Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
bojanfan
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.15. 23:29:17

Sanama írta:a Manchester miért lenne erősebb,és nagyobb előnyben?
azzal a támadósorral ezt a védelmet átgázolják. eto'onak pedig egy-két ziccerből kéne gólt lőni, és köztudott, hogy mostanában 5-6 is kevés neki. persze ennyi lehetősége meg pláne nem lesz.
♥fcbarca.♥
Sanama
Llegenda del Barça

2009.05.15. 23:28:36

bojanfan írta:azt mondtam, hogyha megnyerjük a cdr-t és a bajnokságot, akkor nem várom el a csapattól a bl-győzelmet. ezt tartom. főleg úgy, hogy ilyen hiányos csapattal nagyon nehéz lesz. mindenesetre bármi megtörténhet, de szerintem a manchester esélyesebb valamivel.

------------------Valdés------------------
----------Touré----------Piqué-----------
--Puyol-------------------------Sylvinho-
------------------Keita--------------------
---------Xavi-------------Iniesta---------
--------Messi-----Eto'o-------Henry-----
A lényeg,hogy Pep elvárja a győzelmet,és meg is fogunk tenni minent azért ,hogy nyerjünk.

a Manchester miért lenne erősebb,és nagyobb előnyben?
bojanfan
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.15. 23:26:26

azt mondtam, hogyha megnyerjük a cdr-t és a bajnokságot, akkor nem várom el a csapattól a bl-győzelmet. ezt tartom. főleg úgy, hogy ilyen hiányos csapattal nagyon nehéz lesz. mindenesetre bármi megtörténhet, de szerintem a manchester esélyesebb valamivel.

------------------Valdés------------------
----------Touré----------Piqué-----------
--Puyol-------------------------Sylvinho-
------------------Keita--------------------
---------Xavi-------------Iniesta---------
--------Messi-----Eto'o-------Henry-----
♥fcbarca.♥
fcjoc
Entrenador del Barça

2009.05.15. 23:06:23

elvileg rio ferdinand játéka eléggé kérdéses a döntőre. na ha már nálunk necces a védelem, náluk is legyen máááár :oops: .
House
Entrenador del Barça

2009.05.15. 18:21:58

Vito írta:egy kis bulvár :D
Hát, remélem ez csak egy vicc. :roll: Nem lenne semmi értelme, ráadásul nem így "ismerem" a Barca drukkereket. (Rómáról nem tudok nyilatkozni. :))
Egyébként tisztelem a Bilbao szurkolókat. Amikor megdobta az a kopasz csávó Danit egy dobozzal a fején, a szurkolók rögtön kizárták maguk közül. :o Hatalmas respect ezért!
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.15. 18:15:09

Mosquito írta:Remélem megszakad a mu sorozata és elbuknak végre egy bek/bl döntőt!
Mi 5x döntőztünk abból "csak" 2 győzelem, a vörösök 3-ból mindet behúzták. Ideje lenne megismertetni velük milyen érzés elveszíteni utolsó meccsen a trófeát! :twisted:
Ez már az én agyamon is átfutott. :D Örülök hogy nem csak nekem jutott eszembe :) . Remélem Ferguson úgy eltátja a száját hogy kiesik belőle a rágó. :D
Mosquito

2009.05.15. 16:58:24

Remélem megszakad a mu sorozata és elbuknak végre egy bek/bl döntőt!
Mi 5x döntőztünk abból "csak" 2 győzelem, a vörösök 3-ból mindet behúzták. Ideje lenne megismertetni velük milyen érzés elveszíteni utolsó meccsen a trófeát! :twisted:
recrea
Llegenda del Barça

2009.05.15. 10:50:17

herlius írta:
tiborpapp írta: Zamora díj(legkevesebb kapott gól a bajnokságban): BArca 31, Sevilla 39
Tudomásom szerint a Zamora díjat a kapusok (és nem a csapat) teljesítményére osztják. Márpedig a Sevilla részéről nem Palop kapta mind a 39 gólt (pl. ellenünk sem ő védett legutóbb). Esetleg tudja valaki a pontos listát?
Nesztek :D
http://www.marca.com/deporte/futbol/tro ... imera.html
Vito
Llegenda del Barça

