Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
csdewl
Capitá del Barça

2009.05.19. 15:25:57

"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.05.19. 14:54:45

lionelmessi19 írta:Nemtom mi ez a megrökönyödés Keitán a baloldalt. Az első gondolatom nekem is ez volt. Sylvinho nem tud védekezni, egyáltalán nem. Keita meg ha kpn játszik akkor is mindig a baloldalon kavar, ott ahol amúgy Abidalnak kellett vna mindig. Elég jó ballába is van, nemtom emlékeztek-e amikor játszott egy fél meccset bal támadószerűségként, még ősszel. Baromi jól kanyarította be a labdákat. Chelsea ellen meg játszott is balbunkót 20 percet, nem is volt semmi gond akkor.

És amikor a Mallorca elleni keretből kikerült Busquets, akkor rájöttem h Pep is számol ezzel a lehetőséggel.

Simán elképzelhetőnek, reálisnak, és akár még jónak is találom a dolgot.

Tegnap Ivánnal is beszéltünk erről, ő világított rá h az igazi probléma Keita sebessége lehet, többivel nem volna gond. Ezt meg vhogy nemtom megállapítani... fura de vhogy nem maradt meg h mennyire gyors..
És tényleg! Milyen igazadvan. :o
Erre én abszolút nem gondoltam. Sylvinhohoz én sem ragaszkodnék, ha nem muszáj... Szvsz CR ott fogja megverni, ahol nem akarja. Keita talán-ahogy írtad- egyszer játszott ott, de akkor nem volt vele gond.

Respect, egyetértek!
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
giefLove
Jugador del Barça

2009.05.19. 14:52:58

vagy mert CR fehérben 11-est hibázott ellenünk :roll:
Alberto10
Capitá del Barça

2009.05.19. 14:48:40

lionel_messi írta:Hazai mezben játszuk a BL-döntőt!

http://www.manutdfanatics.hu/index.php?n=1242724567
a babonásoknak ez jó hír hiszen 2006-ban is hazai mezben nyertünk... :lol:
Alberto10
Capitá del Barça

2009.05.19. 14:46:13

recrea írta:
bali 15 írta:
recrea írta:Gyerekek, rémálmok gyötörnek két napja, azt hiszem végleg eljutottam arra a pontra, h fanatikus lettem. Tegnapelőtt este azt álmodtam, h a mu szögletből vezetést szerez ellenünk, tegnap meg, hogy 3-2 re vezet 10 perccel a vége előtt. Még arra is emlékszem, h a mu egyik védőjének elrontott keresztpasszára csapott le Messi és verte be a ziccert, ezzel vezettünk 1-0-ra, aztán fordítottak. Senkinek sem kívánom. Minden reggel úgy ébredek, h egy óriási kő esik le a szívemről. És még van egy hét, kikészülök. Állítólag, ha elmondod az álmod, akkor nem történhet meg...no comment. :shock: :shock: :shock:
Megnyugtatlak nemvagy egyedül. Az én álmom nem ennyire reális.Az egész stadion kék-vörösben mindenki nekünk szurkol. És onnantól szünet.........
Sötétség. Aztán felvillanó kép, CR7 puszit küld felém mint a nike reklámban és látom hogy a vörösök egy kupacban a pálya szélén. A mieink meg csak állnak. Eredményjelző tábla 5:0 nekik :? .
Mondom hogy nem reális :D .
Örülök hogy Henry elkezdett edzeni nagyon kell az ő rutinja. :)
:D Oké, Te nyertél...ez nagyon beteg :D
Én is a BL döntőről álmodtam a minap. 3-2-re vezettünk a félidőben magabiztos fölénnyel...és erre mi történik: megszólal a vekker!!! :twisted: :twisted: Remélem a második félidő is szépen alakult volna...Vagy talán ma folytatódik az álom ????:lol: :lol:
Teljes lázban égek :D
recrea
Llegenda del Barça

