Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hogy is mondjam nem lehet nagyon megalapítani hogy állnak föl leginkább ,attól függ mit kíván az ellenfél 4 -4 -2 , 4- 3 -3, 4 -2- 3 -1-ig nagyon sok variáció van taktikai rajz alapján 4- 4- 2 de mondom a játék képe adja, aránylag sokat ívelnek Negredo 186cm Rodrigo 181cm Paco Alcácer 176 cm szóval van kinek beadni.Ezt leszámítván vannak igen gyors játékosok is ezért inkább Masch inkább hátra kell mint középre.palesz77 írta:Valencia játéka milyen amúgy, sokat ívelgetnek a szélről a csatárokra? Meg a csatáraik magasak? Mintha Negredo ott játszana..Csak mert akkor én el tudom képzelni, hogy Masch ma tényleg középpályás lesz - már ha játszik egyáltalán -, és 2 magas kh-el kezdünk, hogy uraljuk a légteret a 16-oson belül..
Aztán lehet, hogy Lucho nem változtat semmit, és csak én pörgettem túl a dolgokat a fejemben a kerethirdetés miatt..
Én is ezt tartom a legsanszosabbnak,már csak azért is, mert számos edző hanyagolta. Azt meg nem mondhatja, hogy annyira fogalmatlan mindenhez, hogy nem merem betenni kezdőbe. Föleg ha el akarja majd adni.Oka van, hogy kis meccsekre sem teszi be.visca el barca írta:hallottál már valaha olyat egy edző szájából, hogy XY játékosom nem üti meg szintet, sőt majdhogy nem blasz IV-be való? nem. akkor mi veri ki a biztosítékot?mess2009 írta:nem tudom ki hogy van vele, de ez a LE. duma Montolyáról nálam kiveri a biztosítékot...azt mondja, a srác mindenben alkalmas, emberileg is kiváló remek a viszonya vele... csak éppen nem játszatja. akkor pedig sajna a logika szabályai szerint a gubanc éppenséggel ővele lehet...a kommunikációt illetően biztosan.
Csak nálunk a csatároknak nem erősségük a védekezés nagy támogatása. Se Neymar se Messi nem arról híres, hogy a legjobban védekező csatárok közé tartozik.palesz77 írta:defender3 írta:Nem elég jó a támadások segítésében. Ez olyan mintha a csatár nem lenne elég jó a védekezésben.
A mai fociban az is elengedhetetlen, hogy egy csatár védekezzen, szóval..![]()
Egy szóval sem mondta, hogy "mindenben alkalmas" Montoya.. Azt mondta, hogy magas szintet képvisel, és a Barca szintjét is megüti. Csak éppen azt a részt kihagyta, hogy a támadások segítése nem az erőssége.. De mivel mi jelenleg nem átlagos szélsőkkel játszunk, hanem sokkal támadóbb szelleműekkel, így a taktikába nem fér bele Martin, ez van sajnos.mess2009 írta:nem tudom ki hogy van vele, de ez a LE. duma Montolyáról nálam kiveri a biztosítékot...azt mondja, a srác mindenben alkalmas, emberileg is kiváló remek a viszonya vele... csak éppen nem játszatja. akkor pedig sajna a logika szabályai szerint a gubanc éppenséggel ővele lehet...a kommunikációt illetően biztosan.
defender3 írta:Nem elég jó a támadások segítésében. Ez olyan mintha a csatár nem lenne elég jó a védekezésben.
Itt vajon Montoya helyére gondol?Lucho mondta, nem írta:Csak azért fogjuk tanulmányozni a lehetőségeket, mert lehetséges, hogy lesz még egy helyünk a keretben a nevezettek között.
hallottál már valaha olyat egy edző szájából, hogy XY játékosom nem üti meg szintet, sőt majdhogy nem blasz IV-be való? nem. akkor mi veri ki a biztosítékot?mess2009 írta:nem tudom ki hogy van vele, de ez a LE. duma Montolyáról nálam kiveri a biztosítékot...azt mondja, a srác mindenben alkalmas, emberileg is kiváló remek a viszonya vele... csak éppen nem játszatja. akkor pedig sajna a logika szabályai szerint a gubanc éppenséggel ővele lehet...a kommunikációt illetően biztosan.
Nem elég jó a támadások segítésében. Ez olyan mintha a csatár nem lenne elég jó a védekezésben.mess2009 írta:nem tudom ki hogy van vele, de ez a LE. duma Montolyáról nálam kiveri a biztosítékot...azt mondja, a srác mindenben alkalmas, emberileg is kiváló remek a viszonya vele... csak éppen nem játszatja. akkor pedig sajna a logika szabályai szerint a gubanc éppenséggel ővele lehet...a kommunikációt illetően biztosan.