2009.05.15. 10:14:41

messideco
Presidente del Barça

2009.05.14. 18:36:23

The Undertaker írta:Remélem azért Yaya megállja majd a helyét a védelem tengelyében.Kicsi CR majd nekiszalad a Sziklának :D
Biztos vagyok benne... CR elkezd hisztizni, szimulalni, sirni, s majd a Boss lecsereli :D :lol: (miutan 2-0 as Barca vezetesnel szimulalas miatt kap egy sargat... :idea: )
Kép
"And my heart will leave you never."
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.14. 18:29:04

tiborpapp írta: Zamora díj(legkevesebb kapott gól a bajnokságban): BArca 31, Sevilla 39
Tudomásom szerint a Zamora díjat a kapusok (és nem a csapat) teljesítményére osztják. Márpedig a Sevilla részéről nem Palop kapta mind a 39 gólt (pl. ellenünk sem ő védett legutóbb). Esetleg tudja valaki a pontos listát?
The Undertaker
Barça C

2009.05.14. 18:15:17

Remélem azért Yaya megállja majd a helyét a védelem tengelyében.Kicsi CR majd nekiszalad a Sziklának :D
Mosquito

2009.05.14. 17:55:57

visca el barca írta:...
Keita játszott már nálunk vkp poszton? Én úgy emlékszem 1x se és nem is gondolnám túl alkalmasnak rá.
Yaya nélkül a középpályánk 1/2 olyan hatékony sincs. Sem a labdaszerzés, sem a labdatartás de még a támadásépítés sem megy annyira nélküle. Ne a tegnapi meccsből induljatok ki, mert a bilbao fényévekre van a chelseatől és az mu-tól. Yaya középpályára kell!

Lionel85 írta:Iniesta és Henry mellett nálam csak Abidal kulcsember, Puyol mellett Piqué nagyon jól megállja a helyét, de azért Márquez is nagyon fontos ember!
Puyol mellett Pique? Ebben az évben inkább Pique az megkérdőjelezhetetlen alap belsővédőnk és mellé jön mindig valaki.
Általában pedig Rafaval alkotta a legjobb párost. Puyi szélen jobb volt idén, mint középen.
Szóval nálam Marquez alapember és Puyol az első számú védőcsere, bármelyik védőposztról legyen is szó.
recrea
Llegenda del Barça

2009.05.14. 16:11:33

messideco írta:En azert q-vara felek a M.U vedelmetol... A Vidic-Ferdinand nagyon massziv. Mindenesetre jo meccset varok. A ket kedvenc csapatom jatszik. De azert a Barca gyozelmenek orulnek termeszetesen a legjobban a barca gyozelmenek orulnek. :lol: :lol: Hleb golt fog loni!! :wink: :?: :idea:
Az biztos, hogy jó kis védőpáros, de talán a széleken megbonthatjuk őket. Henryvel, Messivel megfogható o'shea meg evra is szerintem.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.05.14. 16:04:30

messideco írta:En azert q-vara felek a M.U vedelmetol... A Vidic-Ferdinand nagyon massziv. Mindenesetre jo meccset varok. A ket kedvenc csapatom jatszik. De azert a Barca gyozelmenek orulnek termeszetesen a legjobban a barca gyozelmenek orulnek. :lol: :lol: Hleb golt fog loni!! :wink: :?: :idea:
Ha nem állnak be úgy mint a cselzi, akkor könnyebb dolgunk lesz. Én még annyira nem félek a meccstől, de tuti hogy nem lesz sétagalopp. És ha mondjuk Leo megint csak 10 percre rázza meg magát mint tegnap akkor nem lehet baj.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.05.14. 15:47:37

Gratulálok a csapatnak a Spanyol kupa győzelemhez!egy újabb fantasztikus élménnyel gazdagodtam!!!A csapat jól játszott.
A rögzített szituációk nagyon nem mentek ezen a meccsen sem, úgyhogy a MU ellen szerintem ez a legveszélyesebb tényező.Beíveléseknél,szögleteknél ott van Vidics, Berbatov stb.., míg szabadoknál ugye C.Ronaldo.ezért szerintem jó ha Touré-Pique kettős játszik középen mivel az ő magasságugkra lehet építeni. Keita-át én játszatnám a döntőben mert elképesztő formába lendült az utóbbi napokban.Illetve Eto'o helyzetkihasználása reméljük javuló tendenciát fog mutatni.
A tegnapi Bilbao ellen mutatott játéknál nyilván több kell majd a MU ellen de ettől függetlenül nagyon jól játszottunk tegnap.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
tiborpapp
Barça B

2009.05.14. 14:41:05

Miután meg van a Spanyol kupa, hétvégén minden bizonnyal behuzzuk a bajnokságot, már csak a bajnokok ligája marad a Barcelonának amit meg kell nyernie ebben az évben.
A nagyobb trófeákon kívül azért maradt még egyéb versenyek amiben ott vannak még a Barcások és nem is lenne rossz minnél tőbbet begyüjteni.

Tehát ott van a:

Bajnokok ligája,

a bajnokok ligája legeredményesebb labdarúgója: Jelenpillanatban: Messi vezet 8 góllal a mögötte lévők Klose 7 és Gerrard 6 már nincsenek versenyben, csak C. Ronaldo 4 illetve Rooney 4 góllal akkiknek már nincs reális esélyük beérni Messit

Spanyol Bajnokság,

Spanyol bajnokság legeredményosebb labdarúgója: Samuel Eto'o 28, Diego Forlán 27, David Villa 25 tehát kiélezett a csata a Kameruni és az Uruguayi között

Zamora díj(legkevesebb kapott gól a bajnokságban): BArca 31, Sevilla 39

Aranycípő:
Marc Janko (Salzburg, osztrák) 57 pont
Samuel Eto'o 56 pont
Diego Forlán 54 pont
David Villa 50 pont
Tehát hajrá Eto'o mert kellenek azok a gólók amik mostanában nem nagyon akarnak jönni
messideco
Presidente del Barça

2009.05.14. 14:33:13

En azert q-vara felek a M.U vedelmetol... A Vidic-Ferdinand nagyon massziv. Mindenesetre jo meccset varok. A ket kedvenc csapatom jatszik. De azert a Barca gyozelmenek orulnek termeszetesen a legjobban :lol: :lol: Hleb golt fog loni!! :wink: :?: :idea:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2009.05.14. 18:33:55-kor.
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2009.05.14. 13:32:58

bár egy pár nappal ezelőtt boncolgattam, tovabbra is érdekesnek tartom, hogy miyen vedelmunk - és ezáltal - középpályánk lesz. Multkor még kizártnak tartottam, hogy yaya hatul legyen, most azonban úgy tűnik a mester inkább őt fogja favorizálni, csakhogy hátra ne kellejen sylt is meg martint is betennie.

középen így valoszinuleg yaya és pique lesz míg a két szélen puyol és syl. Ezzel az a baj, hogy Puyol 'elég rég óta' nem jatszott a jobb oldalon... mostanaban inkabb a balon szaladgál. hmm érdekes lesz... én azért ilyen kezdőt tippelek:

--------------------------Valdes------------------------

-----Puyol--------Yaya----------Pique---------Syl----

---------------Xavi------Keita------Iniesta-------------

----Messi-------------------------------------Henry---

----------------------------Eto'o------------------------

amennyiben Iniesta nem tud játszani, helyette Sergio
amennyiben Henry nem tud játszani, helyette, Iniesta, az ő helyére Sergio
ha ne adj Isten egyik sem tud játszani (belegondolni is rossz...) úgy elég sok variáció van, a legvalószínűbb az, hogy Ini helyére Sergio, Henry helyére pedig Bojan (rutintalan) Hleb (meccshiány), netalántán Gudjohnsen (meccshiány, de neki van elég rutinja ilyen helyzetekben..)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.05.14. 11:30:51

