Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem is ikszes volt inkább játék képe alapján, de nem baj hogy nem az lettBob_Marley írta:Három pont megvan, egy szoros jó meccsen. Gyors vezetés, aztán buta kapott gól, de a második félidőre a sorokat is rendeztük meg a RM is elfáradt. Lehet ikszes volt, de Suarez remekül megoldotta a gólnál és eldöntötte.
szivesen, LuchoErxy írta:nincs kp-nk, mikozben Messi szenved a szelen a vonal mellet.
miert nem hagyja Lucho h Messi beljebb jojjon tamogatni Rakiticeket?
alig tudjuk megtartani a labdat, ha nem huzza beljebb Messit csak ido kerdese h mikor tori meg a vedelmunket a rm.
nem lesz ez igy jo

az első félidő végén nem gondoltam volna, h több kihagyotthelyzetünk lesz náluk, de a második felesben erősen rámcáfoltak, iszonyat miket hagytunk ki is mennyit. szal sztem egyáltalán nem volt ikszes meccs, megérdemelt győzelem, sok kihagyott helyzettel itt is- ott is.Bob_Marley írta:Három pont megvan, egy szoros jó meccsen. Gyors vezetés, aztán buta kapott gól, de a második félidőre a sorokat is rendeztük meg a RM is elfáradt. Lehet ikszes volt, de Suarez remekül megoldotta a gólnál és eldöntötte.

Ennyiből kell gazdálkodnunk, nincs több védőnk.MessiNeymarSuarez írta:Csak ne a kezdőkörig legyen feltolva a hátvédsorunk![]()
![]()
Piqué-Matyival kész öngyilkosság mert nem valami gyorsak, de még a világ legjobb védőivel is nagyon necces lenne. Remélem tudják mit csinálnak.

Volt vagy 10 ziccerük amit elcsesztek, élesebbek voltak mint mi, azért nehogy már nem volt az a meccs sima vereség..Barcelona UnityIsStrenght írta:Azért azzal az elkalapálás kijelentéssel vigyáznék. A Madrid érdemeiből nem akarok faragni, megnyerték ősszel és kész. De azért akkor se voltunk annyira gyengék, mint amit az eredmény mutat. Kaptak egy ajándék tizit. Ilyet gyakorlatilag semelyik sorozatban nem fújtak be, mint amilyet a Madrid megkapott akkor... Ellenben Neymar lerántásával a 16-son belül, amit a bíró nem látott... Ezek tükrében már nem voltunk annyira gyengék... A mostani mérkőzés nagyon izgalmas lesz az tuti!
Ez a hármas eléggé elkalapált minket ősszel...Tobias88 írta:Modric Kroos Isco számomra meglepő, olyan mintha Ancelotti nem tanulna a hibáiból és nem akarna középpályára valaki védekezőbbet betenni