Feast4 írta:Nos a tegnapi meccsnek öt nagy tanulsága van számomra:
1.Fejbe nagyon egybe vagyunk 2x is vezettek mégis forditottunk.
2. Rakitic nélkül nincs középpályás védekezésünk. Inesta is Alba is tojik rá, hogy visszajárjon, Busquets meg lassú mint a tetű.
3.Suereznek Alexisicitise van. Szegény be van oltva gól ellen!Most már szerintem tényleg túlpörgi.
4.Pique mellé tényleg kellett volna egy vezérvédő. És ha Bartra nem játszik akkor belőle se az lesz amit szeretnénk.
5.A kupa továbbra se lesz egyszerű.
A második ponttal félig egyetértek. De itt inkább Iniesta a hunyó. Albanak is voltak hibái, de inkábbb az előbbivel van probléma. A másik oldalon Rafinha sokat segített a védekezésbe is.
Suareznek tényleg probléma a góllövés sajna, de azt nagyon jól csinálja, hogy középen leköti a védőket, bírja a darálót, ez Messinek és Neymarnak is hatalmas segítség. Lehet mondani, hogy nem ezért vettük stb. de egy Sandro nem tudná ezt. Amellett az elmozgásai is nagyon jók. És ez visszavezetve Alves-nek is jót tesz. Szélen Messivel az ő játéka is feljavult. nincs totál egyedül.
Piqué egyáltalán nem volt rossz, egyedül a gólt lehet a nyakába varrni, de voltak hatalmas szerelései, jól tette a dolgát. Azzal nagyon belerondított az összképbe, főleg, hogy javíthatott is volna, de túlszaladt Dos Santoson. Mondjuk akkor Mascherano nem tudom hol kolbászolt, Busquets volt aki visszasprintelt vele, de ő tudjuk milyen sebességre képes.
Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy egy olyan egyértelmű tizit nem kaptunk, hogy csak néztem. Nem tudom, hogy kell jobban felrúgni vkit, hogy befújják.
Összességében jól játszottunk. LE jól mondta, hogy kb. 10 percig nem tartottuk kézben a meccset, most az aktuális eredménytől függetlenül.
Ami azért kicsit idegesített, hogy a harmadik gól után nagyon átadtuk a területet és ráültünk az eredmányre. Az utolsó másodpercig féltem, hogy ez vissza fog ütni.
Megvan egy újabb rangadó. Ez a Villarreal nagyon szimpatikus és szerintem sokra hivatott, nem véletlen az a 18 meccses sorozat. A 4. helyre én simán el tudnám képzelni őket.