Én mindenképpen Bartrat játszatnám Matyi helyett . De akár lehet egy Bartra-Matyi védőpáros és egy Masch-Busi-Xavi középpálya , bár ez nem túl valószínű viszont elég nagy stabilitást adna a középpályának.Feast4 írta:Alfa írta:Nagyon remélem , hogy így fogunk kezdeni: Bravo-Alves(más JHV sajna nincs a keretben)-Bartra-Masch-Alba-Busi-Rakitic-Rafinha-Leo-Ney-Suárez
De szerintem se Bartra se Raf nem fog kezdeni hanem helyettük Matyi és Xavi fog játszani.
A legerősebb kezdőnk elvben a Bravo-Alves-Matyi-Masch-Alba-Busquets-Rakitic-Xavi-Messi-Neymar-Suarez. Matyit ma amúgy sem hagynám ki, ismeri az ellent hasznos lehet. Rafhina meg még zöld egy ilyen rangadón a kezdéshez, láttuk, hogy benne van a buta hiba talán szezon végére belszokik annyira, hogy kezdhet egy ilyen meccsen is!
Alfa írta:Nagyon remélem , hogy így fogunk kezdeni: Bravo-Alves(más JHV sajna nincs a keretben)-Bartra-Masch-Alba-Busi-Rakitic-Rafinha-Leo-Ney-Suárez
De szerintem se Bartra se Raf nem fog kezdeni hanem helyettük Matyi és Xavi fog játszani.
Mert ki kezdjen amúgy? Douglas? De addig még 3 meccset is játszunk - maival együtt -, lehet a kupában és az utána levő bajnokin is Douglas fog kezdeni, aztán a PSG ellen is bedobja. Ezt mondjuk őszintén kétlem - kupába játszik max szerintem -, de aztán ki tudja..messideco írta:Enrique hülye... Ki lesz a PSG ellen a jobbhátvéd? Biztos, hogy Adriano. Innen már nincsenek kétségeim
Azért a Mestalla sosem volt egy könnyű terep számunkra, annó a Pep féle csapat is csak egyszer tudott nyerni ott. Nem lennék csalódott egy döntetlennel sem, persze bízom benn, hogy az utóbbi két meccsen látott jó formát tudják hozni a srácok és akkor meglehet a győzelem is. Mondjuk tuti, hogy ellenünk az utolsó leheletig küzdenek majd, a Real ellen meg 20 perc lötyögés után 0-4-el állnak...mess2009 írta:de egy Valenciát egyszerűen meg kell verni, ha adunk magunkra.
Én csak attól félek, hogy megint elpazarolunk egy világklasszist Douglas személyében, mert nem játszassuk. Nagy luxus es a Barcának, hogy még a padon sincs.visca el barca írta:sergirobi megint seholegész héten azért élek h 7végén láthassam, erre tessék. remélem legalább pedro kezdő lesz!
Nekem nem hiányzik, azért hoztam csak fel Robit, mert Lucho a padra 1 kapust, 1 kh-et, 1 szélső védőt, 2 középpályást, és 2 támadót szokott ültetni - általában. Ha meg kiszámolod, akkor vagy 2 kh lesz a padon most, vagy Masch vkp lesz, és meglesz a "szokásos arány".csababarca írta:Minek kéne SR a keretbe?
Ott van Busi,Xavi, Rakitic, ami a kezdőnk lesz, padról meg majd jön Rafinha.
Úgyis a standrad cseréink általában Rafinha, Adriano, és Pedro. Jobb ez így, legalább nem kell azon izgulni,hogy berakja Robit.
Minek kéne SR a keretbe?palesz77 írta:Most Lucho vagy annyira nem bízik SR-ben, hogy inkább nevezett +1 kh-et a helyére - ergo így kevesebb a középpályás a keretben -, vagy Maschra ma vkp-ként fog számítani..Erxy írta:keret: Bravo, Ter Stegen, Alves, Pique, Bartra, Mascherano, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Xavi, Rafinha, Pedro, Munir, Messi, Suarez, Neymar
kimaradt: Masip, Douglas, Montoya, Sergi Roberto és Iniesta.
Várom már nagyon a meccset, remélem marad olyan a játék, mint a Sevilla és az Apoel ellen, akkor nagy baj nem lehet. Az MSN kezdjen, más kérésem nincs mára..
Most Lucho vagy annyira nem bízik SR-ben, hogy inkább nevezett +1 kh-et a helyére - ergo így kevesebb a középpályás a keretben -, vagy Maschra ma vkp-ként fog számítani..Erxy írta:keret: Bravo, Ter Stegen, Alves, Pique, Bartra, Mascherano, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Xavi, Rafinha, Pedro, Munir, Messi, Suarez, Neymar
kimaradt: Masip, Douglas, Montoya, Sergi Roberto és Iniesta.