2009.05.19. 14:35:17

bali 15 írta:
recrea írta:Gyerekek, rémálmok gyötörnek két napja, azt hiszem végleg eljutottam arra a pontra, h fanatikus lettem. Tegnapelőtt este azt álmodtam, h a mu szögletből vezetést szerez ellenünk, tegnap meg, hogy 3-2 re vezet 10 perccel a vége előtt. Még arra is emlékszem, h a mu egyik védőjének elrontott keresztpasszára csapott le Messi és verte be a ziccert, ezzel vezettünk 1-0-ra, aztán fordítottak. Senkinek sem kívánom. Minden reggel úgy ébredek, h egy óriási kő esik le a szívemről. És még van egy hét, kikészülök. Állítólag, ha elmondod az álmod, akkor nem történhet meg...no comment. :shock: :shock: :shock:
Megnyugtatlak nemvagy egyedül. Az én álmom nem ennyire reális.Az egész stadion kék-vörösben mindenki nekünk szurkol. És onnantól szünet.........
Sötétség. Aztán felvillanó kép, CR7 puszit küld felém mint a nike reklámban és látom hogy a vörösök egy kupacban a pálya szélén. A mieink meg csak állnak. Eredményjelző tábla 5:0 nekik :? .
:D Oké, Te nyertél...ez nagyon beteg :D
Capon
Llegenda del Barça

2009.05.19. 14:15:15

bali 15 írta:
Ezt nevezem igazi rémálomnak :D CR7 puszit küld feléd :D:D borzasztó :wink:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.19. 14:01:02

lionel_messi
Jugador del Barça

2009.05.19. 13:42:22

Hazai mezben játszuk a BL-döntőt!

http://www.manutdfanatics.hu/index.php?n=1242724567
Magyar szív de Katalán lélek Barca drukker leszek amig élek!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.05.19. 13:37:23

Nemtom mi ez a megrökönyödés Keitán a baloldalt. Az első gondolatom nekem is ez volt. Sylvinho nem tud védekezni, egyáltalán nem. Keita meg ha kpn játszik akkor is mindig a baloldalon kavar, ott ahol amúgy Abidalnak kellett vna mindig. Elég jó ballába is van, nemtom emlékeztek-e amikor játszott egy fél meccset bal támadószerűségként, még ősszel. Baromi jól kanyarította be a labdákat. Chelsea ellen meg játszott is balbunkót 20 percet, nem is volt semmi gond akkor.

És amikor a Mallorca elleni keretből kikerült Busquets, akkor rájöttem h Pep is számol ezzel a lehetőséggel.

Simán elképzelhetőnek, reálisnak, és akár még jónak is találom a dolgot.

Tegnap Ivánnal is beszéltünk erről, ő világított rá h az igazi probléma Keita sebessége lehet, többivel nem volna gond. Ezt meg vhogy nemtom megállapítani... fura de vhogy nem maradt meg h mennyire gyors..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.05.19. 13:15:00

Barcaman14 írta:Keita elég érdekes ott a balszélen :shock: Én mindenképpen Busquets helyére tolnám fel és syvinho lenne nálam a Balhátvéd.A többi nálam stimmel.

én szívem szerint Keitát nem játszatnám. megvagyok elégedve a teljesítményével, csak szvsz Busquets jobb DM mint Keita. amugy én is sylvinhot játszatnám
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.05.19. 13:11:11

zsoltman írta:Ne agodjon senki ez a csapat Bl-t fog nyerni 27-én érzem!!!
Egész egyszerűen azért mert jobbak vagyunk és kész!!!
Elmundo szerint így kezdünk:VALDES
PUYOL TOURE PIQUE KEITA
XAVI BUSQETS INIESTA
MESSI ETO HENRY
Keita elég érdekes ott a balszélen :shock: Én mindenképpen Busquets helyére tolnám fel és syvinho lenne nálam a Balhátvéd.A többi nálam stimmel.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
TZS
Capitá del Barça

2009.05.19. 12:51:38

PUYOL TOURE PIQUE KEITA
XAVI BUSQETS INIESTA
MESSI ETO HENRY
Valahogy ezt az összeállítást nem tudom komolyan venni. :lol: :lol:
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
andris871120
Jugador del Barça

2009.05.19. 12:32:25

Én azt mondtam hogy ha a Barca összekerül a MU-val a Barca nyer. De a vádelem zavar egy kicsit. Azért mégis csak ott van Rooney,CR,Teves....... Nagyon nehéz lesz... :( :(
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.05.19. 12:26:53

Rikinho20 írta:
PUYOL TOURE PIQUE KEITA
XAVI BUSQETS INIESTA
MESSI ETO HENRY
Keita mint balküllő??? :shock: :D
Ezen én is gondolkodtam. :roll:
Kép
Rikinho20
Jugador d'estrella

2009.05.19. 12:24:47

PUYOL TOURE PIQUE KEITA
XAVI BUSQETS INIESTA
MESSI ETO HENRY
Keita mint balküllő??? :shock: :D
zsoltman
Jugador d'estrella

