Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
messideco
Presidente del Barça

2015.02.02. 11:36:09

A Villareal 10 meccses veretlenségét vettük el tegnap 8) A kupában nehéz dolgunk lesz nagyon... Hagyományosan sok gólt hoznak ezek a találkozók, és nem lenne jó otthon sok gólt kapni.

Rakitic innentől már kezdő kell, hogy legyen! Az Atma ellen nem volt a keretben, a Villareal ellen padozott, a Bilbao ellen már a kezdőben kell hogy legyen...
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2015.02.02. 11:04:00

P.U.Y.O.L. írta:A védelmünk pedig szerintem kifejezetten jó a mai meccsen.
sztem meg nem voltak jók. mind a két gól óriási védelmi hibából született, igen , még az első is. az orosz közelében ( 16-oson belül) 5 méteres körzetben sehol senki.

amugy grat a csapatnak, küzdöttek, mint disznó a jégen, csúsztak-másztak... sokszor leírtam őket meccs közben, de megmutatták h igenis akarnak. ez a fene nagy akarás talán LE érdeme, talán nem, nem tudom, de mindenesetre tetszik és örülök neki.

rafinha gyerek óriásit játszott, ha kellett elől szambázott, ha kellett hátul rugdalta az ellent, csúszott-mászott, egy rossz szavam nem lehet rá. én sosem rajongtam egyik tesóért sem, de sztem bőven van benne annyi mint a másikba (és nem ez az egy meccs alapján). remélem őt nem fogjuk el kótyavetyélni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Samper
Director del Fútbol

2015.02.02. 07:43:31

Léfe írta:Sorban nyerünk az jó, de idegesitő dolgokat /is/ látok.
Suarez golképtelensége, talán Messit vissza kellene vinni középre.
Ugy jöttek á a középpályán, mint a szél.
Feltünően nehezen hozzuk ki a labdát a kapunk elől, egészen jól letáboroznak a mi tizenhatosunk elött.
Az elkerülhető golok magas száma.
Jó sorozatban vagyunk, jó az elenfél, mégis sok az ürs szék a nézőtéren-
De azért nem vészes a kép bizakodó vagyok.
Isten ments Messit visszavinni középre. Suarez tankszerűsége kell, hogy helyzetet csináljon magánask, ill helyet Messinek és Neymarnak (meg Rafinhanak is). Hogy kihagyja a helyzeteket, az botrányos, de ezen az edzőnek és a pszichológusnak kellene segíteni. A védelmet meg jó csapat ellen nem szabad így feltolni, mert egyetlen hiba életveszélyes.
Léfe
Entrenador del Barça

2015.02.02. 07:11:16

Sorban nyerünk az jó, de idegesitő dolgokat /is/ látok.
Suarez golképtelensége, talán Messit vissza kellene vinni középre.
Ugy jöttek á a középpályán, mint a szél.
Feltünően nehezen hozzuk ki a labdát a kapunk elől, egészen jól letáboroznak a mi tizenhatosunk elött.
Az elkerülhető golok magas száma.
Jó sorozatban vagyunk, jó az elenfél, mégis sok az ürs szék a nézőtéren-
De azért nem vészes a kép bizakodó vagyok.
westerngom
Entrenador del Barça

2015.02.01. 23:22:35

hát Béláim (eddig nem mertem leírni) úgy néz ki, hogy végre mi is kontrázunk :!: =D>
A kérdés, hogy eddig miért nem csináltuk, ha módunkban állt. :cry:
Atleti ellen is láttunk pár szélvész kontrát amiről csak azt hittem, hogy a véletlen műve, vagy a srácok kiengedve hagyták a kéziféket, de nem bakker, ez már tudatos!! Ez az ami hiányzott nekem a játékunkból, ami az átütést hozhatja a támadójátékunkban, ha a MSN tridente "rohamoz" és nem álló focival adogatják körbe az ellenfél 16-osát.

