Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
barca0000
Jugador del Barça

2014.11.30. 19:22:27

palesz77 írta:Valencia játéka milyen amúgy, sokat ívelgetnek a szélről a csatárokra? Meg a csatáraik magasak? Mintha Negredo ott játszana.. :-k Csak mert akkor én el tudom képzelni, hogy Masch ma tényleg középpályás lesz - már ha játszik egyáltalán -, és 2 magas kh-el kezdünk, hogy uraljuk a légteret a 16-oson belül..

Aztán lehet, hogy Lucho nem változtat semmit, és csak én pörgettem túl a dolgokat a fejemben a kerethirdetés miatt..:D
Hogy is mondjam nem lehet nagyon megalapítani hogy állnak föl leginkább ,attól függ mit kíván az ellenfél 4 -4 -2 , 4- 3 -3, 4 -2- 3 -1-ig nagyon sok variáció van taktikai rajz alapján 4- 4- 2 de mondom a játék képe adja, aránylag sokat ívelnek Negredo 186cm Rodrigo 181cm Paco Alcácer 176 cm szóval van kinek beadni.Ezt leszámítván vannak igen gyors játékosok is ezért inkább Masch inkább hátra kell mint középre.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.11.30. 18:54:38

Valencia játéka milyen amúgy, sokat ívelgetnek a szélről a csatárokra? Meg a csatáraik magasak? Mintha Negredo ott játszana.. :-k Csak mert akkor én el tudom képzelni, hogy Masch ma tényleg középpályás lesz - már ha játszik egyáltalán -, és 2 magas kh-el kezdünk, hogy uraljuk a légteret a 16-oson belül..

Aztán lehet, hogy Lucho nem változtat semmit, és csak én pörgettem túl a dolgokat a fejemben a kerethirdetés miatt..:D
Feast4
Director del Fútbol

2014.11.30. 16:05:42

visca el barca írta:
mess2009 írta:nem tudom ki hogy van vele, de ez a LE. duma Montolyáról nálam kiveri a biztosítékot...azt mondja, a srác mindenben alkalmas, emberileg is kiváló remek a viszonya vele... csak éppen nem játszatja. akkor pedig sajna a logika szabályai szerint a gubanc éppenséggel ővele lehet...a kommunikációt illetően biztosan.
hallottál már valaha olyat egy edző szájából, hogy XY játékosom nem üti meg szintet, sőt majdhogy nem blasz IV-be való? nem. akkor mi veri ki a biztosítékot? :D
Én is ezt tartom a legsanszosabbnak,már csak azért is, mert számos edző hanyagolta. Azt meg nem mondhatja, hogy annyira fogalmatlan mindenhez, hogy nem merem betenni kezdőbe. Föleg ha el akarja majd adni.Oka van, hogy kis meccsekre sem teszi be.
Kép
roby122
Entrenador del Barça

2014.11.30. 15:30:03

Bravo-Alves,Mascherano,Mathieu,Alba-Xavi,Busquets,Rakitic-Messi,Suárez,Neymar

Szinte borítékolható , hogy ez lesz a kezdő. Mathieu mindenképp játszani fog , már csak azért is mert előző klubja , miért játszatná pont most Bartrat ? Mascherano meg eddig mindig játszott , csak egyszer volt eltiltott , meg most pihent a válogatott meccsek miatt.
Nehéz meccseink voltak mindig is a Valencia ellen. Sőt tavaly a Camp Nou-ban kaptak el minket.
Ez egy nagyon fontos meccs lesz , mind mentálisan , mind a 3 pont megszerzése.
Azért azt ne felejtsük el , hogy a Sevilla és az Apoel egy normális támadást nem volt képes levezetni , de mondjuk az Apoelnek volt egy , akkor is Stegen bravúrja kellett. Az ellenfél védelméről meg ne is beszéljünk. Azért egy Otamendi Mustafi duó egy teljesen más szint.
Persze ez a 2 rekord meg a győzelmek most mentálisan sokat dobtak a játékosokon , de ez a meccs fogja megmutatni , hogy pontosan hol is tart a csapat.
Ha egy szép játékot játszó , küzdeni akaró Barcát látok ma a pályán és X lenne a vége , nem fogok bánkódni. Természetesen a győzelemnek örülnék a legjobban.
defender3
Entrenador del Barça

2014.11.30. 14:51:29

palesz77 írta:
defender3 írta:Nem elég jó a támadások segítésében. Ez olyan mintha a csatár nem lenne elég jó a védekezésben.

A mai fociban az is elengedhetetlen, hogy egy csatár védekezzen, szóval.. :mrgreen:
Csak nálunk a csatároknak nem erősségük a védekezés nagy támogatása. Se Neymar se Messi nem arról híres, hogy a legjobban védekező csatárok közé tartozik.

