Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert a sarga mez az idengenbeli mez.Es idegenben a csapatok alltalaban gyengebben jatszanak....Kamarilla írta:Nem tudom miért van ez nálam is, de ha én meglátom, hogy a sárga mezben toljuk, a szőr feláll a hátamon! Mindig gyengébben játszunk valamiért, egyszerűen nem értem, de olyan rozsdás lesz attól a meztől a Barca gépezete, h kínomban ordítani tudnék! A hazai mezben mindig megy, de vhogy elkallódik a csapat a sárgában! Nem tudom miért, de így van!
Szerintem mind a 2 csapat hazaiba lesz!Tavaly is ugy volt.....soadroli írta:Én úgy olvastam hogy mi leszünk hazai mezbe...
Őm mért is lesznek kék mezbe?a MU: Tiszta kék mezben lesz
Hát akkor viseld el, mert Rómában a MU: Tiszta kék mezben lesz, a Barca pedig tiszta sárgábanKamarilla írta:Nem tudom miért van ez nálam is, de ha én meglátom, hogy a sárga mezben toljuk, a szőr feláll a hátamon! Mindig gyengébben játszunk valamiért, egyszerűen nem értem, de olyan rozsdás lesz attól a meztől a Barca gépezete, h kínomban ordítani tudnék! A hazai mezben mindig megy, de vhogy elkallódik a csapat a sárgában! Nem tudom miért, de így van!
Nem lehet hogy azért, mert a sárga mezben idegenben játszunk?Kamarilla írta:Nem tudom miért van ez nálam is, de ha én meglátom, hogy a sárga mezben toljuk, a szőr feláll a hátamon! Mindig gyengébben játszunk valamiért, egyszerűen nem értem, de olyan rozsdás lesz attól a meztől a Barca gépezete, h kínomban ordítani tudnék! A hazai mezben mindig megy, de vhogy elkallódik a csapat a sárgában! Nem tudom miért, de így van!
akkor azért játszott mindkét csapat idegenben az idegenbeli mezében a tavalyi egymás elleni meccseken.Ronal.10 írta:Mitől vagy nyugodtabb??![]()
Azé mert a hazai mezt viselünk?
Piros meg a gránátvörös kéket meg lehet különböztetni szal sztem marad mind2 csapatnak az alap meze.
Irigylem a pulzusod.Sanama írta: Berbatov,Rooney gyengébbek
Az este legyen a focistáké. Az éjszaka a huligánoké.Barcaman14 írta:http://www.telesport.hu/Hirek/2009/05/1 ... ellen.aspx
Azért remélem hogy BL döntő a fociról fog szólni és nem lesz semmilyen komolyabb összetűzés, mert a csapatra nem vetne jó fényt...
Mért te nem látnád a csapatot inkább Hazai mezben(én még a 3. számú mezt fogadnám el) mint sárgában?De ha nem mi leszünk a pálya választok akkor kék-be játszunk mert a sárga mezen nem látszik a felirat ami a tavalyi MU-Chelsean volt a mezeken!Ronal.10 írta:Mitől vagy nyugodtabb??robag írta:Van Isten!!!
Ez nagyon-nagyon jó hír!
Valahogy nyugodtabb vagyok ettől....![]()
Azé mert a hazai mezt viselünk?
Piros meg a gránátvörös kéket meg lehet különböztetni szal sztem marad mind2 csapatnak az alap meze.
Mitől vagy nyugodtabb??robag írta:Van Isten!!!
Ez nagyon-nagyon jó hír!
Valahogy nyugodtabb vagyok ettől....
az is elég volt, hogy majdnem gólokat lőjenek. szerintem a manchester nem fog ennyire védekezőfocit játszana, inkább majd ők próbálnak minket beszorítani. abban viszont egyetértek, hogy henrynek középen a helye. amikor középcsatárt játszik, akkor sokkal jobban megy neki, mint a bal szélen. viszont az se lenne egy rossz megoldás, amit láttunk a madrid ellen is, hogy váltogatták a helyüket messivel együtt.Sanama írta:Enyhe túlzás szerintem,hogy a Chelsea ÁTGYALOGOLT a védelmen.
Hogy lehet 90 perc védekezés alatt átgyalogolni egy védelmet?
Nem inkább volt 1-2 jó kontrájuk és megindulásuk? Én ezt mondanám.
Azt semmiképp,hogy ők átgyalogoltak rajtunk,na de mind1.
Sajna a MU is ezt fogja játszani,főleg ha Rio is játszhat,mert Messiéknek nagyon nehéz dolguk lesz a magas védők mellett.
Henryt gondolkodás nélkül tenném be középre,had próbálkozzon.
Enyhe túlzás szerintem,hogy a Chelsea ÁTGYALOGOLT a védelmen.bojanfan írta:pedig a chelsea elég szépen átgyalogolt ezen a védelmen és a középpályás soron jó párszor. ronaldot pedig ki kell csinálni szó szerint. nem baj, ha 2-3 ember csak róla sárgul be azzal, hogy szétrúgják, és akkor nem lesz akkora kedve focizni. sylvinhot nagyon könnyen verni fogja.Sanama írta:De a Védelemben ott van Pique,Puyol,Toure
Toure még jobb teljesitményt nyujt ott mint Marquez..
Középpályán meg Keita VKP,akkor semmi gond.
pedig a chelsea elég szépen átgyalogolt ezen a védelmen és a középpályás soron jó párszor. ronaldot pedig ki kell csinálni szó szerint. nem baj, ha 2-3 ember csak róla sárgul be azzal, hogy szétrúgják, és akkor nem lesz akkora kedve focizni. sylvinhot nagyon könnyen verni fogja.Sanama írta:De a Védelemben ott van Pique,Puyol,Toure
Toure még jobb teljesitményt nyujt ott mint Marquez..
Középpályán meg Keita VKP,akkor semmi gond.
Hát nemtudom...bojanfan írta:azzal a támadósorral ezt a védelmet átgázolják. eto'onak pedig egy-két ziccerből kéne gólt lőni, és köztudott, hogy mostanában 5-6 is kevés neki. persze ennyi lehetősége meg pláne nem lesz.Sanama írta:a Manchester miért lenne erősebb,és nagyobb előnyben?