Barça a Bajnokok Ligájában
Én is nagyon úgy érzem hogy tovább fogunk jutni ezek után a barca szerintem mindenre képes !!! Két bl között ilyen eredményt elérni csodálatos !!
Visca el barca
Visca el barca
Ez a 2-6 szerintem akkora lendületet adott a csapatnak, és úgy elrentette a Chelseat, hogy simán továbbjutunk.
-----------------------Valdés-----------------------
---------------Piqué----------Caceres-------------
-------Alves------------------------------Abidal--
----------------------------------Touré------------
-------------Iniesta------------Xavi----------------
---------Eto'o-----------------Henry---Messi-------
Bizony-bizony a Madrid ellen is nagyon cserélgették a helyüket ott hárman. A baloldalt pedig meg kell erősíteni Touréval.
-----------------------Valdés-----------------------
---------------Piqué----------Caceres-------------
-------Alves------------------------------Abidal--
----------------------------------Touré------------
-------------Iniesta------------Xavi----------------
---------Eto'o-----------------Henry---Messi-------
Bizony-bizony a Madrid ellen is nagyon cserélgették a helyüket ott hárman. A baloldalt pedig meg kell erősíteni Touréval.
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Abban biztos vok, hogy a Chelsea a biztos védekezésből fog kiindulni otthon is. Ha gólt kapunk, nagyon nehéz lesz egyenlíteni, bár a Real elleni meccs előtt is ezt mondtam...
De nyilván a Chelsea masszívabb, mint a Real, viszont mi már soxor bizonyítottuk a szezonban, hogy képesek vagyunk bármikor bárki ellen ziccereket kialakítani. Tavaly a MU ellen hasonló volt a szituáció az első meccs után, de ez a Barça már korántsem az a Barça...

Előre a TITOlusokért!
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Engem is bizakodással töltött el a tegnapi meccs a visszavágóval kapcsolatban.
Csak az aggaszt egy kicsit,h ha ugyan úgy az első 15 percben gólt kapunk mint a Real ellen akkor elúszik a döntő szvsz.Valahogy nekünk kéne korán gólt szerezni és akkor még egy sima meccset is el tudok képzelni.Persze van más forgatókönyv is de nekem ez tetszene.
Szerintem meg is lehet az a gyors gól mert Hiddink egész egyszerűen nem engedheti meg magának,h otthon is úgy játszanak mint Barcelonában.Ha egy nagyon kicsivel is bátrabban fognak játszani az máris nekünk lehet előny.
Szerintem nekünk esnek az első percekben,ugyh akkor kéne sok kis apró góllal megzavarni őket.
Csak az aggaszt egy kicsit,h ha ugyan úgy az első 15 percben gólt kapunk mint a Real ellen akkor elúszik a döntő szvsz.Valahogy nekünk kéne korán gólt szerezni és akkor még egy sima meccset is el tudok képzelni.Persze van más forgatókönyv is de nekem ez tetszene.
Szerintem meg is lehet az a gyors gól mert Hiddink egész egyszerűen nem engedheti meg magának,h otthon is úgy játszanak mint Barcelonában.Ha egy nagyon kicsivel is bátrabban fognak játszani az máris nekünk lehet előny.
Szerintem nekünk esnek az első percekben,ugyh akkor kéne sok kis apró góllal megzavarni őket.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Barça C
Abidal lesz középütt szerintem. Bár nem is baj, hogy Syl bekerül a kezdőbe, legalább lesznek jó beadások.zsoltman írta:Hogy érzitek ki lesz Puyol helyet Caceras vagy Abidal és Sylvinho bal?!!!
- robbyt
- Barça B
Szerintem a Chelsea ezek után berendezkedik megint a 10 védős taktikára az első félidőben!De ha nem lőnek gólt,akkor a 2-ban már támadniuk is kell és akkor könnyebb lesz a csapatnak áttörni a védelmüket!Rúgnunk kell egy gólt és akkor talán baj már nem lehet!
-
- Jugador d'estrella
Hát ez a meccs fantasztik volt
de én is azt hiszem hogy a chelsea ellen valami nagyot kéne húzni...nekem ők valami real madrid csak kicsit nagyobba...nem csak a [auto_cenzúra] csapatok ellen tudják az 1-0okat hozni hanem a komolyabb meccseken is...ezért félek egy kicsit
de persze bízom a csapatban és abban hogy egy gólt csak találunk...amivel lehet esélyünk
mindenesetre nagy meccs lesz ha nem is ilyen látványos mint tegnap de remélem a végeredmény(azaz a győzelem)
meglesz
na píísz

