Nah egy aludva a meccsre, tisztán leírnám az én véleményem.

Arra számította, hogy 1 max 2 góllal lehozzuk a meccset, de ez a 0:0 sem lett meglepő. Cselzi nem focizott, kb 9 emberrel védekeztek ami jött labda meg egyből kibikázták, nah antifoci... cech viszont kapuba kevésbé volt számomra meggyőző, védte ami kapura ment, de nem volt oylan borzasztó nagy lövésünk, amit kifogott. Yaya, Piqué, Iniesta és Valdés számomra azt nyújtották, amit egy ilyen tétű meccsen kéne. Messi nem vállalt sokat, mondhatni semmit, fáradtság vagy egyszerűen most így jött ki, nem tudom, de kevés volt. Samunak volt 1-2 helyzete(legnagyobbat talán ő hagyta ki...), de többnyire megkajálták. Az, hogy a végén Hleb és Bojan mit hagyott ki, már el se hittem, de ez egy ilyen meccs volt. Két játékoshoz hozzátéve, amennyit játszottak azzal én maximálisan megvoltam elégedve, persze ezeket a helyzeteket illett volna belőni.

Lesz egy visszavágó, ahol talán ellenfél is fog focizni, mivel már komoly tétje lesz a meccsnek. Védelmet nem tudom, hogy állítjuk majd fel, Rafát nagyon sajnálom, legrosszabbkor jött ez a sérülés neki.

Szerintem begyötörjük majd a továbbjutást, remélem ott nem a kapuig akarjuk betologatni azt a kumma labdát, tegnap így legalább 5-6 helyzetet szúrtunk el, hogy toltunk még1-t a labdán.

Továbbá jövőben kéne igazolni egy jobb oldali védőt, mert Alvés is már jóideje gyengén teljesít, rengeteg meccs van benne. Ha már védő, Militóról valami hír?
Nah vegyes lett, de szerintem visszavágó egészen más meccs lesz már, harcolni kell a továbbjutásért, remélem fizikálisan is bírni fogjuk.
CSAK A BARCA!!!