teljesen Teljesen jól látod sztem.sajnos azt is tudomásul kell venni,hogy Puyol is már öregszik,egyre lassabb,sokan lefutják,és egyre több a hiba is.mondjuk marqezt is.marad a rutin...Piqué és Alves sztem most ők a oszlopok.a Yaya gyenge,lassú simán átmennek rajta az angolok...a középpálya ok,ugyan így a csatársor.a Man ,és a Pool maradhatna a végére...a többi üthető..szajko írta:A támadó szekcióba igen!Danka00792 írta: Végre láthattuk az igazi Barcát.
De a védelem nagyon gyenge a Lyontól 2-t kapni itthon? - Sok
Akkor egy MU rúghat ugyanúgy 2-t, akár 3-at.
És egy MU ellen 5 nem sűrűn megy be.
Védelemmel valalmit csinálni kell!
Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Barça C
A támadó szekcióba igen!Danka00792 írta: Végre láthattuk az igazi Barcát.
De a védelem nagyon gyenge a Lyontól 2-t kapni itthon? - Sok
Akkor egy MU rúghat ugyanúgy 2-t, akár 3-at.
És egy MU ellen 5 nem sűrűn megy be.
Védelemmel valalmit csinálni kell!
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Barcelona-Porto
Arsenal-Villarreal
Bayern-Liverpool
Chelsea-Manchester
mondjuk ezt elviselném,dehát majd lesz ami lesz. (valóssínűleg Chelsea-t kapunk)
Arsenal-Villarreal
Bayern-Liverpool
Chelsea-Manchester
mondjuk ezt elviselném,dehát majd lesz ami lesz. (valóssínűleg Chelsea-t kapunk)
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Egy hét múlva Pénteken.skadi írta:és tudja valaki,mikor lesz a sorsolás?
és tudja valaki,mikor lesz a sorsolás?
- albicelesteX
- A Vadász
Én meg úgy vagyok vele,hogy akit dob a gép az jön!Abból a négy csapatból ami nem angol egyedül a Barca lesz képes megállítani mondjuk a MU,Pool,Chelsea hármas bármlyikét!Az Arsenalt azért nem írom ide mert nem tartom olyan erősnek őket és szerintem a másik 3 megverheti!

A fogadóirodák a MU-t és a Barcát tartják a legesélyesebbnek a végső győzelem elnyerésére.
Az a Brazil akire egyébként gondoltok akinek nem ad sok lehetőséget Fergie
az Rafael da silva.
Az a Brazil akire egyébként gondoltok akinek nem ad sok lehetőséget Fergie
az Rafael da silva.
Végül ia ha jól belegondolunk csak 4 meccsre állunk a döntőtől
Remélem Carles a következő meccsig felépül, mert ő nagyon kell a hátvédsorba.
Arra azért még kiváncsi leszek, hogy Bojan a hétvégén kap e lehetőséget az Almeria ellen.Régen volt már a csapatban.Kezdő talán a Mallorca elleni első(kupa)meccsen, ahol két gólt rúgott. Nagyon tehetséges, szerintem többet kellene játszatni.

Arra azért még kiváncsi leszek, hogy Bojan a hétvégén kap e lehetőséget az Almeria ellen.Régen volt már a csapatban.Kezdő talán a Mallorca elleni első(kupa)meccsen, ahol két gólt rúgott. Nagyon tehetséges, szerintem többet kellene játszatni.
Sempre Barca
Azt hiszem bárkit is kap a csapat a 8 között, nem könnyű egyik sem.Én a münchent szeretném, ők talán a gyengébbek, de amilyen szerencsénk van egyből a MU-t kapjuk... 