Egy mérkőzés után erős lenne konzekvenciákat levonni, de az tény, hogy a MOM az a kis Alcantara gyerek volt. Nem akarok ön fényezni, mert többed magammal írtuk, hogy Rafinha már simán beférne a kezdőbe. Én legfeljebb Ini helyén játszatnám, Rakiticsel és Mascheranoval a középpályán. Az Iniesta - Xavi - Busquets cserepad pedig még mindig adhatna stabilitást, vagy lökést egy második félidő hajrájában.

Összességében jól játszott a csapat Mr. Shakira fax-ságát leszámítva nem volt aki nagyon kilógott volna lefelé a csapatból. Alves-t sem értem mit fikáztátok, szerintem ahhoz képest összeszedett volt és talán csak 2 lasztit rúgott a sztratoszférába, ha jól emlékszem.

LE-nek is lassan érik egy piros pont...... nem merem elkiabálni, de érezhető kezd lenni egy kis tudatosság a játékunkban, új játék elemekkel társítva.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.02.01. 23:21:08

Kis érdekesség:
For the first time since the year 2011, FC Barcelona have won their first game in February.

(2011 óta először nyerte meg az FC Barcelona az első februári meccsét)
mess2009
Director del Fútbol

2015.02.01. 23:14:33

első benyomások.:
egy nagyon mozgékony és ennek ellenére keményen védekező ellenfelünk volt, akik a középpályán különösen erősek voltak és nagyon megforgatták Busquest és Iniestát is a támadásaik gyorsak és veszélyesek voltak.
az első gól igaz-mák volt de adhatom Busquetsnek is, mert ő hagyta szabadon a ruszkit a második pedig kétszeres Pique bukta.
ami a mi játékunkat illeti, különösen az első félidőben visszatért a meddő darálás, az ötösön belülre akaró küszködés - eredménytelenül.
az egyenlítő gól Messi mellett Rafinha érdeme különösen azért mert lőtt!!! ha ezt is megpróbálja visszagyötörni Messinek elúszott volna.
ez a meccs most olyan volt hogy alig akart bemenni valami......van ilyen sajna. a fő vesztese ezuttal is Suarez, akinek csak az akarása és egy két jó passza dícsérhető.
a másodikban volt két három ígéretes kontra sajnos most nem hozott gólt, de ez lehet a jó út.
Neymar mintha megsértődött volna hogy piszkálták, keveset vállalt sok hibával. Iniesta egy szürke meccset hozott, Busquets semmi különös, nálam Aba is gyenge volt ma rengeteg rossz megoldással bár hajtani hajtott az tény. Alvest sokszor otthagyták, a beadásai a szokásosak. Masc. hozta a jó formáját, a kapu előtt lehet hogy néha ő is mellé nyúlt. Messi szerintem jó volt nagy területen játszott veszélyesek voltak a beindulásai , szép gólt lőtt... mi kell még?!
összefoglalva: nehéz meccsen dícséretes küzdelem, három pont - soha rosszabbat.
kristop
Entrenador del Barça

2015.02.01. 23:11:37

elég sok rossz teljesítményünk volt most szerintem, neymar, suarez, busquets, alba, de tetszett, hogy egyből válaszoltunk a góljukra és mentünk rendesen.

piquét dicsértem volna, de aztán jött egy régi piqués hiba, messi is sokat tett hozzá, de mellette elég sokat hibázott, mascheranot pedig a védelemben most bizonytalanabbnak éreztem.

akit ezért kiemelnék az rafinha, meg talán alves és iniesta.
a villarreal meg jó csapat, tetszik, nem véletlen volt a veretlenségi sorozatuk.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
hank1ee
Director del Fútbol

