Barça a Bajnokok Ligájában
Sajnos nem a legerősebb a kezdő,ez egyértelműen kiderül.
Viszont.
Pique,Touré kettős elég magas ahhoz,hogy a beívelt labdákat megállítsák,és Drogbat elintézzék.
A középpályával van nekem némi gondom.
A VKP remélem Keita,mert megmutatta,hogyha hátrébb játszik,akkor sokkal magabiztosabb.
Busquetsben bízok,hogy kapnak róla jónéhányan sárgát,és visszafogják magukat.
Messi,Eto'o,Xavi,Ini csúcsforma kell
FORCA BARCA!
Viszont.
Pique,Touré kettős elég magas ahhoz,hogy a beívelt labdákat megállítsák,és Drogbat elintézzék.
A középpályával van nekem némi gondom.
A VKP remélem Keita,mert megmutatta,hogyha hátrébb játszik,akkor sokkal magabiztosabb.
Busquetsben bízok,hogy kapnak róla jónéhányan sárgát,és visszafogják magukat.
Messi,Eto'o,Xavi,Ini csúcsforma kell
FORCA BARCA!
Szerintem egyszerűen logikus hogy Bosingwa őrizze Messit.
Nem normális Hiddink hogy most kihagyja Deco-t, pedig most igazán hasznát venné. De ő a mester ,és pont ő az aki mindig tudja hogy mit csinál.
De szerintem ti is inkább Decot favorizáljátok mint Ballackot. Vagy nem?
Nem normális Hiddink hogy most kihagyja Deco-t, pedig most igazán hasznát venné. De ő a mester ,és pont ő az aki mindig tudja hogy mit csinál.
De szerintem ti is inkább Decot favorizáljátok mint Ballackot. Vagy nem?

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hiddink felhívta telefonon, és megsúgta nekibarca19 írta:hol halottad?

hajrá Barca, remélem nyerünk, nagyon szép lenne 2 döntőt is játszani, meg itt a bajnokság... nem mondom, hogy elvárom a triplázást, sőt! de ha már eddig eljutottunk kár lenne érte

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2009.05.06. 20:02:35-kor.
fcbarca0827 írta:Valószínűleg én vagyok a hülye, de ki az a Pepeduffs56 írta:ne féljetek:D
Barca nyerő van;)
nem csak továbbjutni hanem nyerni is fog..
minden a bírótól függ-a chelsea-ből ki kell állitani aki rugdosódik-nem úgy mint az első meccsen...ott pl két piros is elmaradt!!!!(ballack,pepe)![]()
Van Pepe a Chelsea-benVagy, csak egy becenév
bocsi!!!!!
nem pepét akartam irni hanem alexet!!!!mert már a második félidő elején meg kellett volna kapnia a második sárgáját!!
amugy a realos pepe is egy állat!!lehet azért kevertem őket:D
köszi h szóltál
-
- Entrenador del Barça
Azt hallottam, hogy Bosingwa fogja őrizni Messit! Valamint nem lesz Deco, sem Carvalho.
Jah és Chelsea kezdő (?): Cech; Bosingwa, Terry, Alex, A Cole; Essien, Lampard, Ballack; Malouda, Anelka, Drogba.
Visca el Barca!!!!!!!!!!! Gyerünk skacok!!!!!!

Jah és Chelsea kezdő (?): Cech; Bosingwa, Terry, Alex, A Cole; Essien, Lampard, Ballack; Malouda, Anelka, Drogba.
Visca el Barca!!!!!!!!!!! Gyerünk skacok!!!!!!
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

Més que un club!!!
MIndent a barcelonára...
Ballackot állitsák ki már az első félidőben:D
a legpofátlanabb játékos európában-nem pályára való!
visca el barca
MIndent a barcelonára...
Ballackot állitsák ki már az első félidőben:D
a legpofátlanabb játékos európában-nem pályára való!
visca el barca
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Valószínűleg én vagyok a hülye, de ki az a Pepeduffs56 írta:ne féljetek:D
Barca nyerő van;)
minden a bírótól függ-a chelsea-ből ki kell állitani aki rugdosódik-nem úgy mint az első meccsen...ott pl két piros is elmaradt!!!!(ballack,pepe)

Van Pepe a Chelsea-ben

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
-
- Jugador del Barça
Henry a padon sincs.
Elég karcsú a cseresorunk a sok hiányzó miatt.Gyakorlatilag csak Bojan az, akivel váratlant lehetne húzni.
Pinto,Caceres,Sylvinho,Hleb,Bojan,Pedro,Guddi
Elég karcsú a cseresorunk a sok hiányzó miatt.Gyakorlatilag csak Bojan az, akivel váratlant lehetne húzni.