Sempre Barca
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Nem ide kértem, hanem a "Minden más" témakör "Portrék" topikjába!splinter írta:Kérlek alássan.....
Szóval! 26 éves Épületgépész technikus vagyok és kb 9 éves korom ota vagyok barca fan(vagyis 1991) a gyengébbek kedvéért....sok mindent megéltem a barca házatályán ez idő alatt....én még láttam Sztolycskovon élőben a gránátvörös-kék polot...
Nap mint nap olvasom az eurobarca.hu-t ide csak véletlenül regisztráltam magam.......hátha tudok egy kis ''okosságot' én is hozzátenni a kollegák írásaihoz, észrevételeihez vagy netalán véleményeihez....
elnézést kérek az 'tinis' írásért..de általában a forumokban csak igy értik meg az írásokat...szal nem ledegradálni akartam magam mr krojf.......
Ja még valamit..... ami furcsának tünhet...nem Focizok!!! teremlabdarugtam haverokkal régen..de ennyi....
capoerista és versenytáncos vagyok.....
Obrigado
Bár innen a modik úgyis elteszik oda, de ezen topikban nincsen helye
bemutatkozásnak.
"mr krojf" pedig véletlenül sem vagyok, mert csak egy 38 éves
mozigépész-maratonfutó vagyok.
Üdvözöllek mégegyszer, de minden postod legyen a topik témájába
vágó!
K.
-
- Jugador d'estrella
splinter írta:Kérlek alássan.....
Szóval! 26 éves Épületgépész technikus vagyok és kb 9 éves korom ota vagyok barca fan(vagyis 1991) a gyengébbek kedvéért....sok mindent megéltem a barca házatályán ez idő alatt....én még láttam Sztolycskovon élőben a gránátvörös-kék polot...
Nap mint nap olvasom az eurobarca.hu-t ide csak véletlenül regisztráltam magam.......hátha tudok egy kis ''okosságot' én is hozzátenni a kollegák írásaihoz, észrevételeihez vagy netalán véleményeihez....
elnézést kérek az 'tinis' írásért..de általában a forumokban csak igy értik meg az írásokat...szal nem ledegradálni akartam magam mr krojf.......
Ja még valamit..... ami furcsának tünhet...nem Focizok!!! teremlabdarugtam haverokkal régen..de ennyi....
Obrigado
Üdv a fórumon... Azonban ajánlom figyelmedbe Krojf koma teljeshozzászólását!!!! "Minden más témakör Portrék topikjába..." várnánk a bemutatkozásod...

