Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.03.12. 14:33:53

Nekem mindegy, kit kapunk, csak közvetítse az m1! 8)
Sanama
Llegenda del Barça

2009.03.12. 14:32:19

Én meg azt mondom,hogy jöjjön a MU.
Tegnapi meccsen nem nyújtottak valami hatalmasat,szerencsén múlott,hogy az Inter nem egyenlített.
Ameddig tudjuk tartani a jó formát,addig jöjjön a MU.
Ronaldo sem a tavalyi,Messi egyre jobb.

Én nem vagyok elájulva a MU-tól. Van egy hó kapusuk,védelmük,meg egy Ronaldo.
Én örülnék nekik,sokkal inkább,mint egy Poolnak.
barcapapa
Barça C

2009.03.12. 14:26:09

Nagyon jók voltunk :D

Legszivesebben a bayern-t választanám de jöhetne az arsenal is

Csak ne a pool vagy az ördögök

Visca el barca
hady
Director del Fútbol

2009.03.12. 11:44:59

Szép volt fiúk!!!
Gratu.
Ha a 10-15perces "rövidzárlatot" ki tudjuk küszöbölni, akármi is lehet.
Az angol csapatokat elkerülném, majd a döntőben:)
(de szerintem azt fogunk kapni:(...remélem a Mu. és a poll egymás ellen játszik..:))
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.03.12. 10:36:58

Gratulálok a csapatnak, 5 gólt lőni a Lyonnak parádés teljesítmény. Sokan sokmindent említettek, újat csak annyiban tudok mondani, hogy véleményem szerint a középpálya túl offenzív volt, a második félidőben behoztam volna Xavi helyett pl. Busquetset egyből, a 4 gólos előny tudatában. A másik negatívum, hogy szerintem Márquez pl. elég rossz megoldásokat választ. Hiába a középhátvédhez mérten
szenzációs technikai képzettség, volt pl. olyan helyzet, mikor simán hazaadhatta volna Valdéznek, ehelyett cselt, flikk-flakkot választott, amiből rosszul jöttünk ki. Ha nagyobb "favágó" lenne, akkor jobban szeretném. A másik, hogy rendszeresen alászalad a labdáknak. A szabadrúgásokat viszont lőhetné ő, mert szerintem Barca szinten botrányos, hogy 20 méteres körzeten belülről nem mennek be a szabadrúgások. Xavi nem egy nagy ász ebben a tekintetben. Azt gondolom, a jövőben a Puyol, Piqué kettős jobb megoldás lenne pl egy United, vagy hasonló erősségű csapat ellen.

Meg kell erősíteni a védelmet, ez egyértelmű. Abidalra is nagy szükség van, nem csupán Puyíra.

Pozitívum, hogy érezhetően hasznát vesszük Henry rutinjának a BL-ben, sokat segít a csapatnak, a párharcban is 3 gólt lőtt. Szép volt!

A 8 között mindegy, hogy kit kapunk, meg kell verni.
Forca Barca!
xbalix
Jugador d'estrella

2009.03.12. 09:54:19

Örüljünk h van 1 Sylvinhonk és nem Cáceres játszott bal oldalt! Nem játszott rosszul sztem, meccshiánya van, ennyi. Bele fog ő jönni, aki még emléxik egész ősszel nem játszott... Amikor kell Puyol épp felépül szerencsére!
Remélem a Manchestert kapjuk! Itt az ideje visszavágni a tavalyiért! :twisted: :twisted: :twisted:
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
Mosquito

2009.03.12. 09:09:31

Fecooo írta:most nem azért, de sokan mit vártak ettől a védelemtől?
az őszi, szinte atombiztosan védekező 4esből 2 sérült, abból egyik a kapitány...
A legjobb védelmünkben ősszel is a Rafa-Pique páros tolta. Akkor a mexikói és szélen Alves is jobb formát mutatott, volt Abidal és sokkal jobb volt a középpályás védekezésünk is. Főként ez utóbbi a kulcs, mert most nagyon harmatosak vagyunk ott. Ősszel max 2-3x jutottak el a büntető területünkig az ellenfelek, most majdnem minden támadással átszaladnak rajtunk. :(
mess2009
Director del Fútbol