Pinto,Caceres,Sylvinho,Hleb,Bojan,Pedro,Guddi
nah sziasztok!
nem vagyok nagy fórumozó inkább csak szemlélődni szoktam de most kivételesen írok mert ugy érzem hogy az a csapat amiért élek most egy nagyon fontos állomáshoz ért...remélem hogy ez az akadály nem lesz nagy probléma és sikerül majd átvészelnünk csak ugy mint a maradék 6ot...remélem ezzel mindenki egyetért...
amiért igazából írtam az az hogy szeretném megkérdezi Chelsea drukker barátunkat hogy ezeket a "nagyképű" nyilatkozatokat hol olvasta? mert ugy érzem meg lehet neki adni a lehetőséget hogy bebizonyítsa hogy létezik...már csak azért is mert én a hiszem ha látom alapján vagyok "nevelve"
nah ennyi lett volna Estére mindenkinek jó szurkolást és mint Barca szurkoló 22:30ra teljes boldogságot nektek!
Forca Barca!!!
nem vagyok nagy fórumozó inkább csak szemlélődni szoktam de most kivételesen írok mert ugy érzem hogy az a csapat amiért élek most egy nagyon fontos állomáshoz ért...remélem hogy ez az akadály nem lesz nagy probléma és sikerül majd átvészelnünk csak ugy mint a maradék 6ot...remélem ezzel mindenki egyetért...
amiért igazából írtam az az hogy szeretném megkérdezi Chelsea drukker barátunkat hogy ezeket a "nagyképű" nyilatkozatokat hol olvasta? mert ugy érzem meg lehet neki adni a lehetőséget hogy bebizonyítsa hogy létezik...már csak azért is mert én a hiszem ha látom alapján vagyok "nevelve"
nah ennyi lett volna Estére mindenkinek jó szurkolást és mint Barca szurkoló 22:30ra teljes boldogságot nektek!
Forca Barca!!!

ne féljetek:D
Barca nyerő van;)
minden a bírótól függ-a chelsea-ből ki kell állitani aki rugdosódik-nem úgy mint az első meccsen...ott pl két piros is elmaradt!!!!(ballack,pepe)
Barca nyerő van;)
A Chelsea-ban nincsen Mikel Obi
Chelsea: Cech; Bosingwa, Alex, Terry, Cole; Essien, Ballack, Lampard; Malouda, Anelka y Drogba.
Chelsea: Cech; Bosingwa, Alex, Terry, Cole; Essien, Ballack, Lampard; Malouda, Anelka y Drogba.
-
- Director del Fútbol
Mindenféle bántó él nélkül mondom,de nyílván, ha ezt te tudod, akkor Pep is és készült rá, biztosan felkészítette, na meg ő ismeri a játékosát.barca19 írta:az a véleményenm hogy félek.....egy védekezőközéppályást mikor gyakorolja a elsreállitást az oké hogy magas és labdabiztos de teljesen más feladatai vannak a közzéppályán mint a védeelemben
visca el catalunya
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Én is hasonlóképp gondolom. Ha beválik oké, de ha nem, akkor lesz egy bizonytalan védelmünk, ráadásul Yaya játéka hiányozhat középről. Fejjel ellenben nehezebben verhető ez a kettős, ez tény.barca19 írta:az a véleményenm hogy félek.....egy védekezőközéppályást mikor gyakorolja a elsreállitást az oké hogy magas és labdabiztos de teljesen más feladatai vannak a közzéppályán mint a védeelemben
visca el catalunya
Iniesta játéka érvényesülhet a szélen, kellenek a sikeresen megvívott 1vs1 párharcok. Ezzel lehet teret nyerni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.05.06. 19:50:18-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Director del Fútbol
Nyugi Ini miatt nem kell aggódni, eddig bármikor volt ott elől és bárhol( jobb-bal szél) akkor is amolyan kötetlen poszton játszott és folyamatosan visszalépett akár a középpálya közepére is labdáért. Ha nem bírjuk tartani a labdát, akkor megteszi megint, ő egy zsenimarci6p írta:Szerintem ez nem olyan ütős, de remélem nem lesz igazam.barca19 írta:A Barcelona kezdőcsapata: Valdés; Alves, Piqué, Touré, Abidal; Busquets, Xavi, Keita; Iniesta, Messi és Eto'o.![]()
Touré nagyon hiányozni fog középről és én Init sem toltam volna fel most kivételesen, mert tartani kellene a zsugát, abban meg sztem Keita nem olyan jó, Sergi meg eddig jó átlagot hozott, de valahogy furcsa érzésem van vele kapcsolatban, de az tuti, hogy ha hozza a formáját, akkor biztosan kiállítanak valakit róla, de sok sárgát tud kiharcolni a kis húzgálásaival.