mindenesetre nagy meccs lesz ha nem is ilyen látványos mint tegnap de remélem a végeredmény(azaz a győzelem)

na píísz

- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szenzációs volt az a húzás Guardiolától, hogy behozta Messit középre, Eto'ot pedig kivezényelte a jobboldalra. Szerintem erre senki nem számított, talán a Chelsea ellen is valami hasonló meglepő húzásra lenne szükség. Kíváncsian várom, hogy mit lehet még kitalálni.
Hogy érzitek ki lesz Puyol helyet Caceras vagy Abidal és Sylvinho bal?!!!
Csak sztem a Chelsea nem teszi meg azt a szivességet, h kinyilik és agyonvereti magát. Sztem Hiddink ugyanazt a bunkerfocit választja, mint az odavágón. Ugy meg kemény lesz.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Azért arra fel kell készülni, hogy nem egy Real lesz az ellenfelünk, hanem egy chelsea! Mérföldes különbség van a kettő között. De sztem ez épp csak abban fog megnyilvánulni, hogy nem 2-6 lesz, hanem 2-2, vagy 1-2. A real támadó játéka nem rossz, kb chelsea szintű a pontrúgásokat, fejjátékot leszámítva, de úgy gondolom meg lehet úszni fejelt gól nélkül egy meccset, főleg, hogy Piqué elég nagy termetű játékos! 

- miihii
- KHAL
Ez után a Klasszikus után minden eddiginél nagyobb a bizodalmam a visszavágó sikerességében.Remek hangulatban vághatnak neki a fiúk a Stamford Bridge-nek.Ilyen főpróba után közel hasonló összteljesítményt kérek a CSAPATtól!
Egy dolog aggaszt picit,azok pedig az átok fejesgólok,amiket kaptunk.Ezekből kell felkészülnünk a BL-ben,hisz' az ellenfél egyik nagy fegyvere az ilyen.
De ha ott is rúgunk 6ot,akkor egye fene elnézem,ha beszedünk két bólintást

Egy dolog aggaszt picit,azok pedig az átok fejesgólok,amiket kaptunk.Ezekből kell felkészülnünk a BL-ben,hisz' az ellenfél egyik nagy fegyvere az ilyen.
De ha ott is rúgunk 6ot,akkor egye fene elnézem,ha beszedünk két bólintást

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Remélem ez agyőzelem jó nagy lökést ad a fiúknak a BL-re. Ha frissen és koncentráltan nyomjuk, akkor csak az ideiglenes középső védő párosunk miatt kell majd aggódni. (Remélem hogy amiatt sem mert Yaya mester senkit sem enged át a kzp-án.
)

A mostani El Clásicoban is van egy kis rossz. Megmutatták a Chelseanek, hogy miként játszunk idegenbe. Látszott, hogy Messi a meccs folyamán szinte támadó középpályás volt és sokszor rövid, hátvédek mögé ívelt labdákkal operáltak. Vagy kitalálnak valami újjat, vagy újabb 0-0 és tizenegyesekkel elbukunk idén valamit:(
Ne így legyen. Bízok Guardiola zsenialitásában.
Ne így legyen. Bízok Guardiola zsenialitásában.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ha valaki érdeklődve szemezgetne a Barcelona-Chelsea meccsről készült fotókban, annak meleg szívvel ajánlom a figyelmébe:
http://sportgfx.com/forum/spanish-footb ... 79/index17
http://sportgfx.com/forum/spanish-footb ... 79/index17

