Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2015.01.12. 10:29:46

Tegnap azt kell mondjam, hogy jó felállásban játszottunk, mindenki jó helyen volt. Ezt a kezdőt kéne nyomatni, kevesebbet rotálni. Talán a rotációban leginkább Bartra ugorhatna be Masc helyére, MAsc meg Busi helyére. Csereként Rafinhát és Munirt nyomatni 20-30 percekre. Jelen állás szerint ez a legjobb kezdőnk, és ha mindenki hozza magát nem lesz ez rossz! Rakitic a hétközi meccshez képest olyan klasszis szintet hozott, amit elvárnánk tőle. Nem hittem volna, hogy ezt tudhója a csütörtöki meccse után, ami katasztrófa volt. Szóval ha kritizálunk, dícséjünk is. A tegnap jó volt és ezt kéne nyomatni kicsit háttérbe szorítva főként Xavit.
Res
Jugador d'estrella

2015.01.12. 10:22:14

westerngom írta: szerintem, kapus poszt tekintetében is (végre) hátra dőlhetünk, a középpályára kellene még egy Xavi 2.0-ás karmester, a jobb oldalra a vonal mellé Messinek egy Alves 2.0-ás futóbolond aki (használhatóan) szórja labdákkal, illetve felcipeli neki a bogyót. Mint írtam még egy agilis, gyors, fordulékony védő és kész a csapat. (2 év múlva! :cry: )
Szívemből szóltál. Azért az aranylabdás résszel vitatkoznék, mert most már más is megkaphatná Messi, vagy CR helyett. Sok magyarral ellentétben én ugyan nem rajongok a németekért de tény, hogy tavalyelőtt, amikor a Bayern mindenkit tropára vert nem müncheni kapta a labdacsot... Idén, meg ugye ott volt a VB...
Sanama
Llegenda del Barça

2015.01.12. 09:18:59

Zozzy 5 írta:az elmúlt hét történései után illik LE-vel kezdeni, mert ezt most szépen összerakta. jól eltalált kezdő, látható és működő direkt játékra építő koncepció, feltüzelt játékosok, valamint ő maga is együtt élt a meccsel, reklamált, mutogatott, amit eddig hiányoltam tőle.

védelmet nagyon rég láttam ennyire egységesnek, az atletinek a büntetőjükön kívül 2 kapura tartó lövése volt. még alves is a régi önmagát idézte, szívós volt és erőszakos, nem mentek el mellette, és előrejátékban is a helyén volt. a tegnapi alves tényleg szintekkel jobb, mint montoya.

a középpálya szintén remek volt, busquets jól forgatta a csapatot és a szűrűmunkája is látványosabb volt. iniesta is szépen megoldotta a feladatát, ezt a többnyire háttérben maradó és dolgozó, de amikor lehetőség van, akkor megcsillanó szerepet. rakitictől nagyon kellett ez a brusztulós, csúszós mászós mentalitás, és előrejátékban is hozta ami elvárható barcelonában. leborulok xavi előtt, de teljesen egyértelmű, hogy kiélezett meccsen tilos a kezdőbe rakni, de egyéb mérkőzéseken sem ajánlott szerintem, még akkor se, ha az is igaz, hogy rakitic sem játszik mindig úgy, mint tegnap. vele bele tudunk menni mi is a fizikális párharcokba a középpályán (bár tegnap még ini és busquets is jó volt ebben), ami láthatóan meg is lepte tegnap henteséket, nem voltak hozzászokva a tavalyi lötyögő passzjátékunk után.

a támadótrióval kapcsolatban először volt olyan érzésem, hogy ők így hárman tényleg alkotnak valamit, és ez az MSN nem csak egy szurkulói kreálmány. tetszett, hogy végre van centerünk, de ami mégjobban, az az, hogy messi ezt láthatóan elfogadta, és úgy hajtott a szélen (és ment át a henteseken könnyedén), mint 20 éves korában, amikor még az volt a fix posztja. amikor megcsinálta azt a büntit, nem is érdekelt, mert annyira örültem neki, hogy ennyire visszajött és ő védekezett a pályának azon a pontján. suarez az anyját is eladná egy gólért, meg neymar is valami olyat hozott, mint amiket az összevágott videókba látunk tőle.

