hát Béláim (eddig nem mertem leírni) úgy néz ki, hogy
végre mi is kontrázunk
A kérdés, hogy eddig miért nem csináltuk, ha módunkban állt.
Atleti ellen is láttunk pár szélvész kontrát amiről csak azt hittem, hogy a véletlen műve, vagy a srácok kiengedve hagyták a kéziféket, de nem bakker, ez már tudatos!! Ez az ami hiányzott nekem a játékunkból, ami az átütést hozhatja a támadójátékunkban, ha a MSN tridente "rohamoz" és nem álló focival adogatják körbe az ellenfél 16-osát.
Egy mérkőzés után erős lenne konzekvenciákat levonni, de az tény, hogy a MOM az a kis Alcantara gyerek volt. Nem akarok ön fényezni, mert többed magammal írtuk, hogy Rafinha már simán beférne a kezdőbe. Én legfeljebb Ini helyén játszatnám, Rakiticsel és Mascheranoval a középpályán. Az Iniesta - Xavi - Busquets cserepad pedig még mindig adhatna stabilitást, vagy lökést egy második félidő hajrájában.
Összességében jól játszott a csapat Mr. Shakira fax-ságát leszámítva nem volt aki nagyon kilógott volna lefelé a csapatból. Alves-t sem értem mit fikáztátok, szerintem ahhoz képest összeszedett volt és talán csak 2 lasztit rúgott a sztratoszférába, ha jól emlékszem.
LE-nek is lassan érik egy piros pont...... nem merem elkiabálni, de érezhető kezd lenni egy kis tudatosság a játékunkban, új játék elemekkel társítva.