Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De én nagyon Nagyon szurkolok nekiTunyacsap73 írta:Sógorom hívott hogy a kertjükben esett le a labda
Nem vagyok anti dembele fan, de most bántó volt, ahogy elrontotta a helyzetet. Túlizgulja, vagy nem tudom mi van vele.Tivadar6 írta:Ez komoly meccs lesz.
Az anti dembele tábor, remélem figyel. Nem kis passzt adott rögtön az elején...
Sztem sokat fogyott (ezen a szinten).MessiNeymarSuarez írta:Sokkal, Chelsea ellen is meghúzott egy olyan fordulásos cselt, mikor ezt ősszel max 5 mp alatt tudta volnaLG írta:Adtunk egy gól előnyt.De már visszavettük. Mindkét csapat védekezése katasztrofális eddig.
A gólunk szép volt, Busi, majd Messi passza, Suarez pedig ezúttal nem hibázott ziccerben szerencsére. Egyébként nekem az utóbbi időben dinamikusabbnak is tűnik az uru, mint ősszel.
LG írta:Adtunk egy gól előnyt.De már visszavettük. Mindkét csapat védekezése katasztrofális eddig.
A gólunk szép volt, Busi, majd Messi passza, Suarez pedig ezúttal nem hibázott ziccerben szerencsére. Egyébként nekem az utóbbi időben dinamikusabbnak is tűnik az uru, mint ősszel.
Rengeteg ostoba eladott labdája van mostanában.csababarca írta:Umtitié volt, vagy ki kellett volna rúgnia vagy lefedeznie a kapusnak. Nagy hiba volt.
Busquets meg a nagy megoldásai, amikor kéne akkor nulla kockázat, most meg okvetlen sarkazgatni kellett flegmán:D