- barca19
- Barça B
- Kapcsolat:
az a véleményenm hogy félek.....egy védekezőközéppályást mikor gyakorolja a elsreállitást az oké hogy magas és labdabiztos de teljesen más feladatai vannak a közzéppályán mint a védeelemben
visca el catalunya
visca el catalunya
-
- Entrenador del Barça
Meg fog érződni a középpályán, de igen, ahogy mondtad: beívelésekkel kevesebb gond lesz.Tocy írta:Én személy szerint ezt jó döntésnek tartom, így biztos lábakon fog állni a védelem, nincs igazán gyenge pontja...talán Abidal, de hát ez így már sztem jó lesz. Viszont középpályán meg fog érződni Yaya hiánya, bár ha Sergi+Keita is elkapja a fonalat, akkor jó lehet.........és így Toureval talán kevésbé kell félni a beívelésektől.barca19 írta:A Barcelona kezdőcsapata: Valdés; Alves, Piqué, Touré, Abidal; Busquets, Xavi, Keita; Iniesta, Messi és Eto'o.

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

-
- Jugador del Barça
Így elsőre nem tartom jónak Yaya-t hátravinni.
A védelem és a középpálya is fel van forgatva.Yaya mikor játszott középhátvédet?
Busquets és Keita sem sokszor szerepelt együtt középen.
A védelem és a középpálya is fel van forgatva.Yaya mikor játszott középhátvédet?
Busquets és Keita sem sokszor szerepelt együtt középen.
Én személy szerint ezt jó döntésnek tartom, így biztos lábakon fog állni a védelem, nincs igazán gyenge pontja...talán Abidal, de hát ez így már sztem jó lesz. Viszont középpályán meg fog érződni Yaya hiánya, bár ha Sergi+Keita is elkapja a fonalat, akkor jó lehet.........és így Toureval talán kevésbé kell félni a beívelésektől.barca19 írta:A Barcelona kezdőcsapata: Valdés; Alves, Piqué, Touré, Abidal; Busquets, Xavi, Keita; Iniesta, Messi és Eto'o.
-
- Jugador del Barça
Szerintem ez nem olyan ütős, de remélem nem lesz igazam.barca19 írta:A Barcelona kezdőcsapata: Valdés; Alves, Piqué, Touré, Abidal; Busquets, Xavi, Keita; Iniesta, Messi és Eto'o.

Touré nagyon hiányozni fog középről és én Init sem toltam volna fel most kivételesen, mert tartani kellene a zsugát, abban meg sztem Keita nem olyan jó, Sergi meg eddig jó átlagot hozott, de valahogy furcsa érzésem van vele kapcsolatban, de az tuti, hogy ha hozza a formáját, akkor biztosan kiállítanak valakit róla, de sok sárgát tud kiharcolni a kis húzgálásaival.
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Remélem bejön Pep húzása, miszerint Toure lesz a kh. Meccs uán meglátjuk, de jónak tűnik ez a kezdő. Messi, meg Iniesta, már kb 8 éve együtt játszanak különböző korosztályos csapatokban, ilyen összeszokottság nincs mindenhol, én ebben is bízom. És ezért szanaszét .opatják a Cselzit.
Remélem! Szeretném!
Remélem! Szeretném!
-
- Jugador del Barça
Erre nem gondoltam.Szerintem megint nagyot huzott a mester. Jó védelem lesz!!!!(remélem)