Pampalini írta:mess2009 írta:
ahogy korábban írtam én Masc. mellé Rafinhát és Rakiticet tettem volna eleve. az persze tudom szubjektív, hogy Rafinha játéka eleve jobban tetszik mint Busquetsé.
Végre valaki

Én is így állítottam volna fel a középpályát, nehogy már a Valencia ellen 6 védekező típusú játékossal álljunk fel!
Én nagyon kedvelem Rafinhat, sokat is követtem az eddigi pályafutását és ha kihozzua ami benne van felérhet a tesóhoz. Persze mikor már nincs itt Thiago, akkor ő a legjobb és minden megmozdulása maga a gyönyör volt. (

) Na mindegy, nem az a lényeg, de egy ilyen bivalyerős Valencia ellen (mert idén azok, ezt szerintem nem lehet vitatni) a Mestallaban elég bátor lett volna a brazilt berakni. A fáradtabb védelem ellen viszont jobban tudott érvényesülni, ez jól kijött tegnap.
Amitől féltem az sajnos beigazolódott. Busquets és Xavi nagyon nem fér meg együtt, pláne ha Masch a szűrő. Mindketten nagyon lassítják a támadásokat. Persze most Ini hiányában túl sok lehetőség nem volt, de Busi vagy Xavi helyett Rakitic ideálisabb lett volna. Védekezésben is komoly erőt képvisel, viszont benne van elég kreativitás. Itt Ini kiesése okozott gondot. Nem hiszem, hogy őt jegelte volna LE, ha egészséges.
Kicsit furcsa volt a meccs, mert végeredményben megérdemeltnek érzem a győzelmet, de annak érezném az X-et is. Elég felemás, de valami ilyesmi kavarog bennem. Suarez szerencsétlen be van oltva gól ellen két 100%-os helyzetet is képes volt kihagyni, plusz ugye ott volt a gólja amit elvettek. Még a bírók sem akarják, hogy szegény betaláljon. Azt hittem megharapja a partjelzőt amikor beintette a lest, úgy nekiszaladt. (mondjuk meg tudom érteni)
De továbbra is azt mondom, hogy szidhatja mindenki a védelmet (többnyire ez is sztereotípia + nem áll nagy nevekből), de a helyzetkihasználásunk ami miatt folyamatosan izgulni kell. Már egy 50%-os hatékonyságnál is szinte gála lenne minden meccsünk. (kis túlzással)
És lehet szidni Luchot mindenért, de erről ő nem tehet. mit tud csinálni? Álljon be és mutassa meg, hogyan kell gólt rúgni?! Először ebben kell fejlődni. És mi lenne akkor, ha a védelmünk tényleg olyan sz@r lenne, mint ahogy arról folyamatosan szó van!