2015.02.01. 23:05:43

Igaz, hogy két perc alatt meglett a fordítás, de ez nagyon-nagyon nehéz meccs volt. Kemény ellenfél lesz még ez a Villarreal a kupában, nem biztos, hogy segíteni fog az az extra terhelés a BL előtt. Suarezben megint maradt gól, de összességében jól, hasznosan játszott, Rafinha lenyűgözött - tényleg level uppolt -, Messi meg csak a szokásos, nagyon szép labdákat adott ma is és a gólja is élményszámba ment. Örülök, hogy győztünk, Visca Barca!
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2015.02.01. 22:02:02

palesz77 írta:
S.Agüero írta:Rafinhának örülök, most megmutathatja! 8)
Meg is mutatta! 8) Amúgy egész jó meccset játszunk, Suárezről már írtam a topicjában, Messi 1v1-ben ismét régi önmagát idézi, Neymar ma annyira nem érzi sajnos. Ami feltűnő - és kifejezetten rossz húzás szerintem -, hogy a szélső védők beljebb vannak, mint a szélső támadóink, ezáltal Messi és Neymar kb 3m-rel még távolabb van a kaputól mint eddig, nem csoda, hogy nem tudnak helyzetbe kerülni - plusz így Suárez is tök egyedül gyötrődik.. Kicsit beljebb jöttek, máris gól lett a vége. Ha ezen változtat Lucho még jobbak lehetnénk szerintem, de így se játszunk rosszul, pörgés van. A Villarreal kontrái nagyon veszélyesek viszont, erre figyelni kell, de amúgy meglehet simán a meccs.
Hasonlóan látom.
A védelmünk pedig szerintem kifejezetten jó a mai meccsen. A góljukhoz azért bőven kellett mák, azon kívül csak egy fejesük volt az egész félidőben. Még kisebb helyzeteik se voltak. Főleg Piqué és Alves segíti ki egymást remekül.

A támadójátékunk kicsit sablonossá vált egy idő után, pedig kifejezetten tetszett, hogy egy 20-25 percig igen kombinatívak voltunk. Mindenhol erőltettük (2 szél, közép) és meg is voltak a helyzeteink.

Remélem meg lesz, mert a játék képe alapján több gól van a két csapat között...
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.02.01. 21:54:45

S.Agüero írta:Rafinhának örülök, most megmutathatja! 8)
Meg is mutatta! 8) Amúgy egész jó meccset játszunk, Suárezről már írtam a topicjában, Messi 1v1-ben ismét régi önmagát idézi, Neymar ma annyira nem érzi sajnos. Ami feltűnő - és kifejezetten rossz húzás szerintem -, hogy a szélső védők beljebb vannak, mint a szélső támadóink, ezáltal Messi és Neymar kb 3m-rel még távolabb van a kaputól mint eddig, nem csoda, hogy nem tudnak helyzetbe kerülni - plusz így Suárez is tök egyedül gyötrődik.. Kicsit beljebb jöttek, máris gól lett a vége. Ha ezen változtat Lucho még jobbak lehetnénk szerintem, de így se játszunk rosszul, pörgés van. A Villarreal kontrái nagyon veszélyesek viszont, erre figyelni kell, de amúgy meglehet simán a meccs.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.02.01. 20:50:15

Rafinhának örülök, most megmutathatja! 8)

Egy ilyesmit várok tőle: :)
https://www.youtube.com/watch?v=mY-iaT0_Re4" target="_blank
MessiCesc
Capitá del Barça

2015.02.01. 20:47:54

Úgy néz ki, Rafinha megkapja a lehetőséget. 8)
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.02.01. 20:31:10

A középpályát vékonynak érzem, nem ez lett volna a legjobb alkalom szerintem Rakitic pihentetésére és egyúttal Rafinha kezdetésére. De ha már így alakult, jobban örülnék Masch-nak a kp-n Busi helyett. Védekezésben kevesek leszünk szvsz, de ne legyen igazam.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2015.02.01. 20:31:09

palesz77 írta: Villarreal kezdőt tudtok adni? Dos Santos fivérekre kezdenek? Kíváncsi leszek rájuk is, főleg Jonathanra, nagyon komáltam őt anno - kb egyedüliként a fórumról.. :D
Nem nagyon szoktam követni más csapatokat, de meglepett Jonathan kezdő lett a villarealban. Csíptem a srácot, bár a sérülések kicsit betettek neki, no meg a 3. sorból nehéz kezdőbe kerülni.. Szimpatikus a két srác, bár Giovani inkább a nemzeti csapatban tud vezér lenni.