Amúgy meg komoly csapatok ellen nem lehet az, hogy mindkét szélsővédő támadó felfogású legyen.
palesz77

2014.11.30. 14:43:56

mess2009 írta:nem tudom ki hogy van vele, de ez a LE. duma Montolyáról nálam kiveri a biztosítékot...azt mondja, a srác mindenben alkalmas, emberileg is kiváló remek a viszonya vele... csak éppen nem játszatja. akkor pedig sajna a logika szabályai szerint a gubanc éppenséggel ővele lehet...a kommunikációt illetően biztosan.
Egy szóval sem mondta, hogy "mindenben alkalmas" Montoya.. Azt mondta, hogy magas szintet képvisel, és a Barca szintjét is megüti. Csak éppen azt a részt kihagyta, hogy a támadások segítése nem az erőssége.. De mivel mi jelenleg nem átlagos szélsőkkel játszunk, hanem sokkal támadóbb szelleműekkel, így a taktikába nem fér bele Martin, ez van sajnos.

Ezt a kommunikációt meg már megint nem értem.. Nagy eséllyel távozni fog, mit mondjon Lucho? "Áh, nem üti meg a szintet nálam a srác, tök fölösleges a keretbe, viheti aki akarja." Ez jobb szöveg lenne? Biztos utána kínálnának érte 2 milliónál többet.. :roll:
defender3 írta:Nem elég jó a támadások segítésében. Ez olyan mintha a csatár nem lenne elég jó a védekezésben.

A mai fociban az is elengedhetetlen, hogy egy csatár védekezzen, szóval.. :mrgreen:
Lucho mondta, nem írta:Csak azért fogjuk tanulmányozni a lehetőségeket, mert lehetséges, hogy lesz még egy helyünk a keretben a nevezettek között.
Itt vajon Montoya helyére gondol? :-k De az jó hír, hogy középső védőket legalább nem akarunk igazolni.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.11.30. 14:41:47

hallottál már valaha olyat egy edző szájából, hogy XY játékosom nem üti meg szintet, sőt majdhogy nem blasz IV-be való? nem. akkor mi veri ki a biztosítékot? :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
defender3
Entrenador del Barça

2014.11.30. 14:19:19

Nem elég jó a támadások segítésében. Ez olyan mintha a csatár nem lenne elég jó a védekezésben.
Tavaly amikor Alves eltiltása miatt játszott és a csapatból felfele lógott ki az lett a jutalma, hogy újabb hónapokra a kispadra került, nem az, hogy még egy meccsen játszhat. Szerintem a vezetőség is benne volt abban, hogy tavaly keveset játszott, mert kellett nyomni Alvest hátha sikerül eladni.
mess2009
Director del Fútbol

2014.11.30. 14:07:47

nem tudom ki hogy van vele, de ez a LE. duma Montolyáról nálam kiveri a biztosítékot...azt mondja, a srác mindenben alkalmas, emberileg is kiváló remek a viszonya vele... csak éppen nem játszatja. akkor pedig sajna a logika szabályai szerint a gubanc éppenséggel ővele lehet...a kommunikációt illetően biztosan.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.11.30. 13:49:56

nézem otthon a valenciát 6 meccs, 5 győzelem 1 döntetlen 16 rúgott 3 kapott gól.. nem lesz egyszerű feladat. a helyzeteket ki kell használni, mert sztem túl sok nem lesz belőle. vagy x, vagy sima győzelem.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2014.11.30. 13:48:55

Feast4 írta:
Alfa írta:Nagyon remélem , hogy így fogunk kezdeni: Bravo-Alves(más JHV sajna nincs a keretben)-Bartra-Masch-Alba-Busi-Rakitic-Rafinha-Leo-Ney-Suárez

De szerintem se Bartra se Raf nem fog kezdeni hanem helyettük Matyi és Xavi fog játszani.

A legerősebb kezdőnk elvben a Bravo-Alves-Matyi-Masch-Alba-Busquets-Rakitic-Xavi-Messi-Neymar-Suarez. Matyit ma amúgy sem hagynám ki, ismeri az ellent hasznos lehet. Rafhina meg még zöld egy ilyen rangadón a kezdéshez, láttuk, hogy benne van a buta hiba talán szezon végére belszokik annyira, hogy kezdhet egy ilyen meccsen is!
Én mindenképpen Bartrat játszatnám Matyi helyett . De akár lehet egy Bartra-Matyi védőpáros és egy Masch-Busi-Xavi középpálya , bár ez nem túl valószínű viszont elég nagy stabilitást adna a középpályának.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Chino
Llegenda del Barça

