Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Én alapból ki nem állom ezt a bírót.. flegma, lekezelő és beképzelt. Szeret mindent túlbeszélni a játékosokkal..Feast4 írta:Ez melyik bíró? Nem vágom. Volt valami emlékezetes pillanata?

Hát igen, segíteni kell a Madridot rendesen. Valami ilyesmire számíthatunkKrojf írta:Akkor lassan készülődjünk a nagy meccsre!
Már bíró is van!
Csemegézzetek!
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... id-2399829" target="_blank
K.

gg86 írta:Csak egy kis irónia volt : )Chino írta: Nem akarok mélyen belemenni, de mitől alkalmatlan, most mi a panasz rá? Milyen szakmai zsűri döntött el mit? ...
Csak egy kis irónia volt : )Chino írta: Nem akarok mélyen belemenni, de mitől alkalmatlan, most mi a panasz rá? Milyen szakmai zsűri döntött el mit? ...
Nem akarok mélyen belemenni, de mitől alkalmatlan, most mi a panasz rá? Milyen szakmai zsűri döntött el mit?gg86 írta:Felesleges. Totál alkalmatlan edző ide, áll és nézi a meccset, ezt a szakmai zsűri már korábban eldöntötte. Most kéne váltani amíg nem késő. Sajnos nem láttam a meccset, de örülök, hogy ilyen sima lett, végre nem hagytuk ki a ziccert és megelőztük a Madridot. Fájó lenne innen elbukni, annak ellenére, hogy nem vártam/várok bajnoki címet a csapattól.mess2009 írta: egy dilemma: mi lesz LE.-vel?? lassan meg kell dícsérnünk?

Szerintem tökéletesen működne így a csapat, a középpálya nagyon remélem, hogy ilyen lesz.S.Agüero írta:Ez esetben egy Montoya ; Piqué ; Bartra ; Adriano - Rakitic ; Rafinha ; Iniesta sor kell.
MSN majd megoldja elöl.
Ez esetben egy Montoya ; Piqué ; Bartra ; Adriano - Rakitic ; Rafinha ; Iniesta sor kell.whitecule írta:Mathieu és Mascherano azok a játékosok, akiknek négy lapja van. Alba és Alves nem lesz bevethető, előbbi az öt sárga miatt, utóbbi a piros miatt. Szerintem se Matyit, se Maschet nem kellene játszani az Eibar ellen, Busin kívül ne menjünk komoly hiányzókkal.Barca96 írta:lehet, hogy egy kicsit OFF, de a bajnoki mérkőzésekhez van köze.
Hogy állunk a sárga lapokkal, kiknél áll fenn a veszély, hogy az Eibar ellen begyűjtsék az ötödiket a Classico előtt?
Felesleges. Totál alkalmatlan edző ide, áll és nézi a meccset, ezt a szakmai zsűri már korábban eldöntötte. Most kéne váltani amíg nem késő. Sajnos nem láttam a meccset, de örülök, hogy ilyen sima lett, végre nem hagytuk ki a ziccert és megelőztük a Madridot. Fájó lenne innen elbukni, annak ellenére, hogy nem vártam/várok bajnoki címet a csapattól.mess2009 írta: egy dilemma: mi lesz LE.-vel?? lassan meg kell dícsérnünk?
Mathieu és Mascherano azok a játékosok, akiknek négy lapja van. Alba és Alves nem lesz bevethető, előbbi az öt sárga miatt, utóbbi a piros miatt. Szerintem se Matyit, se Maschet nem kellene játszani az Eibar ellen, Busin kívül ne menjünk komoly hiányzókkal.Barca96 írta:lehet, hogy egy kicsit OFF, de a bajnoki mérkőzésekhez van köze.
Hogy állunk a sárga lapokkal, kiknél áll fenn a veszély, hogy az Eibar ellen begyűjtsék az ötödiket a Classico előtt?

visca el barca írta:
jó, értem én h divat továbbra is orrvérzésig fikázni, de ha félretesszük h bartra a mi kutyánk kölyke, reálisan nézve semmivel nem mutat többet mint matyiő. a francia lejátszott 20 meccset, az első egy-két találkozón volt egy-két gyengébb megmozdulása, sokszor középre fejelte vissza a golyót, elszórt labdákat, de én nem emlékszem látványos hibájára, vagy hogy róla kaptunk volna ordító gólt, netalántán összehozott volna büntiket. egyszer játszott a baloson, ott tragikus volt, de középen bőven hoz egy masszív jó átlagot. bartra mellett jelenleg az az egy szólhatna, hogy matyival szemben van még benne 10 év. SEMMI TÖBB.