ha mindig így mennének, egy rossz szava nem lenne senkinek se edzőre, se játékosra, se mutatott játékra. nagyon bízom benne, hogy egyrészt LE végre valahára lerakja a voksát emellett a kezdő mellett, másrészt, hogy ez a mentalitás és játékkedv nem csak az elmúlt hét fikázásaira érkező "mutassuk meg" válasz. nagyon kéne, hogy más meccseken is fel tudjunk így pörögni, főleg kisebb csapatok ellen, és nem csak a nou campban, 90 ezer ember előtt, rangadón forrna a vérük. hagyni kell LE-t dolgozni, de akkor így dolgozzon.
Nekem azért felemás érzéseim vannak.
Én olyan hű de jó játékot nem láttam tegnap.
Láttam egy fáradtabb/rosszab napot kifogó Atleticot, akik nem értek oda, nem zártak vissza, éppen ezért ezt érezve karatéztak egyre többet, illetve láttam egy egyénileg kimagasló támadóhármast a másik oldalon.
LE: Nem tudom, nekem épp az volt furcsa, hogy egy csomószor nem Ő,hanem az asszisztense kommunikált a játékosokkal, pl. Albával is egy szöglet alkalmával.
Ráadásul én nagy tudatosságot nem láttam a játékkoncepcióban.
A védelemnek sok dolga nem volt, de azért így is tudtak produkálni.
A középpálya nekem szürke volt. 3 olyan labdára nem emlékszem, amit Iniesta vagy Rakitic adott volna előre, és azt mondom, hogy na ez igen.
A csatárokat meg említettem már, mindhárom jó volt, mondhatni klasszis teljesítményt hoztak

Azonban ez így nem csapat szerintem, és én ezért nem vagyok elégedett. Oké, hogy most az MSN mindhárom tagja jó napot fogott ki, haraptak, és jól ment a játék. De ha ez nem így lesz, akkor más nincs, aki tudná húzni a csapatot a középpályáról mondjuk.(Iniesta sem jelenleg!)
Illetve, még egyszer mondom, hogy szerintem ilyen meccs se lesz éveken át újra. Értem ezalatt azt, hogy ennyire minden a Barca javára jöjjön ki.
westerngom
Entrenador del Barça

2015.01.12. 09:00:08

Samper írta:
westerngom írta:az milyen érdekes, hogy az index, origo, nso, egy rövid eldugott kis cikkel hozza a tegnapi meccset, bezzeg az elmúlt napokban mikor csak kikötődött Messi cipőfűzője és lebiggyedt a szája, már szalag címként hozta, hogy (végre) vége a klubnak, be kell szántani és sóval beszórni a Barcelonát, nehogy még fű is nőjön ott a jövőben.

.
Türelem, a történet ma folytatódik. Ki fog szivárogni, hogy tegnap mi minden történt a kulisszák mögött és mi lesz az Aranylabda - gála körül. Két dolog tény. Messi nem égett ki és remek a kapcsolata két csatártársával. A Barca jelenlegi fő értéke a trió. (Meg Mascherano és részben Alba, de ők önmagukban semmit se tehetnének.)
szerintem, kapus poszt tekintetében is (végre) hátra dőlhetünk, a középpályára kellene még egy Xavi 2.0-ás karmester, a jobb oldalra a vonal mellé Messinek egy Alves 2.0-ás futóbolond aki (használhatóan) szórja labdákkal, illetve felcipeli neki a bogyót. Mint írtam még egy agilis, gyors, fordulékony védő és kész a csapat. (2 év múlva! :cry: )

Részemről rendben, ha CR kapja idén is az Aranylabdát, mert tett érte és ami számomra mindenek fölött áll, hogy üti vágja, hajtja a csapatot és ha kell felszántja a pályát. Vezér egyénisége a madridnak, ami sajnos nálunk nincs igazán/ egyáltalán.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2015.01.12. 08:59:11

az elmúlt hét történései után illik LE-vel kezdeni, mert ezt most szépen összerakta. jól eltalált kezdő, látható és működő direkt játékra építő koncepció, feltüzelt játékosok, valamint ő maga is együtt élt a meccsel, reklamált, mutogatott, amit eddig hiányoltam tőle.

védelmet nagyon rég láttam ennyire egységesnek, az atletinek a büntetőjükön kívül 2 kapura tartó lövése volt. még alves is a régi önmagát idézte, szívós volt és erőszakos, nem mentek el mellette, és előrejátékban is a helyén volt. a tegnapi alves tényleg szintekkel jobb, mint montoya.

a középpálya szintén remek volt, busquets jól forgatta a csapatot és a szűrűmunkája is látványosabb volt. iniesta is szépen megoldotta a feladatát, ezt a többnyire háttérben maradó és dolgozó, de amikor lehetőség van, akkor megcsillanó szerepet. rakitictől nagyon kellett ez a brusztulós, csúszós mászós mentalitás, és előrejátékban is hozta ami elvárható barcelonában. leborulok xavi előtt, de teljesen egyértelmű, hogy kiélezett meccsen tilos a kezdőbe rakni, de egyéb mérkőzéseken sem ajánlott szerintem, még akkor se, ha az is igaz, hogy rakitic sem játszik mindig úgy, mint tegnap. vele bele tudunk menni mi is a fizikális párharcokba a középpályán (bár tegnap még ini és busquets is jó volt ebben), ami láthatóan meg is lepte tegnap henteséket, nem voltak hozzászokva a tavalyi lötyögő passzjátékunk után.

a támadótrióval kapcsolatban először volt olyan érzésem, hogy ők így hárman tényleg alkotnak valamit, és ez az MSN nem csak egy szurkulói kreálmány. tetszett, hogy végre van centerünk, de ami mégjobban, az az, hogy messi ezt láthatóan elfogadta, és úgy hajtott a szélen (és ment át a henteseken könnyedén), mint 20 éves korában, amikor még az volt a fix posztja. amikor megcsinálta azt a büntit, nem is érdekelt, mert annyira örültem neki, hogy ennyire visszajött és ő védekezett a pályának azon a pontján. suarez az anyját is eladná egy gólért, meg neymar is valami olyat hozott, mint amiket az összevágott videókba látunk tőle.

ha mindig így mennének, egy rossz szava nem lenne senkinek se edzőre, se játékosra, se mutatott játékra. nagyon bízom benne, hogy egyrészt LE végre valahára lerakja a voksát emellett a kezdő mellett, másrészt, hogy ez a mentalitás és játékkedv nem csak az elmúlt hét fikázásaira érkező "mutassuk meg" válasz. nagyon kéne, hogy más meccseken is fel tudjunk így pörögni, főleg kisebb csapatok ellen, és nem csak a nou campban, 90 ezer ember előtt, rangadón forrna a vérük. hagyni kell LE-t dolgozni, de akkor így dolgozzon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2015.01.12. 09:01:14-kor.
Samper
Director del Fútbol

2015.01.12. 08:43:56

westerngom írta:az milyen érdekes, hogy az index, origo, nso, egy rövid eldugott kis cikkel hozza a tegnapi meccset, bezzeg az elmúlt napokban mikor csak kikötődött Messi cipőfűzője és lebiggyedt a szája, már szalag címként hozta, hogy (végre) vége a klubnak, be kell szántani és sóval beszórni a Barcelonát, nehogy még fű is nőjön ott a jövőben.

.
Türelem, a történet ma folytatódik. Ki fog szivárogni, hogy tegnap mi minden történt a kulisszák mögött és mi lesz az Aranylabda - gála körül. Két dolog tény. Messi nem égett ki és remek a kapcsolata két csatártársával. A Barca jelenlegi fő értéke a trió. (Meg Mascherano és részben Alba, de ők önmagukban semmit se tehetnének.)
westerngom
Entrenador del Barça

2015.01.12. 08:32:14

az milyen érdekes, hogy az index, origo, nso, egy rövid eldugott kis cikkel hozza a tegnapi meccset, bezzeg az elmúlt napokban mikor csak kikötődött Messi cipőfűzője és lebiggyedt a szája, már szalag címként hozta, hogy (végre) vége a klubnak, be kell szántani és sóval beszórni a Barcelonát, nehogy még fű is nőjön ott a jövőben.

DE!, hogy ne csak OFF legyen:
végre egy faxa mecset láttam, ahol nem unott, alibi focit játszott a csapat, nyomokban fellelhető volt az elképzelés is a játékunkban. Működött az MSN!! és remélem nem egy meccs erejéig.
Középpályánk viszont nincs, legalábbis nem meghatározó csapatrészként működik az elmúlt évekkel szemben, DE! ezt már annyiszor leírtam/tuk, hogy nincs is értelme folytatni....
Hátulra kell (majd) egy agilis, gyors!!!, fordulékony védő Bartra és Pique mellé és jók leszünk, Masch meg lépjen végre feljebb a helyére (vkp).
Tegnap valaki írta, hogy talán Mr. Shakira lehetne idővel az új Puyol, hát az még kicsit :lol:!, bár szemmel látható a pozitív változás.
zsoltman
Jugador d'estrella

2015.01.12. 08:22:13

Mi lesz a játékosainkból ha ezekkel még jövőhéten 2 meccset játszunk!?
Samper
Director del Fútbol

2015.01.12. 05:42:29

Ronaldinho&Barca írta:Pazar meccs volt, megkockáztatom idei legjobb meccsünk volt a mai, egy "top" csapat ellen. Messi briliáns, óriási kedvel játszott, Suarez egyszerűen tanári minden labdaérintésnél, passznál, elképesztő játékintelligenciával rendelkezik, Neymar pedig egy szintet fejlődött tavalyhoz képest, faktor a támadásnál. Ez a trió ha bele kezd, ember legyen a talpán. A védelem is egész jól lehozta a meccset, Piqué igazi tanár, végre látni az igazi oldalát, a konfliktusokat is szépen kezelte, nálam ő a csapatkapián, Puyol után talán ő az, aki hátulról űzi hajtja a társakat. Az ellenfelet pedig egy szóval tudok jellemezni: undorító. Minden egyes megmozdulásuk szándékos volt, a bíró pedig rohadt gyenge volt. Ez volt a nagy atletico csoda? Ezért a műsorért sajnálom azokat akik fizetnek náluk otthon, trágya...
Remélem ez a mai meccs egy kezdet, és innentől kezdve mindenki a játékra fog koncentrálni, bízok benne minden kocka a helyén, előre a győzelemért, szép volt fiúk!
Nem egyszerűen a legjobb meccsünk volt, hanem egy új Barca születése. Végre sírba tették az eredménytelen tiki- takát és elkezdték a direkt focit. Így mindjárt kiderült, hogy mit ér a csatárhármasunk. Az természetes, hogy a legnagyobb BL riválisaink ellen ez még kevés, de ha ezután mindig ezt fogjuk játszani, akkor bőven van idő begyakorolni, tökéletesíteni.
Leon
Director del Fútbol

2015.01.12. 01:36:43

Még,hogy a Messi-Neymar-Suarez hármas nem működik (mondták a tévében az okosok)....csak Európa 2 (PSG,ATM) topcsapatát zúztuk velük szét! 8)
Amikor az utóbbi időben ilyen jó Barca meccset látok akkor valahogy mindig a Barca - Milan 4-0 mérkőzés jut eszembe. :)
Az egész csapatot dicséret illeti még Alves sem volt rossz,lehet ha bejött volna Robi+Pedro akkor ketten elraktak volna még egy hármast! :mrgreen:
A bíráskodás botrányos volt,az Atletikós tirpákoktól pedig mind erre számíthattunk. Nos ezek után azok gondolkodtam,hogy vajon kit lenne jobb kapni a kupában;a Realt vagy őket? :-s
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2015.01.12. 00:56:52

Nagyon masszív csapat ez az Atletico, de azt, hogy most ott vannak ahol, nagyon nagy részben a kőkemény védekezésüknek köszönhetik. Nem is tudom volt-e kaput eltaláló lövésük a büntetőn kívül, talán az a Tiago féle lecsorgó, amit Bravo kb belsővel le tudott volna kezelni. Játékban semmit nem mutattak.

A fiúknak gratulálok, ha az első félidei teljesítményt tudnánk konzerválni, nagyon nagy dolgokat érhetnénk el. Az zseniális volt, nem sok csapatnak lenne az ellen a foci ellen ellenszere. A védelem is rendben volt, és külön tetszett, hogy az MSN minden tagja aktívan kivette a részét a védekezésből. A középpálya jól szűrt, a védelem pedig végre lehozott egy komoly meccset hiba nélkül. Ma nagyon ott voltak fejben a srácok, jó lenne többször látni ezt a koncentráltságot. Bravó!

A bíró mellett viszont én nem tudok elmenni szó nélkül, nevetséges volt, azt sem tudta milyen rendezvényen van. Totál meg volt zavarodva, kicsúszott a meccs a kezei közül. Számomra teljességgel érthetetlen hogy maradhattak a vendégek végig 11-en a pályán, minimum 1, de akár 3! piros is kijárhatott volna. (Neymar lerúgása, Juanfran többször szabálytalankodott 2. sárgával, Raul Garcia Neymar hanyattlökésénél)
Messi is egyértelműen kézzel vette át a labdát a gól előtt, a befújt büntető meg a korona volt a spori teljesítményére. Zseniális. =D>
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
gg86
Jugador d'estrella

2015.01.12. 00:20:29

kristop írta:nem csak az eredmény, de mascherano is nyugtat minket

Mascherano: "The truth is that everything that has been said in these past days are lies. Nothing of what they said has happened. #fcblive"

nem másolom be az összeset, de a lényeg, hogy iniesta és messi is beszél az állítólagos balhékról, vagyis arról, hogy nincs semmi ilyesmi, hazugság mind.
Ne már!! :( Pedig úgy ittam farkasnorbi szavait is, már vártam mikor közli, hogy Messi szétverte LE-t és a stábot, a játékostársakat megfenyegette és bejelentette, hogy világuralomra tör.
Szép teljesítmény volt a fiúktól, mindenki nagyon odatette magát, élmény volt nézni ma a csapatot. A vendégek minősíthetetlen módon "játszottak", sajnos a bíró asszisztálása mellett.
kristop
Entrenador del Barça

2015.01.11. 23:46:57

nem csak az eredmény, de mascherano is nyugtat minket

Mascherano: "The truth is that everything that has been said in these past days are lies. Nothing of what they said has happened. #fcblive"

nem másolom be az összeset, de a lényeg, hogy iniesta és messi is beszél az állítólagos balhékról, vagyis arról, hogy nincs semmi ilyesmi, hazugság mind.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2015.01.11. 23:25:39

Nap képe:

Kép

Bravó fiú, csak így tovább! Ne csak egy fellángolás legyen ez a meccs!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2015.01.11. 23:15:06

Helyre tettük a túlsztárolt tucatgyerekeket, de ne dőljünk hátra, ez egy jó kezdet lehet. A továbbiakban is hasonló koncentráltsággal kellene folytatni, még akár valami jó is kisülhetne a dologból, mert a potenciál azért megvan a csapatban még mindig.
gimenez meg juanfran nem tudom hogy maradt pályán, hányinger volt, amit leműveltek.
A sporiról nem akarok semmit mondani, minimum egy-de inkább két piros a zsebében maradt ugye, a tizivel pedig feltette a koronát a mai teljesítményére.
Kiemelném Piquét, Albát, Busit, és a támadóhármast, de a többek is hozták amit kell.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2015.01.11. 23:12:28

Pazar meccs volt, megkockáztatom idei legjobb meccsünk volt a mai, egy "top" csapat ellen. Messi briliáns, óriási kedvel játszott, Suarez egyszerűen tanári minden labdaérintésnél, passznál, elképesztő játékintelligenciával rendelkezik, Neymar pedig egy szintet fejlődött tavalyhoz képest, faktor a támadásnál. Ez a trió ha bele kezd, ember legyen a talpán. A védelem is egész jól lehozta a meccset, Piqué igazi tanár, végre látni az igazi oldalát, a konfliktusokat is szépen kezelte, nálam ő a csapatkapián, Puyol után talán ő az, aki hátulról űzi hajtja a társakat. Az ellenfelet pedig egy szóval tudok jellemezni: undorító. Minden egyes megmozdulásuk szándékos volt, a bíró pedig rohadt gyenge volt. Ez volt a nagy atletico csoda? Ezért a műsorért sajnálom azokat akik fizetnek náluk otthon, trágya...
Remélem ez a mai meccs egy kezdet, és innentől kezdve mindenki a játékra fog koncentrálni, bízok benne minden kocka a helyén, előre a győzelemért, szép volt fiúk!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
MatyiG
Adminisztrátor

2015.01.11. 23:08:55

Ritka nagy tuskó volt ez az Atlético, mi meg megérdemelten nyertünk. Grat!
mess2009
Director del Fútbol

2015.01.11. 23:05:52

végre egy jó, hajtós győztes meccs!!
a hátsó alakzat ma egy gyenge támadójátékot produkáló Atmának kiválóan ellenállt. a középpályán Busi passzolgatott Ini jó meccset hozott, Rakitic gyenge első után feljavult (ebből is látszik, a meccshiánya!!) a nagy hármas igazán elemében volt!! világklasszisok egymásközt!!!!
győzelmet vártam, mit is mondhatnék még? szép volt fiúk. a PSG.-nek már vissza adtuk, most az ATMA is megkapta a revansot, még a Real következhet.
a 11-est szerintem is a kezezés miatt adta a spori így legalább nem ugathat ez a hentes banda.
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.01.11. 23:05:29

Szép volt, jól játszott a csapat különösen az első félidőben momentuma sem volt a parasztoknak. Fontos győzelem, szép játék, ami kiemelendő az a támadóhármas egész meccses játéka, bár Suárez még mindig kicsit kilóg, de már alakul ez, alakul. Ezen kívül ami még említendő Rakitic melója, Bravo iszonyat magabiztos ( bár ez nem újdonság), a védelem nem igazán volt tesztelve, de többnyire jól mozogtak, ja meg Ini megint varázsolt egy kicsit a másodikban, már egészen halványan kezdett emlékeztetni az évekkel ezelőtti formájára.

Neymar pedig eszméletlen, megkockáztatom hogy Messivel egyöntetűen a támadójáték motorjai jelenleg, van hogy fel is múlja Leo-t. Hihetetlen a dinamikája a gyereknek, ja meg a szélen való elfutásainál valaki Henry, hm? :D =D>
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.01.11. 23:03:19

Mondtam első félidőben faternak,hogy ez az a fajta sunyi spori,aki az első alkalommal dob egy pirosat, vagy egy tizit ellenünk, ahogy beesik valaki a 16on belülre.MEg is lett.
Vicc,Messi kétszer is visszahúzta a lábát, kétszer,erre befújja a vak.
De NEymart lehet széttörni, az mehet tovább... :roll:
uefalona rulz.

Játék első félidőben jó volt, másodikra visszavettünk,kicsit biztonsági játék volt, ha nincs az okos spori, akkor ezt lecsorgatjuk 2-0ra, kevesebb feszültséggel.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
diagonal
Jugador d'estrella

2015.01.11. 23:02:50

Nekem ma Neymar tetszett nagyon, nemigen lehetett megállítani, élmény volt nézni a megmozdulásait, de amit ma kapott az nem semmi, csoda hogy két lábon tudott lejönni a végén.
A másik a védelem ami nagyon jól muzsikált ma, gyakorlatilag nem tudtak fogást találni rajtuk a matracosok pedig igencsak próbálkoztak 2-1 után.
A legnagyobb negatívuma a meccsnek egyértelműen a játékvezetés ami elképesztő mélységeket ütött meg, ezt a bírót nem hagynám vezetni nemhogy ilyen szintű meccset, de egy szimpla Elche - Deportivót sem. A játékosok sajnos megérezték, hogy erélytelen és meghaladja a képességeit a meccs és onnan nem volt megállás.
Alfa
Entrenador del Barça

2015.01.11. 23:02:15

Gratula a fiúknak es LE-nek. Nagyon akartak a srácok es meg is lett az eredménye. Az első félidőben támadásban a középpályánk semmit sem mutatott a másodikban halistennek ini is feljavult rakitic pedig ugyanúgy hajtott. A védelem is rendben volt Piqué es Jordi nagyon jol jatszottak . Az MSN pedig egyszerűen lenyűgöző volt. Felmetes ez a trió . A bíró egyszerűen minősíthetetlen teljesítményt nyújtott a matracosok pedig undorítóan játszottak .

Csak igy tovább fiúk :D
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
hank1ee
Director del Fútbol

2015.01.11. 22:59:17

Undorító volt az Atlético, csak a szokásos... Tisztelet a kivételnek. De nekünk is majdnem sikerült az 1. félidő produkciója után elrontani egy ilyen 2. félidei teljesítménnyel, mert ott nagyon kevesek voltunk. Ja és ma láthattuk a spanyol játékvezetői igazságszolgáltatást. :lol: Talán nem kellett volna megint össze-vissza fújkálni, akkor talán kamubüntit se kell adni. :roll:

Azért grat a csapatnak!
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Kash
Entrenador del Barça

2015.01.11. 22:58:42

Kitudja, lehet, hogy most jött el a Messi-Suarez-Neymar korszak, nagyot játszottak ma :D
Kár azért a Sociedadért. :?
Kép
Petr
Entrenador del Barça

2015.01.11. 22:58:08

Ha minden meccsen így játszanának senkinek egy szava nem lehetne. Pazar teljesítmény, le a kalappal az összes játékos előtt.
megj.: Messi kezezése ellenére 12 ember ellen játszott a csapat, hihetetlen, milyen gyenge a spanyol játékvezetés (2 piros maradt el minimum, és ha a bíró következetes 1 büntető)
Válasz küldése