Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Az elsőtől, az utolsó betűig 100%-ban egyetértek! Sőt...az egyetlen hsz kb. 15 órája amivel egyetértek!Saviola írta:...
Hát Dani barátom, ha ezt tényleg így gondolod akkor nagyot csalódtam benned...én elhiszem, hogy a meccs után ideges voltál, de azért naaaa...éppen CR nem csillog a nagy meccseken! Azért a Sevilla elleni villogásnál többet tett Messi...8 gól a BL-ben és 5 gólpassz. És mindez azért mert most játszott 2 rosszabb meccset...nem is értem.gekkodan írta:Messi is pont annyira lesz aranylabdás, mint én, lehet 3 gólokat lőni, meg hatalmasakat cselezni, de Cristiano Ronaldo képes arra, hogy sorsdöntő meccseket döntsön el, Messi egyellőre még a Sevilla elleni villogásnál tart. Ma sem volt a pályán...
Ha már moderálták, akkor leírom mégegyszer: Ezek szerint ezt senki nem írta?Xavinho írta:Ennyi volt a BL - sajnos azt kell mondjam, hogy idegenben ezt a chelsea-t nem fogjuk tudni megszorítani. Erősek vagyunk,de az angolok sajnos még erősebbek, fizikálisan jobban állnak és a bajnokságuk elúszott, a 3. hely biztos ,így megtehetik,hogy tartalékolnak,amíg mi nem.Ráadásképpen pedig sokkal jobb a védelmük is,amit a mai meccs is igazol.Még a statisztikák is ellenünk szólnak: mióta visszakerültünk ( 2003-2004 után) a BL-be mindig angol csapat állított meg( 2004-2005-Chelsea, 2006-2007-Liverpool,2007-2008-MU), egyedül 2005-2206-ban nem,akkor nyertünk is ( 2 angol csapat testén keresztül).Mostmár marad a bajnokság,ahol le kell győznünk a real-t,utána pedig megnyerni a spanyol kupát. A BL-ben meg sajnos úgy érzem,hogy megint MU-Chelsea döntő lesz...
Szerintem itt senki nem írt ilyet. Szinte minden hozzászóló azt írja, hogy a Chelsea nem csinált semmit, a focit mi játszottuk, és hogy van esélyünk a visszavágón. (0-0-nál hogy ne lenne?)coolboy9 írta:a Nem tudom hogy lehet olyat irni, hogy a bajnokság még meglehet, a BL már úgyis elment, mert az angolok fizikálisan nagyon erősek?
"Ennyire jó lenne a Chelsea, vagy ennyire szánalmas a spanyol bajnokság?..." én meg erre a mondatra értettem... ÉRTEEEEEEED?Ilúvatar írta:Rikinho20 írta:mi az hogy szánalmas a spanyol bajnokság??? te miről beszélsz?![]()
ha láttad a meccset észreveszed, hogy végig a barca támadott, és inkább a chelsea antifocija volt a szánalmas...
Nem a csapatunkra értette az egészet, hanem az egész Spanyol bajnokságra. ééééérted?
Dani_Pique_Abidal_KeitaColos írta:Ti milyen belső védő párost tudtok elképzelni a visszavágón?
Rikinho20 írta:mi az hogy szánalmas a spanyol bajnokság??? te miről beszélsz?![]()
ha láttad a meccset észreveszed, hogy végig a barca támadott, és inkább a chelsea antifocija volt a szánalmas...
mi az hogy szánalmas a spanyol bajnokság??? te miről beszélsz?herlius írta:A csapat első meccse a szezonban, amikor nem lőtt gólt a Camp Nou-ban:( Nem tudom hova tegyem ezt az eredményt. Ennyire jó lenne a Chelsea, vagy ennyire szánalmas a spanyol bajnokság? Ennek ellenére a továbbjutás még mindig meg lehet. Ha pozitívan nézzük a dolgot, úgy is fel lehet fogni, hogy most kezdődik az elődöntő és idegenben "kezdünk", ahol egy pozitív eredményt (mondjuk 1-1:)) kell elérni. Csak éppen már visszavágó nem lesz. Remélem kicsit jobb bírót kapunk, aki meg mer húzni 1-2 lapot. Ha fejben bírják a fiúk, nem lesz gond. Végülis 3 éve is 0-0-át játszottunk itthon az elődöntőben (igaz akkor volt már 1 gólos fórunk az első meccsről), de továbbra is játszhatjuk a saját játékunkat, mert nem vagyunk eredménykényszerben. Ezen kívül bízhatunk Hiddink "elődöntő-fóbiájában" ill. a Chelsea nyíltabb hazai játékában. Ha a Pool képes volt 4 gólt lőni nekik, mi is fogunk 1-2-t:)
A Valencia már a középpályán megfogta a csapatot. Szerintem itt megvoltak a lehetőségek, csak a befejezéseknél hiányzott a koncentráció. Ráadásul mindig 1-2 csellel több volt a kelleténél. A pontrúgásokat pedig góllal kellene befejezni. Ha a 20 m környékéről jár szabadrúgás, akkor abból illik minimum 3-ból 1-et belőni. Na mindegy, iylen meccsek is vannak. Csak nem örülnék, ha megint ugyanúgy esnénk ki, mint a United ellen.Krojf írta:Úgy hogy tudna harapni a csapat, ha nincsen helye enni?
A Chelsea 11 emberrel védekezett, 21 játékos volt a Chelsea
térfelén!
Szerinted ilyen körülmények között tudja játszani a Barca a tőle
megszokott pengés játékát?
Olykor 8 Chelsea-játékos volt a saját tizenhatosán belül!
Próbálkozz már bepasszolni közéjük amúgy Iniestásan,
Xavisan!
A Barca játszotta volna a magáét, de terület nélkül ez nem megy!
A Valencia is így lehetetlenített el minket a múlt szombaton!
K.
Igen sajnos ez így van, az meg nem igaz, hogy mi szorítottuk be őket ennyire, hisz azért egy Chelsea-nek ezzel a kerettel többet kellene tudnia támadnia, ha akarnának de nem akartak. A betömörülésről annyit, hogy a meccs vége felé Messi vitte rá a védősorra középen a tizenhatos vonalánál és azt hiszem kicselezett egy embert, bejutott belülre és nem csalás nem ámítás 5!!! Chelsea játékos lépett be elé egyszerre ( biztos ti is láttátok), ez az egy jelenet magában hordozza a meccs esszenciáját.Krojf írta:Úgy hogy tudna harapni a csapat, ha nincsen helye enni?
A Chelsea 11 emberrel védekezett, 21 játékos volt a Chelsea
térfelén!
Szerinted ilyen körülmények között tudja játszani a Barca a tőle
megszokott pengés játékát?
Olykor 8 Chelsea-játékos volt a saját tizenhatosán belül!
Próbálkozz már bepasszolni közéjük amúgy Iniestásan,
Xavisan!
A Barca játszotta volna a magáét, de terület nélkül ez nem megy!
A Valencia is így lehetetlenített el minket a múlt szombaton!
K.