lluisllach89 írta:miihii írta:
Szigorúan elméleti síkon persze:
neked mit árulna el a csapat erejéről az,h mondjuk idén triplázunk,jövőre meg mondjuk bajnokságot behúzzuk,BL elődöntőben büntikkel esünk ki,és a kupában sem jutunk a fináléig?Akkor ez már egy gyenge csapat?V mi?
Ha így játszunk akkor a trófeák számától függetlenül se lehet gyenge csapat.
Amióta szeretem a Barcát, mindig a Bl serleget tartottam a legfontosabbnak nem a bajnoki címet. De 2 madridi bajnoki cím után egyértelmű hogy mindenhol a maxot kell nyújtani de ha választanom kéne akkor a bajnoki címet választanám.
Akkor nekem is lenne 1 ugyanilyen kérdésem: Belemennél abba hogy idén megnyerjük a Bl-t de a madrid legyen a bajnok?
Ui: Elmondom 100szorra is hogy imádnám a triplázást nehogy meggyanúsítsatok azzal hogy leköpném a Bl serleget...
A kérdésedre a válasz:természetesen NEM!Nem mennék bele a vagy-vagyba.Mindkettőt akarom.
Am én nem a "mi a fontosabb" dologra írtam,hanem a "jövőre derül ki a csapat ereje" felvetésedre.
Én nem helyezem előtérbe egyik sorozatot sem.Mindkettő rettentően fonots és borzasztóan nehéz megszerezni a végső sikert.Rengetegen vannak (vagytok

),akik valamiért az egyiket tartja fontosabbnak.Én nem tudnám megmondani,h inkább az egyik vagy a másik nagyobb dolog.A BLnek nagyobb a visszhangja,hisz' a legjobbak vannak egymásnak eresztve.De a bajnokságnak azért van baromi nagy respektje,mert bensőségesebb,otthon kell megmutatni,h ki az úr a házban.
Nekem kábé egyenértékű,ha vmelyik trófea leesik,ha úgy adódik,h vagy-vagy.Egyformán tudnék mindkettőnek örülni.De most,április elején azt mondom,h mivel lőtávolban van 3 trófea,húzzuk csak be lehetőleg az összeset.
Többször írtam már,h a nyári szünet után úgy voltam,h ha egy kicsi kupagyőzelem meglesz,már összeteszem a két kezem.
De evés közben megjött az étvágyam,így áhítom már a triplázást

Nem elvárom továbbra sem,csak kívánnám naon

Hálás lenne,ha a srácok kárpótolnának minket és magukat az előző két szezon miatt.
OFF
Kapcs a sportklubra!!!
BARCELONA-Tau a Palauban! sorsdöntő 5. meccs az EuroLigában.A kosarasokra is figyeljünk!
FORCA BARCA!!!