2009.05.19. 12:20:01

Ne agodjon senki ez a csapat Bl-t fog nyerni 27-én érzem!!!
PUYOL TOURE PIQUE KEITA
XAVI BUSQETS INIESTA
MESSI ETO HENRY
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.05.19. 11:12:51

Sziasztok!A BL döntőben remélem fog játszani Henry és Iniesta, nagyon kellenek a csapatnak!Abidal-ért nem hullajtok könnyeket de Daniel Alves nagyon hiányozni fog!Én úgy állítanám össze a csapatot hogy VALDES a kapuban, a védelemben a SYLVINHO,PIQUE,CÁCERES,PUYOL négyes a középpályán az INIESTA,XAVI,Y.TOURE trió, támadóknak meg az álomtriót, MESSI,ETO'O,HENRY-t!C.Ronaldo-t meg kell fogni és evvel ki is huzzuk a MU méregfogát!MÉS QUE UN CLUB!BARCELONA!THE DREAM TEAM 3

Kép
Titinho
Director del Fútbol

2009.05.19. 11:05:24

Ilúvatar írta:Na ez jó jel :twisted: sőt nagyon is :!:
a blaugrana szín motiválhatja a játékosokat! :)
Valamint a "habfehér" mez is a MU-nál. Ugye nem kell külön megemlítenem, hogy melyik fehér mezes ellenfelünkre gondolok... :D Egy 2-0 vagy 2-6..hmm... :)

Egyébként Rijkaard-ot is megkérdezték, hogy mit vár a döntőtől és azt nyilaktozta, hogy egy sokgólos döntőt vár, Barca sikerrel. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Deus
Boixos Nois

2009.05.19. 10:53:29

Titinho írta:BL: a MU fehérben, a Barca hazai mezében játssza a döntőt!

Kép
Na ez jó jel :twisted: sőt nagyon is :!:
a blaugrana szín motiválhatja a játékosokat! :)
KépKép
Titinho
Director del Fútbol

2009.05.19. 09:05:02

BL: a MU fehérben, a Barca hazai mezében játssza a döntőt!

A hétfői sorsoláson eldőlt, hogy a Barcelona játszhat hazai szerelésében, gáránátvörös-kékben a jövő szerdai római Bajnokok Ligája-döntőben, míg ellenfele, a Manchester United fehér mezben lép majd pályára.
A „vörös ördögök” azért játszanak fehérben, mert első számú idegenbeli szerelésük kék színű, ami összekeverhető a Barcelona mezével.

Nemzetisport.hu

Na ez jó, én is jobban szeretném látni, ha gránátvörös-kékben ünnepelnének a srácok, ha esetleg megnyernénk. :wink:

Jó hír, hogy Henry is már elkezdett edzeni, remélem tud majd játszani jövő szerdán. Iniesta is elkezdhetne ilyesmi kisebb edzéseket...

Nagyon nagy meccs lesz... :twisted:

Kép
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.05.19. 09:00:45

hát ez nem semmi öregem... ilyet tényleg elég sz.r lehet álmodni. én is úgy tudom, h ha elmondod, akkor nem történik meg... remájük így lesz. :wink:
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
recrea
Llegenda del Barça

2009.05.19. 08:54:05

Gyerekek, rémálmok gyötörnek két napja, azt hiszem végleg eljutottam arra a pontra, h fanatikus lettem. Tegnapelőtt este azt álmodtam, h a mu szögletből vezetést szerez ellenünk, tegnap meg, hogy 3-2 re vezet 10 perccel a vége előtt. Még arra is emlékszem, h a mu egyik védőjének elrontott keresztpasszára csapott le Messi és verte be a ziccert, ezzel vezettünk 1-0-ra, aztán fordítottak. Senkinek sem kívánom. Minden reggel úgy ébredek, h egy óriási kő esik le a szívemről. És még van egy hét, kikészülök. Állítólag, ha elmondod az álmod, akkor nem történhet meg...no comment. :shock: :shock: :shock:
miihii
KHAL

2009.05.18. 23:10:00

cruyff írta:Akkor mit szólsz ehhez: egész egyszerűen jobb csapatunk van. Ennyi. :lol: :lol: :lol:
Na látod,ez a beszéd! :D
Ez a tény jobban befolyásolja a végkimenetelt,mint az alább felsoroltak összessége 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
cruyff
Entrenador del Barça

2009.05.18. 22:52:35

Akkor mit szólsz ehhez: egész egyszerűen jobb csapatunk van. Ennyi. :lol: :lol: :lol:
VISCA EL BARCA!
Válasz küldése