2014.11.30. 13:42:34

Én személy szerint nagyon tartok ettől a meccstől, kb. annyira mint a PSG ellenitől. És a tét sem sokkal kisebb. A Mestalla akkor sem könnyű terep, ha olyan 6. helyen császkálnak a denevérek, idén viszont működik náluk a gépezet. Alapvetően egy X miatt sem sírnék, de akkor már komolyabb lépéshátrányban lennénk a Realtól, sőt az Atletico is belekavarna már
Szóval a tét is nagy, illetve az ellenfél is nagyon nehéz, akik ráadásul otthon játszanak, ami egy kész oroszlánbarlang. Remélem nem lesz görcsös a játékunk, ha olyan teljesítményt tudnánk felmutatni, mint az utóbbi két meccsen, nem lenne hiba.
Továbbá sok fog függeni az MSN-től. Nagyon ott kell lenniük fejben és kegyetlenül ki kell használni a lehetőségeket, mert nem hiszem, hogy dúskálunk majd benne.

Amúgy mindenki a védelmet szidja agyba-főbe, meg hogy jött a Real és egyből hármat kaptunk (ráadásul elég elkerülhetőket), de érdemes megemlíteni a támadósort is akik hibát-hibára halmoztak elöl.

Csodálkozom, hogy Lucho kihagyta SR-t, persze pozitívan. Végre ő az aki inkább másnak ad szerepet. Douglas szerintem érthető hogy kimaradt. Alves nem játszik a PSG ellen ergo ma méginkább biztos a kezdőtagsága, a BL-ben pedig teljesen érthető, ha nem egy 0 km-es Douglas-al akar kiállni, hiába van adiig még két meccs.

Én nagyon tartok a meccstől, ha tudjuk abszolválni az nagy lépés lenne előre. Végülis adottak a feltételek. Messi egyre jobb formában, Suarez is végre kinyitotta a gólcsapot, hátul pedig kezd már valami alakulni. Masch-ra kíváncsi leszek. Ha vkp-t játszana kicsit meglepne, de akkor Mathieu-nek mindenképp kezdenie kell, mert az argentin után ő a "leggyorsabb" védőnk. 2 betonoszloppal nem lenne jó kiállni.
Forca Barca!!!!
Feast4
Director del Fútbol

2014.11.30. 13:23:17

Alfa írta:Nagyon remélem , hogy így fogunk kezdeni: Bravo-Alves(más JHV sajna nincs a keretben)-Bartra-Masch-Alba-Busi-Rakitic-Rafinha-Leo-Ney-Suárez

De szerintem se Bartra se Raf nem fog kezdeni hanem helyettük Matyi és Xavi fog játszani.

A legerősebb kezdőnk elvben a Bravo-Alves-Matyi-Masch-Alba-Busquets-Rakitic-Xavi-Messi-Neymar-Suarez. Matyit ma amúgy sem hagynám ki, ismeri az ellent hasznos lehet. Rafhina meg még zöld egy ilyen rangadón a kezdéshez, láttuk, hogy benne van a buta hiba talán szezon végére belszokik annyira, hogy kezdhet egy ilyen meccsen is!
Kép
palesz77

2014.11.30. 13:03:14

messideco írta:Enrique hülye... Ki lesz a PSG ellen a jobbhátvéd? Biztos, hogy Adriano. Innen már nincsenek kétségeim =D>
Mert ki kezdjen amúgy? Douglas? De addig még 3 meccset is játszunk - maival együtt -, lehet a kupában és az utána levő bajnokin is Douglas fog kezdeni, aztán a PSG ellen is bedobja. Ezt mondjuk őszintén kétlem - kupába játszik max szerintem -, de aztán ki tudja..

Montoyara nem számít, megmondta már, meg látszik is, rajta kívül meg vagy Adriano vagy Douglas vethető be jobbhátvédként. Akkor meg már inkább Adriano szerintem - jelenleg legalábbis.
messideco
Presidente del Barça

2014.11.30. 12:54:10

Enrique hülye... Ki lesz a PSG ellen a jobbhátvéd? Biztos, hogy Adriano. Innen már nincsenek kétségeim =D>
Kép
"And my heart will leave you never."
gg86
Jugador d'estrella

2014.11.30. 12:10:32

mess2009 írta:de egy Valenciát egyszerűen meg kell verni, ha adunk magunkra.
Azért a Mestalla sosem volt egy könnyű terep számunkra, annó a Pep féle csapat is csak egyszer tudott nyerni ott. Nem lennék csalódott egy döntetlennel sem, persze bízom benn, hogy az utóbbi két meccsen látott jó formát tudják hozni a srácok és akkor meglehet a győzelem is. Mondjuk tuti, hogy ellenünk az utolsó leheletig küzdenek majd, a Real ellen meg 20 perc lötyögés után 0-4-el állnak... :)
Mr. Cesc
Barça B

