Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Múltkori meccsek valamelyikén vettem észre, hogy elég sok fejpárbajt nyert meg. Onnan szűrtem le ezt a véleményt.Colos írta: Én is így állítanám össze a hátvédsort, de őszintén megmondom, szerintem még életemben nem láttam Abidalt fejelni. Legalábbis hiába kotorászom az emlékeim között, nem ugrik be egy eset sem. Ettől még persze lehet, hogy jól fejel.
Én is így állítanám össze a hátvédsort, de őszintén megmondom, szerintem még életemben nem láttam Abidalt fejelni. Legalábbis hiába kotorászom az emlékeim között, nem ugrik be egy eset sem. Ettől még persze lehet, hogy jól fejel.CFirpo3 írta:Én Abidalt raknám középre és Sylvinhot szélre, mert a francia elég jól fejel és én inkább benne bízom, mint Caceresben.
Az utolsó mondat a lényeg, azért,mert valami volt tavaly ne hasonlítsuk össze,mert ez egy más csapat, az a csapat kikapott 4-1-re Madridban egy nem sokkal jobb csapattól, ez a csapat pedig 6-2-re nyert ugyanott. Nem beszélve az eddigi eredményekről és a játékról, óriási a kontraszt, ez a barca bármelyik csapatnak képes bárhol gólt szerezni, tavaly ez nem volt így.Az első meccsen pedig nem volt szerencsénk a Chelsea ellen, na meg a bíró is rossz volt.Varatrix írta:Annyira szívemből szóltál!
Amíg stef.lev hsz-ét olvasat ugyanerre gondoltam.
Alves nem hibázik ilyeneket.
És ez már egy egészen más csapat.
És a Cselszkiben, nincs Scholes.
Na ez az. A beíveléseket kéne megakadályozni, mert ha nem sikerül, akkor baj lesz.szajko írta:A Cselszki mint tudjuk nem apró játékosokból áll.
Madrid ellen is 2 fejes gólt kaptunk.
Igaz az elsőnél puyíí elég rosszul helyezkedett.
A 2. gól pedig rögzítettből volt, amit a Barça nem a legjobban tud kivédekezni.
Én a rögzített szituációktól félek csak egyes egyedül.
Mert Piqué leradírozza drogbától kezdve az összeset.
Annyira szívemből szóltál!Colos írta:Most nincs itt Zambrotta, hogy jobbnál jobb labdákkal tömje őket.stef.lev írta:ÉEmlékezzetek csak vissza hogy mi volt tvaly a mu ellen. Barcelonában ugyan ez az eredmény(0-0) Angliában pedig Scholes révén egy bomba góllal vezetést szerzett a mu és utána visszaálltak bekkelni.
Most nincs itt Zambrotta, hogy jobbnál jobb labdákkal tömje őket.stef.lev írta:ÉEmlékezzetek csak vissza hogy mi volt tvaly a mu ellen. Barcelonában ugyan ez az eredmény(0-0) Angliában pedig Scholes révén egy bomba góllal vezetést szerzett a mu és utána visszaálltak bekkelni.
Remélem a Chelsea olyan bátorsággal fogja vállalni a kínhalált, mint a Real.gombosmario18 írta:Én azt mondom,hogy ha a chelsea nem fogja azt az undorito védekezö focit játcani,mint barcelonában akkor mindenképp továbbjutunk....márpedig biztos támadobb szellemben fognak,ez pedig a barca továbbjutását eredményezi:D:D:Dlegalábbis én bizom a CSAPATOMBAN,aki pedig nem,az nem is barcadrukker![]()
Henry hiánya valóban nagy érvágás lenne.Cali írta:Bízom benne, hogy Henry fel fog épülni a Chelsea ellen! Elég nagy érvágás lenne a csapatnak, ha egy ilyen formában lévő és motívált Henry nem játszhatna. Már azt is egy kicsit soknak tartom, hogy nagy valószínűséggel Abidal lesz a másik belső védőnk.![]()
Cacaressel amúgy mi van? Valahol azt olvastam, hogy sérült, de valahol meg azt írták, hogy egészséges.