Kérlek alássan.....
Obrigado
Obrigado
Helló!
Egyetértek az elöttem hozzászólóval. Szétfutják az agyukat, tegnap is Rooney nem egyszer a saját szögletüknél szerelt becsuszva. DE, van szerintem egy hibájuk ill. Fergie hibája. A fontos meccseken nem meri játszatni a ifjabb játékosokat(pl: Park, az uj szélsö fiatal brazil srác(most nem jut eszembe a neve)), helyettük az "öregekre" esküszik -> Giggs és Scholes a középpályán már nem jó együtt, ök már nem érnek vissza sokszor védekezésbe is(az Inter ellen is látható volt). Ha ez megmaradna akkor lenne keresnivalónk.
Ui.: Csak azért irtam ennyit az MU-ról mert ha nyerni akarunk akkor rajtuk sztem túl kell jutni...ök a fö riválisunk, no +a Liverpool. A többiektöl nem kell(enne) tartanunk. A Chelsea sem a "régi".
Az ilyen noanszokon is mulik egy-egy siker, és persze a formától, mert tudásban senki sem vitathatja hogy mi vagyunk a legjobbak!!!
Forca Barca!
Egyetértek az elöttem hozzászólóval. Szétfutják az agyukat, tegnap is Rooney nem egyszer a saját szögletüknél szerelt becsuszva. DE, van szerintem egy hibájuk ill. Fergie hibája. A fontos meccseken nem meri játszatni a ifjabb játékosokat(pl: Park, az uj szélsö fiatal brazil srác(most nem jut eszembe a neve)), helyettük az "öregekre" esküszik -> Giggs és Scholes a középpályán már nem jó együtt, ök már nem érnek vissza sokszor védekezésbe is(az Inter ellen is látható volt). Ha ez megmaradna akkor lenne keresnivalónk.
Ui.: Csak azért irtam ennyit az MU-ról mert ha nyerni akarunk akkor rajtuk sztem túl kell jutni...ök a fö riválisunk, no +a Liverpool. A többiektöl nem kell(enne) tartanunk. A Chelsea sem a "régi".
Az ilyen noanszokon is mulik egy-egy siker, és persze a formától, mert tudásban senki sem vitathatja hogy mi vagyunk a legjobbak!!!
Forca Barca!
-
- Barça C
Szal én óvakodom,attól hogy angol csapatot kapjunk,a döntő előtt.nagyon jó a csatársorunk,a középpályánk is,a védelem hagy némi kívánni valót magaután.viszont nálunk,mindenki a maga posztján,ésne tovább,az angolok,viszont bármilyen poszton bevethetők,és ettől olyan erősek.nálunk a csatárok nagy ritka ha visszajönek védekezni,ez az angolokra nem mondható el.ott a védők is bevethetők csatár szinten.és ha beállnak ellenünk támadásoknál,védekezni,ugyan csak hogy nagy bajban leszünk,és kontrából szét szedik a hátvédsort.3szor annyit mozognak és futnak,mint a spanyolok,és ebbe nem csak a barcát értem..remélem nem lesz igazam...és újra BL győztesek leszünk.de ha lehet akkor az angolok maradjanak a döntőre.
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Szervusz kedves splinter koma!splinter írta:hi! Új vok itt!! SZal ugy tünik megtaláltuk a nyerő cipőket....
Na meg annyi még... A Barca meccsekre azok a hülye bírok mé nem bírnak má narancs vagy zöld trikóban vezetni?????????????????
Mást nem zavar? csak engem???
A "Minden más" témakör "Portrék" topikja és mi is szeretettel várjuk
a bemutatkozásodat!
A szép tiszta magyar nyelvezettel még akadnak gondjaid, melyeket
reméljük mihamarabb elhagysz és igazi Barcás alapossággal veted
bele magadat az Eurobarca fórumának mindennapi életébe!
Szóval kevesebb kérdőjel, teljes egészében kiírt magyar szavak,
valamint rendezett gondolatok jellemezzenek Téged is!
A tegnapi meccsen a bírót valóban nehéz volt a játékosainktól
megkülönböztetni.
Szóval mutatkozz be kérlek!
Üdvözlettel a Te Krojf komád, aki mindenki nevében kér ezekre.
hi! Új vok itt!! SZal ugy tünik megtaláltuk a nyerő cipőket....
Na meg annyi még... A Barca meccsekre azok a hülye bírok mé nem bírnak má narancs vagy zöld trikóban vezetni?????????????????
Nem akarom elbízni magam, de úgy gondolom, hogy a csapat végre visszatalált a helyes útra. Ezt a remek játékot kell folytatni és mindig csak a következő meccsre gondolni.
Nem tudja vki hogy honnan tudnam letolteni a Barca-Lyon mecset mert nem tudtam megnezni ? köszi

Aprót jó kép

.
- miihii
- KHAL
Csatlakozom Ozsihoz.Nem értem miért érzitek erősebbnek a Poolt...A bajnokságban mutatottak alapján semmiképp,a BLben pedig..Ez ellen a RM ellen a MU,Cselszkij is ütött volna párat meg sztem a Juve-Inter ellen sem mentek volna tovább.Jah és persze mi is tömtük volna őket.Szal sztem azért csalóka az a 4:0 a visszavágón.Ennyire azért nem olyan húdenagy a Liver FC,csak kellemes ellenfelet kaptak.Ennyi van a reálban.Uh érzésem szerint a MU nagyobb falat most is,de persze az ősriválisát sem írom le.De ha kijön nekünk a lépés,akkor nem lenne gond sztem egyik ellen sem.Most tényleg jöhet akárki!CSAK A BARCAAAA!!!ozsimiki írta:Azért a Pool szntem semmivel sem erősebb a M.U.-nál, bőven látszik abból,h míg a M.U. a bajnokságban is tudja tartani a szintjét,és a blben is,addig a pool csak a blben. ráadásul ha már ellenfelek szintje,azért ez az Inter jelentősebb erőt képviselt mint az a Madrid, játékban is. mégse forgott igazán nagy veszélyben itt sem a továbbjutás.Sanama írta:...
BARCA támadórészlege kimagaslik a mezőnyből, középpálya is nagyon magas szintet képvisel,de utána szntem a M.U. következik a sorban. majd meglátjuk, remélem lesz egy M.U.-Pool,és bebizonyítják a Sir-ék,h ki jobb csapat kettőjük közül.
+szintem minden M.U. mecset is láttam az idényben,és mostanában is, ez a formájuk már majdnem ott van ahol tavaly. Igaz szerencsére a BARCAé meg sokkal jobb mint tavaly.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- McLovin
- Capitá del Barça
Én a Poolt vagy a MUt szeretném. Fenomenális a játékunk, sokkal jobbak vagyunk mint az iménti 2 csapat, mondjuk a Poolnál csak kivel. Most kellene megragadni az egyik grabancát és elverni őket, hogy arról koldulnának! Egyik se tudná megállítani a csapatot, több, mint biztos vagyok benne! 