2009.03.12. 08:30:14

leszámítva hogy egyetlen szemét "sport" tv sem közvetített és gyatra live-streaming-el kellett beérni remek esténk volt!!!!
A hozzászólásokk zömével egyet trudok érteni, ami elsősorban abban csúcsosodik ki, hogy még két gólos vezetésnél is összeszorul az ember gyomra annyira labilis a védelmünk! és úgy ahogy mondjátok élén a kapussal. Sylvinhot leszámítva aki feltűnően gyenge, tulajdonképpen nem annyira egyéni rossz teljesítményekről van szó hanem ordító helyezkedési (figyelem)hibákról. ne felejtsük el hogy az esetek 99%-ban lehet egyetlen védőt hibáztatni, de hol van ez a hiba százalék mondjuk Etoo-hoz képest, aki szerintem ezuttal is a támadóso leg haloványabb teljesítményét nyújtotta.
Azzal is egyet lehet érteni, hogy ez a védelem tartalékos a kérdőjel legfeljebb a kapus marad.
Ami igazolja a mi aggályainkat a védelemmel kapcsolatban az éppen maga Guardiola aki -meglepő módon - most maga is elimerte u.ezt.
A végére még egy szó Keitáról: nekem nagyon tetszik a fiú!! most is bátran cseréltem volna akár Etoo-val is a II. f. idő közepétől.
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.03.12. 08:28:23

Szép volt ez a meccs... Nekem igazából azért tetszett, mert nem Messi vitte a csapatot... Ott volt, de nem vitt minket! Inista is ott volt, de nem vitt minket! Együtt haladt a gárda... CSAPAT volt a pályán nem 11 különálló zseni... (A bilbao ellen még úgy éreztem ha nincs Ini... akkor lenne baj)

Más! Nekem a csapatnak a sevillai győzlme tetszik eddig a legjobban... Ott a második félidei tljesítmény... Amikor türelmsen tartották a labdát, körbejáratták... Kivéreztettük ott a Sevillát... Na most ez a meccs ugyanolyan volt... Legalábbis az első félidő... Ahogy Hajdú B. is mondta: Amit becsülni lehet a Barcában, hogy nem adják csak úgy be a labdát... Ha nincs lehetőség még járatják, várnak, türelmesek... Szép volt...
barcami
Jugador del Barça

2009.03.12. 08:03:16

Nagy GRAT a Barcanak!
Megint érződött a 'taktika'. :) Az elején óvatosan kezdett a csapat, na mit mutat a Lyon. Utána viszont nem volt megállás.
A védelemben helyezkedési problémák vannak, különösen a széleken veszik fel rosszul az embert. Ez nem az alap védelmünk, abból most 3-an is hiányoztak (bár Pique lehet stabil kezdővé vált), viszont az utóbbi 1-2 hónapban kapott gólok egyértelműen jelentik a védelem gyengeségét.
Nehéz viszont az egész meccsre ezt mondani, mert a 2. góljuk szabálytalan volt, és a 2. félidőben a 70-80. percig csak durva favágást csinált a Lyon, a játékhoz halvány lili gőze nem volt.
A 2. félidőben összességében egész jó volt a védelem, 2-3 hajmeresztő helyezkedési hibától eltekintve.
Most nagyon fontos a kiegyensúlyozott bajnoki szereplés, ss a korábban sérültek pihentetése.
Hajrá Barca.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.03.12. 07:32:35

most nem azért, de sokan mit vártak ettől a védelemtől?
az őszi, szinte atombiztosan védekező 4esből 2 sérült, abból egyik a kapitány...
mire jön a következő kör, addigra remélhetőleg visszatérnek, plusz Milito lábában is lesznek már meccsek, és akkor higgyétek el, a védelmünk is stabilabb lesz!

egyébként, ha a csapat a saját játékát játsza, amit ma is, tehát agresszív letámadás, labdatartás, attraktív támadójáték, amit Xavi és Iniesta megtámogat középről, valamint Alves szélről, akkor mind1 melyik csapat az ellenfél, mert ha sikerül ezt ráerőltetni az ellenfélre, akkor az ellenfél védelme képes elbizonytalanodni, és onnantól nem kérdéses a gólszerzés.
Ebben a csapatban az egyetlen kérdőjel a védelem. Ez a csapat nem tud védekezni, támadásra "született"!
bízom bennük, hogy megtörik az angol haegemóniát, és megmutatják, a pénz nem minden, hogy az igazi (nagybetűs) FOCI még mindig erősebb tud lenni!
Visca el Barca mindörökké!
hau30
Capitá del Barça

