lettem. Tegnapelőtt este azt álmodtam, h a mu szögletből vezetést szerez ellenünk, tegnap meg, hogy 3-2 re vezet 10 perccel a vége előtt. Még arra is emlékszem, h a mu egyik védőjének elrontott keresztpasszára csapott le Messi és verte be a ziccert, ezzel vezettünk 1-0-ra, aztán fordítottak. Senkinek sem kívánom. Minden reggel úgy ébredek, h egy óriási kő esik le a szívemről. És még van egy hét, kikészülök. Állítólag, ha elmondod az álmod, akkor nem történhet meg...no comment.![]()
![]()
hát ez nem semmi öregem... ilyet tényleg elég sz.r lehet álmodni. én is úgy tudom, h ha elmondod, akkor nem történik meg... remájük így lesz.

Gyerekek, rémálmok gyötörnek két napja, azt hiszem végleg eljutottam arra a pontra, h fanatikus lettem. Tegnapelőtt este azt álmodtam, h a mu szögletből vezetést szerez ellenünk, tegnap meg, hogy 3-2 re vezet 10 perccel a vége előtt. Még arra is emlékszem, h a mu egyik védőjének elrontott keresztpasszára csapott le Messi és verte be a ziccert, ezzel vezettünk 1-0-ra, aztán fordítottak. Senkinek sem kívánom. Minden reggel úgy ébredek, h egy óriási kő esik le a szívemről. És még van egy hét, kikészülök. Állítólag, ha elmondod az álmod, akkor nem történhet meg...no comment.

- miihii
- KHAL
Na látod,ez a beszéd!cruyff írta:Akkor mit szólsz ehhez: egész egyszerűen jobb csapatunk van. Ennyi.![]()
![]()

Ez a tény jobban befolyásolja a végkimenetelt,mint az alább felsoroltak összessége

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel