Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szívemből szóltál. Azért az aranylabdás résszel vitatkoznék, mert most már más is megkaphatná Messi, vagy CR helyett. Sok magyarral ellentétben én ugyan nem rajongok a németekért de tény, hogy tavalyelőtt, amikor a Bayern mindenkit tropára vert nem müncheni kapta a labdacsot... Idén, meg ugye ott volt a VB...westerngom írta: szerintem, kapus poszt tekintetében is (végre) hátra dőlhetünk, a középpályára kellene még egy Xavi 2.0-ás karmester, a jobb oldalra a vonal mellé Messinek egy Alves 2.0-ás futóbolond aki (használhatóan) szórja labdákkal, illetve felcipeli neki a bogyót. Mint írtam még egy agilis, gyors, fordulékony védő és kész a csapat. (2 év múlva!)
Nekem azért felemás érzéseim vannak.Zozzy 5 írta:az elmúlt hét történései után illik LE-vel kezdeni, mert ezt most szépen összerakta. jól eltalált kezdő, látható és működő direkt játékra építő koncepció, feltüzelt játékosok, valamint ő maga is együtt élt a meccsel, reklamált, mutogatott, amit eddig hiányoltam tőle.
védelmet nagyon rég láttam ennyire egységesnek, az atletinek a büntetőjükön kívül 2 kapura tartó lövése volt. még alves is a régi önmagát idézte, szívós volt és erőszakos, nem mentek el mellette, és előrejátékban is a helyén volt. a tegnapi alves tényleg szintekkel jobb, mint montoya.
a középpálya szintén remek volt, busquets jól forgatta a csapatot és a szűrűmunkája is látványosabb volt. iniesta is szépen megoldotta a feladatát, ezt a többnyire háttérben maradó és dolgozó, de amikor lehetőség van, akkor megcsillanó szerepet. rakitictől nagyon kellett ez a brusztulós, csúszós mászós mentalitás, és előrejátékban is hozta ami elvárható barcelonában. leborulok xavi előtt, de teljesen egyértelmű, hogy kiélezett meccsen tilos a kezdőbe rakni, de egyéb mérkőzéseken sem ajánlott szerintem, még akkor se, ha az is igaz, hogy rakitic sem játszik mindig úgy, mint tegnap. vele bele tudunk menni mi is a fizikális párharcokba a középpályán (bár tegnap még ini és busquets is jó volt ebben), ami láthatóan meg is lepte tegnap henteséket, nem voltak hozzászokva a tavalyi lötyögő passzjátékunk után.
a támadótrióval kapcsolatban először volt olyan érzésem, hogy ők így hárman tényleg alkotnak valamit, és ez az MSN nem csak egy szurkulói kreálmány. tetszett, hogy végre van centerünk, de ami mégjobban, az az, hogy messi ezt láthatóan elfogadta, és úgy hajtott a szélen (és ment át a henteseken könnyedén), mint 20 éves korában, amikor még az volt a fix posztja. amikor megcsinálta azt a büntit, nem is érdekelt, mert annyira örültem neki, hogy ennyire visszajött és ő védekezett a pályának azon a pontján. suarez az anyját is eladná egy gólért, meg neymar is valami olyat hozott, mint amiket az összevágott videókba látunk tőle.
ha mindig így mennének, egy rossz szava nem lenne senkinek se edzőre, se játékosra, se mutatott játékra. nagyon bízom benne, hogy egyrészt LE végre valahára lerakja a voksát emellett a kezdő mellett, másrészt, hogy ez a mentalitás és játékkedv nem csak az elmúlt hét fikázásaira érkező "mutassuk meg" válasz. nagyon kéne, hogy más meccseken is fel tudjunk így pörögni, főleg kisebb csapatok ellen, és nem csak a nou campban, 90 ezer ember előtt, rangadón forrna a vérük. hagyni kell LE-t dolgozni, de akkor így dolgozzon.