2009.03.12. 07:23:08

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Valóban a védelmet meg kell erősíteni.Talán Milito ad egy stabilitást,majd a következő BL fordulókra.Én úgy tudom lassan vissza tér.Ami viszont égető probléma a bal hátvéd poszt.Ez nagyon szembetűnően kilóg még az amúgy is gyengüsz védelemhez képest.Bármennyire is komázom Syl játékát,nem tudja már a BL szintet hozni.Abidal most sérült,de valahogy ő se az igazi.
robesz
Barça C

2009.03.12. 07:03:00

a védelem enyhén szólva pocsék volt. :cry: De rugtunk 5-öt és ez valamelyest ellensúlyozza! més que barca
albicelesteX
A Vadász

2009.03.12. 06:57:50

Én is a védelemtől tartok!Teljesen igaz és jogos Eto'o múltkori megjegyzése a kapott gólokról!Egyébként meg visszajött az élet a játékba!Nagyon jó volt az egész meccs!Élvezetes és a végén győzelem!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára albicelesteX 2009.03.12. 07:03:32-kor.
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2009.03.12. 06:56:53

Léfe írta:Én is örülök, de... A védelem Pique kivétlével nulla. Egy MU rendesen nyomni fog és ott nem rugunk 6 golt. Ettől félek, ezen bukhatunk.
Puyi addigra felgyógyul. Szerintem meg a védelem nem volt annyira rossz csak 4:0-tól egy kicsit félválról vették az egészet. :?
Léfe
Entrenador del Barça

2009.03.12. 06:02:26

Én is örülök, de... A védelem Pique kivétlével nulla. Egy MU rendesen nyomni fog és ott nem rugunk 6 golt. Ettől félek, ezen bukhatunk.
Fecó
Barca1988
Barça B

2009.03.12. 02:17:48

Még szerencse hogy nekünk van a világon a legjobb csatár 3asunk,de a védekezés az katasztrofa,élen a kapussal!El tudnék képzelni egy Manchester elleni BL döntőt,de addig el is kéne jutni!
Messi a király!!!:)
Gabesz Barca
Barça C

2009.03.12. 01:02:43

Gratula!Remek kis meccs volt,és kellett a csapszellemnek is.DE ez a hátvéd sor igen gyatra lesz,az elkövetkező meccseken,ha nem találnak ki sürgősen valamit.
miihii
KHAL

2009.03.12. 00:35:48

Szenzációs eredmény,remek első félidővel.Mondhatni döntő fölény volt.A másodikban pedig stabilan uraltuk a meccset.Nem hittem volna,h ilyen simán ütjük a Lyont.Figyelmeztető ugyan,h kaptunk azért 3 gólt,de a rúgott 6 kompenzál.
Viszont Sasi1 hsz-ében van igazság,h azért nem ártana kicsit jobban óvni a kapunkat,mert ez így meleg lehet.Pölö a MU,Pool ellen nem lenne ennyi helyzetünk,így fontos lehetne,h ne is szedjünk be gólokat.
Mindazonáltal mindegy ki jön,le kell nyomni őket.Nem esélyesebb nálunk senki sem a végső sikerre,félnivalónk nincs egyik ellenféltől sem.Jöhetnek az angolok is akár,be kell darálni őket,hisz' tényleg az a csapat nyeri a trófeát,aki mindenkinél jobb.
"Kívánság ellenfelem" nincs,cs annyi,h lehetőleg az esetleges döntőben NE a MU-val találkozzunk.A két kedvenc csapatom játszana,így nem olyan jó az...Vannak vastagon feketelistásaim a továbbjutók közt (Pool,Cselszkij),na vmelyikkel szívesebben megütköztetném a gárdát.Ott tiszta szívből tudnék hajtani A CSAPATOMNAK.Persze a MU ellen is,de azért kicsit keserű szájízzel.NA de elkalandoztam,először el kell jutni odáig :wink:
Mindenesetre naon bizakodó vok.
Gratula a csapatnak!
VAMOS BARCA!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.03.12. 00:28:37