Örülök a kezdőnek, Rafinha megmutathatja hogy lehet rá számítani, nincs újabb kezdő, szépen ezt kell játszatni, majd ha van előny, jöhet Xavi is és a többiek. Hazai pályán be kell húzni, fontos 3 pont ez.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.02.01. 20:18:43

palesz77 írta:Villarreal kezdőt tudtok adni?
Asenjo, Mario, Musacchio, V.Ruiz, J.Costa; Bruno, Pina, Jona dos Santos, Cheryshev; Vietto y Giovani
visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rafinha Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
Nekem tetszik a kezdő, jó döntés Rafinhát játszatni, újabb piros pont Luchonak! =D>
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.02.01. 20:15:45

Kezdő nagyon tetszik, örülök, hogy Rafinhat előrébb helyezte most mint Xavit! A jobboson is játszhat így végig gondolom - Ini kirobbanthatatlan baloldalról -, remélem odateszi magát.

Villarreal kezdőt tudtok adni? Dos Santos fivérekre kezdenek? Kíváncsi leszek rájuk is, főleg Jonathanra, nagyon komáltam őt anno - kb egyedüliként a fórumról.. :D
mess2009
Director del Fútbol

2015.02.01. 20:12:33

visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rafinha Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar

szerencsére nincs agyonrotálva a kezdő, hajrá lányok!

Bench Barcelona: Ter Stegen, Mathieu, Adriano, Rakitic, Xavi, Sergi Roberto, Pedro
igen, ez így eddig rendben most már csak guritani kell párat....
Chino
Llegenda del Barça

2015.02.01. 20:12:02

Bench Barcelona: Ter Stegen, Mathieu, Adriano, Rakitic, Xavi, Sergi Roberto, Pedro

Nem rossz ez a kezdő. Ha Ini helyett Rakitic kezdene akár tökéletesnek is mondanám. Félő, hogy a középpályánkon átrobognak. Rafinha jól támad vissza, de Ini sajnos védekezésben nagyon kevés, Busquets egyedüli vkp-ként...
Gálát nem várok, de valahogy be kell húzni a meccset, az sokat számít, hogy itthon játszunk, olyan nagy gondok akkor nem szoktak lenni. A támadótrióban nagyon bízok, remélem nem kötötték be a gólzsákot.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2015.02.01. 20:03:10

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rafinha Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2015.02.01. 17:30:04

Nem számítok könnyű mecsre, így én a legerősebbel kezdenék, aztán a félidőre kiderül, hogy rotálhat e vagy sem. A Villarreal a Madriddal együtt a második legkevesebb gólt kapta, nem hiszem, hogy most kellene pihentetnie Lucho-nak.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
visca el barca
Presidente del Barça

2015.02.01. 15:59:32

igen egyébként várhatóan annyi lesz a rotálás, hogy a két belső védő vmelyike helyett matyi, középen xavi rakitic helyére, meg ha lúzer akkor beteszi pedrot is :D
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2015.02.01. 15:17:10

Mondjuk az bosszantó, hogy Bartrát nem vitte.
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2015.02.01. 15:13:04

Van egy sanda gyanúm, hogy egy Bravo- Alves,Pique,Mascherano/Mathieu,Alba-Rakitic,Busquets,Iniesta/Rafina-Messi-Suarez-NReymar/Pedro kezdő lesz. Egy-egy pont van a vedelembe a középpályán és a csatársorban ahol rotálhat. Túl erős az ellen nagyon nem állhat ki gyenge csapattal. Szerintem Xavi csere lesz, de őt ismerve bármi lehet. Remélem nem fogjuk magunkat túlzottan nyeregben érezni és nem lazázuk elmint már volt rá példa.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.02.01. 14:31:51

Rangadó de otthon vagyunk és be kéne húzni. Nagyon kíváncsi vagyok mert sok meccset toltunk mostanában szinte ugyanazzal a csapattal, várhatóak személyi változások csak a kérdés ki-ki helyett. Xavi-Pedro játszatása esedékes de Mathieu (nem tudom mennyire épült fel) Rafinha játéka is benne van. Nehéz meccsre számítok, de bízom benne hogy nyerünk.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése