Mert megtiltott az UEFA....Fernando írta:Mi a fészkes francért nem fellebbeztünk Abidal pirosa ellen?

Jó de valószínűleg Dani Alves sárgáját nem törölnék el. Kevésbé vitatottabb, mint Abidal (egyböli) piroslapja.Rivaldo11 írta:Jó kérdés. Bár számomra Dani Alves az igazi veszteség. Véleményem szerint jobban hiányzik majd, mint a francia, akinek természetesen azért tudnék örülni ha rendelkezésre állna.Fernando írta:Mi a fészkes francért nem fellebbeztünk Abidal pirosa ellen?
Jó kérdés. Bár számomra Dani Alves az igazi veszteség. Véleményem szerint jobban hiányzik majd, mint a francia, akinek természetesen azért tudnék örülni ha rendelkezésre állna.Fernando írta:Mi a fészkes francért nem fellebbeztünk Abidal pirosa ellen?
Igen, elképzelhető. Sajna pont a Bl döntőn kell próbálgatni ilyen dolgokat, bár még jól is elsülhet. Reméljük a legjobbakat.currahee írta:és sztem abba azért tényleg gondoljatok bele h ha ronaldo cáceressel lenne "párban" akkor azért meg tudná talán kicsit törni a portugál játékát a folyamatos keménykedésésvel és szabálytalanságaival az uruguay-i.
legalábbis sztem...
cristiano nem viseli az ilyet jól és ez rányomhatja a bélyegét a játékára.
elég h ha cáca védekezik nagyrészt, mert messi, ini, xavi csak megoldják vhogy a jobb oldalt.Rivaldo11 írta:Tény, Puyol már nem idézi 6-7 évvel ezelőtti gyorsaságát, de a jobbhátvéd pozícióját sajna már csak Ő képes ellátni a rendelkezésre álló keretből. Normális esetben én is azt mondanám, legalább a középső tengely maradjon érintetlen, de kérdéses, Cáceres mennyire tudná a jobb oldalt bejátszani.currahee írta:szvsz puyolt nem szabad szélső védőként játszatni a döntőban mert egyszerűen túl lassú az mu szélsőihez képest!!! többet érünk ha középen piquével "aratnak". pont.
Tény, Puyol már nem idézi 6-7 évvel ezelőtti gyorsaságát, de a jobbhátvéd pozícióját sajna már csak Ő képes ellátni a rendelkezésre álló keretből. Normális esetben én is azt mondanám, legalább a középső tengely maradjon érintetlen, de kérdéses, Cáceres mennyire tudná a jobb oldalt bejátszani. Ki kellene próbálnia Pepnek az egyik bajnokin.currahee írta:szvsz puyolt nem szabad szélső védőként játszatni a döntőban mert egyszerűen túl lassú az mu szélsőihez képest!!! többet érünk ha középen piquével "aratnak". pont.
Már a chelsea elleni meccs előtt írtam, hogy nekem az lett volna az ideális felállás, ha Pique/Abidal közép, Alves/Keita szél. Yaya maradhatott volna a helyén.Rivaldo11 írta:...
Ronaldoval? Úgy lefutna a szegény Puyolt, hogy csak nézheti a Roni hátát...t.henry5511 írta: Puyol a balszélen, láttuk már őt ott és mivel ő a legrutinosabb védőnk Ronaldo val feltudná venni a versenyt.
Pep Barcája még soha az életben nem játszott 3 védővel, nyilván Bl döntőn fogja elkezdeni... ugyanmár. Új szisztéma begyakrolásához hetek kellenek,sőt. Arról nem beszélve hogy van egy Ronaldo nevű játékosuk aki ellen az összes csapat minél kevesebb teret akar nyitni, szóval midnenféleképpen halva született ötletmarci6p írta:Valóstínűleg úgyis csak kontrák lesznek, akkor meg fent fog ragadni a szélső védő (általában nem érnek vissza), ha mégis vissza kell állni, akkor azt a komplett csapat teszi meg, nem úgy van, hogy csak a barca támad 10 ember ellen és mi meg hagyjuk, hogy kezdjenek valamit a 3 védővel.
Puyol és Caca gyors, kiérnek szélre és visszarendeződhet Yaya is ..........
Nem vagyok Pep, csak ábrándozok.
Ez egy remek felállás ami a csatár és a középpályássort illeti, de az ötlet ott halt meg amikor arra gondoltál hogy Pep fel megy a pályára összesen 3 hátvéddel -ami nem mellesleg 3 közép!!! hátvéd- a Manchester United ellenmarci6p írta:-------------VV-------------
-------P-----Pi-------C----
----------K--------Y----------
---X-------------------I-----
------------M--------------
------E-----------H--------
Persze Messi mehet mindenfele, csakúgy mint Ini és Xavi.
Keita és Yaya akár be is tud segíteni mindehova, elvégre Keita is vk-jás lenne.
Messi még szélre is kimehet, ha az élet úgy hozza.
(Ennek a felállásnak van a legkisebb esélye)
Hát akkor én megse nézem azt a szenvedést. Ez a lehető legrosszabb felállás. Illetve nem, mert az a szerdai volt az, amikor Yaya szintén hátul tolta, Ini Henry helyén játszott és 2 vkp-vall álltunk fel. Akkor ez a 2. legrosszabb.CFirpo3 írta:Én úgy gondolom, hogy a BL döntőben Guardiola nem fog kockáztatni, ismét hátraküldi Yayát Piqué mellé és helyette Keita/Busquets lesz.
Szerintem ez lesz a kezdő:
Valdes
Puyol Touré Piqué Sylvinho
Xavi Keita/Busquets Iniesta
Messi Eto'o Henry
Sergi el lesz tiltva. Remélem nem ez lesz a kezdő! Yaya nagyon kell a középpályára, jobban, mint egy védő, akinek remélem nem sok dolga lesz.CFirpo3 írta:Én úgy gondolom, hogy a BL döntőben Guardiola nem fog kockáztatni, ismét hátraküldi Yayát Piqué mellé és helyette Keita/Busquets lesz.
Szerintem ez lesz a kezdő:
Valdes
Puyol Touré Piqué Sylvinho
Xavi Keita/Busquets Iniesta
Messi Eto'o Henry