Iniesta és Henry mellett nálam csak Abidal kulcsember, Puyol mellett Piqué nagyon jól megállja a helyét, de azért Márquez is nagyon fontos ember!
Kép
Kép
Kép
Ronal.10
Entrenador del Barça

2009.05.14. 11:23:37

Márquez ugyse tolta volna-- Puyol-Pique középvédők lesznek igyis ugyis.
Abidal meg nem hiányzik sztem sokunknak. Kezd Oleger bénasággal játszani
Mikaos
Director del Fútbol

2009.05.14. 11:21:19

Ronal.10 írta:Milyen 3 kulcsjátékos?? Csak Alves kiesése a rossz hír.
Henry, inietsa meg tuti összeszedik magukat. Henryinek nincs még Bl gyözelme..(tudtommal azért jött ide h BL-t nyerjen). Iniesta meg alapból felépül addigra (2 hetet mondtak)
Én Abidalt és Márquez-t is kulcsembernek veszem :) Saját posztjukon többször voltak kezdők, mint más.
Ronal.10
Entrenador del Barça

2009.05.14. 11:19:08

Milyen 3 kulcsjátékos?? Csak Alves kiesése a rossz hír.
Henry, inietsa meg tuti összeszedik magukat. Henryinek nincs még Bl gyözelme..(tudtommal azért jött ide h BL-t nyerjen). Iniesta meg alapból felépül addigra (2 hetet mondtak)
Mikaos
Director del Fútbol

2009.05.14. 11:14:37

Csak azt tudom remélni, hogy a FOCI fog nyerni a BL-ben.
Bár piszok nehéz dolgunk lesz, ha a MU ugyanazt csinálja majd, mint az Arsenal ellen (C.Ronaldo a saját térfelük közepén!), de mi nagyobb erőt képviselünk, mint az Arsenal, s több olyan emberünk is van, aki képes lesz eldönteni a meccset. Ha nagyon "karikatúrázni" akarnék, akkor azt is mondhatnám, hogy csak a pontrúgásokra kell odafigyelni, meg a kontrákra :) - És ez nem is áll messze az igazságtól. Továbbá nekünk kell megszerezni az első gólt mindenképpen, hogy a MU is kénytelen legyen focizni, ne csak tömörüljenek és kontrázzanak.
Pechünkre nem a legerősebb kezdőcsapattal állunk fel (a jelenlegi állás szerint), ami tovább rontja az esélyeinket (elnézném szívesen, ahogy Evrát megfirkálja Alves és Messi). Míg náluk "egy Fletcher" fog hiányozni, nálunk három kulcsjátékos, és még kettőért imádkozni kell, hogy felépüljenek a BL-döntőre. Így sajnos sokkal kiegyenlítettebbnek tűnik a helyzet...
Egy MU szurkoló
Barça C

2009.05.14. 10:45:30

csabooo írta:
TZS írta:
Egy MU szurkoló írta: A döntőről meg annyit, hogy megjósolhatatlan a végkimenetel, a világ két legerősebb csapata, bármi lehet.
Egyébként szerintem a következő kezdővel állunk majd ki:
-----------VDS------------
Oshea--Rio--Vidic--Evra
----------Carrick---------
---Scholes---Anderson--
Park---Ronaldo---Rooney

egyébként Giggs Wales-i :)
Park helyett nem lenne jobb Nani? :) Vagy ő eltiltott, sérült?

A kispadotok sem lesz gyengusz: Tevez, Giggs.....
Márha ez lesz a kezdő. :)
Végre egy normális MU szurkoló...100 az egyhez hogy valaki egy Barca fórumra ilyet írjon ;).
Mindegyikünk normális, ugyanis egy a célunk. :wink:
csak vannak páran akiknek nagy az arca, és van aki kinőtte már ezt. :)
Manchester United
Válasz küldése