Nagyon jó első félidőt produkáltunk, és ezt a Lyont magabiztosan vertük meg. tehát az aktuális ellenfelünk ellen gond nélkül értünk el olyan hazai eredményt,h ne forogjon kockán a továbbjutás, a kérdés,h komolyabb csapat ellen, lesz e ennyi helyzetünk,és hogy a védelem végig tudja e koncentrálni az egész meccset. ha igen mindkettőre a válasz, akkor bárki meglesz, ha egyikre nem,akkor nagyon nehéz lehet.

mindenesetre örülök ennek a meccsnek,és a győzelemnek!

FORCA BARCAAA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Tomsa
Entrenador del Barça

2009.03.12. 00:27:12

Capon írta:Nem tudjátok mennyi néző látogatott ki a meccsre? Nem látom a cikk végén pedig mindig ott szokott lenni.
86.378 néző, ebből -az uefa szerint- kb. 6000 lyoni szurker volt.
lesliejr12
Jugador del Barça

2009.03.12. 00:23:52

Ilyen védelemmel és kapussal átgyalogol rajtunk bármelyik angol csapat.
Az első félidő remek volt, de amit az után szerencsétlenkedtek helyenként, az botrány volt.Marquez és Alves......tűrhetetlen ahogy hetek óta védekeznek.Valdes meg egyetlen labdára sem repül, ami gólba tart.Ma is csak követte a szemével.
Én megpróbálom egy kicsit reálisan nézni a dolgokat.Egy MU,Pool,Chelsea hármasnak nem fogunk 4-et, de még 3-at sem rúgni.Viszont a védelmünk képes beszedni a gólokat, élükön Valdes-sel.Bohóc egy kapus, már rég igazolni kellett volna vkit a helyére.Az igazi BL most kezdődik.Innentől ellenfelet is kaphatunk.
Capon
Llegenda del Barça

2009.03.12. 00:06:05

Nem tudjátok mennyi néző látogatott ki a meccsre? Nem látom a cikk végén pedig mindig ott szokott lenni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
sasi1
Entrenador del Barça

2009.03.11. 23:48:19

lionelmessi19 írta:Erről van szó, ha valaki európa legjobbja akar lenni, illik legyőzni akárkit ebből a mezőnyből. Én is így vagyok vele. Nekem jöhetne kapásból a MU is, tavaly is jobbak voltunk játékban a két meccsen összességében, kár hogy Scholes ellenünk rúgta élete egyik gólját, és több nem is született sehol.

Idén pláne jobbak lehetünk, főleg hogy ők gyengébbek talán idén, mint akkor.

Egy Liverpooltól se riadnék vissza, a többiek meg nem érdekelnek, szerintem az említett kettő az igazán esélyes a BLre, rajtunk kívül.
Bátrak vagytok, de az is lehet, hogy én vagyok pesszimista, mert azt gondolom, hogy ha a védelmünk nem javul fel, de nagyon, ESÉLYÜNK SINCS A VÉGSŐ GYŐZELEMRE :!:
Ilyen védelemmel nem nyertünk volna 2006-ban :oops:
Andris
Adminisztrátor

2009.03.11. 23:41:39

LM10 írta:A sorsolás 20.-án lesz nekem mind1 hogy kit kapunk győzni kell és kész :twisted:
Erről van szó, ha valaki európa legjobbja akar lenni, illik legyőzni akárkit ebből a mezőnyből. Én is így vagyok vele. Nekem jöhetne kapásból a MU is, tavaly is jobbak voltunk játékban a két meccsen összességében, kár hogy Scholes ellenünk rúgta élete egyik gólját, és több nem is született sehol.

Idén pláne jobbak lehetünk, főleg hogy ők gyengébbek talán idén, mint akkor.

Egy Liverpooltól se riadnék vissza, a többiek meg nem érdekelnek, szerintem az említett kettő az igazán esélyes a BLre, rajtunk kívül.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Válasz küldése