2014.11.30. 11:43:40

visca el barca írta:sergirobi megint sehol :roll: egész héten azért élek h 7végén láthassam, erre tessék. remélem legalább pedro kezdő lesz!
Én csak attól félek, hogy megint elpazarolunk egy világklasszist Douglas személyében, mert nem játszassuk. Nagy luxus es a Barcának, hogy még a padon sincs.
Alfa
Entrenador del Barça

2014.11.30. 11:39:20

Nagyon remélem , hogy így fogunk kezdeni: Bravo-Alves(más JHV sajna nincs a keretben)-Bartra-Masch-Alba-Busi-Rakitic-Rafinha-Leo-Ney-Suárez

FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
visca el barca
Presidente del Barça

2014.11.30. 11:35:09

sergirobi megint sehol :roll: egész héten azért élek h 7végén láthassam, erre tessék. remélem legalább pedro kezdő lesz!
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2014.11.30. 11:29:56

Biztos, hogy szorosabb lesz, mint volt a Sevilla ellen, mivel jobbak is az andalúzoknál, de valamiért a denevérek elleni meccstől sem tartok. Az Otamendi, Mustafi duó jó középen, de normális esetben egy MSN kaliber bőven elég kell legyen a feltörésükhöz. Rajtuk kívül még Parejot és Alcácert tartom tényleg minőségi játékosnak.

Ha a középpályásokat nem szélső hátvédekként játszatja LE, akkor szerintem meglesz a három pont. Bátrabb tipp: 1:3 (előző héten is ezt az eredményt írtam, akkor hazaira, 5:1 lett, legyen most is így a javunkra) :mrgreen:
palesz77

2014.11.30. 11:24:32

csababarca írta:Minek kéne SR a keretbe?
Ott van Busi,Xavi, Rakitic, ami a kezdőnk lesz, padról meg majd jön Rafinha.
Úgyis a standrad cseréink általában Rafinha, Adriano, és Pedro. Jobb ez így, legalább nem kell azon izgulni,hogy berakja Robit.
Nekem nem hiányzik, azért hoztam csak fel Robit, mert Lucho a padra 1 kapust, 1 kh-et, 1 szélső védőt, 2 középpályást, és 2 támadót szokott ültetni - általában. Ha meg kiszámolod, akkor vagy 2 kh lesz a padon most, vagy Masch vkp lesz, és meglesz a "szokásos arány".
Mr. Cesc
Barça B

2014.11.30. 11:21:03

Bravo - Alves Mascherano Mathieu Alba - Busquets Xavi Rakitic - Neymar Messi Suárez
Szerintem ez lesz a kezdő, nincs itt nagyon kérdéses poszt. Remélem Rafinha kap majd néhány percet.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.11.30. 11:13:17

palesz77 írta:
Erxy írta:keret: Bravo, Ter Stegen, Alves, Pique, Bartra, Mascherano, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Xavi, Rafinha, Pedro, Munir, Messi, Suarez, Neymar
kimaradt: Masip, Douglas, Montoya, Sergi Roberto és Iniesta.
Most Lucho vagy annyira nem bízik SR-ben, hogy inkább nevezett +1 kh-et a helyére - ergo így kevesebb a középpályás a keretben -, vagy Maschra ma vkp-ként fog számítani..

Várom már nagyon a meccset, remélem marad olyan a játék, mint a Sevilla és az Apoel ellen, akkor nagy baj nem lehet. Az MSN kezdjen, más kérésem nincs mára.. :D
Minek kéne SR a keretbe?
Ott van Busi,Xavi, Rakitic, ami a kezdőnk lesz, padról meg majd jön Rafinha.
Úgyis a standrad cseréink általában Rafinha, Adriano, és Pedro. Jobb ez így, legalább nem kell azon izgulni,hogy berakja Robit.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
palesz77

2014.11.30. 10:45:52

Erxy írta:keret: Bravo, Ter Stegen, Alves, Pique, Bartra, Mascherano, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Xavi, Rafinha, Pedro, Munir, Messi, Suarez, Neymar
kimaradt: Masip, Douglas, Montoya, Sergi Roberto és Iniesta.
Most Lucho vagy annyira nem bízik SR-ben, hogy inkább nevezett +1 kh-et a helyére - ergo így kevesebb a középpályás a keretben -, vagy Maschra ma vkp-ként fog számítani..

Várom már nagyon a meccset, remélem marad olyan a játék, mint a Sevilla és az Apoel ellen, akkor nagy baj nem lehet. Az MSN kezdjen, más kérésem nincs mára.. :D
Erxy
Entrenador del Barça

2014.11.30. 10:11:38

keret: Bravo, Ter Stegen, Alves, Pique, Bartra, Mascherano, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Xavi, Rafinha, Pedro, Munir, Messi, Suarez, Neymar
kimaradt: Masip, Douglas, Montoya, Sergi Roberto és Iniesta. utóbbi már megkapta az orvosi engedélyt, de nem utazik a csapattal.
Kép
Válasz küldése