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azért a Pool szntem semmivel sem erősebb a M.U.-nál, bőven látszik abból,h míg a M.U. a bajnokságban is tudja tartani a szintjét,és a blben is,addig a pool csak a blben. ráadásul ha már ellenfelek szintje,azért ez az Inter jelentősebb erőt képviselt mint az a Madrid, játékban is. mégse forgott igazán nagy veszélyben itt sem a továbbjutás.Sanama írta:...
BARCA támadórészlege kimagaslik a mezőnyből, középpálya is nagyon magas szintet képvisel,de utána szntem a M.U. következik a sorban. majd meglátjuk, remélem lesz egy M.U.-Pool,és bebizonyítják a Sir-ék,h ki jobb csapat kettőjük közül.
+szintem minden M.U. mecset is láttam az idényben,és mostanában is, ez a formájuk már majdnem ott van ahol tavaly. Igaz szerencsére a BARCAé meg sokkal jobb mint tavaly.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Jó,igazad van kaphatott volna sokkal többet az Inter is.ozsimiki írta:...
De én tartom magamat ahhoz,hogy egy Liverpool sokkal veszélyesebb és nehezebb ellenfél lenne,mint a mostani MU.És azt is tartom,hogy nem vagyok elájúlva a formájuktól,és a játékuktól.
Legalábbis az én véleményem szerint.
Persze,egyáltalán nem könnyű ellenfél a MU. Csak későbbiekben esetleg a mi formánk is lehet roszabb,és az övék nem a csúcs most,és szerintem a Barca jelenleg képes lenne megverni őket.
ui: Viszont az Inter sem 1 kategória a Barcaval. A MU-nak is édes-kevés lenne egy ilyen teljesítmény ellenünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2009.03.12. 14:52:18-kor.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
volt szerencsém azt a meccset is megnézni, ha már szerencse, ennyi erővel az Internek volt szerencséje,h nem kapott 6ot, két meccset tekintve pedig 12őt, kb reálisan így nézett volna ki az összesített 12-5 a M.U. javára. attól kell elájulni,h az Inter már vesztett állásban támadgatni kezdett? otthon fel sem fogták első félidőben,h hol vannak, a M.U. kicsit máshogy kezdte az otthoni meccset, ahogy illik. Mint ahogy a BARCA is.Sanama írta:Én meg azt mondom,hogy jöjjön a MU.
Tegnapi meccsen nem nyújtottak valami hatalmasat,szerencsén múlott,hogy az Inter nem egyenlített.
Ameddig tudjuk tartani a jó formát,addig jöjjön a MU.
Ronaldo sem a tavalyi,Messi egyre jobb.
Én nem vagyok elájulva a MU-tól. Van egy hó kapusuk,védelmük,meg egy Ronaldo.
Én örülnék nekik,sokkal inkább,mint egy Poolnak.
BARCA részéről ennél jobb forma kell ami a védelmet érinti, ha akarunk valamit keresni a Manchester ellen, elől meg tartani kell ezt a formát,mert kicsit más kategória lesz a vörös védelem,mint a franciáké. továbbra is tartom,h ne kívánjunk magunknak még egy ekkora falatot, ráér elődöntőben,vagy döntőben egy hasonló erős csapat.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.