és elég két idegenbeli 1-1 is!!!!
Üdv Mindenkinek!
Nagyon sok mindenről lehetne most beszélni!
De szerintem beszéljenek majd a tettek még van 90 perc!
Még semmi nem dölt el!
A Madrid imádók inkább a sajátaikkal foglalkozzanak ne a BARCA-t kritizálják!
Hol van a Madrid a Bl-ben már jó 4-5 éve!
Bízni kell a csapatunkban!
Fel kell nőniük a feladathoz!
Két idegenbeli sikert akarok!!(Madrid,Chelsea)
Visca BARCA!!!!!!!!
Örökkön Örökké!!!Mindhalálig BARCA,BARCA,BARCAAA!!!
Nagyon sok mindenről lehetne most beszélni!
De szerintem beszéljenek majd a tettek még van 90 perc!
Még semmi nem dölt el!
A Madrid imádók inkább a sajátaikkal foglalkozzanak ne a BARCA-t kritizálják!
Hol van a Madrid a Bl-ben már jó 4-5 éve!
Bízni kell a csapatunkban!
Fel kell nőniük a feladathoz!
Két idegenbeli sikert akarok!!(Madrid,Chelsea)
Visca BARCA!!!!!!!!
Örökkön Örökké!!!Mindhalálig BARCA,BARCA,BARCAAA!!!
XAVI Hernández Fun Club
F.C. Barcelona Forever
F.C. Barcelona Forever
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Most nézem a MU-Arsenal meccset. Csak annyit, hogy itt nagyon nagy az iram! Sokkal nagyobb, mint ami volt tegnap a mi meccsünkön. Erről annyit, hogy itt a védők is pörgetik. Én beleképzeltem most magam a Barca játékosok helyébe, hogy semmi hely sincs és még meg sem kísérelnek támadni, akkor én is lelassítottam volna kedvtelenül... Bár én nem vok Barca játékos.
Csak annyi, hogy ha egyszer lelassít vki, akkor nehezen pörög fel megint egy olyan meccsen, ahol az ellenfél kb áll 5 méteren és nem hagy semmi teret. Lehetett volna hely, ha felgyorsulunk, de az előbbi érvek miatt nagyon nehéz lett volna. És a játék tördelése is azt segítette, hogy lassúak maradjunk!

- hölör
- Jugador del Barça
Nekem az tünt fel a korábbi többi hozzászóláson túl, hogy mivel az "angolok" tudták, hogy az ellenfél térfelén letámadunk, nem is kísérleték meg kihozni a labdát, hanem amint megvolt max 1 passz után ment az előrevágott labda és futás, aztán majd lesz valami
kb 2x láttam, hogy passzokkal akarták kihozni saját térfelükről a labdtá el is vesztették mindannyiszor, gondolom le is lettek teremtve, hogy tessék elrúgni rögtön nem passzolgatni.
Ebből is adódott, hogy nem "támadtak" egyáltalán, illetve, hogy keveset volt náluk a labda is, de tény ezzel a mi focinkat kicsinálták, de ők is feladtak minden támadást.
Azért sajnálom a szurkolóikat, mert mondhat bárki bármit az eredmény ugyan meglett, de vajon hány szurkolót vagy potenciális szurkolót vesztettek el?
kb 2x láttam, hogy passzokkal akarták kihozni saját térfelükről a labdtá el is vesztették mindannyiszor, gondolom le is lettek teremtve, hogy tessék elrúgni rögtön nem passzolgatni.

Ebből is adódott, hogy nem "támadtak" egyáltalán, illetve, hogy keveset volt náluk a labda is, de tény ezzel a mi focinkat kicsinálták, de ők is feladtak minden támadást.
Azért sajnálom a szurkolóikat, mert mondhat bárki bármit az eredmény ugyan meglett, de vajon hány szurkolót vagy potenciális szurkolót vesztettek el?
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
bali 15 írta:A visszavágón is ez a Wolfgang Stark lesz a bíró?
van rá esély....egészen pontosan 0,0000000000000000000001%

A visszavágón is ez a Wolfgang Stark lesz a bíró?
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Szenzációs volt, amikor Iniestát megtépte, majd felrúgta izomból Mikel, erre a reklamáló Yaya-nak adott sárgát Stark... többször bizonyította már, hogy elég szürke egy bíró.
Előre a TITOlusokért!
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Lényegesen több lap kellett volna, meg a leseket rendszeresen rosszul fújtál be, a mi kárunkra!miihii írta:Az első mondattal nem igazán értek egyet,igenis voltak hibái (illetve a játékvezető hármasnak),nem is kevés...Ezek közül az egyik,amiről a második mondatod szól...Varga Tamás írta: Stark szerintem, jól vezette a mérkőzést, eseményközelben volt, mindent lefújt, amit kellett. Ballack esetében a 2. sárgát, és az ebből következő pirosat hiányoltam.
Minden másban igazad van.

- miihii
- KHAL
Az első mondattal nem igazán értek egyet,igenis voltak hibái (illetve a játékvezető hármasnak),nem is kevés...Ezek közül az egyik,amiről a második mondatod szól...Varga Tamás írta: Stark szerintem, jól vezette a mérkőzést, eseményközelben volt, mindent lefújt, amit kellett. Ballack esetében a 2. sárgát, és az ebből következő pirosat hiányoltam.
Minden másban igazad van.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
fuha!!!! a chelsea nem sétagalopp, nehéz lesz oket megverni hazai pályán ...... pep mesternek ujat kell kitalalnia .. ugye hianyzik puyol , marquez , mindketto vedelembol ,, akit en feltennek az egyertelmuen sylvinho lenne , de ki lennne a masik??