Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erről a BL & UEFA topicban már lezajlottak a megbeszélések...zoli001 írta:Sziasztok!
Ez nem ide fog tartozni...de leirom!
A következő szezontól a Tv2 fogja közvetiteni a bl meccseket,elvileg csak a keddieket.De szerdára marad az m1.
Üdv.
Ui:100%,hogy a tv2 adja most néztem meg a tv hivatalos honlapján!MINDENKI láthatja legalább!!
Mind1,h áll mivel a döntőben csak a piros számít!MichaaBee írta:
Szerk.: Yayá hogy áll sárga ügyben?![]()
Az a nagy különbség a 2 bajnokság közt, hogy a spanyolban a csapatok nagy részének nem elég ha nyer is, hanem szórakoztatni is akarja a közönségét. Jellemzőek a látványos megmozdulások stb...progman07 írta:Remélem senki sem hibáztatja a cselzit azért, mert "bevédekeztek" és "10 ember állt a tizenhatos közelében.
...
A szabálytalanságokkal az a helyzet, hogy a bíró feladata leállítani a durváskodást, és a taktikai szabálytalanságokat.
Guardiola ahelyett, hogy kifogásolná ezt, gondolkozzon el azon, hogy mit kellett volna másképpen csinálni. Találja ki, hogyan lehet egy igazi védelmet áttörni.
Egyértelműen az angol bajnokság a legjobb jelenleg. Erősebb nagycsapatok, erősebb közép- és kiscsapatok. Nagyságrendekkel jobban védekeznek az angolok, mint a spanyolok. Messi könnyen villog egy lézengő Getafe/Betis/...-védelem ellen, de most látszott igazán, hogy komoly védelem ellen már nem elég annyi.
A Barcán kifogott az első igazi védelem, amivel idén találkoztak. A spanyol csapatok enyhén szólva nem veszik komolyan a védekezést, és ez meg is látszik az eredményekben, de most kiderült, Európa-szinten nincs nagy fölényük.
Divat a legjobbat utálni. Egy évfolyamtársam még életében nem látott 2-nél több focimeccset, de nagyban utálja a Barcát... Vajon miért?... Költői kérdés.Caesarka írta:Én érzem csak úgy, hogy minden bíró ellenünk olyan, mint a spanyol ligába? Vagy más is érez valami ilyesmit?
nemmindegy19 írta:Stark a Chelseavel volt ez egyételmű.
Az a baj h velünk bíró amióta a Barcának szurkolok (9év) még bíró nem volt velünk.
Dani Alves nélkül nagyon nehéz lesz a visszavágón. Ő a csapat legjobbja Messivel együtt. Egyébként a Cheslea ilyen játék után nem érdemelné meg h bejusson a döntőbe. Én így a Barcát idén nem láttam játszani
Áh, nem! Dehogy! Hogy is gondolhatná valaki azt, hogy a cselzi egyszerűen megalázta a Barcát és magát a Futballt azzal, amit csinált! Ugyan, ki gondolná, h rosszul tettek vmit?...progman07 írta:Remélem senki sem hibáztatja a cselzit azért, mert "bevédekeztek" és "10 ember állt a tizenhatos közelében.
A szabálytalanságokkal az a helyzet, hogy a bíró feladata leállítani a durváskodást, és a taktikai szabálytalanságokat.
Z.Chris írta: A visszavágón ki fog játszani középül mert Marquez lesérült és Puyol meg nem játszhat.
Korrekt, köszönjük.T17 írta:Minden futballszurkoló és Madridista nevében kívánok mielőbbi felépülést Rafa Marqueznek,borzasztó kegyetlen sérülés a meniszkusztörés!
Kitartás!
Hala Madrid!