szerintem, kapus poszt tekintetében is (végre) hátra dőlhetünk, a középpályára kellene még egy Xavi 2.0-ás karmester, a jobb oldalra a vonal mellé Messinek egy Alves 2.0-ás futóbolond aki (használhatóan) szórja labdákkal, illetve felcipeli neki a bogyót. Mint írtam még egy agilis, gyors, fordulékony védő és kész a csapat. (2 év múlva!Samper írta:Türelem, a történet ma folytatódik. Ki fog szivárogni, hogy tegnap mi minden történt a kulisszák mögött és mi lesz az Aranylabda - gála körül. Két dolog tény. Messi nem égett ki és remek a kapcsolata két csatártársával. A Barca jelenlegi fő értéke a trió. (Meg Mascherano és részben Alba, de ők önmagukban semmit se tehetnének.)westerngom írta:az milyen érdekes, hogy az index, origo, nso, egy rövid eldugott kis cikkel hozza a tegnapi meccset, bezzeg az elmúlt napokban mikor csak kikötődött Messi cipőfűzője és lebiggyedt a szája, már szalag címként hozta, hogy (végre) vége a klubnak, be kell szántani és sóval beszórni a Barcelonát, nehogy még fű is nőjön ott a jövőben.
.
Türelem, a történet ma folytatódik. Ki fog szivárogni, hogy tegnap mi minden történt a kulisszák mögött és mi lesz az Aranylabda - gála körül. Két dolog tény. Messi nem égett ki és remek a kapcsolata két csatártársával. A Barca jelenlegi fő értéke a trió. (Meg Mascherano és részben Alba, de ők önmagukban semmit se tehetnének.)westerngom írta:az milyen érdekes, hogy az index, origo, nso, egy rövid eldugott kis cikkel hozza a tegnapi meccset, bezzeg az elmúlt napokban mikor csak kikötődött Messi cipőfűzője és lebiggyedt a szája, már szalag címként hozta, hogy (végre) vége a klubnak, be kell szántani és sóval beszórni a Barcelonát, nehogy még fű is nőjön ott a jövőben.
.
Nem egyszerűen a legjobb meccsünk volt, hanem egy új Barca születése. Végre sírba tették az eredménytelen tiki- takát és elkezdték a direkt focit. Így mindjárt kiderült, hogy mit ér a csatárhármasunk. Az természetes, hogy a legnagyobb BL riválisaink ellen ez még kevés, de ha ezután mindig ezt fogjuk játszani, akkor bőven van idő begyakorolni, tökéletesíteni.Ronaldinho&Barca írta:Pazar meccs volt, megkockáztatom idei legjobb meccsünk volt a mai, egy "top" csapat ellen. Messi briliáns, óriási kedvel játszott, Suarez egyszerűen tanári minden labdaérintésnél, passznál, elképesztő játékintelligenciával rendelkezik, Neymar pedig egy szintet fejlődött tavalyhoz képest, faktor a támadásnál. Ez a trió ha bele kezd, ember legyen a talpán. A védelem is egész jól lehozta a meccset, Piqué igazi tanár, végre látni az igazi oldalát, a konfliktusokat is szépen kezelte, nálam ő a csapatkapián, Puyol után talán ő az, aki hátulról űzi hajtja a társakat. Az ellenfelet pedig egy szóval tudok jellemezni: undorító. Minden egyes megmozdulásuk szándékos volt, a bíró pedig rohadt gyenge volt. Ez volt a nagy atletico csoda? Ezért a műsorért sajnálom azokat akik fizetnek náluk otthon, trágya...
Remélem ez a mai meccs egy kezdet, és innentől kezdve mindenki a játékra fog koncentrálni, bízok benne minden kocka a helyén, előre a győzelemért, szép volt fiúk!
Ne már!!kristop írta:nem csak az eredmény, de mascherano is nyugtat minket
Mascherano: "The truth is that everything that has been said in these past days are lies. Nothing of what they said has happened. #fcblive"
nem másolom be az összeset, de a lényeg, hogy iniesta és messi is beszél az állítólagos balhékról, vagyis arról, hogy nincs semmi ilyesmi, hazugság mind.